Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γ) Δεν προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης, εβοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο τον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, να παρεμβαίνει στον ορισμό των διαιτητών και παρατηρητών των ποδοσφαιρικών αγώνων, ώστε, να επιτυγχάνει το ορισμό προσώπων της αρεσκείας του, προκειμένου να ωφελείται η ομάδα του «Ολυμπιακού Βόλου» ή άλλη ομάδα. Αναφορικά με την από 1/2/2011 τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του ανωτέρω κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη και του κατηγορουμένου Αχιλλέως Μπέου, από το περιεχόμενο αυτής προκύπτει ότι, ο κατηγορούμενος Αχιλλέας Μπέος ανακοινώνει στον κατηγορούμενο Ευάγγελο Μαρινάκη, ότι στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού», πρόκειται να ορισθεί διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, ο ίδιος δε (Αχιλλέας Μπέος) διαφωνεί με τον ορισμό αυτόν και ότι, προτείνει, αρχικώς,  τον ορισμό, ως διαιτητού στον ανωτέρω αγώνα, ενός εκ των Γιάχου ή Παμπορίδη ή κάποιου άλλου, εκφράζοντας, τελικώς, την προτίμησή του στον ορισμό ως διαιτητή, του Παμπορίδη, άποψη με την οποία συμφωνεί και ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης. Δεν προκύπτει όμως, από το περιεχόμενο της ανωτέρω τηλεφωνικής συνομιλίας ή από τα λοιπά στοιχεία της δικογραφίας, ότι ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης προέβη σε οποιαδήποτε παρέμβαση για να μην ορισθεί, ως διαιτητής στον ανωτέρω αγώνα, ο Σιδηρόπουλος αλλά έτερος, ούτε ότι, παρέσχε, με πρόθεση, οποιαδήποτε συνδρομή στον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο, ώστε, ο τελευταίος να επιτύχει, με απειλές προς τα αρμόδια για τον ορισμό των παρατηρητών και διαιτητών ποδοσφαιρικών αγώνων όργανα, το ορισμό συγκεκριμένων παρατηρητών και διαιτητών προς όφελος της ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου ή τον ορισμό του διαιτητού στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός».

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/483791

Α. Μ.: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δεν θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...

Π.: Ποιον Σιδηρόπουλο πάνω;

Α.Μ.: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Π.: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;

Α.Μ.: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ... που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο Μπέο στα α... μου.

Π.: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ...;

Α.Μ.: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άσ’ τον έξω και βάλ’ τον στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω ‘γω τον Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο. Όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Π.: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Α.Μ.: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.

Π.: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.

Α.Μ.: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.

Π.: Τώρα θα το κάνω...

Παραθεση μιας εκ των αποφασεων...του εισαγγελεα με τις συνομιλιες

Με bold τα ωραια..

Ανεξαρτήτως των διαιτητικών σφαλμάτων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τον διεξαχθέντα την 19/2/2011 ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός Πειραιώς – Παναθηναϊκός», δεν προκύπτει από οποιοδήποτε στοιχείο της δικογραφίας, ότι ο κατηγορούμενος Ευάγγελος Μαρινάκης, προσέφερε δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές στον διαιτητή του ανωτέρω αγώνα Δημήτριο Καλόπουλο και στον β΄ βοηθό του ανωτέρω αγώνα Σπυρίδωνα Τρύφωνα, προκειμένου να μεροληπτήσουν, για να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του ανωτέρω αγώνος υπέρ της ομάδος του Ολυμπιακού Πειραιώς και δη, ότι οι εσφαλμένες αποφάσεις των ανωτέρω διαιτητών, ήτοι ότι: 1) δεν υπέδειξαν στο 45ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0, σε χέρι του αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας, πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, 2) στο 81ο λεπτό του αγώνα, όπου το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε τέρμα, ακύρωσαν το γκολ με την αιτιολογία ότι ήταν οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας που πέτυχε το γκολ και 3) στο 91ο λεπτό, στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο 1-1, δεν ακύρωσαν τέρμα που πέτυχε ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος ευρίσκετο σε θέση οφσάιντ, ήσαν απόρροια υποσχέσεως ή προσφοράς δώρων, ωφεληματων ή άλλες οποιωνδήποτε παροχών σ΄ αυτού εκ μέρους του κατηγορουμένου Ευαγγέλου Μαρινάκη.

Και φυσικα αφου ζηταγε τον σιδηροπουλο γινανε τα οργια αλλα ενταξει αθωο το παλικαρι..Μετα ηθελε να προστατεψει και τα παιδια.

Εγω ποτε μπορω να παρω τηλεφωνο την ΕΠΟ να ορισω διαιτητες που μου αρεσουν?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Και παλι,η συνομιλια με τα bold,παλι δεν προκυπτει ΑΠΟΔΕΙΞΗ και δεν μπορει να κατηγορηθει. Αν σε παρω τηλ εγω και σου πω οτι θα σκοτωσω τον Μητσο,και ο Μητσος σκοτωθει,δεν σημαινει οτι τον σκοτωσα εγω.Δεν εινια αποδειξη.

Δημοσ.

Και παλι,η συνομιλια με τα bold,παλι δεν προκυπτει ΑΠΟΔΕΙΞΗ και δεν μπορει να κατηγορηθει. Αν σε παρω τηλ εγω και σου πω οτι θα σκοτωσω τον Μητσο,και ο Μητσος σκοτωθει,δεν σημαινει οτι τον σκοτωσα εγω.Δεν εινια αποδειξη.

Ναι αλλα ειναι σοβαρη ενδειξη. Και οταν εγω δηλωσω οτι θα σκοτωσω το μητσο live και μετα πεθανει ειμαι ο πρωτος υποπτος. Εγω δεν βλεπω πουθενα να το λεει αυτο το πορισμα και δευτερον γιατι ο μαρινακης δεν κατηγορειται για αλλαγη διαιτητων σε παιχνιδι αλλης ομαδας?

Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι σοβαρη ενδειξη. Και οταν εγω δηλωσω οτι θα σκοτωσω το μητσο live και μετα πεθανει ειμαι ο πρωτος υποπτος

Σοβαροτατη ενδειξη.Δεν ειναι το αντιθετο!Για τον λογο αυτο εξαλλου υπαρχει στην δικογραφια ο Μαρινακης..

Και για το παραδειγμα μας,φυσικα και θα εισαι ο πρωτος υποπτος και γιαυτο θα κληθεις απο την αστυνομια.Για τον ιδιο λογο ομως θα αφεθεις ελευθερος αν δεν προκυψει καποια αποδειξη οτι εισαι ενοχος.Δεν παει να πεις χαρτι και καλαμαρι τον τροπο που πεθανε ο Μητσος,αν δεν βρεθει αποδειξη,θα εισαι για καφεδακι με το γκομενακι..Το ιδιο πραγμα λεμε

Παντως,απο το "υποπτος" μεχρι το "καταδικαστεος" υπαρχει μια αποσταση οσο η Γη με τον Κρονο

Δημοσ.

Ειδικα στην Ελλαδα, η αποσταση για ορισμενους ειναι ακομα μεγαλυτερη.

Κατα τ'αλλα , αν καταλαβαινω καλα, ο superpie ως αποδειξη δεχεται μονο την ομολογια απο τους ιδιους τους εμπλεκομενους ενωπιον ανακριτη. Γιατι κατα τ'αλλα οι ομολογιες υπαρχουν στους καταγεγραμμενους διαλογους, δεν καταλαβαινω δηλαδη ποιο κομματι λειπει απο το παζλ για να θεωρηθουν ενοχοι.

Δημοσ.

Ξαναλεω,αν εγω πω στο τηλ οτι τον Μητσο τον σκοτωσω αυριο στις 5 με μαχαιρι,και ο Μητσος αυριο στις 5 σκοτωθει με μαχαιρι,σημαινει αυτοματα οτι ειμαι ενοχος? με καταγεγραμμενη τη συνομιλια.Ειναι αποδειξη? ΟΧΙ. Τι δεν καταλαβαινεις? Απο τη στιγμη που ας πουμε δεν βρεθηκε δωροδοκια προς τον Καλοπουλο,δεν βρεθηκε καποια αποδειξη,μπορεις να τον βαλεις φυλακη?

Δημοσ.

Το παραδειγμα με τον δολοφονημενο Μητσο δεν ισχυει εδω. Τον Μητσο μπορει να τον μαχαιρωσει ο καθενας μεσα σε μια πολη.
Αντιθετα με ενα ματς που το σφυριζει παντοτε 1 διαιτητης και 2 εποπτες .
Οταν:
-Υπαρχουν καταγεγραμενοι διαλογοι με τα στησιματα διαιτητων κλπ πριν τον αγωνα
-Οταν ο αγωνας σφυριζεται απο αυτους τους διαιτητες με τον γνωστο τροπο που προβλεποταν απο τα τηλεφωνηματα
-Οταν υπαρχουν καταγεγραμενοι διαλογοι μετα τον αγωνα οπου ζητειται εξτρα προστασια των συγκεκριμενων διαιτητων

Και κυριως:
-οταν ολα αυτα επαναλαμβανονται απο τα ιδια προσωπα

...Τι εννοεις οτι δεν υπαρχουν αποδειξεις; Τι παραπανω χρειαζεται, διευκρινησε μας.

Το παραδειγμα με τον Μητσο θα μπορουσε να παραλληλιστει με τις παραπανω καταστασεις ΑΝ εγω ζουσα σε μια βραχονησιδα μονο με τον Μητσο και:
-Ελεγα οτι "αυριο θα τον σκοτωσω πισωπλατα με μαχαιρι" και τον βρισκανε πισωπλατα μαχαιρωμενο την επομενη ημερα.
-Την επομενη, θα υπηρχε αλλη συνομιλια μου που θα ελεγα "προστατεψτε με απο τους συγγενεις του 2 βδομαδες μεχρι να το ξεχασουν"

Και αν το σκηνικο αυτο επαναλαμβανοταν μεταξυ εμου και αλλων 5 διαφορετικων "Μητσων" σε 5 διαφορετικες βραχονησιδες που θα ζουσα μονο εγω και ενας Μητσος καθε φορα.

Οποτε η αποδειξη που λειπει για να θεωρηθω ενοχος ποια ειναι; Οτι την ωρα που μαχαιρωνα τους Μητσους, δεν ηταν μπροστα ο εισαγγελεας να με δει αυτοπροσωπως;

Δημοσ.

Τωρα σοβαρα περιμενατε κατι να γινει μεσα στο πλαισιο των νομων.Εδω υπαρχουν παραθυρακια σε χωρες με καλυτερο νομικο σύστημα.Στην Ελλάδα που μπαζει απο παντου περιμενετε να δειτε δικαιοσυνη και καθαρση.Για μενα ξεχαστε το κ απλα παρτο το αποφαση.Εγω οταν γινει αυτο το θαυμα θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποι μου.

Δημοσ.

Τι ανακαλύπτουμε τώρα παιδιά την Αμερική?

Ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι διεφθαρμένο και ότι υπάρχει παρασκήνιο που ευνοεί συγκεκριμένες ομάδες κάθε φορά?(Μία στάνταρ δηλαδή,τον ολυμπιακό και κανά Αιγάλεω κτλ)

Μην περιμένετε να καταδικαστούν μεγάλα ονόματα,πχ πρόεδρος του ολυμπιακού,το θέμα είναι ότι αυτοί οι διάλογοι δείχνουν τη σαπίλα που υπάρχει,όποιος θέλει ασχολείται,όποιος δε θέλει βρίσκει να κάνει κάποιο άλλο χόμπι...

PS. O Ντε Κολό μάλλον πρέπει να λέγεται Ξε Κολό!

Τι ειναι αυτό το πράμα μάυτήν την ομάδα ρε παιδί μου,ξεσκίζονται όλοι στα τρίποντα,ας τους δώσουν την κούπα να ησυχάσουμε αει σιχτήρ!

Δημοσ.

Επισης επειδη τα οσα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο ειναι καθρεπτης της ελληνικης κοινωνιας και κυριως της πολιτικης (με την οποια βρισκονται σε αγαστη συνεργασια ορισμενοι ποδοσφαιρικοι παραγοντες και η σαπιλα του ενος συνεπαγεται σαπιλα και του αλλου), οποιος θελει συμβιβαζεται+το αποδεχεται και οποιος δε θελει, ας παει να φουνταρει. Ετσι ειναι η Ελλαδα , αρα οποιος σπαζεται διαλεγει ποταμι και πεφτει μεσα.

Δημοσ.

καλα αυτη η τσσκα εχει γαμηθει στα 3ποντα να το πω ετσι ευγενικα...δεν εχουμε καμια ελπιδα απεναντι σε αυτην την ομαδα αυτη ειναι η εκτιμηση μου.θα μας παρουν κ τα σωβρακα.

Δημοσ.

Ενταξει βαλε κ οτι δεν εχουμε ποιοτικους παιχτες κ που φτασαμε εδω πολυ ειναι αν με ρωτας εμενα.Καθε περισυ και καλυτερα βλεπω...

Δημοσ.

Ο βαρυμαγκας ο Τράκης τον εγωισμό του τον βγάζει μονο σε καμια ανακοίνωση των αυγουλοπουλων. Τις τριανταρες και τα ξεφτιλικια μας φέτος τα καταπίνει αμασητα. Ευγε προεδρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...