Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>-Και σεις τα ίδια κάνατε παλιότερα</p> <p>-Είναι όλα ανθρώπινα λάθη</p> <p>-Ολοι ευνοούνται</p> <p>-Εχουμε τη καλύτερη ομάδα φτιάξε ομάδα και μετά μίλα για τη διαιτησία</p> <p>-Θες και πρωτάθλημα με το Μπουρμπο...</p> <p>-Τα ίδια κάνετε στο μπασκετ</p> <p>-Δεν υπάρχουν αποδείξεις για στημένα</p> <p>-Είστε όλοι αντιολυμπιακοί και ζηλεύεται το θρύλο</p> <p>-452687 μόνοι μας 25 όλοι σας</p> <p>-Αντε γεια!</p>

Ολυμπιακός in a nutshell. Τα είπες όλα αδερφέ

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Κανένα link με ελληνική μετάδοση παίζει παιδιά?

Τσούκου, αλλά (για όποιον "βολεύεται" με κάτι τέτοιο) με κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση (καμμια 10αριά) του ήχου παίζει ο εξής συνδυασμός :

http://www.streamhd.eu/lsh10.html

&

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&BroadCastId=3929

(Ενίοτε οι νοβάδες αλλάζουν "χρονισμό" μετάδοσης στο ημίχρονο και μπορεί και να συγχρονιστεί με το πιο πάνω βίντεο...)

Τα λοιπά βίντεΑ που παίζουν, είναι πολύ πιο μπροστά στη μετάδοση (πχ τα ισπανικά). Λεπτό τσε βάλε.

Άντε ρε Νέλσον αγόρι μου πάρε λίγο απάνω σου επιτέλους...Μέχρι τώρα προσπαθούσα να καταλάβω γιατί τον πήραμε και δεν κρατούσαμε τον Ράιτ πχ που ήταν πιο φθηνός και καλύτερος μπουκαδόρος και εξίσου άμπαλος στα σουτ.... Και εσύ Παππά αν καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την απόδοσή σου έχεις τα φόντα να γράψεις ιστορία στην Ευρώπη.... λίγο μυαλό, λίγη σοβαρότητα και σκληρή δουλειά.... είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο να πάει χαμένο...

Αν μπορούσε να πάρει ο Βλάντο λίγο από το τσαμπουκά του Παππά και ο Παππάς λίγο από την σοβαρότητα του Βλάντο θα ήταν το ιδανικό νομίζω....  :-)

Καταπληκτική εμφάνιση μετά από καιρό. Αν ο Νέλσον κάνει αυτά που έκανε και σήμερα, θα πάρω πίσω ό,τι είπα για αυτόν. Παππάς απίθανος, έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να γίνει ηγέτης. Ήθελα να δω τον Λαουάλ περισσότερο. Το λίγο που έπαιξε ήταν πολύ καλός, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Άντε ρε Νέλσον αγόρι μου πάρε λίγο απάνω σου επιτέλους...Μέχρι τώρα προσπαθούσα να καταλάβω γιατί τον πήραμε και δεν κρατούσαμε τον Ράιτ πχ που ήταν πιο φθηνός και καλύτερος μπουκαδόρος και εξίσου άμπαλος στα σουτ.... Και εσύ Παππά αν καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την απόδοσή σου έχεις τα φόντα να γράψεις ιστορία στην Ευρώπη.... λίγο μυαλό, λίγη σοβαρότητα και σκληρή δουλειά.... είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο να πάει χαμένο...

Αν μπορούσε να πάρει ο Βλάντο λίγο από το τσαμπουκά του Παππά και ο Παππάς λίγο από την σοβαρότητα του Βλάντο θα ήταν το ιδανικό νομίζω....  :-)

No!

Ο Νέλσον έχει καλύτερο σουτακι από το τελείως ανύπαρκτο σουτ του Ραιτ αυτός δεν σούταρε καν!

...τί ακριβώς συζητάτε ωρέ;!

Ο Ράιτ είναι 4-5άρι, ενώ ο Νέλσον ασσο(τριό)δυο...

Τον Ζακ Ράιτ...  :-D

Δε ξέρω εμένα ο Νέλσον μου φαίνεται εξίσου κακός στο σουτ... με τα μέχρι τώρα διαπιστευτήρια.... Μου κάνει πολύ εντύπωση Αμερικάνοι και γκαρντ και να μην μπορούν να σουτάρουν ούτε για αστείο.... 

...και πού τον θυμηθήκατε;! Λαστ γιάρ αυτός...

(...μ' αρέσει όμως που τον κατάλαβες τον άλλον, ποιόν ακριβώς εννοούσε....)

Ο Νέλσον είναι ψαράς στο συγκεκριμένο επίπεδο-ομάδα πάντως. Προφανώς και δεν θα γίνει Γκάουντλοκ, αλλά όσο παίρνει εμπειρίες, θα καλυτερεύει. Όσο κι αν το σουτ του όντως δεν είναι το καλύτερό του - ως αμυντικός (και δη πίεσης στη μπάλα) πήγε στον ΠΑΟ (και βοηθός στην οργάνωση πίσω από Μήτσο. Η αντικατάσταση του Ούκιτς τεσπα...).

Για 'μένα δεν μου κάνει τόση εντύπωση η αστοχία στο μακρυνό του σουτ, αλλά το "χάσιμο" που είχε τις τελευταίες βδομάδες στην πάσα/οργάνωση/κατέβασμα μπάλας ακόμα...

Ούτε όμως γι' αστείο σύγκριση με Ζακ : εκείνος ήταν απλώς ένας "γκολτζής - περιορισμένων όμως δυνατοτήτων, σωματικών/πνευματικών για το συγκεκριμένο επίπεδο".

Έλα ρε συ έκανε μπαμ, αφού τους συνέκρινα στα ίσια... 

Κρίμα που δεν εμπιστεύεται παραπάνω τον Γκάνι... Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει όποτε μπαίνει, αλλά διάβαζα στο Hoopfellas ότι δεν του αρέσουν τέτοιοι ψηλοί του Ιβάνοβιτς (Αν και το σύγχρονο μπάσκετ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς....)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...