Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαολογο θες ρε Αναστασιαδη και συ?

1. Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό

2. Ήδη μετανιώνω που γράφω αλλά έχω 2 λεπτά για πέταμα..

Στο τηγανι διδασκουν ηθος, τα πουλμαν ακινητοποιουνται, οπαδοι μπαινουν να πανηγυρισουν, τα ασανσερ δεν δουλευουν. Στη Ριζουπολη δεν εγινε τιποτα (οπως δεν ειχε γινει στο Πολυτεχνειο το '73)

Νοοτροπία δημοτικού. Γιαννάκη γιατί μιλάς; Εγώ κυρία; Ο Γιώργος, ο Νίκος και ο Κώστας μιλάνε όλη την ώρα.

Καποτε στη Νεα Σμυρνη μας κλαπηκε ενα πρωταθλημα επειδη οι Πανιωνοι επαιζαν ξυλο λεει δεν-ξερουμε-ποιοι-ηταν-δεν-ειχαν-κασκολ (θυμιζω διαιτητης Δουρος σε εκεινο το ματς, ναι αυτος ο "πρασινος")

Παρομοίως

Λιγες μερες πριν ο βοηθος του Αναστασιου εφαγε τσιμεντο στο κεφαλι και ο Καρελη φωτοβολιδα

Τα περαστικά μου να τους μεταφέρεις.

Ειδες ποτε -3? Όχι

Ειδες ποτε κανεις να αγγιζει την Μακαμπι Πειραια στο Γαυρισταν? Ούτε

Ειδες να αγγιζεται παραρτημα του γαυρου Όχι

Και ομως εσυ εκει, τωρα θυμηθηκες το -3 σου, τωρα θες να προλαβεις γεγονοτα.

Αφού δεν το θυμήθηκα για τον ΟΦΗ ας το ξεχάσω και για τον ΠΑΟ λοιπόν.

Και βεβαια παιζεις το παιχνιδι του χοντρου εμπορου ηρωινης, του πιο χοντρου οπαδους της Τσελσυ ΑΡΔ και του κερατα. Σε βαζουν να κυνηγησεις τι? Τον 1β στα play off?

Ασφαλώς, γιατί είτε είμαι πανάθα, είτε υπάλληλος τους Φαταούλα. Επίσης αν θυμάμαι καλά 3 βαθμούς μου αφαιρέσανε εμένα.

Στον δινω. Αν βγει ο Αλαφουζος και πει "Αν δεν παρουμε τιτλο, δεχομαστε η αποσταση μας απο τον ΠΑΟΚ να ειναι +1 απο τον ΠΑΟΚ" είσαι ΟΚ?

Είσαι γενναιόδωρος. +3 θα προτιμούσα, μη πως +4 για να είμαστε σίγουροι.

Ή σε εχει πιασει το Συνδρομο Στοκχολμης και αγαπας τον γαυρο τον απαγωγεα σου?

Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για σύνδρομα...

Σε περίπτωση που έχεις όρεξη για σοβαρή κουβέντα, αγνόησε τα πράσινα και ξανακάνε τον κόπο να γράψεις μια άποψη σοβαρού ενηλίκου ανθρώπου. Διαφορετικά τα πράσινα ισχύουν και από μένα το flame σταματάει εδώ.

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια νιώθω πως έχουμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κεντρικό αμυντικό δίδυμο αυτοί οι 2 έχουν δέσει πολύ καλά.

Στα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος έχουμε δεχτεί 4 γκολ!

1 απο Πανιώνιο

2 από ΟΦΗ           (δεν έπαιξε ο Ταυλαρίδης)

1 από ΟΣΦΠ

Αναλυτικά

Γιάννενα - Παναθηναικός 0-0

Παναθηναικός Εργοτέλης 5-0

Παναθηναικός - Λεβαδειακός 1-0

Πανιώνιος - Παναθηναικός 1-1

Παναθηναικός - Καλλονή 1-0

Παναθηναικός - Πλατανιάς 3-0

Παναθηναικός - Παναιτωλικός 1-0

ΟΦΗ - Παναθηναικός 2-3

Παναθηναικός - ΟΣΦΠ 2-1

Ο λόγος είναι Στιλ - Ταυλαρίδης - Σιντεφελντ.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που έχεις όρεξη για σοβαρή κουβέντα, αγνόησε τα πράσινα και ξανακάνε τον κόπο να γράψεις μια άποψη σοβαρού ενηλίκου ανθρώπου. Διαφορετικά τα πράσινα ισχύουν και από μένα το flame σταματάει εδώ.

Και μολις απεδειξες γιατι μια ζωη θα σας λενε γαυρους του Βορρα

Για κατι τετοια χαιρομαι οταν σφαζουν τον ΠΑΟΚ, την Τριπολη και αλλες ομαδες. Καλα σας κανουν, τετοιο γαυρο αφεντικο χρειαζεστε (θυμασαι αλλωστε περσυ τον Σαββακερατα που σας εδινε κατευθυνση "ο Σαββιδης πρεπει να κοιταξει να χτυπησει τον Αλαφουζο, οχι τον Μαρινακη" )

Δημοσ.

Και μολις απεδειξες γιατι μια ζωη θα σας λενε γαυρους του Βορρα

Για κατι τετοια χαιρομαι οταν σφαζουν τον ΠΑΟΚ, την Τριπολη και αλλες ομαδες. Καλα σας κανουν, τετοιο γαυρο αφεντικο χρειαζεστε (θυμασαι αλλωστε περσυ τον Σαββακερατα που σας εδινε κατευθυνση "ο Σαββιδης πρεπει να κοιταξει να χτυπησει τον Αλαφουζο, οχι τον Μαρινακη" )

Αυτό που όταν υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων, ο ΠΑΟΚ γίνεται ξαφνικά παράρτημα είτε του βάζελου είτε του γάβρου ανάλογα με τα οπαδικά γυαλιά του αντιπαλου, με ξεπερνάει.

Δημοσ.

Ο μποροθρυλος μιλησε για (επεισοδιακη συνεδριαση...)

Τιποτα αλλο δεν ειδε.

Απιστευτα πραγματα,μετα απορουν γιατι τους σιχαινεται

ολη η χωρα.

Δημοσ.

Χαμούρες

Αυτή η λέξη στριφογυρίζει στο μυαλό μου από την Κυριακή.

Μεγαλύτερη τιμή για τον Αλαφούζο η ατάκα που γράφουν τα κόκκινα οπαδικά site

Εκείνη την ώρα παρενέβη και ο Νίκος Μαχλάς και είπε: "Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες"

Καταλάβατε κύριοι;

Εμείς εδώ είμαστε κλίκα και έχουμε ομερτά.

Καταλάβατε ποιοι είναι με τη νομιμότητα και ποιοι με τον νταβατζή τους;

Καταλάβατε ποιοι καλλιέργησαν τα επεισόδια στον ΟΦΗ και μετά φρόντισαν να μην τιμωρηθεί;

Καταλάβατε ότι όποιος πάει στη Δικαιοσύνη και καταγγέλει τον παραγκάρχη είναι ρουφιάνος;

Δημοσ.

Δεν πειραζει στο καλο ο νικολακης και οταν ξανανεβει θα τα πουμε, μαζι θα παρει και τον αγαπητο τελη για να ξεκαθαριζει λιγο το πραγμα και επεται και η αλλη αγαπη ο νιονιος.

Δημοσ.

« Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ.... Θα σε γα...».

:-D  :wub:

.... 

«Θα μου κλ....ς»  :X

Δημοσ.

Και λιγα τους εκαναν την Κυριακη...

Ειδαμε και ακομα μια φορα τι εστι ΟΦΗ. Αξιο παραρτημα με πληρη υποταγη...

Ξεπληρωνει φυσικα και τα πριμ απο τον Φαταουλα για την νικη με Παο στον 1ο γυρο, καθως και την οικονομικη βοηθεια απο τον Φαταουλα για να παρει αδεια και να παιξει τα παιχνιδια με Παο και Παοκ... Θα ηταν και γαιδουρια να μην υποστηριξει τον αφεντη...

Δημοσ.

1. Οργανωμένοι που κάνανε επεισόδια τα κάνανε επειδή είναι μια ζωή βλάκες που τίποτε άλλο δεν ξέρουν να κάνουν,γενικώς για μένα οι σύνδεσμοι οργανωμένων σε όλες τις ομάδες πρέπει να γίνουν παρελθόν.Ισως σε άλλες χώρες αυτό το σύστημα να λειτουργεί αλλά σίγουρα όχι στη Χώρα μας.Και δεν πρόκειται μάλλον.

2. Εκνευριστικός ο Μαρινάκης. Όχι επειδή παραπονιέται, καλά κάνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι έγινε χαμός, αλλά επειδή πραγματικά μας θεωρεί χαζούς με δηλώσεις τύπου "Στο Καραϊσκάκης δεν γίνονται αυτά". Γενικώς οι δηλώσεις του στην σταδιοδρομία τους ως πρόεδρος ΟΣΦΠ θα μείνουν αιώνια στην Ιστορία του ποδοσφαίρου.(Περί ήθος και τα προχτεσινά).

3. Καθαρά αγωνιστικά. Αυτήν την εποχή είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΟΣΦΠ. Για να μην μου αρχίζουν οι φίλοι ολυμπιακοί να γκρινιάζουν, θα το πω ποιό συγκεκριμένα. Αυτή την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ήταν μια σκάλα καλύτερη ομάδα.Μπορεί να πονάει αλλά δεν αλλάζει.
4. Οφείλω μια συγγνώμη στον Πέτριτς.Τον έκραζα αφάνταστα, τον είχα βγάλει παλτό, αλλά ο Κροάτης με βούλωσε.
5. Παλιότερα το είχα ξαναγράψει,υποστιρίζω πρότζεκτ Αναστασίου με χίλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...