Zerg13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Να εθελοτυφλείτε όσο γουστάρετε, ότι είστε καθαρή ομάδα (όσο καθαρή μπορεί να είναι μια ομάδα με πρεζάκια πρόεδρο και γιατρό τον Χάντζο) αλλά μην μας πουλάτε και τρελίτσα, δεν είμαστε και χθεσινοί. Όταν σας λένε κάτι που δεν σας βολεύει βάζετε μπρος τον ανεμιστήρα και η λάσπη φεύγει με τις χούφτες, όταν σας χαϊδεύουν τα αυτιά όλα είναι γάργαρα και ξάστερα. Δεν υπαρχει κανας ιδιαίτερος λογος λοιπον να βρίσκεσαι εδω. Δεν θα κανεις κυριγματα με τον μανδύα του trolling ουτε ψάχνουμε καποιον να μας μορφώσει, μια που εχουμε πρεζακια και δεν ειμαστε καθαροί με γιατρό τον Χαντζο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Το να μιλαει για Χαντζους οπαδος της ομαδας που οταν της προταθηκε (απο την ομαδα του Χαντζου σημειωτεον) να γινει ντοπινγκ κοντρολ σε ΟΛΟΥΣ τους παιχτες και των δυο ομαδων, αυτη δεν απαντησε ποτε, μου θυμιζει εντονα παιδακι που σπαει το βαζο και οταν μπαινει η μανα του σπιτι παει απο μονο του και λεει "μαμα δεν το εσπασα εγω το βαζο, εσυ το εσπασες". Δευτερον, διαβασα κατι για σεσημασμενους χρηστες. Μια και ο ορος "σεσημασμενος" ειναι καθαρα νομικος, αναμενουμε more info για να πειστουμε οτι δεν διαβαζουμε ψευτιες παλι, απο τον κλασσικο στο ειδος. Τριτον, διαβασα για παρωδιες. Απο "δικαιωμενο" τυπο για 1 μηνα, που διατυμπανιζε την "δικαιωση του" και την εμπιστοσυνη του στην ελληνικη δικαιοσυνη οταν αυτη πηγε να κλεψει με το γνωστο τροπο, την προκριση απο τον ΠΑΟ. Κι οταν ολες οι αιτιασεις αποδειχθηκαν ανυποστατες και η ελληνικη δικαιοσυνη πηρε την μοναδικη αποφαση που θα μπορουσε να παρει βαση νομων, ξαφνικα ο δικαιωμενος κι ο "εχω εμπιστοσυνη" αρχισε τις κωλοτουμπες του και η εμπιστοσυνη εγινε "παρωδια". Ποσο εχει πονεσει ορισμενους αυτη η ομαδα, ποσο. Μεχρι και το σχεδον ασημαντο κυπελλο, εφερε μετα απο κατι μηνες στο thread 4-5 γαυρους να κλαινε. Σκεφτειτε για τι απογνωση μιλαμε.
gamanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μιλάμε για οπαδούς ομάδας που αγοράζουν ότι μπορούν από ΠΑΟ (παρότι είναι ντοπέ και κερδίζουν με διαιτησία) , διώχνουν και μετά παραδέχονται τα χάλια των δικών τους προπονητών (πολύ συχνά πριν ακόμα φύγουν) , είχαν ντοπέ τον γαμπρό του Μάκη, αλλάξαν αιματάκι και λέγαν ότι δεν πιάστηκε ποτέ και ξεχνάνε ότι οι προέδροι τους αγαπάνε Πηλοϊδη και τον θέλαν να σφυρίζει πέρσι τον Γενάρη ;
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τον Γιαννούλη με τα μπουκαλάκια να ρωτήσουμε που πιάστηκε κιόλας και η μασωνία σφύραγε αδιάφορα. Ρε ένας να έχει τα παντελόνια να παραδεχτεί ότι αυτό που κάνει ο πρεζάκιας είναι ντροπή για τον σύλλογο δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ούτε ένας για δείγμα. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Στον Διαμαντακο επρεπε να δωσουν την κουπα πρωτο πρωτο, που τους γλεντησε στον προημιτελικο και τους εβαλε να ξεφτυλιζονται στα δικαστηρια και στα σαιτ μετα Ο αλλος κλασσικα μολις στριμωχτηκε, αλλα λογια να αγαπιομαστε, ο τρακης, ο πρεζακιας, ο Γιαννουλης κλπ. Καλα που υπαρχουν κατι τετοιοι και δινουν αξια στο κυπελλακι, γιατι αλλιως θα ειχε καταντησει ρουτινα, αν σκεφτει κανεις οτι τους το παιρνει μεχρι κι ο Διαμαντακος πλεον. Οπαδοι που κατα τ'αλλα δεν πατησαν στο ΣΕΦ στην επιστροφη του Ιφκοβιτς. Που η αγαπη τους στην ομαδα τους αρχιζει και τελειωνει στο να ειναι αντιΤρακηδες/αντιΠαναθηναικοι. Για τετοιους μιλαμε Καντε ενσταση και μην κλαιτε.
kostas_sl Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τον Γιαννούλη με τα μπουκαλάκια να ρωτήσουμε που πιάστηκε κιόλας και η μασωνία σφύραγε αδιάφορα. Ρε ένας να έχει τα παντελόνια να παραδεχτεί ότι αυτό που κάνει ο πρεζάκιας είναι ντροπή για τον σύλλογο δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ούτε ένας για δείγμα. Έχεις φάει κώλυμα Zus με μερικά πράγματα και θες όλες οι συζητήσεις να επικεντρώνονται γύρω από αυτά.Το θέμα είναι να τα εξετάζουμε τα πράγματα συνολικά και ξεχωριστά,μην μπλέκεις ποδόσφαιρο-μπάσκετ(τελείως διαφορετικόι κόσμοι). Ειλικρινά έχω όλη την καλή διάθεση να ακούσω με προσοχή τους απολογητές του (ποδοσφαιρικού) Ολυμπιακού,αλλά αν βάλεις κάτω ένα ένα τα επιχειρήματα σας είτε δεν ευσταθούν είτε είναι σοφιστίες και ψευδοεπιχειρήματα. Έχω 6 ευρωπαικά,σε έχω αποκλείσει εμφατικά σε final 4,σου έχω πάρει πρωτάθλημα με όλους τους πιθανούς τρόπους,έχω τυρρανήσει την ψυχή σας στην κυριολεξία και συ μου λες τώρα για κάποιον παίκτη που ήταν ντοπέ και για κάποιον γιατρό και θέλετε αυτά να τα εξισορροπήσετε με τις δικές (αμέτρητες) αμαρτίες στο ποδόσφαιρο από την εποχή Κόκκαλη και μετά (δε σου λεώ καν παλαιότερα) και να βγείτε λάδι.Ούτε παιδάκια δεν πείθετε.Τσάμπα τα γράφετε. Είναι λάθος και άκομψο επίσης να χαρακτηρίζεις κάποιον συνεχώς ΄΄πρεζάκια΄΄,το πες μία το πες δύο,κόφτο κάποια στιγμή.Ο άνθρωπος τα 2-3 τελευταία χρόνια είναι ενεργός,για την εικοσαετία που προυπήρξε τι έχεις να μου πεις,το κόψιμο στον Άκερ,που ήταν κανονικό?'Εφταιγε ο Τράκης που δε σηκώνατε κεφάλι ενώ είχατε φοβερές ομάδες κατά καιρούς και εξαιρετικούς παίχτες?
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχεις φάει κώλυμα Zus με μερικά πράγματα και θες όλες οι συζητήσεις να επικεντρώνονται γύρω από αυτά.Το θέμα είναι να τα εξετάζουμε τα πράγματα συνολικά και ξεχωριστά,μην μπλέκεις ποδόσφαιρο-μπάσκετ(τελείως διαφορετικόι κόσμοι). Ειλικρινά έχω όλη την καλή διάθεση να ακούσω με προσοχή τους απολογητές του (ποδοσφαιρικού) Ολυμπιακού,αλλά αν βάλεις κάτω ένα ένα τα επιχειρήματα σας είτε δεν ευσταθούν είτε είναι σοφιστίες και ψευδοεπιχειρήματα. Έχω 6 ευρωπαικά,σε έχω αποκλείσει εμφατικά σε final 4,σου έχω πάρει πρωτάθλημα με όλους τους πιθανούς τρόπους,έχω τυρρανήσει την ψυχή σας στην κυριολεξία και συ μου λες τώρα για κάποιον παίκτη που ήταν ντοπέ και για κάποιον γιατρό και θέλετε αυτά να τα εξισορροπήσετε με τις δικές (αμέτρητες) αμαρτίες στο ποδόσφαιρο από την εποχή Κόκκαλη και μετά (δε σου λεώ καν παλαιότερα) και να βγείτε λάδι.Ούτε παιδάκια δεν πείθετε.Τσάμπα τα γράφετε. Είναι λάθος και άκομψο επίσης να χαρακτηρίζεις κάποιον συνεχώς ΄΄πρεζάκια΄΄,το πες μία το πες δύο,κόφτο κάποια στιγμή.Ο άνθρωπος τα 2-3 τελευταία χρόνια είναι ενεργός,για την εικοσαετία που προυπήρξε τι έχεις να μου πεις,το κόψιμο στον Άκερ,που ήταν κανονικό?'Εφταιγε ο Τράκης που δε σηκώνατε κεφάλι ενώ είχατε φοβερές ομάδες κατά καιρούς και εξαιρετικούς παίχτες? Σου έγραψα με απτές αποδείξεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και μου το γύρισες στα καθαρά και ξάστερα. Και μάλιστα σε έναν αγώνα που ο ενεργός προεδρός σου (άντε να σου κάνω το χατήρι να μην τον λέω πρεζάκια, δεν αλλάζει και κάτι βέβαια, η αλήθεια είναι), όντας τιμωρημένος, μπήκε στο παρκέ με την ιδιότητα του φιλάθλου, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, σήκωσε το κύπελλο και μάλιστα πήρε και μετάλλιο. Και μετά από αυτά, τα τέρμα προκλητικά, θέλεις να κάνουμε συζήτηση για το ποιος είναι πιο καθαρός και που. Από εσένα τουλάχιστον περίμενα να βγεις και να κράξεις αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους. Δεν περιμένω από κανέναν άλλον ειδικά εδώ μέσα να παραδεχτεί το παραμικρό. Ο ένας μετράει καθίσματα κι ο άλλος στις 2 προτάσεις που γράφει, οι τρεις προκαλούν flame, δεν είναι για συζήτηση. Πόσο μάλλον όταν καμαρώνει αυτή τη φωτογραφία και την ποστάρει κιόλας σαν παγώνι: Πιάσε εικόνα τώρα σε ένα υποθετικό σενάριο: Τελικός Κυπελλου ποδοσφαίρου 2015, Ολυμπιακος-Καλλονη. Γηπεδο: το ουδέτερο Γ. Καραισκακης. Νικητής: Ολυμπιακός. Απονομή κυπελλου στον Β. Μαρινακη, ο οποίος εχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό απο τους αγωνιστικούς χώρους για 2 χρονια. Πανηγύρια, εορταστικό κλίμα. Δήλωση ΒΜ: «Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο εύκολο με αντίπαλο τον ΠΑΟ. Θα συνεχίσουν να βλέπουν την πλατη μας οι κοντοστούπαροι καράφλες απο τον καναπέ για πολλά χρόνια». Θα είχαμε κυβέρνηση την επόμενη μέρα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγω τον Ιβανοβιτς εβαλα να σηκωνει το κυπελλο, επειδη εκτος απο προπονητης ειναι κι ομορφοπαιδο. Ετυχε να ναι κι ενας οπαδος-photobomber μεσα Αμεσως να τσιμπησουν κατι εξαφανισμενοι τυποι απτο thread εδω και 2 μηνες, που ολως τυχαιως εμφανιστηκαν ανημερα της κατακτησης του τιτλου κι αρχισαν να λενε τη γνωστη καραμελα που τους πιπιλαει ο Τσουκαλας. YΓ. Χθες καποιοι εδω μεσα με βριζαν ευθεως σε συνεχομενα ποστ. Τους τα σβηνανε και καναν αλλα ποστ να με ξαναβρισουν. Καποιοι αλλοι μου λεγανε οτι υποστηριζοντας πως το τμημα του ΠΑΟ ειναι το πιο επιτυχημενο στην Ελλαδα, γινομαι γελοιος. Και τελικα με την "γελοιοτητα" μου συμφωνησαν ακομα και Ολυμπιακοι, το δε τρολλακι εξαφανισμενο απο εκεινη την ωρα. Το διπλοποσταρισμα της φωτο αυτης ειχε συγκεκριμενους αποδεκτες λοιπον. Χωρις βρισιες και χωρις να προσβαλλω κανενα. Στην πορεια εμφανιστηκε αλλος ενας αποδεκτης της φωτο που αρχισε τα περι ντοπας , πρεζας, non-call και λοιπες αηδιες, εκτροχιαζοντας σκοπιμα τη συζητηση προς τα ιδια περσυνα σταφυλια, για πολλοστη φορα. Του απαντανε 2-3 με επιχειρηματα, κανει οτι δε βλεπει και συνεχιζει το προκλητικο ποιημα του, ημερα που ο ΠΑΟ πανηγυριζει τιτλο. 10 τρακηδες και σε αυτον λοιπον, οχι μονο 1 που ποσταρα στους προηγουμενους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ελαχιστα με απασχολει να πεισω εσενα, το γνωριζεις αλλωστε. Τα γραπτα μενουν, οι αποψεις μου περι τρακη υπαρχουν οταν ειχα συνομιλητες που ειχαν σκοπο να κουβεντιασουν. Με κανενα σου account δεν καταφερες να εισαι ενας απο αυτους, οποτε παρε 10 τρακηδες να 'χεις 1
cbr750 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Tα θερμα συγχαρητηρια απο ενα φιλαθλο του πιο επιτυχημενου τμηματος στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου, λοιπον. 1
kostas_sl Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μπερδέψατε τα thread παιδιά! Η photo αυτή πάει στο ''Ανορεξία vs Παχυσαρκία''.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Κι αλλος γαυρος εδω; Βρε κοιτα τα πως μαζευονται οταν ο ΠΑΟ σηκωνει κουπες!
Tigris7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Οταν ο ΠΑΟ σηκωνει κουπες,θυμαστε τον κρυσταλλινο και καθαρο αθλητισμο! Οταν το κανει ο Ολυμπιακος, θυμαστε τα πετσινα και τις ντοπες. Σας εχουμε αφησει ενα αθλημα για να χαιρεστε και εσεις μια βδομαδα τον χρονο.Τις υπολοιπες 359,τα θερμα μου περαστικα σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις