TAKE5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Είναι σχεδόν ακατανόητο το ροτέισον που κάνει ή κολλάει το μυαλό του ή χρησιμοποιεί τα παιχνίδια αυτά για να προετοιμάσει την ομάδα για τα δύσκολα. Ξεχνάει στον πάγκο στην αρχή τον αρχηγό και μετά παίζει 15 σχεδόν λεφτά συνεχόμενα ωσπου να πέσει κάτω. Το ίδιο και με τον Φωτση-Γκιστ και Μαυρο-Μπατίστα. Θέλει σουτ στο τελευταίο διλεπτο σου και βγάζει τον Παππά και βάζει τον Νελσον που τον είχε σχεδόν ξεχάσει όταν η ομάδα χρειαζόταν πίεση και άμυνα
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πανελλήνιος, Μπιλμπαο, δανεισμοί στην Ισπανια, Κολοσσός, Παοκ, Πανιώνιος και Παο και ειναι ακομη 25.. Διαφοροι κωλοπαιδισμοί σε αγώνες (εκει πιστευω παρασύρεται απο τον 1ο διδάξα, τον Μπογρη), αποχώρηση από την προετοιμασία της Εθνικης το 2013 (ενω είχε ελπίδες να ειναι στην προεπιλογή), ανάρτηση φωτογραφίας στο FB με τη φωτογραφία της δικης του γενιας που πήρε το χρυσο μετάλλιο στο Ευρωμπασκετ νεων λιγη ώρα μετά την αποτυχια της εθνικης νεων στην Κρητη, περσι και τίτλο μόνο εμεις ή κατι τέτοιο.. Θελεις και αλλα; Κατα τα αλλα φετος 10π μ.ο. όρο έχει με εξαιρετικά στατιστικά, δεν τον λες και ασχημο.. Ευκολα μπορει να τον ανεβασει ακομα περισσότερο. ...τελικά ενώ δεν το περίμενα, το βλέπεις ολίγον "ξακατινιαστικά" το θέμα Χρήστο. ΙΣΩΣ βέβαια γιατί έχεις σχηματίσει άποψη "δεν τον πάω", από όλες αυτές τις "βιτρινο-ενδείξεις". Πχ εκείνο με το FB. Ε σιγά. "Παιδί" ήταν ακόμα (και ίσως και να παραμένει, ως ένα βαθμό). 20-κάτι χρονώ στις μέρες μας, οι περισσότεροι είναι για άγριες αφαλιάρες, οπότε έχει κι αυτός δικαίωμα στον χαβαλέ και δη στη σχαλαμάρα, έλεος, οπότε μην το πάμε κατευθείαν στο ότι είναι "ψώνιο" και "ασεβής" (...άσε που παίζει να είχε "απαντήσει" εμμέσως, με αυτόν τον τρόπο, σε κάποιους που τον κράζανε κι αυτόν και την γενιά του για "αποτυχημένους, ενώ ταυτόχρονα τότε "γλύφανε" την εθνική νέων εκείνης της χρονιάς). Δεν έχει περάσει καν, στο κάτω-κάτω, φάσεις όπως ο Σπανούλης, του τύπου "ζόρια στην οικογένεια κι εγώ γίνομαι λυώμα για να πετύχω στη ζωή". Από την άλλη, και να είχε περάσει, πάλι θα μπορούσε να ήταν "κωλοχαρακτήρας". Το θέμα είναι σε τί βαθμό είναι τέτοιος, και πόσο αυτά επηρρεάζουν και τους γύρω του αλλά και την αγωνιστική του εξέλιξη. Η δε φωτό που έβαλες, είναι ολίγον "κιτρινισμός". Τί "αποδεικνύει" δηλαδή; Ότι είναι κοπρόσκυλα; Μέθυσοι; Αποκλειστικά γλεντάκηδες και στα παπάρια τους όλα; Αν ξέρεις ότι όντως είναι (από πρώτο χέρι πληροφορίες κτλ), ΟΛΗ την ώρα σε τέτοια φάση, μου αρκεί να το δηλώσεις και θα σε εμπιστευτώ (και θα το λάβω υπ' όψη δηλαδή). Όσο για το της εθνικής, εμένα μου κάνει για "ανυπόμονος" και "ατίθασος" και τον χαίρομαι κι όλας,,,,,κι ας ήταν μαλακία του που δεν το έπαιξε "καλό παιδί" (γιατί κακά τα ψέμματα, δύσκολα θα τον παίρνανε Εθνική πρόπερσι. Έστω κι αν στην πορεία είχε βγει πως ένα γκαρντ ακόμα θα ήταν σωτηρία). Τεσπα τον θυμάμαι από μικρό στις εφήβων κτλ που οι δηλώσεις που έκανε πάντα ήταν "πέραν των συνηθισμένων". Θεωρόύσα πως είχε (έχει) ιδιαίτερο χιούμορ, ήταν αυθεντικός κι αληθινός κι αυτό εμένα μ' έκανε να τον γουστάρω περισσότερο από τους άλλους που απαγγέλανε...ποιηματάκια. ΔΕΝ θέλει πολύ να τον παρεξηγήσει κανείς (όπως με την δήλωση περί ΔΔ που είπα πριν), είναι η αλήθεια, αλλά όποιος το κάνει και δεν βλέπει πέρα από τις γραμμές και περιμένει/θέλει "πρόβατα",,,,,πρόβλημά του. Αν υπάρχει κάτι που με χαλάει με αυτόν και ΚΑΛΑ κάνει και με χαλάει, είναι που δεν έχει δώσει σώμα και ψυχή για να...φτιάξει σώμα (κυρίως). Διότι το ύψος και η σωματοδομή του τρώγονται λάχανο την σήμερον στις ευρωλίγκες κλπ. Από την άλλη, δεν έχω δικαίωμα να απαιτώ εγώ πώς θα δει την ζωή του το παιδί. Πχ για τον Σπανούλη λένε πως "ό,τι κάνει έχει να κάνει ΜΟΝΟ με μπάσκετ". Ε, ΑΥΤΟ αυτό κι αν δεν μ' αρέσει... Γενικά πάντως τον Παππά δεν τον έχω για "τσόγλανο". Και "τίμιος" είναι, και "δίκαιος" και "μη-βρώμικος". Και ολ' αυτά προσωπικά τα εκτιμώ (ενώ τα σιχαίνομαι στους Ισπανούς πχ που είναι θεατρίνοι, όπως σιχαίνομαι την "προκλητικότητα" που βγάζουν οι "πρώην Γιούγκοι" και δη οι Σέρβοι). Ο Παππάς μου κάνει φάση "αν πεις να μου κολλήσεις θα γίνουμε μπουρδέλο", κι αυτό για 'μένα ΔΕΝ είναι κατακριτέο. Άλλο ο "μάγκας" που προκαλεί, κι άλλο αυτός που τα κάνει μπουρδέλο επειδή ΑΝΤΙΔΡΑ. Όσο κι αν το μπουρδέλο δεν είναι καλό για κανέναν... ΕΛΠΙΖΩ να ωριμάσει ΣΥΝΤΟΜΑ, από κάθε άποψη, και να προσηλωθεί περισσότερο στα όσο μπορεί να προσφέρει στην όποια ομάδα του και δη στην Εθνική. Γιατί μπορεί, φρονώ, να προσφέρει πολλά. (....ον ε σάιντνόουτ, επειδή τον παρακολουθούσα όταν είχε φύγει για Μπιλμπάο, θυμάμαι πως έλεγε ότι τον είχαν για παρεία, από τους προπονητές έως τους παίκτες/συμπαίκτες που του χωνόντουσαν. Πανελλήνιο δεν ξέρω τί έκανε. Στον Κολοσσό θυμάμαι ότι δεν τον πολυβάζανε/δεν του δίνανε αρμοδιότητες, στον ΠΑΟΚ αν δεν κάνω λάθος έκανε την αρχή για μια..νέα αρχή, και δεν θυμάμαι να διάβασα ποτέ ότι είχε/έβγαλε προβλήματα με κανέναν. Στον Πανιώνιο μια από τα ίδια, με την διαφορά ότι επενδύσανε επάνω του -όπως και στον Βλάντο- αγωνιστικά, για πρώτη φορά. Και μετά, το συμβόλαιο με την μεγάλη ομάδα. Δεν βλέπω/δεν έχω ακούσει κάτι "στραβό" γι' αυτόν στην πορεία του. Την πρώτη χρονιά στον ΠΑΟ, λέγανε διάφορα διάφοροι -εν είδει σπόντας- "περί χαρακτήρα", ως λόγο που δεν έπαιζε. Το ίδιο δεν έπαιζε όμως κι ο Βλάντο, οπότε άντε βγάλε συμπέρασμα. Ο οποίος ΕΠΙΣΗΣ ακολούθησε "παρόμοια πορεία στα ρηχά" -είχε..."παίξει" και Σερβία δανεικός- συνεπώς γιατί ντε και καλά να τον βγάλουμε "γυρολόγο λόγω χαρακτήρα" τον Παππά; Τεσπα, πιο πιθανό θεωρώ εγώ απλά να γίνεται η τρίχα τριχιά με την περιπτωσή του, και να τον στοχοποιούν κάποιοι για να 'χουνε να λένε. Και δυστυχώς μάλλον το έχουν καταφέρει να του κολλήσουν ρετσινιά...)
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για τον χαρακτήρα του Παππά ακούγονται φήμες απο το εφηβικό. Πάντως, το ξαναείπα, δε μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται. Το γεγονός είναι, πως ενώ έχει προσόντα, δεν τον εμπιστεύονται οι προπονητές του.
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Και τον Βλάντο, που έχει "προφίλ Παναγίτσας" δεν τον έχουν εμπσιτευτεί. Το 'πα πριν. Και; Στο Μπιλμπάο ξαναλέω έπαιζε σφαλιάρες/ξένο σώμα (τους τον φορτώσανε απ' ό,τι κατάλαβα) και δεν έπαιζε κι όλας. Στον Κολοσσό κάτι είχε πάρει τ' αυτί μου κάπου ότι "οι τοπικοί ήρωες" (η τοπική κλίκα παικτών τεσπα), δεν άφηναν κανέναν να προκόψει. Στον ΠΑΟΚ, ΑΝ θυμάμαι καλά, δεν πέτυχα ούτε από αυτόν παράπονο (θυμάμαι μάλιστα μέχρι βαθειά στη σαιζόν να λέει "για το ότι είναι ευγνώμονας για την ευκαιρία που του δώσανε", ούτε από την διοίκηση (πόσο μάλλον όταν είχε, απ' ό,τι θυμάμαι, όντως βοηθήσει τον ΠΑΟΚ). Στον Πανιώνιο επίσης δεν πέτυχα κανένα παράπονο, πόσο μάλλον που είχε βγει και πρώτος σκόρερ της Α1=έπαιζε και μάλιστα έπαιζε καλά. Στους Έφηβους θυμάμαι ότι ήταν μαζί με όλους τους άλλους μια γροθιά, στα χαζά μαζί, στα πανηγύρια μαζί, στα δύσκολα μαζί (και ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης τους, από αυτούς που κάνανε και μακροβούτια για χαμένες μπάλλες, έβγαζε ασίστ - έπαιρνε και πολλές προσωπικές προσπάθειες βέβαια). Στις συνεντεύξεις πάντα τον θυμάμαι να έχει ένα στυλ "γαμάμε και δέρνουμε" (και με τάση να προσπαθεί να λέει πράγματα που να κάνουν τον άλλον να λέει "ωωωω τι είπε") αλλά όχι με την υπεροπτική χροιά. Για υπερ-χαβαλέ με "ΚΑΙ-ΚΑΛΑ-υπεροπτικό-στυλάκι" τον έχω. Και το θεωρώ γαμάτο μάλιστα αυτό. Καλός πχ ο Μήτσος του "όχι έγω...τί είμαι εγώ...η ομάδα...ο κόσμος....η οικογένεια...η ορθοδοξία..." ή ο Σπαμ "βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι (χάσανε/κερδίσανε-δεν έχει σημασία...), έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν", αλλά νταξ'... Μπορεί και να κάνω λάθος - δεν τον έχω γνωρίσει/ζήσει από κοντά. Αλλά από αυτά που βλέπω, απλώς δεν το νομίζω...: το παιδί είναι απλά "αντικομφορμιστικός" σε σχέση με τα πρότυπα που έχουν μάθει οι διάφοροι. Κάτι σαν "Γκαγκαλούδης φάση", απλώς όχι τόσο "μούρλας", και σίγουρα για πιο ψηλά πράγματα. Τεσπα δεν σας λέω αγαπήστε τον. Αφήστε μια πισινή μόνο, και για τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, και για το αγωνιστικό του ταβάνι. Δεν θα γίνει ούτε Παπαλουκάς ούτε Σπανούλης, αλλά -πιθανώς- θα γίνει ένα κλικ κάτω, κάτι που θα αξίζει τον κόπο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2015 από washcloud 1
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πριν λιγο ο Ταυλαριδης στην superball για το ντου στην λεωφορο ειπε "Δεν ειναι ωραιο αυτο που κανουν αλλα λογικο να φτανουν στα ορια τους". Αρα καθε ανθρωπος που αδικείται ειναι λογικο να χρησιμοποιεί βια, οποτε απο αυριο με ενα λοστο στο χερι και οποιος σας αδικει βαρατε στο ψαχνο...
TAKE5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αδικείται κιόλας εδω και 20 χρόνια. Νομίζω πρέπει ο λαός του θρύλου να ξεσηκωθεί και να προστατέψει την ομάδα
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αδικείται κιόλας εδω και 20 χρόνια. Νομίζω πρέπει ο λαός του θρύλου να ξεσηκωθεί και να προστατέψει την ομάδα οκ οποτε αν αυριο σε μαχαιρωσει καποιος καλα θα κανει γιατι τον εχεις αδικησει σωστα ?
krom291 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Οταν καποιος σε κλεβει συνεχως μπροστα στα ματια σου και το κρατος δεν κανει αυτα που πρεπει να σε προστατεψει, ανθρωπινα θα φτασεις στο σημειο να αντιδρασεις ακομα και με βια... Μετα απο 20 χρονια κλεψιας ειναι λογικο η αγανακτηση, ο θυμος κλπ να εχουν χτυπησει κοκκινο και καποιοι να μην μπορουν να συγκρατηθουν... Και θα ερθουν και χειροτερα αν οι υπουργοι κλπ συνεχισουν να προσπαθουν να καταπολεμησουν την βια με αδεια γηπεδα, τιμωριες και λοιπα ημιμετρα και δεν καταπολεμησουν την καρδια του προβληματος... Πρεπει επιτελους να καταπολεμηθει η αιτια του προβληματος και να σταματησουμε να επικεντρωνομαστε απλως στα αποτελεσματα που προκαλει αυτη...
~mxls~ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πριν λιγο ο Ταυλαριδης στην superball για το ντου στην λεωφορο ειπε "Δεν ειναι ωραιο αυτο που κανουν αλλα λογικο να φτανουν στα ορια τους"... Μα τα εξηγει ωραία ο κυρ Στάθης.
daPro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 20 χρόνια κλεψιας...λολ αφού σας κλέβει ο Ολυμπιακός εδω κ 20 χρόνια γιατί παρακολουθείς το πρωτάθλημα? σε οποιαδήποτε χώρα σε οποιοδήποτε άθλημα ο διαιτητής θα κάνει λάθος σφύριγμα,συμφωνείς??? απλά εδώ σας εχει γινει συνήθεια το λάθος σφυριγμα υπέρ του ολυμπιακού το αποκαλείται κλεψιά..
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Οταν καποιος σε κλεβει συνεχως μπροστα στα ματια σου και το κρατος δεν κανει αυτα που πρεπει να σε προστατεψει, ανθρωπινα θα φτασεις στο σημειο να αντιδρασεις ακομα και με βια... Εσυ εισαι το κρατος αρα σου αξιζει αυτα που τραβας! Επισης ο Αλαφουζος που κραζει τον Μαρινακη πηγε χερακι χερακι στον υπουργο..... Τελος σηκω φυγε απο το πρωταθλημα και κανε δικια σου λιγκα με αεκ, παοκ κλπ κλπ Η βια δεν ειναι λυση οτι και να λεμε.
TAKE5 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Το ξέσπασμα βίας είναι ο μόνος τρόπος να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη πρέπει να διαλυθεί
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 20 χρόνια κλεψιας...λολ αφού σας κλέβει ο Ολυμπιακός εδω κ 20 χρόνια γιατί παρακολουθείς το πρωτάθλημα? σε οποιαδήποτε χώρα σε οποιοδήποτε άθλημα ο διαιτητής θα κάνει λάθος σφύριγμα,συμφωνείς??? απλά εδώ σας εχει γινει συνήθεια το λάθος σφυριγμα υπέρ του ολυμπιακού το αποκαλείται κλεψιά.. 20 χρόνια "λάθος" σφυρίγματα υπέρ του ολυμπιακού δηλαδή;
daPro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 20 χρόνια "λάθος" σφυρίγματα υπέρ του ολυμπιακού δηλαδή;άλλο σου λέω..ότι είτε παίζει οσφπ-παο είτε σουρμενα-Γλυφάδα θα υπάρξουν λάθη διαιτησίας.
Tigris7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Οταν καποιος σε κλεβει συνεχως μπροστα στα ματια σου και το κρατος δεν κανει αυτα που πρεπει να σε προστατεψει, ανθρωπινα θα φτασεις στο σημειο να αντιδρασεις ακομα και με βια... Μετα απο 20 χρονια κλεψιας ειναι λογικο η αγανακτηση, ο θυμος κλπ να εχουν χτυπησει κοκκινο και καποιοι να μην μπορουν να συγκρατηθουν... Και θα ερθουν και χειροτερα αν οι υπουργοι κλπ συνεχισουν να προσπαθουν να καταπολεμησουν την βια με αδεια γηπεδα, τιμωριες και λοιπα ημιμετρα και δεν καταπολεμησουν την καρδια του προβληματος... Πρεπει επιτελους να καταπολεμηθει η αιτια του προβληματος και να σταματησουμε να επικεντρωνομαστε απλως στα αποτελεσματα που προκαλει αυτη... Και στο Πολο προχθες που τα σπασατε,ηταν λογω των 20 χρονων κλεψιας και εκει να υποθεσω ε? Ολοι μας πρεπει να καταλαβουμε,οτι ο λογος δεν ειναι η κλεψια ή οχι,αλλα ειναι οι καφριλα 30-50-100 ατομων που στο γηπεδο πανε μαστουρωμενα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να τα σπασουν. Τετοιοι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες,παντου και παντα! Δηλαδη στο μπασκετ οταν τα σπανε στο ΣΕΦ φταιει η κλεψια? Οταν τα σπανε στο ΟΑΚΑ στο μπασκετ ειναι η κλεψια στη μεση? Οταν τα σπανε στο Βολει φταιει η κλεψια? Οταν τα σπασατε προχθες στο Πολο ειναι η κλεψια? Καμια κλεψια δεν ειναι ο λογος,παντα γινονταν αυτα,δεν ειναι φαινομενο σημερινο ή 3-4 χρονων να πεις οτι αγανακτησαν απο τα 20 χρονια κλεψιας και τωρα εφτασε ο κομπος στο χτενι και ξεσπασαν. Και πριν το 97 υπηρχαν αντιστοιχα φαινομενα. Ο λογος ειναι η καφριλα που μας διακατεχει σαν λαο γενικοτερα,και οτι δεν βαζουμε μυαλο και ουτε προκειται να βαλουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις