Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι μονο ο Περειρα προκαλει....εμενα μου μοιαζει σαν να κανει πανηγυρισμό που λεει σας μαμαω ιδεα μου ειναι ε ?

Kr4aEA.gif

Ε αφού μας μάμησε στη συγκεκριμένη φάση ;p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Εντάξει, ομάδες που ανοίγουν πολύ τον ρυθμό δε σας δημιουργούν πρόβλημα.

Εμάς σαν ΟΣΦΠ μας βολεύει πάντως να βγείτε 3οι και μεις ως 2οι να παίξουμε με την 4η  Μακάμπι. Δε μου κάθεται καλά ο βάζελος στα χιαστί.

Πάντως οι τουρκικές έχουν ανέβει επίπεδο, ανεβάζοντας συνολικά τη δυσκολία της ευρωλίγκας. Από ένα σημείο και μετά η πρόκριση στο Φαίναλ4 θα πρέπει να λογίζεται σαν πραγματική επιτυχία.

Αν αναμετρηθούμε στα play off σας δίνω προβάδισμα για την πρόκριση με βάση αυτά που έχουμε δει ως τώρα.

Τη Φενέρ την βλέπω αρκετά σοβαρή και αποφασισμένη φέτος να μπει final four για την Εφες δεν το βλέπω.

Σαν ομάδες ναι, αλλά 1ον. έχουμε κόμπλεξ/εσείς έχετε αυτοπεποίθηση και 2ον και να προκριθούμε θα πάει στα 5 ματς και θα είναι πολύ δύσκολη σειρά.

Η Εφές εμένα κάτι μου λέει πως απο το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει να ανεβαίνει, και δε θα θέλει κανείς να την πετύχει στα χιαστί.

Η Εφές εμένα κάτι μου λέει πως απο το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει να ανεβαίνει, και δε θα θέλει κανείς να την πετύχει στα χιαστί.

...άμα δεν καταλάβει έγκαιρα ο Ερτέλ ότι δεν είναι πια στην Κούτσα, θα φάνε πούτσα.

Ο ΠΑΟ μου θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ vs ΙΝSTITUTIONS έτσι όπως το πάει...

...καλά δεν έχει βρεθει ΕΝΑΣ να πει στον Βλάντο να σταματήσει να κάνει ηλίθια φάουλ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...