Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά ο Μπράμος γιατί έφυγε ;  

Κάπου είχε πάρει νομίζω το μάτι μου πριν μερικές βδομάδες ότι ΟΝΤΩΣ "έφυγε", και όχι "τον φύγανε" : είχε λήξει (νομίζω) το συμβόλαιό του και αυτός ήθελε να δοκιμάσει για Αμέρικα - ήταν σ' ένα σάμερ καμπ (ή ήταν να πάει; Κάτι τέτοιο...) κάποιας ομάδας (δε θυμάμαι ποιάς) και ΕΚΕΙ έπαθε κάποιον τραυματισμό και χρειάστηκε επέμβαση και ακόμη και τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης.....; Ξαναλέω, στο φλου τα θυμάμαι, χωρίς όμως να είναι μακρυά από ό,τι είχα διαβάσει. Συμπέρασμα, μάλλον ήταν ολίγον κοινή συναινέσει το "διαζύγιο".

Όλες μας οι επιτυχίες ήταν με ώριμους παίχτες, πολλές φορές και 30βάλε χρονών... (Σαρας, Μποντιρόγκα,Σισκάουσκας,Κουτλουάι,Μιντλετον, Μπατιστ, Μήτσος)

...από τις λίγες φορές (μην πω η πρώτη) που δεν διαβάζω στο ιντερνέτι πως "ο Μήτσος που του έμαθε το μπάσκετ ο Ομπράντοβιτς".

Επιτέλους...

@wash και βέβαια το πιο βελτιωμένος αφορά με το τι έκανε ο ιδιος την περασμένη σεζον. Ο Γιανκοβιτς από ενας παίκτης του 0+0=0 ή κάπου εκεί εγινε ενας παίκτης των 8-9 πόντων + κάμποσων ριμπαουντ. O Σλουκας εχει βελτιώσει την προσήλωση του στην άμυνα που εως πέρυσι ήταν το πιο αδύνατο του σημείο αλλά ως εκεί. Σιγουρα το τελευταίο ενάμιση μήνα παίζει εξαιρετικά και με καταπληκτική οικονομία στην επίθεση αλλά τους προηγούμενους δεν έκανε τιποτα παραπάνω από τα συνηθισμένα του οπότε δεν μπορώ να τον πω και πιο βλτιωμένο

@midi αδικείς την συνεισφορά του στην άμυνα. Αυτή την στιγμή είναι ο 2ο πιο σταθερός αμυντικός παίκτης μετά τον Γκιστ, ο καλύτερος κλέφτης. Ο Μπράμος είχε μονο την πιεστική προσωπική άμυνα λόγω γρήγορων ποδιών η οποία βέβαια απέναντι σε "εξυπνους" γκάρντ sf είχε θέμα, δεν είναι τυχαίο ότι ακομα και την πρώτη χρονιά άλλαζαν παίκτη στην άμυνα με τον Ροκο. Ομαδικά ήταν πολυ χειρότερος. Και μιλάμε πάντα για την καλή πρώτη του χρονιά γιατί πέρυσι ήταν απλά λίγος παντού. Το ταβάνι του είναι μεγαλυτερο από του Μπραμος, το συμβολαιο του οικονομικότερο δεν τιθεται θέμα συγκρισης. Δεν θα γίνει ηγέτης ποτέ αλλά θα κρίνει αγώνες και τίτλους με την σταθερότητα του

Ξαναλέω, Τέηκ, πως δεν θεωρώ (και καλά νομίζω κάνω) συγκρίσιμη την περσινή του χρονιά που σκούπιζε πεδουλοπάγκο, με τη φετεινή που μπαίνει για το μισό και βάλε κάθε παιχνίδι, ως κριτήριο "βελτίωσης"...Βελτίωση = κάνω καλύτερα αυτά που πέρσι ή τα τελευταία χρόνια έκανα χειρότερα, ή ΕΣΤΩ έχω ουσιστικότερη τελική προσφορά στην ομάδα μου.

Και με βάση ειδικά το 2ο, ο Σλούκας έχει γίνει σημείο αναφοράς σταθερότητας/προσφοράς για τον ΟΣΦΠ, όταν έρχεται από τον πάγκο (= έχει πάρει παιχνίδια, ή τεσπα έχει σταθεί game changer ή έστω έχει κρατήσει την ομάδα του σε στιγμές κατάρρευσης. Κι ολ' αυτά για να γίνουν δεν είναι προϋπόθεση το να έχουν ανέβει προσωπικά του στατιστικά). Τονίζω βέβαια (το 'κανα και πριν) ότι είναι ΛΙΓΟΣ ο χρόνος του Βλάντο για να πει κανείς ότι είναι σε φάση "τον συγκρίνω με πχ την προσφορά Σλούκα", καθώς ο Κώστας είναι σε μια "ευθεία γραμμή αξιολόγησης" εδώ και ΧΡΟΝΙΑ (και μάλιστα συνολικά έχει αργήσει χαρακτηριστικά), αλλά το impact που έχει αυτός στον ΟΣΦΠ φέτος, δεν το έχει ο Βλάντο στον ΠΑΟ με τίποτα, φρονώ. Αυτή τεσπα είναι η δική μου αίσθηση. Και θεωρώ πως ΑΥΤΟ είναι ένα αξιοπρόσεκτο κριτήριο για να αξιολογήσει κανείς την "βελτίωση" κάποιου παίκτη. Για τον Βλάντο θα έλεγα απλά "οκ, σε σχέση με την ανυπαρξία, και υπάρχει, και ψιλοφαίνεται - αλλά μέχρι εκεί". 

Όσο περί Μπράμου, μάλλον εσύ αδικείς τον Μάικ : αμυντικός βράχος σε σχέση με τον Βλάντο. Ούτε συζήτηση δηλαδή.

(..δεν κάνω κουβέντα για το αν ο ένας είναι καλύτερος του άλλου γενικά - θα έλεγα παίκτες με άλλο προφίλ και δεξιότητες, ΑΛΛΑ θ συμφωνήσω ότι δεν έχασε δα και την κότα με τα χρυσά αυγά ο ΠΑΟ χωρίς αυτόν. ΟΜΩΣ, αν ήταν αυτός φ έ τ ο ς και όχι ο Βλάντο, θα ήταν σε καλύτερη μοίρα ο ΠΑΟ. Σχετικά με το "μέλλον", μένει να δείξει, αλλά "λογικά" η επένδυση στον Βλάντο θα είναι πιο προσοδοφόρα. Και όχι μόνο για τον ΠΑΟ. Πόσο μάλλον που ο Μάικ είναι ταβανιασμένος ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Για τον Μήτσο εννοούσα περισσότερο ότι πήρε την πρώτη Ευρωλίγκα στα 27 έχοντας έρθει στον Παναθηναικό στα 24 (σίγουρα όχι πιτσιρίκι). Αν και σίγουρα οι βάσεις και το μπάσκετ που ήξερε προϋπήρχαν είναι βέβαιο ότι η συνύπαρξή του με τον Ζέλικο (και με σπουδαίους συμπαίχτες) ήταν αυτή που τον απογείωσε στον πιο πλήρη και έξυπνο παίχτη της Ευρώπης....

Κατά τα άλλα και με βάση το γέρασμα του Αντώναρου πρέπει αν μπορούμε να χτυπήσουμε Βεζένκοφ... Αν και δε βλέπω να μένει πολύ ακόμα στην Ευρώπη.... 

Και αφού ο Μπράμος δεν βρήκε ομάδα, αν επανέλθει εγώ θα τον ήθελα για να παίζει μαζί με τον Βλάντο στο 3 και ο Χαραλαμπόπουλος καλό θα ήταν να πάει δανεικός στον ΠΑΟΚ ή στον Αρη να πάρει παιχνίδια και χρόνο....

Τις ιδιες συζητησεις ειχαμε και για τον Καλαθη καποτε (που ωστοσο ηταν σκαλες ανωτερος σε προοπτικη εξελιξης απο τον Βλαντο). Παλι βαζελιζα, παλι ελεγες "θα τα πουμε σε 2 χρονια για Καλαθη που θα παραμιλανε οι Αμερικανοι".

Δεν ξερω αν τελικα βαζελιζω ή αν εσυ ξεχασες κιολας πώς εμφανιζονταν μεσα στο παρκε οι παιχτες που δειχναν οτι θα κανουν τη διαφορα, οταν βρισκονταν στην ηλικια του Βλαντο.

Τον ΔΔ δεν στον βαζω μεσα, ειναι φαινομενο. Δες κανα Φωτση, Τσαρτσαρη, δες fucking Nick Calathes

OK, με αυτες τις 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ παραγραφους δειχνεις οτι κατι δεν παει καλα αυτες τις μερες οποτε το αφηνω

Εγω λεω να δωσουμε τον Βλαντο που δεν σου κανει στον γαυρο. Τι λες? Πως θα σου φαινοταν?

ΥΓ. Θυμησε μου, κανω λαθος οτι εισαι μεσα σε αυτους που την λενε στον Κρις για το "1,5 γκαρντ" εκεινης της χρονιας?

Δηλαδη θα εχει λαθος να σε κραξει τωρα

OK, με αυτες τις 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ παραγραφους δειχνεις οτι κατι δεν παει καλα αυτες τις μερες οποτε το αφηνω

Περαν του οτι δεν παρακολουθω ΝΒΑ λογω ωρων, κατα τ'αλλα μια χαρα και μνημη ελεφαντα. Δεν ελεγες καπου το 2010-11 οτι ο Καλαθης θα κανει τους Αμερικανους να παραμιλανε σε 2 χρονια; Παραμιλανε τελικα; Εσυ που παρακολουθεις πες μου.

Εκτος αν εννοεις οτι οι 2 παραγραφοι ειναι αντιφατικες. Ισα ισα, σου εδωσα για παραδειγμα εναν παιχτη που αγαπας παθολογικα εσυ και που περιμενα περισσοτερα εγω, για να σου δειξω οτι απτα 20 του εδειχνε σημαντικα στοιχεια μεσα το παρκε (οποιος το αρνειται ειναι ασχετος).

Εγω λεω να δωσουμε τον Βλαντο που δεν σου κανει στον γαυρο. Τι λες? Πως θα σου φαινοταν?

Τελειωσαν τα αλλα επιχειρηματα, τα κανονικα; Στον γαυρο δε θελω να δω ουτε τον Ραιτ, so what?

Σε ξαναρωταω. Ο Βλαντο που εχεις δει ως τωρα ειναι το βασικο 3ρι που θες στον ΠΑΟ τα επομενα χρονια;

Ειπα τι δεν μ'αρεσει ως τωρα σε αυτον τον παιχτη. Θα μας πεις κι εσυ τι βλεπεις στον Βλαντο ή θα με ρωτας για γαυρους;

Κι επειδη 2-3 φορες σε ρωταω και αντι για απαντηση τσιμπαω ατακες, i rest my case, συζητησε τα με τους υπολοιπους που μαλλον δεν συμφωνουν μαζι σου στα περι Γιανκοβιτς.

ΥΓ. Κι αν κανει καλα πλειοφφ μη βγεις να μου πεις "να, φαε εναν Βλαντο" , γιατι τα επιχειρηματα μου ειναι "αυτα που δειχνει ως τωρα"/"αν δεν δειξει κατι περισσοτερο ως το τελος της σεζον". Να εξηγουμαστε, εννοειται οτι οφειλουμε να του δωσουμε χρονο ως το τελος της σεζον για να δειξει τη βελτιωση του, πρωτου κριθει συνολικα. (περαν αυτων που ηδη ειναι τρισευχαριστημενοι με τον τωρινο Βλαντο).

ΥΓ. Θυμησε μου, κανω λαθος οτι εισαι μεσα σε αυτους που την λενε στον Κρις για το "1,5 γκαρντ" εκεινης της χρονιας?

Δηλαδη θα εχει λαθος να σε κραξει τωρα

Ναι, τι ;

Δεν μηδενισα τον Καλαθη για να μιλαω για μισο γκαρντ, αλλοι αφηναν να ενοηθει οτι μολις παει ΝΒΑ θα μοιασει στον Jason Kidd (περα απτην καραφλα). Ελεγα οτι τον ταβανιαζει η ψυχλογια του, ελεγα οτι δεν δουλευει το σουτ του, ελεγα οτι 2 χρονια με τον Ζοτς εχει βελτιωθει ελαχιστα, ελεγες οτι θα παραμιλανε στο ΝΒΑ σε 2 χρονια.

Και διαφωνουσα, οσο διαφωνω και τωρα που μου λες οτι με τον Βλαντο που βλεπεις αυτη τη σεζον θες να πορευτεις τα επομενα χρονια ως βασικο 3ρι.

1. Στη μια παραγραφο λες "μας ελεγες για Καλαθη πουν'τος" στην επομενη "δες πως επαιζε στα 22 ο Καλαθης". Παρανοια

2. Με ρωτας αν ο Βλαντο ειναι Ντεκι? Οχι δεν ειναι. Αν ειναι Σισκα? Ουτε. Ουτε Γιονας. Τετοια τριαρια θελω.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να σε απογοητευει ο Βλαντο? Δεν βλεπεις οτι ειναι απο τους σταθεροτερους παικτες φετος που χρησιμευει και στις 2 πλευρες της γραμμης?

Πριν γκρινιαξεις για τον Γιανκοβιτς σου εχω τουλαχιστον αλλους 7-8 να γκρινιαξεις

Δηλαδη τι ακριβως περιμενες, ειδικα μετα την περσυνη χρονια? Τον Καρμελο Αντονυ?

Αυτο περιμενες? Επειδη φετος παιζει περισσοτερο ξαφνικα θα μετατραπει σε 6 μηνες σε Ντουραντ?

Η απορια απλη, του χρονου που ληγει το συμβολαιο του...δεν σε πειραζει αν τον παρει ο γαυρος ε?

Αυτο με τον Ραιτ και τον καθε Ραιτ ειναι αστειο. Μου λες οτι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν θα ηθελες να δεις πχ τον Μητσο στον γαυρο και τον Μπλουμς στον γαυρο?

ΥΓ. Για τον Καλαθη. Μια χαρα ειναι η πορεια του. Δεν παραμιλαει το ΝΒΑ - ποτε δεν ειχα πει κατι τετοιο σε σοβαρο ποστ - αλλα εχει βρει δουλιτσα. Εκει στο Μεμφις εχουν αξιοπρεπεστατο ασσο μπροστα απο τον Νικ (Κονλευ) και βετερανο μπακ-απ (Ουντριχ) αλλα αν δεν τον εκτιμουσαν, θα επαιζε σε μας φετος.

Οπως βλεπεις παιζει στο rotation σε ομαδα με στοχο τελικο Δυτικης Περιφερειας, δεν το λες και λιγο.

Ισως το προτιμα και ο ιδιος απο το να παει σε καμια Φιλαδελφια για να φανει περισσοτερο.

Θα φανει στην πορεια, 26 ειναι

Μαθαμε τι προστιμο εφαγε ο ΟΦΗ για τα τσιμεντα και τα χτυπηματα στον Καρελη?

1. Στη μια παραγραφο λες "μας ελεγες για Καλαθη πουν'τος" στην επομενη "δες πως επαιζε στα 22 ο Καλαθης". Παρανοια

2. Με ρωτας αν ο Βλαντο ειναι Ντεκι? Οχι δεν ειναι. Αν ειναι Σισκα? Ουτε. Ουτε Γιονας. Τετοια τριαρια θελω.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να σε απογοητευει ο Βλαντο? Δεν βλεπεις οτι ειναι απο τους σταθεροτερους παικτες φετος που χρησιμευει και στις 2 πλευρες της γραμμης?

Πριν γκρινιαξεις για τον Γιανκοβιτς σου εχω τουλαχιστον αλλους 7-8 να γκρινιαξεις

Δηλαδη τι ακριβως περιμενες, ειδικα μετα την περσυνη χρονια? Τον Καρμελο Αντονυ?

Αυτο περιμενες? Επειδη φετος παιζει περισσοτερο ξαφνικα θα μετατραπει σε 6 μηνες σε Ντουραντ?

...σόρι που χώνομαι στα...προσωπικά σας (πρώτη φορά θα είναι άλλωστε; :ρ), αλλά ρε συ DK, "παράνοια" το ότι στη μια λέει "ενώ εγώ γκρίνιαζα για τις έντονες αδυναμίες του, εσύ έλεγες θα αφήσει εποχή σε 2 χρόνια στην Αμερική" και στην άλλη "δες Καλάθη που ναι μεν ΔΕΝ έγινε αμερικανοσουπερστάρ, αλλά που σε σχέση με τον Βλάντο τον 25άρη, έδειχνε -παρά τις αδυναμίες του για τις οποίες γκρίνιαζα- πολύ καλύτερες προοπτικές σε νεότερη μάλιστα ηλικία" ; Μ' άλλα λόγια, σου λέει ότι σε σύγκριση με όσους ανέφερε, ο Βλάντο δεν δείχνει ΚΑΝ τα όσα δείχνανε οι άλλοι. Και ξέρεις κάτι; Έχει δίκιο. Και καθώς ούτε εγώ είμαι μάντης, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα εξελιχθεί ο Βλάντο, αλλά ρε αδερφέ ΔΕΝ γεμίζει το μάτι. Όχι με σούπερ κατορθώματα, αλλά με ΚΑΠΟΙΕΣ, έστω, ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Ξες, τη μια πάει καλά, την άλλη σκατά, την παράλλη ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ κλπ. Αυτά δηλαδή που είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να περιμένει κανείς από "παιδιά" της ηλικίας του....

...και ναι, έχει δίκιο να "απογοητεύεται" ο Μίντι. Είναι από τους "ανικανοποίητους" που θέλουν "το κάτι παραπάνω". Και μάλιστα ΕΙΔΙΚΑ από αυτούς από τους οποίους περιμένει κάτι. Διότι αν το πρόσεξες, πχ τον Παππά τον έχει χεσμένο και για τελειωμένο. Τον Βλάντο όμως, όχι. Γι' αυτό και είναι...πιο απαιτητικός. Και καλά κάνει, αν θες τη γνώμη μου. Σε αυτό το ζήτημα, προσωπικά συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Όχι ότι δεν καταλαβαίνω κι εσένα, που το βλέπεις πιο "κουλ" το θέμα : σε σχέση με "άλλους 7-8", καλός είναι το παιδί, τί, να πέσουμε να τον φάμε; Σε καταλαβαίνω λέω, αλλά όχι ότι συμφωνώ κι όλας. Και ξες γιατί; Διότι ΕΝΑ κλικ περισσότερο, όφειλε να το έχει δώσει ο Βλάντο (βασικά "ο κάθε Βλάντο" στη θέση του, γιατί για τον συγκεκριμένο εγώ δεν έχω τόσες προσδοκίες. Έχω, αλλά όχι ΤΟΣΕΣ. Κι ο λόγος είναι γιατί αισθάνομαι πως του λείπει επαρκές τσαγανό και το τσαγανό δύσκολα βγαίνει στην πορεία : ή το 'χεις, ή γιοκ). Όντας στην ουσία το μόνο καθαρό τριάρι, θα έπρεπε τουλάχιστον να χτυπιέται σαν κριάρι. Κι ας του λείπουν παραστάσεις. Αυτός αντίθετα παίζει σα συνταξιούχος. Κάτι είχε πάει να κάνει πέρσι στα τελειώματα της χρονιάς (να δείξει "χαρακτήρα" δλδ σε 2-3 παιχνίδια, αλλά έμεινε εκεί...).

Τέλος είναι άδικο να λες του Μίντι "για Ντουράντ". Δηλαδή μετά τον Γιάνκοβιτς, το επόμενο στάδιο είναι ο Ντουράντ (και δεν μπορεί και να το φτάσει κι όλας)...; Έχει κι άλλα ενδιάμεσα (πολλά...). Και το θέμα είναι ότι ο Βλάντος βρίσκεται σε ένα που ούτε αυτουνού του αξίζει, ούτε σε κάποιους από εμάς αρέσει. Και κυρίως δείχνει να μην πρόκειται να πάει και πολύ μακρύτερα. Και όταν το νιώθουμε όλο αυτό, ε λογικό δεν είναι ρε συ να γκρινιάζουμε; Όπως και λογικό δεν είναι όταν λέτε κάποιοι άλλοι ότι είναι "ο πιο σταθερός και ο πιο βελτιωμένος", να στραβώνουμε, διότι δεν λέει και τίποτε αυτό;

Ξαναλέω, όπως λέει κι ο Μίντι, προφήτες δεν είμαστε. Ίσως όντως του χρόνου το παιδί να ξανοιχτεί περισσότερο. Μακάρι και του το εύχομαι γιατί ΕΙΝΑΙ συμπαθητικός. Αλλά απλά, δεν το βλέπω.

(...κι όπως έχω ξαναπεί, αυτή η συγκεκριμένη γενιά χρειάζεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα καλοκαίρια στην Εθνική για να πάρει γενικά τα πάνω της, αν είναι να τα πάρει και να αποδίδει και τους χειμώνες. Και με τη σύνθεση που έχει η Εθνική, δεν το κόβω να γίνεται - θα προλάβουν να γεράσουν πριν της ώρας τους και θα είναι ακόμη "άψητοι"...).

είναι βέβαιο ότι η συνύπαρξή του με τον Ζέλικο (και με σπουδαίους συμπαίχτες) ήταν αυτή που τον απογείωσε στον πιο πλήρη και έξυπνο παίχτη της Ευρώπης....

Σίγουρα ισχύει το "απογείωσε". Όμως ο Μήτσος ήταν, για παράδειγμα, από τα παιδιά που κάνανε το "έπος" της διετίας '05-'06 με την Εθνική. Και προφανώς δεν είχε προλάβει να του εμφυσήσει "τόσο μπάσκετ" ο Ομπράντοβιτς. Σε γενικές γραμμές, στις ηλικίες αυτές, έχει πάνω-κάτω ήδη διαμορφωθεί ο παίκτης και ό,τι καταφέρει από εκεί και πέρα είναι πάνω-κάτω δικό του επίτευγμα πιστεύω. Οι προπονητές περισσότερο τις ΟΜΑΔΕΣ είναι που κουμανταίρνουν, ως σύνολα, και όχι ξεχωριστά τους παίκτες. Πιθανότατα λοιπόν ο Μήτσος αν πχ είχε μείνει στον Ηρακλή μέχρι ξερωγώ τα 28 του, δεν θα είχε εξελιχθεί το ίδιο σε σχέση με την εξέλιξη που είχε στο συγκεκριμένο "μεγαλοκλάμπ" και υπό τις οδηγίες του συγκεκριμένου "μεγαλοπροπονητή", αλλά σίγουρα και πάλι θα έβγαζε μάτια...

Αυτό που λέω είναι ότι μιλάμε για μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και νέους ρόλους που φτιάχνεται μετά τα 2 χρόνια που ανεξάρτητα εγχώριων τίτλων πήγε πολλά βήματα πίσω στο επίπεδο του υλικού και ακόμα περισσότερα στο budget. Μια τέτοια ομάδα μας αρέσει δεν μας αρέσει πρωτού βρει τους Σισκαουσκες και τους Σαρούνες  χρειάζεται άλλα πράγματα εφόσον αποφασίζεις να την χτίσεις και όχι να την αγοράσεις έτοιμη. Δεν ψάχνεις για το 3αρι που θα μαμεί και θα δέρνει γιατί δεν ξέρεις πως και ποιοι θα εξελιχθούν από τους  νέους στους οποίους επένδυσε και θα επενδύσει λογικά και φέτος. Χρειάζεσαι το σταθερό σύνδεσμο που του έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί ξέρει την ομάδα και είναι ο παίκτης του 6 ή του 7. Τους Χατζηβρέττες και τους Τσαρτσαρήδες. Ο Γιάνκοβιτς κατά πρώτο λόγο και ο Παππάς κατά δεύτερον αυτό το ρόλο θα πρέπει να παίξουν σε 1.5 χρόνο που αποχωρεί λογικά ο αρχηγός. Ε εχω την εντύπωση οτι ο Γιανκοβιτς θα τα καταφέρει από αυτά που δείχνει φέτος.

Την Κυριακή έρχεται και ο χοντρός λεωφόρο μαζί με Σιδηρόπουλο διαιτητή θα ζήσουμε ωραίες στιγμές.

Διαβάζω σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό Μπούρπο ή Τριάντα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Την κάτσαμε έτσι.

Ετσι θα παίξει από το κέντρο και μπροστά.

Λαγός

Ζεκα                           Πρανιτς

Ατζαγκουν ή Πετριτς

Καρέλης         Μπεργκ

Δεν ψάχνεις για το 3αρι που θα μαμεί και θα δέρνει

[...]

Ε εχω την εντύπωση οτι ο Γιανκοβιτς θα τα καταφέρει από αυτά που δείχνει φέτος.

Νομίζω ότι το ξεκαθαρίσαμε ότι κανείς δεν ψάχνει/περιμένει τέτοιο 3άρι. Μην επανερχόμαστε κάθε λίγο λοιπόν (για να μη χρειάζεται να λέμε ξαναμανά ότι απλά ο Βλάντο δεν δείχνει αυτό το λίγο παραπάνω που θα δικαιολογήσει τις λίγο παραπάνω προσμονές από αυτόν, οι οποίες είναι, για κάποιους μας, απαραίτητες).

...όσο για την εντύπωση, όντως περί εντυπώσεων μιλάμε και κουβέντα κάνουμε. (...στην ουσία δηλαδή, αυτό είναι που γίνεται...)

Και κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα στην εντύπωση του άλλου. Απλώς προσπαθούμε να υποστηρίξουμε, οι δυο πλευρές, τις ξεχωριστές μας αυτές εντυπώσεις...

Την "παρανοια" που βλεπεις εσυ σε σχεση με το τι εννοω εγω στην εξηγησε με τον καλυτερο τροπο ο washcloud, αν και θεωρω οτι ειχες καταλαβει απο μονος σου -χαζος δεν εισαι σιγουρα-, ασχετως αν σωνει και καλα πρεπει να βγω παρανοικος εγω για να καταληξουμε οτι λεω βλακειες για τον Βλαντο.

Ειναι λογια που καλλιστα θα μπορουσε να πει κανεις για τον Καλαιτζη οταν ηταν βασικος ασσος στον ΠΑΟ (επι Μπολονια θυμιζω).

Ας μην αρχισουμε να διαφωνουμε λοιπον και για τον "σταθεροτατο" Καλαιτζη "που προσεφερε και στις 2 πλευρες του γηπεδου"... Ασε που εκεινος σηκωσε κι Ευρωλιγκα ως βασικο πλει μεικερ απεναντι σε Τζινομπιλι-Σμοντις-Γιαριτς-Αντερσεν-Ριγκοντο και τρεχα να αντιπαρελθεις αυτο το επιχειρημα τωρα...

Ειχα κανει πολλα ποστ στις αρχες τις σεζον (οπως και στα τελη της περσυνης) που ελεγα τι προσδοκιες εχω απο τον Βλαντο και γενικα οτι εκτιμω ιδιαιτερα ως ταλεντο-παιχτη κλπ (σε αντιθεση με τον Παππα, για να μη θεωρεις δηλαδη οτι εχω εναν γενικο τυφλοσουρτη που ακολουθω για καθε παιχτη μας). Τα ποστ μου αυτη τη στιγμη , ουσιαστικα αντιπαρερχονται αυτα που ελεγα τοτε, γιατι οι προσδοκιες που εκδηλωνα, σημερα δειχνουν υπερβολικες με οσα καταθετει στο παρκε ο Βλαντο.

extra hint: Ο Μπραμος να δεις πώς προσεφερε και στις 2 πλευρες, αλλα νυχτα τον διωξαμε και νυχτα θελαμε ολοι να τον διωξουμε γιατι ειχε ταβανιασει...στο υπογειο του ΟΑΚΑ.

Η απορια απλη, του χρονου που ληγει το συμβολαιο του...δεν σε πειραζει αν τον παρει ο γαυρος ε?

Αυτο με τον Ραιτ και τον καθε Ραιτ ειναι αστειο. Μου λες οτι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν θα ηθελες να δεις πχ τον Μητσο στον γαυρο και τον Μπλουμς στον γαυρο?

Επιμενεις να προσπαθεις να κανεις μπασκετικο ενα επιχειρημα που βασιζεται 99,9% στο συναισθημα. Αφου θες να κρινω με "μπασκετικα" κριτηρια θα σου απαντησω:

Οταν ειδα τον Περπερογλου να αφηνει τον ΠΑΟ για να παει ΟΣΦΠ προφανεστατα δεν μου αρεσε, αλλα δεν τα εβαψα και μαυρα γιατι σε μπασκετικο επιπεδο ηξερα πως δεν χανω και κανενα κελεπουρι.

Το πρωτο σκελος στην παραπανω παραγραφο ειναι το οπαδικο. Το δευτερο σκελος ειναι το μπασκετικο.

ΑΝ ο τωρινος Γιανκοβιτς ειναι ο ιδιος παιχτης και του χρονου που θα ληγει το συμβολαιο του, ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ δεν θα με απασχολησει σχεδον καθολου η μεταγραφη του στους απεναντι. Συναισθηματικα/οπαδικα, δεν θελω να τον δω, οπως δεν ηθελα να δω ουτε τον Ραιτ απο 'κει οταν τον αφησαμε εμεις, οπως προτιμουσα να μην δω ουτε και τον Περπερογλου.

Διαλεγεις εσυ σε ποιο απτα 2 σκελη απευθυνεται η ερωτηση σου και παιρνεις την απαντηση που αντιστοιχει.

...τώρα γίνεσαι εσύ όμως ολίγον άδικος με τον DΚ, Μίντι...

Κι εξηγούμαι : είναι προφανές ότι ο DK εκτιμά περισσότερο τον Βλάντο, και σίγουρα όχι επειδή γεννήθηκε με κανένα τριφύλλι στα κωλομέρια του (...ο Βλάντο πάντα). Σαφώς δεν τον θεωρεί ακριβώς "κελεπούρι", αλλά τον έχει πείσει ότι αξίζει τον κόπο, ΚΑΙ για το πώς είναι σήμερα, αλλά και οι "υποσχέσεις" που αφήνει για το μέλλον. Μην ξεχνάμε δε, πως όντως ανήκει σ' ένα σπάνιο είδος = γηγενής παίκτης με ελληνικό διαβατήριο (και σίγουρα δεν είναι δα και κανένα παρτάλι), στοιχεία πάνω στα οποία οφείλει να επενδύσει ο ΠΑΟ του αυριομεθαύριο.

Συνεπώς, όταν σου λέει "θα 'θελες να τον δεις στον ΟΣΦΠ του χρόνου;", θεωρεί ότι ΚΑΙ αξίζει (οπότε μην γίνει καμμιά μαλακία από τον ΠΑΟ και τον αφήσει), αλλά ΚΑΙ ότι θα είναι πλήγμα που θα το πληρώσει (πιθανώς ακριβά -όπως το βλέπει ο DK- o ΠΑΟ). Είναι σα να σου λέει δηλαδή "ρε συ ήμαρτον, ο μικρός αξίζει, μην τον γλωσσοτρώμε και όταν τον δούμε στους απέναντι να βγάζει μάτια τραβάμε τα μαλλιά μας".

Κοντολογίς, δεν είναι "συναισθηματικός" με τον Βλάντο. Πρακτικός είναι.

Τώρα, αν έχει δίκιο ή όχι που τον πιστεύει "τόσο", μένει το μέλλον να δείξει.

(Συνεχίζω να είμαι κι εγώ της άποψης ότι δεν ΔΕΙΧΝΕΙ τόσο καλές προοπτικές πάντως, για την ώρα. Δεν άλλαξα την γνώμη μου - την "μεριά" του DK απλά προσπάθησα να αποσαφηνίσω. Μην παρεξηγηθώ.)

Έχετε ομάδα που παίζει μια χαρά σύγχρονο μπάσκετ, χωρίς να χετε παίξει ποτέ πλήρεις (ο Λουαβαλ τώρα μπαίνει στο ροτεισιον).

Η ομάδα είναι στο 5-2 και πάει φουλ για πλεονέκτημα έδρας.

Παίζετε την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης (βάσει αριθμού κατοχών), με καλο τρανζισιον χωρίς το αθλητικό 5άρι μεχρι τώρα (λουαβαλ).

Όλα αυτά έχοντας αλλάξει 300 παίκτες, και 3 προπονητές τα τελευταία χρόνια.

Θεωρώ πως είστε άδικοι και με τον Γιάνκοβιτς και με τους υπόλοιπους παίκτες. Κάποιος την έφερε την ομάδα εδώ, δεν ήρθε μόνη της.

Υ.Γ.1 Ο Περπέρογλου μας έχει διαψεύσει όλους. Εξελίχθηκε τρομακτικά τα τελευταία χρόνια.

Υ.Γ.2 Οι πιο βελτιωμένοι παίκτες φέτος κατά την άποψη μου, και με βάση το ρόλο και τις ευθύνες που κλήθηκαν να αναλάβουν είναι οι Γιάνκοβιτς/Αγραβάνης κατά πρώτο λόγο, Λοτζέσκι/Πέτγουει/Σλούκας/Μαυροκεφαλίδης κατά δεύτερο. MVP μέχρι τ'ωρα, ΝτεΚολό, Τεόντοσιτς, Σπανούλης, Ροτσέστι, Μαριάνοβιτς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...