MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ...έλα ρε μαλάκα, αφού το δικαιολόγησε μετά ο άνθρωπος. Το είπε καθαρά : "...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ (το τρίποντο που 'εβαλε ο Γουίμς)(...όπως και το τρίποντο που ξανάβαλε λίγο μετά ο Γουίμς...)" Σοβαρα στο τελευταιο 6λεπτο του παιχνιδιου με τα οσα ειπε δινει αφεση αμαρτιων στον Ιωαννου. Τον ξεπερασε επισημως. Και 20 ποντους να κερδιζαμε το ματς δε το "σφυριζεις" απο το 34, ειδικα με τον ΠΑΟ που εχει χασει 50 φορες κατ'αυτον τον τροπο. Η φαση με αυτον ειναι οτι η ΤΣΣΚΑ μειωνε συνεχως, κολλαγε τα τριποντα το ενα πισω απτο αλλο, τρεχαν χαλαρους αιφνιδιασμους με λει-απ σε επιθεσεις 5 δευτερολεπτων κλπ κι αυτος επεμενε οτι εχουμε κερδισει, οτι δεν προλαβαινει η ΤΣΣΚΑ, οτι το μομεντουμ το εχουμε εμεις, οτι δε γυριζει τετοιο παιχνιδι κλπ. Εκει που σουταρε τις τελευταιες βολες ο ΔΔ, εχασε την πρωτη και πριν σουταρει την δευτερη λεει "δεν προκειται να την χασει", μου θυμισε Μαγουλα πριν το πεναλτι Τσορι. Ωσπου οι Ρωσσοι ισοφαρισαν στο τελος και το ληγμενο παιχνιδι εγινε Χιτσκοκικο φιναλε και απο τα καλυτερα-συγκλονιστικοτερα 10λεπτα στην ιστορια του μπασκετ
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ...η αλήθεια παίδες είναι ότι την ΤΣΣΚΑ δεν γίνεται να την πάρεις μέσα στο παρκέ, με "κανονικό μπάσκετ" - πόσο μάλλον όταν λέγεσαι ΠΑΟ και έχεις το ρόστερ που έχεις. ΘΕΛΕΙ και σουτ απ' έξω, και στρητ καταστάσεις, και της Παναγιάς τα ματόκλαδα. Εκεί που συμφωνώ, είναι στην άμυνα - κι έχε χάρη που σήμερα μαλακίστηκαν οι ΤΣΣΣΚΑδες και δεν...χρειάστηκε : θέλει να τα δώσεις όλα και στα ρημπάουντ, και στην πίεση πάνω στην μπάλα. Πράγμα που δεν κάνανε. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το περιμενα.Περιμενω αλλη μια νικη την τεταρτη δυσκολα,και μετα ρωσια 30 ποντους.Στο οακα ειμαιστε δυνατοι,εκτος ειμαστε τραγικοι.
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Σοβαρα στο τελευταιο 6λεπτο του παιχνιδιου με τα οσα ειπε δινει αφεση αμαρτιων στον Ιωαννου. Τον ξεπερασε επισημως. ! τρελλή ατάκα. Την κρατάω... (...νταξ' τώρα, ο άλλος είναι ΚΑΙ αντιπαθητικός. Αυτός τουλάχιστον είναι γραφικός και μόνο... Δηλαδή σοβαρά τώρα, με τον Χατζηδημητρίου γελάς τουλάχιστον. Με τον Ιωάννου, θυμώνεις...)
Zerg13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 @MIDI επειδή τα posts σου στο μπασκετ είναι καλά, μου κάνει εντύπωση που λες για τον Ιβάνοβιτς. Εχει κάνει τεράστιες μαλακίες στα προηγούμενα ματς, αλλα σε αυτό δεν ήταν τραγικός αντιθέτως ήταν εξαιρετικός. Σπάνιο φέτος αλλα ναι. Εκανε καλο coachαρισμα. Έδωσε χρόνο σε πολλούς παίχτες γιατί έτσι έπρεπε, δεν γάμησε τον Παππά, ξεκούρασε τον ΔΔ όσο έπρεπε, απέσυρε έγκαιρα τον Μπατίστα, και για πρώτη φορά η ομάδα έψαξε το καλό τρίποντο. Πάντα απαντούσε στην ΤΣΣΚΑ με τους σωστούς παίχτες, και με τους σωστούς παίχτες καταλήξαμε το ματς μέχρι που νικήσαμε. Για τη μείωση την διαφοράς δεν φταίει μόνο ο coach η ομάδα χαλάρωσε λίγο, με παίχτες στηλ Wyms το πληρώνεις. ΥΓ ματσάρα...καιρό είχα να δω τέτοιο ματς...
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η φαση με αυτον ειναι οτι η ΤΣΣΚΑ μειωνε συνεχως, κολλαγε τα τριποντα το ενα πισω απτο αλλο, τρεχαν χαλαρους αιφνιδιασμους με λει-απ σε επιθεσεις 5 δευτερολεπτων κλπ κι αυτος επεμενε οτι εχουμε κερδισει, οτι δεν προλαβαινει η ΤΣΣΚΑ, οτι το μομεντουμ το εχουμε εμεις, οτι δε γυριζει τετοιο παιχνιδι κλπ. Εκει που σουταρε τις τελευταιες βολες ο ΔΔ, εχασε την πρωτη και πριν σουταρει την δευτερη λεει "δεν προκειται να την χασει", μου θυμισε Μαγουλα πριν το πεναλτι Τσορι. Ωσπου οι Ρωσσοι ισοφαρισαν στο τελος και το ληγμενο παιχνιδι εγινε Χιτσκοκικο φιναλε και απο τα καλυτερα-συγκλονιστικοτερα 10λεπτα στην ιστορια του μπασκετ ...εγώ το 'χω πει - είναι απλώς αρρωστάκι. Φάινεται ρε παιδί μου ότι χέζεται από τον φόβο του όταν πάει να χάσει η ομάδα του, και κατουριέται απ' τη χαρά του όταν πάει να κερδίσει και δεν θέλει είτε να το "χαλάει" με...αρνητικές σκέψεις στην 2η περίπτωση, ούτε να το "πιστέψει" (...και 0.01 να έχουν μείνει, και με...4 πόντους διαφορά, αυτός εκεί, "ελπίζει"...) στην 1η... Βέβαια μεγάλος άνθρωπος είναι (πια), και δη επαγγελματίας και θα ΕΠΡΕΠΕ να σκέφτεται λίγο την γραφικότητα που μας κερνάει - αλλά προσωπικά τον συγχωρώ όπως είπα, γιατί βγάζει κάτι "συμπαθητικό" και όχι κάτι απεχθές, σαν άνθρωπος.... - - - Ζεργκ, αν δεν ήταν ο Παππάς, θα είχε φάει παππάρα απόψε ο Ιβάνοβιτς...Μόνο αυτό σου λέω εγώ, και σκέψου πάνω σε αυτό.
Norone92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παρατήρησε κανείς ότι στη βολή του Παππά ήταν 4 οι παίχτες της CSKA για το rebound; Αν της έβγαινε η επίθεση της CSKA μετά από αυτό το σφύριγμα θα είχαμε άλλα γέλια...
krom291 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κατι ειπαν στην εκπομπη στη νεριτ πως στην τελευταια βολη του παππα ειναι 4 παιχτες της τσσκα στη ρακετα, πραγμα αντικανονικο γιατι μπορουν να ειναι μεχρι 3.
firewalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Η διαιτησία ήταν μια τυπική διαιτησία μπάσκετ απόψε. Κατά τα άλλα, έρχονται βραχιολάκια για τον διδάσκαλο ήθους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Οι παιχτες εδωσαν τα ρεστα τους σε θεμα παθους (πλην ελαχιστων). Η ΤΣΣΚΑ επαιξε 30-35 λεπτα οπως επαιζε η Ρεαλ στο ΟΑΚΑ δηλαδη γλυκαναλατη και ψιλοστ@@ τους. Πηραμε παλι διαφορες 8 και 10 ποντων τις οποιες απωλεσαμε σε χρονο 0. Δεν εκανε καταστροφικες αλλαγες οπως αλλες φορες, που ειναι το obvious για κραξιμο, ωστοσο το να τρως στο τελευταιο 2λεπτο 3-4 τριποντα απο 1 παιχτη με τον ιδιο τροπο, +αλλο 1 ελευθερο στον Τεοντοσιτς, +κατι λει απ ευκολα και γρηγορα, ολα αυτα μεσα σε 2-3 λεπτα. Θα μιλαγα για συμπτωσεις, αν βγει εστω κι ενας και μου πει οτι δεν περιμενε μολις προηγουμασταν με 10 ποντους λιγο πριν τη ληξη οτι θα γυρισει στα τελευταια δευτερολεπτα. Και αν δεν εκανε την μλκια του ο Ουιμς στο τελος με το χαζο φαουλ στον Παππα , μαλλον θα πηγαινε παραταση. Και καλα που βαλαμε και βολες στο τελος γιατι δεν το συνηθιζουμε (συν τα τεραστια τριποντα Φωτση, Παππα). Κι επισης, Λαουαλ εκτος 12δας. Το πιο απλο επιχειρημα. Ποιος Ζοτς θα αφηνε παιχνιδι στο οποιο ειναι στο +10 στα 2-3λπετα απτην ληξη, να γινει street basketball στο τελος; Εκει καταλαβαινεις ποσο πελαγωνει ο Ιβανοβιτς , δεν μπορει να κλειδωσει ματς για κανενα λογο. Και μη γελιεσαι. Με την Πεδουλακεια μεθοδο πηρες το ματς σημερα, 500 τριποντα κι οτι βγει (μονο ο Ρετζι Γιανκοβιτς σουταρε...9 ).
Zerg13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ζεργκ, αν δεν ήταν ο Παππάς, θα είχε φάει παππάρα απόψε ο Ιβάνοβιτς...Μόνο αυτό σου λέω εγώ, και σκέψου πάνω σε αυτό. Που έκανε όσα έκανε ο Wyms...δεν είναι λογική αυτή. Τι να σκεφτώ; σου είπα την άποψη μου. Δεν είδα λάθη εγώ, σωστά μόνο. Εσυ είδες λάθη και να μας σώνει ο παππας. οκ. Το πιο απλο επιχειρημα. Ποιος Ζοτς θα αφηνε παιχνιδι στο οποιο ειναι στο +10 στα 2-3λπετα απτην ληξη, να γινει street basketball στο τελος; Εκει καταλαβαινεις ποσο πελαγωνει ο Ιβανοβιτς , δεν μπορει να κλειδωσει ματς για κανενα λογο. Και ο Ζοτς τα έχει πάθει αυτά, και να χάνει και το ματς στο τέλος στο ΟΑΚΑ. Παίξεις με μια ανώτερη ομάδα σε όλα. Λιγο θέλει.. Δεν μου αρέσει ο Ιβάνοβιτς, μιλάω για σήμερα, ήταν φωτεινή παρένθεση...αυτά. Νομίζω για σήμερα είσαι λιγάκι εμπαθής με τον Ιβαν.
8elwADSL Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αλλο να έχει χάσει όμως μεμονωμένα παιχνίδια έτσι και άλλο αυτό να γίνεται με μια μεγάλη συχνότητα όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Ντουσκο. Δεν θυμάμαι και εγώ πόσα παιχνίδια φέτος μας πλησίασαν στο τέλος και τα χάσαμε ή κινδυνέψαμε να τα χάσουμε.
TAKE5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δεν είναι δυνατόν να μην κάνει μια αλλαγή στα τελευταία λεπτά με Διαμαντίδη-Παππα σκασμένους όταν το μόνο που θες είναι να μην φας 3π σε επίθεση 10 δευτερολέπτων 3 φορές. Αν στο βάλουν την πρώτη ζήτα ταιμ αουτ και ξαναβάλε όποιον έχεις βγάλει, καταντάει αστείο να παρακολουθεί το παιχνίδι στο τέλος χωρίς να κάνει τίποτα
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Νομίζω για σήμερα είσαι λιγάκι εμπαθής με τον Ιβαν. ...λάθος εκτίμηση. Δεν είναι εμπαθής, είναι λίγο "υπερβολικός", διότι είναι απαιτητικός, διότι άλλα έχει μάθει από αυτήν την ΚΑΕ. Και εν μέρει έχει το δίκιο του (που είναι "υπερβολικός"). Πέραν της όποιας "υπερβολής" όμως, έχει πολύ καλά points, σχετικά με τον Ιβάνοβιτς. Όσο για την ουσία, και για να απαντήσω και στο "δεν είναι λογική αυτή", θα σου πω ότι ο ΠΑΟ από έναν Παππά περίμενε (όχι μόνο να βάλει τους 25, αλλά ΚΥΡΙΩΣ να αλλάξει το παιχνίδι και να συνεργαστεί άψογα με Μήτσο, ο οποίος επίσης μετά πήρε φόρα, κι όταν παίρνει φόρα ο Μήτσος ακολουθούν Φώτσης και Γκιστ κλπκλπ). Ενώ η ΤΣΣΚΑ είχε να περιμένει από διάφορους - έτυχε να την οδηγήσει ο Γουίμς / θα μπορούσε να το έκανε ο Ντε Κολό, ο Τεόντοσιτς, ο Χριάπα, ο Κιριλένκο, ο Τζάκσον, ο Καούν ακόμα - κτλκτλκτλ. Με άλλα λόγια, αν δεν ήταν ο Παππάς να ρίξει ενέργεια, τσαμπουκά, ταλέντο κι ευστοχία (=εν μέρει τύχη) στο παιχνίδι, να καταθέσει χαρακτήρα "ρηφιούζ του λουζ" ή γουίνερ, αν θες, παίζει και να έτρωγε σουτ απόψε ο Ιβάνοβιτς, αν έχανε. Διότι έχει περισσέψει ΚΑΙ η γκρίνια στους οπαδούς του ΠΑΟ, σχετικά με τις επιλογές Ιβάνοβιτς, με ενδεικτικά τρανταχτή τη μη χρησιμοποίηση Λαουάλ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ - ενώ ο παίκτης είχε δείξει μια φιλοτιμία στο τρέξιμο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Όπως επίσης ενδεικτική υπήρξε η τάση του για καιρό να δίνει σουτ σε Νέλσον στο τέλος, όταν αποδεδειγμένα ο άλλος ήταν νούλα. Τεσπα, η ουσία είναι ότι οι παίκτες δεν παίζουν άμυνα "από μόνοι τους", συνήθως, αλλά μετά από επιρροή του προπονητή/συγκεκριμένο πλάνο κτλ. Αντίθετα, στην επίθεση μια χαρά όλη η ομάδα μπορεί να κάνει Ο,ΤΙ της γκαβλώσει, και να πάρει παιχνίδι. Συνεπώς, Νο1 (για 'μένα) απόψε, ήταν ότι δεν παίξανε άμυνα ως όφειλαν = ο προπονητής να τους ρίξει με συνεχείς αλλαγές, και δη "dedicated" παίκτες (Νέλσον / Μποχωρίδη) να κουράσουν από νωρίς τα γκαρντ της ΤΣΣΚΑ. Όχι ότι θα τα καταφέρνανε ντε και καλά (ή μάλλον, ντε και κολό...), αλλά είναι το λιγότερο που οφείλει να κάνει ένας κόουτς τέτοιας ομάδας. Αυτός όμως προσπαθούσε να βγάλει το παιχνίδι με Μήτσο, Παππά, Γιάνκοβιτς, Γκιστ/Φώτση και Μπατίστα ΜΟΝΟ...Είπαμε, σφιχτό ροτέισιον, αλλά έλεος. Ειδικά όταν πχ έβλεπε ότι μέχρι και ο Μήτσος δεν τράβαγε, έπρεπε να τον έβγαζε στον κατάλληλο χρόνο. Ή τον Μπατίστα, ΠΡΙΝ τα κάνει μαντάρα, όταν οι άλλοι προσπαθούσανε να μείνουν μέσα στο παιχνίδι...Γενικά λοιπόν, η όλη του τακτική/οπτική στρατηγικής για το παιχνίδι, φώναζε "λάθος". Από εκεί και πέρα, διότι δεν μπορώ ν γράφω σεντόνια τώρα, στα είπε τα υπόλοιπα κι ο Μίντι. Και υπάρχουν κι άλλα που ούτε κι αυτός είπε. Επιμύθιο : ΤΙΠΟΤΑ δεν κέρδισε απόψε ο Ιβάνοβιτς. Ο Παππάς το κέρδισε, διότι με σπίθα ΑΥΤΟΝ, ξανοιχτήκανε και οι άλλοι. Ο Ιβάνοβιτς θα μπορούσε να ήταν σπίτι του, και, ειδικά μετά το αποψινό, καλά θα έκανε μάλιστα να πάει, λέω εγώ... Κι ας βρει άλλον ο τράκης (χωρίς κεφαλαίο πλέον - δεν του αξίζει καν...) από του χρόνου, πιο κατάλληλο για να του "χτίσει ομάδα με νέους"....
Chris_85 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ναι πιο κατάλληλο, γιατί οι έλληνες φέτος δεν έχουν προοδεύσει καθόλου.. Τι λέτε μωρέ? Μπορεί να χει 1002 στραβά ο Ιβάνοβιτς, αλλά όταν σου κάνει τέτοιο ματς ο Χαραλαμπόπουλος, όταν ο Λούτζης στα 16 μπαίνει και παίζει χωρις άγχος και δίνει ασιστ, όταν ο Γιανκοβιτς έγινε παίκτης των 30' και όταν ο Παπάς βγάζει μια σταθερότητα για πρώτη φορά στην καριέρα του, τότε κανείς δε δικαιούται να πει πως δεν είναι καλός στο να προωθεί τους νέους παίκτες. ΑΝ ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα (που δεν είναι κατά τον ψυχικά διαταραγμένο σας πρόεδρο), τότε κράξτε τον κι εγώ μαζί σας. Σε αντίθεση με την περσινή και προπερσινη ομάδα, αυτή έχει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις