SlimData Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γιατί θεωρείς ότι μια εγκληματική οργάνωση έχει σκοπό το σπάσιμο μαγαζιών και όχι το στήσιμο πρωταθλημάτων; Η υπόθεση που αθωώθηκε είναι άλλη. Τώρα έχουν και άλλα στοιχεία. Μεταξύ άλλων τον έχουνε να μιλάει με τον σαρρή, μέσω τηλεφώνου που έχει δηλωθεί σε πακιστανό ο ένας και σε κινέζο νομίζω ο άλλος, και να κανονίζουνε διάφορα. Θα μου πεις, πιστεύω να τιμωρηθούνε; Μάλλον όχι, ζω στην Ελλάδα. Αλλά στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν χρειάζομαι πόρισμα της αστείας ελληνικής δικαιοσύνης για να καταλάβω, όπως και οι περισσότεροι. Η ελληνική δικαιοσύνη μου είπε τώρα ότι ο μαρινάκης δεν είχε στήσει αγώνες το 2011. Θα πάρω μόνο το παράδειγμα του ντέρμπι, δεν χρειάζεται να πάω μακρυά. Άρα η δικαιοσύνη μου λέει ότι ο καλόπουλος και οι πλαινοί δεν ήταν στημένοι. Τότε, γιατί ο μαρινάκης "έπρεπε να στείλει τα παιδιά να τον προστατέψουν μετά το ντέρμπι γιατί πρέπει να προστατεύουμε τους φίλους"? Τι τα θυμάμαι κι εγώ τώρα... Τέλος πάντων, ψάξε αδερφέ και διαμόρφωσε τη δική σου γνώμη. Η δική μου όπως και των υπολοίπων είναι υποκειμενική. Κατά τ'άλλα, έστειλε λέει ο γκιρτζίκης αναφορά σε ουέφα/φίφα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο κοντονής και αναμένονται ακόμα και μέσα στη μέρα εξελίξεις. Θα έχουμε και αυτό το μέτωπο να ασχολιόμαστε για αρκετές εβδομάδες μου φαίνεται 1
tomato9 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 γιατι να μη στειλει αναφορα ο γκιρτζικης οταν του το ζηταει κι ο αλαφουζος που ταχα θελει καταργηση της δικτατοριας ? μακαρι ομως να επιβαλει αποκλεισμο η ουεφα για να καθαρισει η κοπρος του αυγειου. και υστερα σειρα να παρει το μπασκετ και ο κοκα κολακης με τους αδερφους ενστασοπουλους
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έχω συγγενή που σε κάποια φάση χρειαζόταν να καταθέσει ως μαρτυρας κατηγορίας εναντιον του και να αναγνωρισει 1-2 μπράβους του για κάποιου είδους επιθεσης. Ως δια μαγείας οι κατηγορίες κατέπεσαν πριν φτάσουν στα δικαστηρια ή γινει η αναγνώριση. ...έχεις τέτοιους συγγενείς και εγώ ο μάλακας σου πειράζω τα άβαταρ;!; Να μου κοπεί το ποντίκι λέμε!
pontez2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Γιατί θεωρείς ότι μια εγκληματική οργάνωση έχει σκοπό το σπάσιμο μαγαζιών και όχι το στήσιμο πρωταθλημάτων; Συμφωνω σε αρκετά σημεία με τις απόψεις σου/ σε άλλα διαφωνώ όμως ο καθένας τα βλέπει από διαφορετική σκοπιά. Θα απαντήσω μόνο σε αυτό το ερώτημα. Έχω συνδέσει τη λέξη "έγκλημα" με μια κακουργηματική πράξη όπως η προκληση σωματικής βλάβης, η δολοφονία κτλ. Το στήσιμο ενός πρωταθληματος όμως αν λάβουμε υπόψη μας οτι και ο Σωκράτης έστηνε, αλλά και παλαιότερα είχαμε ιστορίες με τη Λάρισα κτλ ειναι διαφορετικό. Δεν θα έδινα τον όρο "εγκλημα" στο στησιμο αγώνων. Τι θα έπρεπε να πω τοτε όταν μαζευονται ομάδες και βαράνε κόσμο, καίνε φουρνους κτλ; Στησιμο πρωταθληματος ειχαμε και παλαιότερα πιστευω. Επι Κοκκαλη ίσως, Δε θυμάμαι να ειχαμε νυξεις ομως για εγκληματικές οργανωσεις. Δεν θυμάμαι να υπήρχε καν οργάνωση.
kanesaxo Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 μάλλον το χει κάψει το μυαλουδάκι απ'τη κόκα...
firewalker Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το τέρας σπαρταρά. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ston-aera-to-prwtathlhma-anoixto-to-endexomeno-apoxhs-twn-diaithtwn.3426913.html 1
TAKE5 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Chris Εισαι πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και καλλιεργείς προφίλ του σοβαρού παράγοντα που κυρίως αγαπάει το άθλημα και δεν πατάει επί πτωμάτων. Χορευεις αγκαλια με τον Χαρο, τον Κουντούρη, τον Τακη, φωνάζεις διαμαρτύρεσαι πανηγυρίζεις και δίπλα σου κάνει ακριβώς το ίδιο ο Μαρινάκης (ακόμα και χθες). Θα είναι μάλλον γιατι σεβεσαι το τεκμήριο της αθωότητας ή γιατί λένε ωραία ανέκδοτα 1
we_will_rise Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Θέλω σε ένα δωμάτιο να κλειδώσω τους κάτωθι εθνικούς ήρωες. Τράκης Παπαδόπουλος (φίλαθλος του ΠΑΟ, ουδεμία σχέση με την διοίκηση της ΚΑΕ) Φαταούλ Μαρινάκης (μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εθνικός ευεργέτης, αγιότερος των αγίων) Αχιλλέας Μπέος (Δήμαρχος Μονακό. Επιτυχημένος επιχειρηματίας. Κυνηγημένος από λασπολόγους) αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει
8elwADSL Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Και το γνωστό δικηγόρο μαντραπήδα μεγαλομέτοχο και πρόεδρο ομάδας της Αχαίας
Zus Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εγώ θέλω να δω τι διαιτησία θα έχει απόψε ο ΠΑΟ μετά από όλα αυτά. Και το κερασάκι στην τούρτα: Με αφορμή λοιπόν το "βαρύ" πρόστιμο (ύψους 150 χιλιάδων ευρώ) που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την εισβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, το "τριφύλλι" θα κυνηγήσει τη δικαίωσή του -για την υπόθεση- μέσω των Πολιτικών Δικαστηρίων. Αυτό που αναφέρουν στο στρατόπεδο της ομάδας είναι πως πρόκειται για υπέρογκο πρόστιμο, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία διοικητική ή μετοχική σχέση με την ομάδα, από τις 5 Δεκεμβρίου, οπότε και εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον Μάνο Παπαδόπουλο. 1
SlimData Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ...όπου αν ήμουν ευρωλίγκα, θα συμφωνούσα με το σκεπτικό της ένστασης, θα αφαιρούσα το πρόστιμο και 1. θα κινούμουν νομικά εναντίον του γιαννακόπουλου για επίθεση, εξύβριση, απειλή μπλαμπλαμπλα 2. θα τιμωρούσα παραδειγματικά την καε που δεν προστάτευσε όπως έπρεπε τους officials και επέτρεψε σε έναν "οπαδό" να κάνει τα παραπάνω ...αλλά, είπαμε, μπερτομέου είναι αυτός
kostas_sl Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εγώ θέλω να δω τι διαιτησία θα έχει απόψε ο ΠΑΟ μετά από όλα αυτά. Oι διαιτητές θα σφυρίζουν τα γνωστά α'λα ΤΣΣΚΑ που έλεγε και ο συγχωρεμένος. Πάντοτε το κάνανε,βρήκαμε τώρα διακαιολογία τον πρώην προέδρο της ΚΑΕ.
Zus Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Oι διαιτητές θα σφυρίζουν τα γνωστά α'λα ΤΣΣΚΑ που έλεγε και ο συγχωρεμένος. Πάντοτε το κάνανε,βρήκαμε τώρα διακαιολογία τον πρώην προέδρο της ΚΑΕ. Καλά τώρα, μην τρελαθούμε. Δεν σου φταίει καμία διαιτησία στη σειρά. Ειδικά ο Μπατίστα κάθε φορά που παίρνει μπάλα κάνει βήματα και δεν σφυρίζονται ούτε τα μισά. Όχι ότι οι άλλοι δεν ευνοούνται σε πάμπολλες φάσεις, αλλά δεν είδα κανέναν αγώνα της σειράς να κρίνεται από τα κοράκια
kostas_sl Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βρε συ zus αφού βλέπεις ότι τα χώνω(άδικα ή δίκαια) στην ομάδα,είναι δυνατόν να το ρίξω στη διαιτησία? Απλά οι διαιτητές ακόμα και όταν είχα την καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη,πχ 2009 τελικός final 4 ,είχαν αυτή την τάση να σφυρίζουν ''τα γνωστά αλα ΤΣΣΚΑ''.Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο θέλω να σου πω,ειναι γνωστό σε εμάς και δεν μας κάνει και εντύπωση. Ο Μπατίστα έφαγε τις τάπες της ζωής του στο προηγούμενο από τα θηρία της ΤΣΣΚΑ,αν κάνει κανα κάρφωμα σήμερα θα πανηγυρίσει σαν τρελός πιστεύω. Δεν έχουμε τους ψηλούς σαν κορμιά για να τους παίξουμε στα ίσια εκεί,ούτε ο Γκιστ την παλεύει Edit.Δες με προσοχή τον αγώνα Ζus γιατί μετά θέλω να μας πεις αναλυτικά τι βήματα έχουν γίνει από τους παίκτες του ΠΑΟ.Είναι η ειδικότητά σου,το ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις