TAKE5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεί να υπάρξει διοργάνωση στη χώρα (πρωτάθλημα ή κυπελλο) στο οποίο συμμετέχουν ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη και οι φίλοι του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν ήμουν πρόεδρος ή προπονητής θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα, αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα έπρεπε να κοπούν από όλους (ολυμπιακούς-παναθηναικούς-παοκτζίδες). Επίσης θα απαγόρευα σε όποιον κάνει στο γήπεδο μου το παραμικρό να ξαναπατήσει για όσο είμαι ακόμη υπεύθυνος. Στα παιχνίδια θα καλούσα και φιλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και θα έριχνα τους τόνους. ωραίο ακούγεται και μαζί σου είμαι, αλλά αυτή η τακτική θα κατέστρεφε οικονομικά την ομάδα σου.Δυστηχώς αυτά τα ορκς είναι οι κύριοι χρηματοδότες των ΠΑΕ.Είναι μέρος του συστήματος,μια φορά και έναν καιρό ο Ντέμης προσπάθησε,όλοι ξέρουμε τι έγινε μ αυτήν την προσπάθεια,παίχτης-σύμβολο της ΑΕΚ έγινε εχθρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν ήμουν πρόεδρος ή προπονητής θα έπαιρνα την ομάδα και θα έφευγα, αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα έπρεπε να κοπούν από όλους (ολυμπιακούς-παναθηναικούς-παοκτζίδες). Επίσης θα απαγόρευα σε όποιον κάνει στο γήπεδο μου το παραμικρό να ξαναπατήσει για όσο είμαι ακόμη υπεύθυνος. Στα παιχνίδια θα καλούσα και φιλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και θα έριχνα τους τόνους. Επίσης, την φωτιά όπως λες δεν την αφήνεις να καίει, γιατί ήδη έκαιγε εκεί, θα έπρεπε να είχε φροντίσει ο παναθηναικός (ως οικοδεσπότης) να την σβήσει πριν ξεφύγει από τον έλεγχο. (Όχι ότι αναιρεί τη βλακεία του περέιρα στο γεγονός ότι ασχολήθηκε με έναν ηλίθιο) Αυτή τη στιγμή όλοι όμως, αντί να ρίξουν τους τόνους κάνουν το αντίθετο. Τόσες μέρες (μήνες-χρόνια) προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αντιπαλότητα. Αυτό δε το έκανε μόνο ο μαρινάκης. Και στο πράσινο στρατόπαιδο υπάρχουν φταίχτες (και στο μπασκετικό και στο ποδοσφαιρικό). Το να πάει ο περέιρα να δει το τέρμα είναι δικαίωμα του, το ότι είναι τα ορκ από πισω δε σημαίνει ότι δε μπορει να ασκήσει το δικαίωμα αυτό. Δηλαδή, με αυτή τη λογική και στη τούμπα δεν έφταιγε ο κόσμος που πέταγε αντικείμενα στο κόρνερ στον ντομίνγκεζ, αλλά ο ντομίγκεζ που πήγε να εκτελέσει το κόρνερ; Κάπου χάνουμε την λογική. Ήταν ευθύνη του παναθηναικού να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή, ο παναθηναικός επέλεξε να υψώσει τους τόνους(όχι ότι ο ολυμπιακός τους χαμήλωσε, και οι 2 χρόνια τώρα επιζητούν αυτή τη κατάσταση), να επιτρέψει σε κάθε μαστουρωμένο χούλιγκαν να μπει στο γήπεδο με καδρόνια-φωτοβολίδες-αλυσίδες και ένας θεός ξέρει τι άλλο. Συνεπώς, και κλείνω για να μη κουράσω, σε μια φυσιολογική χώρα το ότι ο πρόεδρος πήγε στο γήπεδο δε θα ήταν κατι περίεργο (το έκανε και ο αλαφούζος), το ότι ένας προπονητής επιβλέπει τον χώρο και τις εστίες και πάλι δε θα έπρεπε να είναι περίεργο. Για το ότι μας φαίνεται περίεργο και φτιάχνουμε θεωρίες συνωμοσιάς (οι οποίες μπορεί να έχουν και κάποια βάση-μπορεί και όχι) φταίνε όλοι. Το να λέμε όμως ότι αυτές οι θεωρίες είναι 100% σωστές και ότι η μία πλευρά είναι η αθώα και η πλήρως αδικημένη ενώ η άλλη είναι ο darth vader προσωποποιημένος, δε στέκει. Αλλο να παει να δει κ αλλο να κανει χειρονομιες κ ας ηταν χειρονομιες του στυλ ελα εδω να σου μιλησω(οριστε να το παρω οτι πηγε με καλη θεληση) Ειναι σαν να πηγε ταυρομαχος με κοκκινο μαντηλι σε ταυρο..Τοσο απλα δεν πας κ με μαντηλι.Καταλαβες την διαφορα τσεκαρω γηπεδο?? Δεν εχω δει αλλον τοσο εξυπνο προεδρο ομαδας να κανει βολτες στο γηπεδο του αιωνιου αντιπαλου του τι στιγμη που ξερει οτι οι φιλαθλοι + τα ορκ αυτης της ομαδας τρεφουν τετοιος μισος επειδη τον θεωρουν υπαιτιο για τα στημενα κ οτι βρωμια υπαρχει στο ποδοσφαιρο(ασχετως αν αυτο ειναι ολη η αληθεια ή η μιση λιγο πολλοι ολοι εχουμε ακουσει τι γινεται στα παρασκηνια) Και σου απανταω φταινε κ οι 2 κ αυτην ειναι η απαντηση που ισχυει. Οσο για οτι δεν εκανα εντονα σημαινει οτι λιγο πολυ συμφωνω μαζι σου αν κ μερικα ειναι ονειρα θερινης νυκτος οπως εχω ξαναπει κ στο παρελθον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μία σημείωση μόνο, έχεις βάλει με bold κάποια από τα λεγόμενα μου, αλλά ξέχασες να δεις πως έχω αναφέρει πως ήταν βλακεία του περέιρα, δε το αρνηθηκα. (τελευταία περίοδος της πρώτης παραγράφου). Επίσης δε βάζεις ταύρο σε υαλοπωλείο, ειδικά αν περιμένεις να έρθει εκείνη την ημέρα ένας ηλίθιος με κόκκινο μαντήλι, φροντίζεις να εξασφαλίσεις ότι δεν θα επιτεθεί σε κανέναν εκ των προτέρων.τέσπα, δε διαφωνούμε και σε πολλά.Το ότι ο μαρινάκης είναι προκλητικός είναι αναμφίβολο, δυστυχώς όμως και πριν από αυτόν, δεν είχαμε και τα καλύτερα παιδιά για προέδρους.Edit για να μη γράφω καινούργιο μήνυμα, απλά να προσθέσω εδώ πως το ότι πήγε να τσεκάρει το γήπεδο το αναφέρω γιατί το κάνει σε κάθε παιχνίδι ο περέιρα, οπότε λογικά και εδώ αυτό ξεκίνησε να κάνει, το που φτάσαμε, το είδαμε όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ο Μαρινάκης συνεχώς συμπεριφέρεται συνέχεια σαν χούλιγκαν. Αν δεν το φτύσουν και τώρα, μετά τα σημερινά, οι του Ο.Σ.Φ.Π. ... Τι να πω... Ποιος άλλος ομοϊδεάτης πέταξε νερό στον συνομιλητή του; Hint: Είναι υπόδικος στην φυλακή τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μία σημείωση μόνο, έχεις βάλει με bold κάποια από τα λεγόμενα μου, αλλά ξέχασες να δεις πως έχω αναφέρει πως ήταν βλακεία του περέιρα, δε το αρνηθηκα. (τελευταία περίοδος της πρώτης παραγράφου). Επίσης δε βάζεις ταύρο σε υαλοπωλείο, ειδικά αν περιμένεις να έρθει εκείνη την ημέρα ένας ηλίθιος με κόκκινο μαντήλι, φροντίζεις να εξασφαλίσεις ότι δεν θα επιτεθεί σε κανέναν εκ των προτέρων. τέσπα, δε διαφωνούμε και σε πολλά. Το ότι ο μαρινάκης είναι προκλητικός είναι αναμφίβολο, δυστυχώς όμως και πριν από αυτόν, δεν είχαμε και τα καλύτερα παιδιά για προέδρους. Το διαβασα απλα διορθωσα εκει που λες οτι πηγε να τσεκαρει το γηπεδο εκει δεν συμφωνω τι στιγμη που πηγε κ εκανε χειρονομιες δεν πηγε με σκοπο να τσεκαρει το γηπεδο αυτο ειπα.Τωρα αν ειχε καλες προθεσεις σου ειπα μαντηλι κοκκινο σηκωσε εκεινη την ωρα καλως η κακως..Βλακεια ητανε ολων κ προτιστως των ορκ της 13 που επεσαν στην παγιδα του μαρινακη κ στον περειρα δινω το ελαφρυντικο οτι δεν ειχε ιδεα που εμπλεκε αυτο ομως καλιστα ενας πιο καχυποπτος ανθρωπος μπορει να το παρει οτι και η κινηση του περειρα ηταν κ αυτη προσχεδιασμενη να δυναμιτισει κ αυτος την ατμοσφαιρα η ητανε δασκαλεμενος απο τον προεδρο..Αβυσσος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Για εκεινο το πανι με τους νεκρους εγινε πανικος Και το κραξαμε ολοι μας Το πανι της Κυριακης που ηταν 4χ εγινε γαργαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι έλεγε το πανί της Κυριακής; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ο Μαρινάκης συνεχώς συμπεριφέρεται συνέχεια σαν χούλιγκαν. Αν δεν το φτύσουν και τώρα, μετά τα σημερινά, οι του Ο.Σ.Φ.Π. ... Τι να πω... Ποιος άλλος ομοϊδεάτης πέταξε νερό στον συνομιλητή του; Hint: Είναι υπόδικος στην φυλακή τώρα. Καθαρά εγκληματική πράξη,μη σου πω για θανατική ποινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ΟΦΗ: Κατηγορεί για φοροδιαφυγή τον Παναθηναϊκό http://www.gazzetta.gr/football/article/707092/ofi-katigorei-gia-forodiafygi-ton-panathinaiko Υπόμνημα στη Superleague κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με το οποίο ζητάει εγγράφως το άνοιγμα των φακέλων αδειοδότησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατηγορώντας την για φοροδιαφυγή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω των εισιτηρίων που διακινήθηκαν υπέρ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Τους χρησιμοποίησαν τους πέταξαν και τώρα που το σπίτι τους καίγεται αυτοί κάνουν λεπτομερέστατη λογιστική ανάλυση για τον Παναθηναικό! Εύχομαι ερασιτεχνικό και πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Διαβαζω στα ΜΜΕ προσπαθεια εξισωσης Αλαφουζου και Μαρινακη μα ειναι δυνατον ο αλλο εβριζε χυδαια και Ο Αλαφουζος τον τρολαρε και του ειπε και ενα θα μου κλασεις. Ενα πραγμα που μου αρεσει στον Αλαφουζο ειναι οτι ειναι αξιοπρεπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ωραίο ακούγεται και μαζί σου είμαι, αλλά αυτή η τακτική θα κατέστρεφε οικονομικά την ομάδα σου.Δυστηχώς αυτά τα ορκς είναι οι κύριοι χρηματοδότες των ΠΑΕ.Είναι μέρος του συστήματος,μια φορά και έναν καιρό ο Ντέμης προσπάθησε,όλοι ξέρουμε τι έγινε μ αυτήν την προσπάθεια,παίχτης-σύμβολο της ΑΕΚ έγινε εχθρός. Όχι ακριβώς εχθρός. Η συντριπτική πλειοψηφία των αεκτζήδων ήταν μαζί του, ακόμα και με γηπεδικά κριτήρια. 100 μαλάκες της ορίτζιναλ έφτιαξαν όλο το κλίμα τότε, και ο λόγος δεν ήταν το ότι τα έβαλε μαζί τους, αλλά το ότι επέμενε πως δεν γίνεται γήπεδο στην Ν.Φ. Βγήκαν οι φυλλάδες και οι παρατρεχάμενοι, άρχισαν να γράφουν για άγια χώματα, μαρμαρωμένους βασιλιάδες και άλλες τέτοιες πίπες, και τα ούγκανα βρήκανε τον νέο "μπάγιεβιτς" για να περνάν την ώρα τους. Σήμερα βέβαια, που βλέπουν τον Πρίγκηψ κολλητό του αιλουροειδούς, γαργάρα. Και ο Ντέμης έκανε πρόσφατα δήλωση υπέρ του γηπέδου, ξανά πίνουν νερό στο όνομά του. Δεν υπάρχει σωτηρία, οι μαλάκες είναι ανίκητοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Για εκεινο το πανι με τους νεκρους εγινε πανικος Και το κραξαμε ολοι μας Το πανι της Κυριακης που ηταν 4χ εγινε γαργαρα? Μαλλον ειχε πολύ μεγάλα γραμματα και ήθελε πανοραμική για να χωρέσει ολοκληρο σε φωτογραφία, για αυτό κανείς δεν το αναφέρει. Πιο γιουσουφάκια και από τον Μαχλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τι έγραφε ρε παίδες αυτό το πανό θα πει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Κατι βρήκα στο σπορτ24 χωρίς φωτο βέβαια Μετά το απαράδεκτο πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική για τους νεκρούς της Θύρας-7, ανάρτησαν ακόμη ένα, που αυτή τη φορά έγραφε "Β. Μαρινάκης έμπορος ηρωίνης", που κατέβηκε καθυστερημένα παρά την εντολή του διαιτητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις