Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να τους μετρησεις εναν προς εναν για να καταλαβεις την ανακριβεια στα νουμερα...

Αν δεις εσυ καμια κατοσταρια ατομα μαζεμενα πρεπει να τους μετρησεις για να καταλαβεις πως δεν ειναι 500?

Ε αυτοι που μαζευτηκαν στο Καραισκακη για πολλοστη φορα φετος δεν πλησιαζουν ουτε κατα διανοια τον αριθμο εισιτηριων που ανακοινωνει η παε γαυρος...

Να συζητησουμε αν ηταν 4500 ή 5000 ή 5500 το συζηταμε...

Να συζητησουμε αν ηταν 13000 ειναι τουλαχιστον αστειο...

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλον έναν αγώνα που ναι μεν δεν αξιζαμε να κερδίσουμε χάνουμε γιατί ο 30 δεν.μπορεί να μαρκάρει και τον.περνάνε όλοι σαν σταματημένο. Τραγικοί η επιθετική ανάπτυξη σήμερα όπως και η διαιτησία προς θεού δεν ευθύνεται αυτή για την ήτα αλλα έχει δώσει τουλάχιστον 10 ανάποδα σφυρίγματα σήμερα θα αναφέρω ενα στην αρχή ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον Σιντεφελντ και κίτρινη και τελευταία φάση αγώνα μετά από γέμισμα η μπάλα φτάνει στον κλοναριδη αλλα η φάση σταμάτησε γιατί σφύριξε ανύπαρκτη αγκονια του ατζαγκουν

Δημοσ.

Και σημερα ο μαρινακης φταιει ? Τα λεμε ξανα και ξανα ο ολυμπιακος μπορει να εχει ευνοια καποιες φορες αλλα δεν εχει μονο ευνοια εχει και καλυτερη ομαδα απο ολους.

Οταν σταματησετε να τα ριχνετε ολα στην διαιτησια και στον Ολυμπιακο τοτε θα παρετε ξανα πρωταθλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Και σημερα ο μαρινακης φταιει ? Τα λεμε ξανα και ξανα ο ολυμπιακος μπορει να εχει ευνοια καποιες φορες αλλα δεν εχει μονο ευνοια εχει και καλυτερη ομαδα απο ολους.

Οταν σταματησετε να τα ριχνετε ολα στην διαιτησια και στον Ολυμπιακο τοτε θα παρετε ξανα πρωταθλημα.

Γελαει ο κοσμος με το οτι τα πιστευετε αυτα

Δημοσ.

Γελαει ο κοσμος με το οτι τα πιστευετε αυτα

Με -9 με ενα αγωνα περισσότερο μαλλον με εσας γελαει και με πρωτοσελιδα σαν και αυτο.

10953908_966078100069988_645986632012337

• Like 3
Δημοσ.
κοουτς δεν μπορει να δηλωνεις μετα απο τετοια ηττα απο την βεροια να λες οτι δεν ειχαν κινητρο οι παικτες ειναι ντροπη για τον παναθηναικο δουλεια σου ειναι να εχουν κινητρο να τους εχεις τσιτα κινητρο ειναι οι εξτρα βαθμοι στα play off σημερα η βεροια μας εκανε γιογιο ξυπνα κοουτς επικυνδινες δηλωσεις

Δημοσ.

Με -9 με ενα αγωνα περισσότερο μαλλον με εσας γελαει και με πρωτοσελιδα σαν και αυτο.

Θυμισε μου σε ποσους αγωνες εχεις αδικηθει φετος απο την διαιτησια και ελα μου πεις μετα για τα 82 σου πρωταθληματα

Δημοσ.

Θυμισε μου σε ποσους αγωνες εχεις αδικηθει φετος απο την διαιτησια και ελα μου πεις μετα για τα 82 σου πρωταθληματα

Προβλεπεις το μελλον! :P

• Like 1
Δημοσ.

Το πρωταθλημα ουσιαστικα κριθηκε (να ειχαμε να λεγαμε βεβαια κριθηκε μιας και το πρωταθλημα ηταν δοσμενο απο την αρχη) με την αφαιρεση των 3 βαθμων.

Αλλα συνεχιζουμε να βλεπουμε σφαγες οπως αυτη στο περιστερι.

Για ποιο λογο αφου το πρωταθλημα κριθηκε;

Μα ακριβως για να πετανε καποιοι μαργαριταρια του στυλ εισαι 12 βαθμους πισω και ηθελες και πρωταθλημα και να προσπαθησουν να υπερασπιστουν ενα ακομα βρωμικο τιτλο...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρωταθλημα ουσιαστικα κριθηκε (να ειχαμε να λεγαμε βεβαια κριθηκε μιας και το πρωταθλημα ηταν δοσμενο απο την αρχη) με την αφαιρεση των 3 βαθμων.

Να μην εμπαιναν μεσα οι καφροι να μην εισασταν -3

Το οτι δεν εχω αδικηθει δεν σημαινει οτι εσυ εχεις καλυτερη ομαδα απο εμενα αν ειχες δεν θα ησουν -9.

Θες και παραδειγμα ? Στο μπασκετ ενω εχεις την ευνοια εχω παρει και πρωταθλημα και 2 ευρωπαικα γιατι εχω ομαδα, εσυ ομαδα δεν εχεις μονο να κλαιγεσε ξερεις.

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/719479/i-ereyna-toy-olympiakoy-gia-diadiktyo

Να προσέχετε τι λέτε από εδώ και πέρα ε το παραμικρό σχόλιο κατά της θρυλάρας και μπορεί να βρείτε δικηγόρους και αστυνομικούς έξω από τη πόρτα σας.

Ολυμπιακάρα η μεγαλύτερη ομάδα στην χώρα με 42 κρυστάλλινα πρωταθλήματα :)

Δημοσ.
θα μπορούσαμε να συστήσουμε κι εμείς μια παρόμοια ομάδα να αναρτούν κατευθυνόμενα σχόλια υπέρ του Ολυμπιακού και κατά των άλλων συλλόγων, αλλά δεν κρίναμε ότι είναι ηθικό.

:cry:  :cry: 

Έτσι είτε τα sites θα φιλτράρουν τα σχόλια, είτε θα κόψουν τα σχόλια. Θα στραφούμε και κατά των ιστοσελίδων και κατά των υβριστών. Ήδη οι πρώτες μηνύσεις έγιναν.

Δεν μπορούν όμως να υπάρχουν εκφράσεις όπως "χοντρέ κονόμησε και παντελόνισες τα λεφτά από τις μεταγραφές"

Αυτοί θα πάνε στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση

:shock:  :shock: 

Πρωτοπόροι παντού. 

Κάτσε να δούμε αν δουλεύει το όλο σύστημα ή τζάμπα τους πληρώνουν...

ΧΟΝΤΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ CL. 

Δημοσ.

Να μην εμπαιναν μεσα οι καφροι να μην εισασταν -3

Οπως ειπα και πριν το πρωταθλημα ουσιαστικα δεν το εκριναν -3 μιας και ηταν δοσμενο απο την αρχη στον διορισμενο. Ακομα και να μην ετρωγε -3, ο (ψευτο)πρωταθλητης ο ιδιος θα ηταν...

Αλλα και περα απο αυτο. Αν ο Παναθηναικος αξιζε να φαει -3, αλλο τοσο αξιζε να φαει -3 και ο Ολυμπιακος.

Να ξαναθυμισω και να συγκρινω τα γεγονοτα...

Ολυμπιακος-Παοκ vs Παναθηναικος-Ολυμπιακος

Τραυματισμος Γλυκου απο φωτοβολιδα και πλαστικες σφαιρες vs τραυματισμος Κασαμι απο φωτοβολιδα.

Ριξη αντικειμενων σε παιχτες του Παοκ vs ριξη αντικειμενων σε παιχτες του Ολυμπιακου.

Εισβολη οπαδων του Ολυμπιακου στον αγωνιστικο χωρο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ vs εισβολη οπαδων Παναθηναικου στον αγωνιστικο χωρο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Επιπλεον στο Παο-Ολυμπιακος εχει σταλει εγγραφο στις αρμοδιες αρχες το οποιο ζηταει ακομα και εκκενωση γηπεδου στην περιπτωση που δεν τηρηθουν τα συμφωνημενα και ενδεδειγμενα μετρα ασφαλειας και ο φαταουλας δεν κατσει στο μπουθ αλλα προκαλεσει θελοντας να καθισει στον παγκο.

Τιμωρια Ολυμπιακου 7000 προστιμο.

Τιμωρια Παναθηναικου -3 βαθμοι, 2 κεκλεισμενων και δεν ξερω και ποσο προστιμο... Για περιπτωση μαλιστα οπου η προκληση των λιμανισιων βγαζει ματια και για περιπτωση στην οποια ο Ολυμπιακος εχει παραβιασει τα ενδεδειγμενα μετρα ασφαλειας.

Εφοσον η ποινη του Ολυμπιακου ηταν 7000 ευρω ο Παναθηναικος με ενα σωρο ελαφρυντικα επρεπε να την βγαλει με κανενα χιλιαρικακι...

Αυτα σε ενα κρατος δικαιου βεβαια και οχι στην σαπιλα και την βρωμια...

Το οτι δεν εχω αδικηθει δεν σημαινει οτι εσυ εχεις καλυτερη ομαδα απο εμενα αν ειχες δεν θα ησουν -9.

Θες και παραδειγμα ? Στο μπασκετ ενω εχεις την ευνοια εχω παρει και πρωταθλημα και 2 ευρωπαικα γιατι εχω ομαδα, εσυ ομαδα δεν εχεις μονο να κλαιγεσε ξερεις.

Το θεμα δεν ειναι οτι δεν εχεις αδικηθει εσυ.

Το θεμα ειναι οτι ευνοεισαι συνεχως με διατησιες εγκληματικες.

Το θεμα ειναι πως ο Παναθηναικος εχει φαει ΤΑ χειρουργεια φετος.

Το θεμα ειναι πως σχεδον οι μισες ομαδες του πρωταθληματος ειναι παραρτηματα σου.

Το θεμα ειναι πως αλλοι παιζουν μεσα στην ομιχλη, στους παγους και τους βουρκους και εσενα σε στελνουν σπιτι να ξεκουραστεις χωρις καν να πας μεσα σε 24 ωρες να δεις ξανα τον αγωνιστικο χωρο.

Το θεμα ειναι πως εσυ τρως τιμωρια 7000 ευρω, ενω οι αλλοι τρωνε για γεγονοτα παρομοια -3, κεκλεισμενων, πολλαπλασιο προστιμο.

Σε ενα πρωταθλημα δικαιο η διαφορα δεν θα ηταν -9. Θα ηταν -20 με πρωταθλητη δια περιπατου τον Παναθηναικο ενω εσυ θα παλευες να μπεις στην τετραδα.

Και ενα ωραιο στατιστικο. Η βαθμολογια των πρωτων 8 ομαδων στα μεταξυ τους παιχνιδια

Ολυμπιακος 22 βαθμοι σε 13 παιχνιδια (Λειπει το 2ο παιχνιδι με τα Γιαννενα γιατι δεν εχει γινει ακομα.)

Μεσα στους βαθμους αυτους εμπεριεχονται και οι κλεμμενοι βαθμοι των παιχνιδιων Ολυμπιακος-Παναθηναικος, Αστερας-Ολυμπιακος, Ολυμπιακος-Γιαννενα, Ξανθη-Ολυμπιακος...

Χωρις αυτους θα ηταν -8 βαθμους περιπου...

Παναθηναικος 20 βαθμοι σε 11 παιχνιδια (Λειπουν τα 2α παιχνιδια με Αστερα, Ξανθη και Γιαννενα που δεν εχουν γινει ακομα)

Μεσα σε αυτους τους βαθμους ΔΕΝ περιλαμβανονται οι βαθμοι που εκλεψαν απο τον Παναθηναικο στο Ολυμπιακος-Παναθηναικος, σε Ατρομητο κλπ

Ακομα και με την διαιτησια να παιζει 100-0 τον διορισμενο, αν δεν υπηρχαν τα παραρτηματα και παλι θα εβλεπε την καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος με τα κυαλια...

ΥΓ. Για το μπασκετ ασχολιαστο... Τι να εξηγησεις σε καποιον που θεωρει δικαιη αντιμετωπιση το 90-10 υπερ του και νομιζει πως με το 50-50 τον σφαζουν...

Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν το πρωταθλημα ουσιαστικα δεν το εκριναν -3 μιας και ηταν δοσμενο απο την αρχη στον διορισμενο. Ακομα και να μην ετρωγε -3, ο (ψευτο)πρωταθλητης ο ιδιος θα ηταν...

Αλλα και περα απο αυτο. Αν ο Παναθηναικος αξιζε να φαει -3, αλλο τοσο αξιζε να φαει -3 και ο Ολυμπιακος.

Να ξαναθυμισω και να συγκρινω τα γεγονοτα...

ΥΓ. Για το μπασκετ ασχολιαστο... Τι να εξηγησεις σε καποιον που θεωρει δικαιη αντιμετωπιση το 90-10 υπερ του και νομιζει πως με το 50-50 τον σφαζουν...

Το 2003-2004 που ειχες ομαδα το πηρες δεν φταιω εγω αν ειχες βλακα προεδρο και την διελυσε το ιδιο και το 2009-2010 παρα την παραγκα, μην λες οτι τωρα εχεις πιο καλη ομαδα γιατι νομιζω με τρολαρεις σε ειδα στο γιουροπα τι ομαδαρα εχεις.

Μην ζητας να την γλυτωσεις εσυ επειδη μπορει να την γλυτωσε ο αλλος κοιτα να εισαι σωστος το να σε πιασουν να κλεβεις και να λες δεν θελω να παω φυλακη γιατι και ο ταδε εκλεψε αλλα δεν πηγε δεν αλλαζει το γεγονος οτι εκανες παραβιαση του κανονισμου.

Ναι στο μπασκετ ειμαστε 50-50 εκει σε συμφερει αν εισαι μαγκας και οχι απλα ενας γραφικος παραδεξου οτι σε πανε οι γκρι οπως και εγω παραδεχομαι οτι με πανε τα κορακια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...