Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ φάε πίτσα τώρα και η Γαλατά το άλλο από π.

....το (siktir) πιλάφ λες ε

...τί μαλάκες κι αυτοί. Να έβλεπα τί θα την κάνανε την νίκη...

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Σαν κοουτς λεω, γενικα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να βλεπει μπασκετ.

Αναμεσα στα πολλα αστεια που ειδαμε σημερα, ειναι τον Μπλουμς να παιρνει τεραστιο χρονο συμμετοχης ακομα και στα κρισιμα σημεια, οταν εδω και μηνες δε τον βαζει πανω απο 2 λεπτα. Και παλι μπραβο του του Μπλουμς που ανταποκριθηκε αρκετα καλα. Αλλα ειναι απιθανο να εχεις τετοιες απαιτησεις σε τετοιο παιχνιδι απο παιχτη που εδω και 2 μηνες του δειχνεις οτι ειναι μηδενικο.

Κι απτην αλλη 4 λεπτα χρονο συμμετοχης, στον 30λεπτο Σλοτερ. Ετσι απλα για του φτιαξει την ηδη κακη ψυχολογια που εχει τον τελευταιο καιρο.

Τον Λαουαλ που μονος του επελεξε του δινει λιγοτερο χρονο κι απτον Ραιτ σε ματς που φωναζε ¨βαλε Λαουαλ μεσα¨.

Τον πιο φορμαρισμενο παιχτη τον ξεχναει παγκο ολη την 4η περιοδο.

Τον διαβαζει καποιος Αταμαν και ελεγχει απολυτα το ρυθμο.

Τρωει σχεδον 90 ποντους απο αποκλεισμενη , απληρωτη και μιση ομαδα, χωρις ουτε εναν πλει μεικερ ουσιαστικα.

Και στο τελος κλασσικα δεν καταλαβαινει τι του γινεται και χανει για αλλη μια φορα διψηφια διαφορα μεσα στο τελευταιο 2λεπτο.

Τι αλλο να κανει για να αποδειξει οτι πελαγωνει οταν πρεπει να κοουτσαρει; Δεν κανει ο ανθρωπος για κοουτσαρισμα, δεν μπορει. Οσοι ειστε σε ευαισθητες ηλικιες πατε καντε ενα γενικο τσεκαπ πριν αρχισουν τα πλειοφφ, γιατι αλλοως προβλεπονται πολλα εγκεφαλικα.

Δημοσ.

http://www.livestream365.com/el/galatasaray-panathinaikos/6

εντιτ : φτουυυυυυ δεν κάνει δουλειά για σας.

Σε μενα δείχνει...Καρύδα (!) και με ένα σωρό "εκτός αέρα σχόλια" που παίχτηκαν μέχρι ν' αρχίσει συνεντεύξεις...

Εμείς να βλεπα τι θα κάναμε την ήττα.

Όπως λέει και το κλισέ, κανένα ματς στην Ευρωλίγκα -και ειδικά στο Τ16- δεν είναι εύκολο.

Να δω λοιπόν τί θα κάνετε (τί θα κάνουΝΕ βασικά) ΚΑΙ με την Άλμπα ΚΑΙ τον Ερυθρό. Καθώς δεν τελείωσε τίποτα για κανέναν ακόμα...

Το λινκ που έδωσα έχει ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ σώου εν τω μεταξύ! Παρασκήνια του πώς γίνονται οι δημοσιογραφικές αποστολές, οι συνεντεύξεις μετά τους αγώνες, κλπκλπ (και όχι μόνο - λένε και "τα δικά τους"). Φουλ στο μπινελίκι μιλάμε, καθώς κανείς δεν έχει αίσθηση ότι είναι λάιβ!  :mrgreen:

Ρησπεκτ...

Δημοσ.

VS

Και για να μην ξεχνιομαστε

Ολυμπιακος-Κερκυρα

Εισιτηρια 14104!!!! :shock: :shock: :shock:

http://www.superleaguegreece.net/el/teams/team/olympiacos-fc-317/2014-2015-superleague-42/schedule

apografi_2.jpg

Αυτοι πρεπει να μετρανε και αυτους που το βλεπουν απο την τηλεοραση... Δεν εξηγειται αλλιως...

Δημοσ.

Τώρα βλέπω πως η Γαλατά είχε συνολικά 7 παιχτες!

Αν είναι δυνατόν να νικάς με τη ψυχή στο στόμα αυτό το καφενείο.

2 πράγματα πρέπει να προβληματίσουν το τεχνικό τιμ

Πως γίνεται να χάνουμε τόσο εύκολα ακόμα και διψήφιες διαφορές;

Γιατί η ομάδα παρουσιάζεται τόσο κακή εκτός έδρας;

Δημοσ.

Προπονητης δεν ειμαι αλλα ρε παιδι μου αυτος ο ανθρωπος εχασε 11 ποντους διαφορα πολυ ευκολα κ δεν φτανει αυτο με αυτον που μπλεξαμε μας βλεπω με χαπια για την καρδια.

Ανεκαθεν

Στην Ισπανια τοσα χρονια εχουν γυρισει βιντεακια με το πως χανει διαφορες/ματς στο τελος (επικο ενα που του γυρισε 10π ματς η Ρεαλ σε 1' γιατι δεν μπορουσαν να περασουν το κεντρο)

Και θεωρειται και πολυ κακος σε close games και ειδικες καταστασεις

Και σημερα ηταν τραγικο σε μια φαση που ευτυχως δεν χασαμε μπαλα που ειχε στειλει δυο παικτες βαθια σε επαναφορα!

Λες και ηθελε 3'' και θα καναμε football pass 25μ και απο τυχη δεν χασαμε την επαναφορα

Δημοσ.

VS

...και τί "σημαίνει" αυτό βρε Κρομ δηλαδή;

Οι Αγγελόπουλοι "τον ζήσανε" τον Ιβκοβιτς πολύ λιγότερο, απ' ό,τι οι Γιαννακόπουλοι τον Ομπράντοβιτς. Τα ίδια ισχύουν και από την πλευρά του κόσμου.

Είναι προφανές για τους πάντες ότι άλλη η πορεία του Ζοτς στον ΠΑΟ, κι άλλη αυτή του Ντούντα στον ΟΣΦΠ - γι' αυτό και είναι ευλόγως ανάλογες οι αντιδράσεις.

Πού λοιπόν υπάρχει το "ενδιαφέρον" του "vs", δεν καταλαβαίνω...

*...btw, πολύ εκτίμησα τα λόγια που είπε ο (λιγότερο συμπαθής εκ των δύο κατά γενική ομολογία) "μικρός" Αγγελόπουλος (ακα Παναγιώ) για τον ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ, στο χθεσινό ποστγκέημ της ΕΡΤ εεεεεε της ΝΕΡΙΤ (ακόμα...Χμμμ...). Προφανώς ο Περπέ είναι άνθρωπος που "βγάζει τέτοια λόγια από τους άλλους όταν μιλάνε γι' αυτόν", αλλά ακόμα κι έτσι ήταν ιδιαίτερα εκτιμητέος ο αληθινός τρόπος που μίλησε ο Αγγελό (ειδικά αυτός, διότι τον αδερφό του, ναι, τον έχω πιο γαλαντόμο και λιγότερο κάφρο κλπ).

Πόσο μάλλον που μίλαγε χωρίς να είναι παρών ο Στράτος.

Δημοσ.

Ηταν εικονα βρε wash αυτη στην υποδοχη του ανθρωπου που σημαδεψε την ιστορια του μπασκετικου Ολυμπιακου οσο κανενας αλλος?

Αν δεν τιμησει ο κοσμος του Ολυμπιακου τον Ιβκοβιτς ποιον θα τιμησει?

Πραγματικα καλυτερα να μην τον βραβευαν καθολου, απο το θεαμα που ειδαμε...

Δημοσ.

Κάνεις τεράστιο λάθος.

Καλύτερα 7000 μπασκετόφιλοι νορμάλ, που θα είναι εκεί και στις ήττες, θα στηρίζουν και δε θα φωνάζουν γκολ σε καθε κάρφωμα, παρά οι προσωπικοί στρατοί που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο..

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ο ευρυς κοσμος του Ολυμπιακου με το μπασκετ δεν εχει καμια σχεση και ειναι απλα πανηγυρτζηδες ειναι γνωστο... Για αυτο εξαλλου ακουμε κατα καιρους ουκ ολιγα μαργαριταρια...

Αλλα εστω αυτοι οι λιγοι... Ακομα και απο αυτους αυτο που βγηκε ηταν μια ψυχροτητα, αδιαφορια και εν τελει αχαριστια απεναντι στον ανθρωπο που τους εβαλε στο χαρτη...

Εγω παντως βλεποντας αυτο που ειδα πραγματικα αισθανθηκα ασχημα για τον Ιβκοβιτς...

Δημοσ.

..

*...btw, πολύ εκτίμησα τα λόγια που είπε ο (λιγότερο συμπαθής εκ των δύο κατά γενική ομολογία) "μικρός" Αγγελόπουλος (ακα Παναγιώ) για τον ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ, στο χθεσινό ποστγκέημ της ΕΡΤ εεεεεε της ΝΕΡΙΤ (ακόμα...Χμμμ...). Προφανώς ο Περπέ είναι άνθρωπος που "βγάζει τέτοια λόγια από τους άλλους όταν μιλάνε γι' αυτόν", αλλά ακόμα κι έτσι ήταν ιδιαίτερα εκτιμητέος ο αληθινός τρόπος που μίλησε ο Αγγελό (ειδικά αυτός, διότι τον αδερφό του, ναι, τον έχω πιο γαλαντόμο και λιγότερο κάφρο κλπ).

Πόσο μάλλον που μίλαγε χωρίς να είναι παρών ο Στράτος.

Δεν έβλεπα τη βράβευση αλλά ρε συ αν τον αγαπάνε τόσο ας τον υιοθετήσουν τι να σου πω :P

Πόσα χρόνια δηλαδή έπαιξε ο Πέρπε στον Παο και πόσα στον Ολυμπιακό?Εκεί αυτοί να πάνε να τον οικειοποιηθούν,πάλι καλά που δε του χτίσανε καμιά προτομή(αυτό θα γίνει στο Σπανούλη).

Εμένα όλα αυτά μου μου ομοιάζουν σαν αντιγραφή αυτών που κάναμε εμείς στον Ομπράντοβιτς και στον Μπατίστ.Αυτοί οι Αγγελόπουλοι δηλαδή δεν αντέχουν το να κάνει κάτι ο Παναθηναικός και να μην πάνε να το αντιγράψουν.Μιλάμε τα άτομα έχουν πολύ πλάκα χαχα :D

Δημοσ.

Αυτή η Γαλατά τώρα που διαλύεται και είναι ευκαιρία έχει κανα αξιόλογο παίχτη να μας απασχολήσει το καλοκαίρι;

Αυτός ο Μιτσοφ μια χαρά 3αρακι φαίνεται έμπειρο με καλό σουτ και θα ξεκουράζει το βλάντο λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...