firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που ξέρω (εσωτερικά από την ΕΛ.ΑΣ.) είναι πως αστυνομικοί έφεραν μικρές κάμερες (ίσως και με πολιτικά ανάμεσα στον κόσμο). Κάποια στιγμή τα χαρακτηριστικά των μασκοφόρων (μπορεί σε κάποια στιγμή να αφαίρεσαν την μάσκα) καταγράφηκαν. Από εκεί και μετά τα πράγματα ήταν πιο απλά. Παρακολούθηση συνδέσμων κτλ. Δεν ξέρω τον λόγο που αναφέρονται τα ρούχα σαν το κύριο μέσω ταυτοποίησης. Ίσως να υπάρχει νομικό κόλλημα για τις κάμερες. Αυτά γνωρίζω εγώ. Δεν μου κολλάει καλά να στηρίχτηκαν μόνο στα ρούχα.
barbiedoll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 πρόσεχε μην καείς από τις πολλές εσωτερικές πληροφορίες.Google glasses φόραγαν οι μυστικοί μπάτσοι
DKNI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Στο ερωτημα μου δεν απαντας... ...δεν ρωταω πως τους ταυτοποιησαν, μπορει να ειναι οι αστυνομικοι του CSI και τους εντοπισαν αναμεσα σε 15.000 κοσμο Ρωταω αφου ειναι τοσο γαματοι, πως κανουν τοσες μερες να εντοπισουν ανθρωπο που μπηκε σε επισημο ΔΣ με πασιγνωστους 20-30 ανθρωπους, χτυπησε τον εναν και εφυγε κυριος Οι εσωτερικοι σου πληροφοριες απο LAPD τι λενε γιαυτο? Λενε κατι? Οποιος διαβασει την ΣΤ Αλαφουζου σημερα θα καταλαβει ενα πραγμα Ο ανθρωπος είτε δεν μπορει είτε δεν θελει (δλδ δεν θελει να κινηθει παραπλευρα). Δεν μπορει το παλικαρι. Μονη μας ελπιδα να βρεθει ενας Παναθηναικος μεγαλυτερος αλητης απο τον χοντρο. Αυτα.
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τους άλλους δεν θέλουν να τους εντοπίσουν. Δεν χρειάζεται ανάλυση. Είναι άνθρωποι του Μαρινάκη. ΣΤ Αλαφουζου;
SlimData Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Σε άκρως αντίθετη κατεύθυνση από τον dkni εγώ θέλω να πω ότι πραγματικά αυτά από τον αλαφούζο δεν τα περίμενα. Έχοντας περάσει από την ομάδα πανίσχυροι οικονομικά και θεσμικά παράγοντες και έχοντας καταφέρει τίποτα, σε συνδυασμό με την ντροπιαστική πρώτη σεζόν του αλαφούζου περίμενα τα χειρότερα. Αντιθέτως έχει καταφέρει να εξευτελίσει στον υπερθετικό γαύρο-έπο-σούπερ λίγκα και σήμερα και την ολυμπιακή αστυνομία. Εντάξει, πέρα από όσους θέλουν να χτυπήσουν τον γαύρο με το ίδιο όπλο και τους γνωστούς γαύρους, νομίζω πως από τους υπόλοιπους ο αλαφούζος αξίζει αναγνώριση και σεβασμό. Μιλάμε για ολοκληρωτικό εξευτελισμό
GreekStatistic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Σε άκρως αντίθετη κατεύθυνση από τον dkni εγώ θέλω να πω ότι πραγματικά αυτά από τον αλαφούζο δεν τα περίμενα. Έχοντας περάσει από την ομάδα πανίσχυροι οικονομικά και θεσμικά παράγοντες και έχοντας καταφέρει τίποτα, σε συνδυασμό με την ντροπιαστική πρώτη σεζόν του αλαφούζου περίμενα τα χειρότερα. Αντιθέτως έχει καταφέρει να εξευτελίσει στον υπερθετικό γαύρο-έπο-σούπερ λίγκα και σήμερα και την ολυμπιακή αστυνομία. Εντάξει, πέρα από όσους θέλουν να χτυπήσουν τον γαύρο με το ίδιο όπλο και τους γνωστούς γαύρους, νομίζω πως από τους υπόλοιπους ο αλαφούζος αξίζει αναγνώριση και σεβασμό. Μιλάμε για ολοκληρωτικό εξευτελισμό Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα παραπάνω και θα προσθέσω πως δεν είναι αυτό το κατόρθωμά του αλλά το ότι έιχε παραλάβει καμμένη γη από τους πολυμετοχικούς , μια ομάδα με μόνη προίκα τα χρέη και τις προβλέψεις για Β Εθνική και έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει το αυθεντικό DNA του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που είναι η αθλητική τεχνογνωσια και η λειτουργία στο υψηλότερο αθλητικό επιπεδο. Απλά αξιοποιώντας τη δυναμική ενός συλλόγου με backround και δύναμη τη τεχνογνωσία στον αθλητισμό και όχι τη βοθρίλα όπως η ομάδα με έδρα έναντι της Ψυτάλειας.Οι τελευταίοι , εκπρόσωποι της δυσώδους ελλάδας , είναι τόσο ανίκανοι που έχουν καταφέρει με ένα σκασμό λεφτά που παίρνουν εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το πρωτάθλημα μέ τους γνωστούς δυσώδεις τρόπους , 30- 40 μύρια , να φτιάξουν ένα θίασο , ένα άθλιο και ανύπαρκτο σύνολο. Κια πως τυχαίνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με υποπολλάπ΄λάσιο μπάτζετ , με παιδιά από την ακαδημία και με ξένους από ελεύθερη μεταγραφή να τους ξεβρακώνει φέτος όπως και πέρυσι και να δικαιούται και το πρωτάθλημα με βάση την αγωνιστική εικόνα! Αυτό τους έχει τσούξει πιο πολύ από όλα.ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 google glass δεν ειναι αυτα? Προφανως...ειναι οι κρυφες καμερες τις ΕΛΑΣ...γελαν κ οι πετρες
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τα ονόματα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανακοίνωσαν. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/sinentefkseis/maikl-gioxin-espn-sto-contra-gr-fovhthhkan-thn-htta-kai-gi-ayto-prokalesan-oi-marinakhs-pereira.3325483.html
krom291 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/sinentefkseis/maikl-gioxin-espn-sto-contra-gr-fovhthhkan-thn-htta-kai-gi-ayto-prokalesan-oi-marinakhs-pereira.3325483.html Ακομα και ενας ξενος που ηρθε να δει το ντερμπυ χωρις να εχει καν πληρη αντιληψη τι γινεται στο ελληνικο πρωταθλημα καταλαβε τι εγινε. Χαρακτηριστικα αποσπασματα Οι πρόεδροι και οι ιδιοκτήτες προφανώς και έχουν κάθε δικαίωμα να παρακολουθούν ένα παιχνίδι της ομάδας τους από το γήπεδο, αλλά όχι να προκαλούν. Και στην προκειμένη περίπτωση, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρο ότι προκαλούσαν τους φιλάθλους, των οποίων οι αντιδράσεις ήταν... ήπιες Ο Περέιρα είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος ούτε που θα φανταζόταν ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα Μπενφίκα - Πόρτο", τόνισε αρχικά και υποστήριξε ότι τέτοιες κινήσεις ίσως υποδηλώνουν φόβο από πλευράς "ερυθρολεύκων": "Εάν ήμουν ο Περέιρα, θα συγκεντρωνόμουν στην προετοιμασία της ομάδας και όχι στο να ασχολούμαι με τους φιλάθλους. Αυτή η συμπεριφορά, σε συνδυασμό με εκείνη του Μαρινάκη, έδειχνε ότι στον Ολυμπιακό φοβήθηκαν την ήττα και έβαλαν τα δυνατά τους για να διακοπεί το παιχνίδι. Μαρινάκης και Περέιρα ήθελαν να προκαλέσουν τη Θύρα 13. Θα έπρεπε να τιμωρηθούν γι' αυτό". 1
Canvas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ο Διαμαντίδης έχει βγάλει όλο το ημίχρονο στο ντερμπυ με το..Ρέθυμνο. Ο δε Ιβάνοβιτς του χρεώνει από την αρχή της χρονιας τον καλυτερο περιφερειακο του αντιπάλου. Γ@μω την διαχείριση μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις