Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ριζούπολη , Καραϊσκάκη με Σισέ και σια και Νεα Σμύρνη. 3 περιστατικά βαρέων επεισοδίων χαρίστηκαν και τα 3 στο γαβρο.

Αυτο ειναι που μου την σπαει οτι δεν υπαρχει ισονομία. Και αυτη την φορα, ηρθαν εσκεμενα να μπαρουτιάσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Διαβάζω δεξια κ αριστερά οι πιο πολλοί παναθηναικοί αποδεχόμαστε την τιμωρία και μιλάμε για σωστή απόφαση.

Οι γαύροι όμως που στη Ριζούπολη έκαναν τρεις χειρότερα μιλούσαν για θρυλική νίκη,πανηγύριζαν και ακόμα και σήμερα ισχυρίζονται πως δεν έγινε τίποτα τότε.

Αν τυχόν κιόλας τους τιμωρούσαν κατέβαζαν πορείες στους δρόμους σε χρόνο DT έκλειναν σχολία,λιμάνια και αεροδρόμια.

Δυστυχώς αυτή η ανωτερότητα θα μας φάει!

• Like 1

Γιατί? Επειδή έχασε το ποστάρισμα?

...;

Ένα κάρο λάθη ή....non-επιλογές έκανε Χρήστο. Χαμένα σουτ, φάουλ στο καπάκι...

Τουλάχιστον 5-6 στιγμές του που είχαν "κθοριστικό κόστος". Μαζεμένες.

Μπορεί κάποιος να βρει πότε αφαιρέθηκαν βαθμοί για τελευταία φορά στον ΟΣΦΠ;

Aμε

Στη Ν.Σμυρνη πριν 10 χρονια

Μετα βγηκαν οι βουλευτες Πειραια και κλαιγονταν, ο πρακτορας εκλεισε τα σχολια, οι βαθμοι επιστραφηκαν και χασαμε τελικα το πρωταθλημα (ενα πρωταθλημα που θα παιρναμε αν ισχυε η αρχικη αποφαση)

Τι να κάνουμε ρε αδερφέ;

Ο καθένας μπορεί να μιλήσει για την πάρτη του.

Αν τα γούσταρα αυτά θα ήμουν γαύρος. Θα πανηγύριζα όλα τα κλεμμένα. Θα με φτύνανε και θα έλεγα ότι βρέχει. Θα έβαζα και 'ενα χορηγό ελληνικό δημόσιο και τέλος.

Αλλά δεν τα γουστάρω και δεν είμαι.

Μη νομίζεις ότι δεν βλέπουμε την διαφορά στα κριτήρια.

Εγώ ήμουν από αυτούς που πριν 3 χρόνια όταν έχασε η κοπέλα το δάχτυλο της είπα μακάρι να αρχίσουν οι ποινές από εμάς.

Και δεν άλλαξε τίποτα.

Ο παοκ τον τρώει, εμείς τον τρώμε, τα γνωστά. Ο γαύρος και οι προστατευόμενοι στα πούπουλα.

Το ξέρω. Τι να κάνω; Δεν είμαι γαύρος να θέλω ατιμωρησία και δεν είμαι μαλάκας να βλέπω τον άλλο στο γήπεδο με το καδρόνι και να θέλω ατιμωρησία. Τι θέλεις να κάνω;

Στο κάτω-κάτω, υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία για τον γαύρο από το να έχει πάρει 178 πρωταθλήματα και να μην τον σέβεται κανένας;

• Like 5

<p>Διαβάζω δεξια κ αριστερά οι πιο πολλοί παναθηναικοί αποδεχόμαστε την τιμωρία και μιλάμε για σωστή απόφαση.</p>

<p>Οι γαύροι όμως που στη Ριζούπολη έκαναν τρεις χειρότερα μιλούσαν για θρυλική νίκη,πανηγύριζαν και ακόμα και σήμερα ισχυρίζονται πως δεν έγινε τίποτα τότε.</p>

<p>Αν τυχόν κιόλας τους τιμωρούσαν κατέβαζαν πορείες στους δρόμους σε χρόνο DT έκλειναν σχολία,λιμάνια και αεροδρόμια.</p>

<p>Δυστυχώς αυτή η ανωτερότητα θα μας φάει!</p>

Το σωστο θα ηταν οσφπ,παο,παοκ να ειχαν πεσει γ εθνικη εδω και πολλα χρονια. Οι σαπιες διοικησεις αυτων των ομαδων, εχουν καταστρεψει το ελληνικο πρωταθλημα και τους υγιεις φιλαθλους.

Και τωρα θα ανεβει και ο Τιγρης.Θα δεσει το γλυκο.

Εξισώνεις και τους 3 βλέπω.

Δηλαδή όση ζημιά έχει κάνει ο ΟΣΦΠ έχει κάνει ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ;

Σοβαρά τώρα;

Aμε
Στη Ν.Σμυρνη πριν 10 χρονια
Μετα βγηκαν οι βουλευτες Πειραια και κλαιγονταν, ο πρακτορας εκλεισε τα σχολια, οι βαθμοι επιστραφηκαν και χασαμε τελικα το πρωταθλημα (ενα πρωταθλημα που θα παιρναμε αν ισχυε η αρχικη αποφαση)

Αρα στην ουσία δεν αφαιρέθηκαν ούτε εκεί.

Πρέπει να ανατρέξουμε κ άλλο πίσω για να βρούμε αφαίρεση βαθμών.

<p>Εξισώνεις και τους 3 βλέπω.</p>

<p>Δηλαδή όση ζημιά έχει κάνει ο ΟΣΦΠ έχει κάνει ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ;</p>

<p>Σοβαρά τώρα;</p>

Εχουν συμβαλει και οι τρεις.

Αυτό το σουτάκι που έβαλε ο Παππάς στην τελευταία επίθεση θα μπορούσε ίσως να το χει κάνει 3-4 φορές και να χουμε ισοφαρίσει εκεί που μας προκαλούσαν να το κάνουμε.

Αλλα οοοοχι, πρέπει να βγάλεις το 10λεπτο με το ζόρι με τον Σλότερ.

Αν είναι να καθαρίσει επιτέλους το ποδόσφαιρο νομίζω ότι οι οπαδοί του Παναθηναικού πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Του χρόνου που θα έρθει να μας @*^(^@#$ (αν χωρέσει από τα τουρνικε)

οταν θα νιωσεις οπως ενιωσα εγω

το προβλημα μου οταν γινει και δικο σου

οταν δε θα χεις προστασια απ το χοντρο

ουτε κοροϊδο Βανια στο πλευρο σου

Εχουν συμβαλει και οι τρεις.

Ε ναι...

Εμ τι... κατακρεούργησε το ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ παίρνοντας 6 τίτλους σε 21 χρόνια Βαρδινογιαννοκρατείας που ήταν σαν τους Κόκκαλη και Μαρινάκη και κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο.

Περίοδο κατά την οποία πήρε πρωτάθλημα η Λάρισσα! Ο ΠΑΟΚ, 7 ο Ολυμπιακός, και 4 η ΑΕΚ.

Ίδιοι και όμοιοι λέμε!

Και συμμετοχές σε κασέτες "να νικάει ο ΠΑΟ και να πάνε να μαμηθούνε οι άλλοι", στημένοι διαιτητές, κονγκολέζικα τηλέφωνα μεταξύ διοικούντων του ποδοσφαίρου κλπ... :D

γελάνε και οι πέτρες.

• Like 2

Στο μπάσκετ δεν κάναμε ούτε σήμερα την νίκη υπέρβαση που θα μας έδινε το πάνω χέρι για την 2η θέση αλλά και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα εκεί οπότε όλα οκ (πήραμε την διαφορά).

Δεν τον είδα τον αγώνα αλλά είδα στα στατιστικά 33 τρίποντα!

Ποιο πολλά και από τα δίποντα!

Δεν σκαμπάζω πολλά από μπάσκετ αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι καλό άλλωστε για αυτό δεν κράζαμε τον Αρτζι;Τρίποντα και άγιος ο θεός!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...