Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ μαζί σου είμαι, όχι όμως επιλεκτική μνήμη για κάτι που έγινε 10 χρόνια πριν και βάλε Συμφωνώ απόλυτα.
krom291 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Θα απομονωσω 2 σημεια απο τις δηλωσεις του Φαταουλα Αυτά γίνονται όταν ένα συγκεκριμένο κανάλι και ένα ραδιόφωνο ή και δύο ραδιόφωνα και μία συγκεκριμένη εφημερίδα βομβαρδίζει 24 ώρες το 24ωρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή. Αυτα γινονται οχι απο ενα καναλι ή ραδιοφωνο. Αυτα γινονται απο το καταντημα του αθληματος και το σιχαμα που παρακολουθουμε εδω και 20 χρονια. Και για αυτο υπευθυνος ειναι μονο ενας! Αυτο ειναι ντροπη κυριε Φαταουλα... Α ειπε και αυτο... Στο Καραϊσκάκη δεν θα γίνονταν ποτέ αυτά! Και αυτό διότι προστατεύουμε το ποδόσφαιρο. Γελαει και το πληκτρολογιο!!! 10
krom291 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εντωμεταξυ για τα επεισοδια ξεκαθαρα ηθικος αυτουργος ειναι ο Ολυμπιακος. Περα απο το διαχρονικο της υποθεσης και την αγανακτηση και τον θυμο που εχει προκαλεσει σε ολο τον φιλαθλο κοσμο εχοντας μετατρεψει το πδοσφαιρο σε φαρσοκωμωδια και τσιρκο, οι ευθυνες υπαρχουν ακομα και σημερα μεμονωμενα. Ο φαταουλας ειχε προσχεδιασμενη την προκληση. Μπαινει μεσα στο γηπεδο και θελει να κατσει στον παγκο!!! Δασκαλευει και τον Περειρα να παει να λογομαχησει με την Θ13. ΕΛΕΟΣ! 2
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα το παρακάνεις.Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.παραδέξου την ηλιθιότητα όλων όσων συμμετείχαν στα επεισόδια και σταμάτα εκεί, το να ψάχνεις να βρεις τέτοιες δικαιολογίες δεν σε τιμά ούτε εσένα ούτε την ομάδα σου. 2
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ηθικός αυτουργός είναι η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που επιτρέπει σε αυτά τα μπαστάρδια να πηγαίνουν στο γήπεδο. 5
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο κακό κάνουν στον σύλλογο αλλά και γενικότερα τέτοια άτομα.Κάποια στιγμή πρέπει αυτά τα άτομα να απομονωθούν και να τιμωρηθούν.Δυστυχώς όμως στην ελλάδα έχουν την εύνοια της εκάστοτε διοίκησης, συνεπώς πράγματι, αν ψάχνουμε για ηθικούς αυτουργούς θα πρέπει πρώτα ο καθένας να κοιτάξει την διοίκηση της ομάδας του.
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 2-4 αφωνιστικές χωρίς κόσμος και -3 βαθμούς. ΠΟΥΤΑΝΑ όλα η 13. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από firewalker
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Έχει μπροστά του κάποιον που έχει πάει σε αθλητικό γεγονός με οργανωμένη πρόθεση να σκοτώσει. Στην καλύτερη στείρωση και κλείσιμο για πάντα σε κάποιο στρόγγυλο κελί.
jmirko15 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Έχει μπροστά του κάποιον που έχει πάει σε αθλητικό γεγονός με οργανωμένη πρόθεση να σκοτώσει. Στην καλύτερη στείρωση και κλείσιμο για πάντα σε κάποιο στρόγγυλο κελί. Νομίζω υπερβάλλεις λίγο.. Δεν δικαιολογώ τίποτα αλλά γενικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για τα μπάζα εδώ και δεκαετίες. Οπότε δεν καταλαβαίνω πως μερικοί θέλουν "ποιοτικούς" φιλάθλους όταν το σύστημα είναι για κλάματα.. 1
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θέλω ποιοτικούς φιλάθλους στο ποδόσφαιρο. Δεν με ενοχλούν οι κάφροι. Οι δολοφόνοι που πάνε εκεί με ενοχλούν.
stavros88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παλι λεω να διωξουν τους ματατζηδες απο τα γηπεδα και να πανε να σκοτωθουν ολοι μεταξυ τους.Στο τελος θα μεινει μονο ενας και αυτος θα ειναι ο πρωταθλητης
8elwADSL Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα το αμυντικό μας δίδυμο ήταν απροσπέλαστο το hummer ήταν τόσα χρόνια δίπλα μας και δεν το βλέπαμε. Μεγάλε Στάθη Ταυλαρίδη. 1
icenex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 2-1 Αντι 4-0 Ρε αυτουνου του σηκωθηκε απο τα γκολ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις