Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι και να βγεις, και 1ος που λεει ο λόγος, δε θα είσαι το φαβορί στη διασταύρωση.

Δε ξέρω αν παρακολουθείς τον άλλον όμιλο, αλλά γίνεται σφαγή. Έχουν ανέβει όλες οι ομάδες, επίσης Ομπράντοβιτς/Ιβκοβιτς είναι εφιάλτες για ματς πλευ οφφ.

...έλα σταμάτα. Όλος ο κόσμος (ακόμη και οι μη μπασκετικοί) τον κράζουν τον Χατζή για τη μεροληψία του. Δεν γίνεται αρεστός. Γραφικός γίνεται...

(...περί "υπηρεσιών", το ίδιο προφίλ έχει και με την Εθνική. Ακόμη και σε παιχνίδια με εφήβους κτλ. Τέτοια είναι η αντίληψή του....)

Μα γιατί στην Εθνική δε γλείφει κ@λ@υς? Δε γλείφει την ομοσπονδία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Η διαιτησία με την τεχνική ποινή που έδωσε σε διαμαρτυρίες, σε καλάθι της μπάρτσα που είχαν γίνει βήματα αλλα και το φαουλ που ανακάλυψαν στον Μπατίστα σε κλέψιμο, έδωσαν την νίκη. Κοντρα διαιτησία στην Ισπανία, κόντρα και στο ΟΑΚΑ, ωραία πράγματα...

...εεεεε αμάν είσαι ρε Χρήστο....  :-D

Παραδέξου, ή μάλλον, ΑΠΟΔΕΞΟΥ ότι δεν τον γουστάρεις (και έχεις και καλό λόγο -δεν εννοώ το ότι είναι ΠΑΟ- δεν λέω) και γι' αυτό τον κράζεις τόσο...

Mα εννοείται οτι δεν τον γουστάρω. Αλλά δε νομίζω οτι έχω άδικο γι αυτόν, ή και για τους αντίστοιχους κόκκινους, σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ. Αυτοί δημιουργούν τον φανατισμό, αυτοί καταστρέφουν ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Λες και αν πουν οτι έβγαλε τη μπάλα ο Σπανούλης ή ο Διαμαντίδης, ενώ εμείς το βλέπουμε ξεκάθαρα, είναι αμαρτία.

Εδώ θα μου πεις κάνουν ρεπορταζ αγώνα και παίρνουν συνεντεύξεις στα αγγλικά, άνθρωποι που ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ αγγλικά..

...η μεγαλύτερή σου υπερβολή απόψε. Ε όχι και φανατίζει ο Χατζής, έλεος. Ούτε καν ο Ιωάννου (ο οποίος είναι πιο αντιπαθής, γενικώς). Για ποδόσφαιρο μη μου λες, ούτε θιασώτης είμαι, αλλά εκεί νομίζω είναι αλλιώς τα πράγματα (όντως φανατίζουν).

Τεσπα εγώ τον βλέπω γραφικό, ούτε "βαλτό", ούτε τίποτα...

(....αρτηριοσκληρωτικοί. Αυτό είναι. Όπως είπες "λες και είναι αμαρτία").

...όσο για τα ρεπορτάζ, μαζί σου χίλια τα εκατό (και δη της κρατικής...).

Η διαιτησία σφυρίζει τα πάντα.

Μπορεί να ξενίζει σε κάποιους αυτό, αλλά είναι 100% δίκαιη.

Ο Νέλσον είχατε δίκαιο δεν είναι καλός σαν floor general. Τουλάχιστον σε αυτό το μάτς.

Μια άμυνα όλο το ματς.

Aπλα γελαω, ναι η διαιτησια εδωσε 5 πεντακαθαρα φαουλ σε 1.5 λεπτο, αφου οταν ποσταρω δεν γινεται να με σπρωχνεις με τα χερια και μετα φροντισε στο 6.12 να εχουμε 4 γελοια φαουλ μην δυσκολευτουν τα παιδια. Οσο για τα φαουλ στο 2ο δεκαλεπτο, βαλτε μου το βιντεο του αγωνα σας τα μετρησω Χρηστο & Χρηστο.

Κατα τα αλλα ο λουκας ειναι τοσο σεντερ οσο εγω θα μπορουσα να παιξω playmaker στο nba

Ποιός Λουκάς; Ο κόσμος γελάει. Για 1 καλό ματς είναι τραυματίας σε 3 και είναι 6ος παίχτης των αντιπάλων για άλλα 2-3. 1 μύριο το χρόνο δίνουμε σε αυτόν την ώρα που διώξαμε Λάσμε που έπαιρνε τα ίδια και Μασιούλις τα μισά. Η απόλυτη απογοήτευση πάντως , μετά τον Ιβάνοβιτς, είναι ο Νέλσον. Μας είναι γραφτό κάθε σεζόν να φέρνουμε κι ένα ανέκδοτο στη θέση 1 περιμένοντας να δίνει αξιόπιστες ανάσες στον Μήτσο (Μπανκς, Ράιτ και φέτος Νέλσον).

11000108_10206418446045778_8994799728225

Βηματάρες Διαμαντίδη, ο Φώτσης βγάζει έξω τη μπάλα 20" πριν το τέλος.

Φυσικά και τις είδε τις φάσεις ο παπαροσπικερ, φυσικά και έκανε αβαβα.

Ανίδεοι κρατικοδίαιτοι άσχετοι , εσείς καταστρέφετε το μπάσκετ.

Φιλε τι πινεις και δεν μας δινεις?

Σε τριπλή ισοβαθμία τύπου ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα-Μακάμπι πώς πάει η βαθμολογία αν υποθέσουμε οτι η Μακάμπι θα διατηρήσει το πλεονέκτημα της απέναντι στην Μπαρτσελόνα (ενώ εμείς έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στην Μακάμπι και η Μπαρτσελόνα απέναντι σε εμάς);

Η δεύτερη θέση πάντως είναι απίθανη. Θέλουμε νίκες στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια και παράλληλα 2 ήττες της Μπαρτσελόνα που έχει σχετικά εύκολο πρόγραμμα. Ακόμα και η υπόθεση πρόκριση είναι αρκετά ζόρικη και προυποθέτει τουλάχιστον 2 νίκες εκτός έδρας...

^...δε νομίζω να περιμένει κανείς 5 σερί νίκες από αυτόν τον ΠΑΟ. Ούτε να περιμένει νίκη επί της Ρεάλ, κι ας είναι μέσα. Ούτε να περιμένει 3 σερί νίκες εκτός (όταν μακρυά από ΟΑΚΑ έχει δείξει μη-ικανός για νίκη, έστω κι αν χτύπησε Μπάρτσα και Μακ), κι ας πρόκειται για ομάδες που έχουν χάσει ήδη το τρένο - καθώς η μεν Ζαλγκίρις παίζει πάντα και για ένα γεμάτο κι ένθερμο γήπεδο που θέλει να βλέπει να παίεται μπάσκετ, ενώ ο δε Αστέρας είναι ένα καθαρά "εχθρικό" γήπεδο (λόγω κονέ με ΟΣΦΠ) και μια σχετικά σοβαρή έδρα εσχάτως. Η πιο σίγουρη πιθανότητα για νίκη είναι στην (παντελώς αδιάφορη, από διάφορες απόψεις) Γαλατά.

Κοινώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (αν κι εξαρτάται από το πώς θα τα πάει κι η Άλμπα μέχρι τότε) να παίξει την πρόκριση με την Άλμπα εντός (και για την ακρίβεια να παίξουν και οι δυο για την πρόκρισή τους μέσα στο ΟΑΚΑ). Μια Άλμπα, που δεν δείχνει καθόλου ασυγκίνητη στην προοπτική να πάει Τ8 (κι ας ήταν παρτάλια στο Βερολίνο με ΠΑΟ).

Τεσπα, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να περάσει ο ΠΑΟ 4ος, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, πιθανότητες έχει κι ο αποκλεισμός με 5η θέση, και μιας και κανένας δεν λέει ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν τα πάντα, έχει πιθανότητες (έστω τις λιγότερες) να πάρει και 5 σερί ματς και να καταλήξει και πιο πάνω (με συνδυασμό απρόσμενα κακών αποτελεσμάτων από τους ως τώρα πιο πάνω του). Πιθανότητες στο όριο των ιδανικών μαθηματικών (για να μην πω της φαντασίας) βέβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...