Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

MIDI το εχεις γράψει 2 φορές για Βλαντο. Αν το γράψεις τριτη θα πέσει το internet

O Γιανκοβιτς ειναι ο καλύτερος και σταθεροτερος μας παίκτης φετος μετα τον Μητσο και τον Γκιστ

Και παίζει μόνος του την θέση

Ειναι γελοίο να λέει κάποιος οτι φετος εχει απογοητευτεί απο τον Βλαντο. Θα ειχε ενδιαφέρον να μας πεις τι ακριβώς περιμένεις. 20π ΜΟ? Γκαρυ Πευτον στην αμυνα? τι?

Στο βολλευ τα σπάσανε οι γαυροι αλλα δεν τρέχει τιποτα

Στη μπάλα οι ντροπές της Κρήτης τα έκαναν πουτανα. Αλλα αφου χτύπησαν τον Παναθηναικο δεν τρέχει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

MIDI το εχεις γράψει 2 φορές για Βλαντο. Αν το γράψεις τριτη θα πέσει το internet

O Γιανκοβιτς ειναι ο καλύτερος και σταθεροτερος μας παίκτης φετος μετα τον Μητσο και τον Γκιστ

Και παίζει μόνος του την θέση

Ειναι γελοίο να λέει κάποιος οτι φετος εχει απογοητευτεί απο τον Βλαντο. Θα ειχε ενδιαφέρον να μας πεις τι ακριβώς περιμένεις. 20π ΜΟ? Γκαρυ Πευτον στην αμυνα? τι?

Μπορω να στο γραψω και 13: Ο Μπραμος την πρωτη του σεζον στον ΠΑΟ, με Πεδουλα, προσεφερε περισσοτερα, απλουστατα γιατι ηταν πιο καλος στην αμυνα και επιθετικα ηταν πανω κατω στα ιδια. Για Περπερογλου ουτε λογος συγκρισης.

Το παιζει μονος του την θεση δεν ισχυει. Το δεν εχουμε αλλο 3ρι ισχυει, παρολα αυτα η θεση καλυπτεται και παιζεται μια χαρα απο τα κομπο γκαρντ μας, ακομα κι απο Γκιστ-Φωτση σε μερικα σχηματα του Ιβανοβιτς. Θα ηταν επιχειρημα η μοναξια στη θεση, αν δεν υπηρχαν αλλοι να τον λαυψουν και αν μιλουσαμε για κανεναν 35χρονο παιχτη ή για κανενα βαρυ 4ρο-5ρι που κουραζονται 10 φορες περισσοτερο απο τους 25χρονους περιφερειακους. Ο χρονος που παιρνει ο Βλαντο ειναι ιδανικος για την ηλικια του.

Τι ακριβως περιμενω απο 3ρι τυπου Βλαντο;

Προοδο, αυταπαρνηση, δυναμισμο, ποσταρισμα, αμυνα, δουλεια στο σουτ που ειναι για κλαματα (μεση αποσταση αγνωστη λεξη-σταθεροτητα απτο 3ποντο εξισου αγνωστη).

Αν ζητουσα και ντριμπλα-passing game θα το πηγαινα αλλου, οποτε αρκουμαι στα βασικα.

Εσυ τι περιμενεις; Να ταβανιασει το βασικο 3ρι του ΠΑΟ εκει που βρισκεται εδω και 2 σεζον; Τι ακριβως σου αρκει απο αυτο που βλεπεις μεχρι στιγμης κι εχεις αυτην την ικανοποιηση;

Περιμένεις ποστάρισμα απο τον Βλαντο. Αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα οχι του Βλαντο

Δεν βλέπεις να παίζει αμυνα

Δεν εχει τριπλά, δεν πασάρει

Δεν βγάζει αυταπάρνηση

Δεν ειναι σταθερός...

Εντάξει.

Βαζελιζεις επικίνδυνα, κατάλοιπα της μπάλας ειναι αυτά

Υγ. Αν παίζαμε με αλλαγή του Μπατιστάκης τον Σλοτερ θα μου έλεγες οτι "δεν παίζει μόνος του την θέση" επειδη δεν παίζει 40'

Φυσικά και παίζει μόνος του την θέση. Οταν παίζουμε με τρια γκαρντ προφανώς δεν παίζουμε το ίδιο στυλ

Ποσα ακριβώς λεπτα εχεις δει Φωτση η Γκιστ στο 3 και το αναφέρεις? Ευρωλιγκα θυμάμαι 1,5 λεπτό με Γάλατα

Προσωπικά δεν ξέρω τί λένε τα στατιστικά του ενός και του άλλου, αλλά θυμάμαι τον Μπράμο να έχει κάνει και 1-2 "ηγετικές" εμφανίσεις (με αποκορύφωμα τα τρίποντα στην Καντού). Και σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση στο πόσο καλά κούμπωνε αμυντικά και πρόσφερε στον ΠΑΟ (και ΕΛ και Α1).

Ο δε Βλάντο έχει ναι μεν δείξει και καλά στοιχεία (έχει γίνει καταλύτης σε κάποιες φάσεις κάποιων παιχνιδιών), αλλά συμφωνώ με Μίντι πως το μακρυνό του σουτ είναι απογοητευτικό = όταν πιάνει να σουτάρει δεν σε γεμίζει καθόλου αίσθηση "εδώ είμαστε", αλλά αντίθετα όταν μπαίνει λες "...πάλι καλά".

Συμφωνώ επίσης πως δεν το 'χει για το "κάτι παραπάνω". Μοιάζει μαζεμένος, χωρίς "πρωτοβουλία", χωρίς "έκρηξη", κάνει λάθη που βγάζουν μάτι ενίοτε. "Ταβανιασμένος" όπως ειπώθηκε, κυρίως γιατί δε φαίνεται κάποια ένδειξη ότι "το πολεμάει" (κι ότι έστω δεν του βγαίνει, αλλά να αφήνει υποσχέσεις).

Βασικά τον θυμάμαι από τις μικρές εθνικές, που λέγανε συνέχεια (ειδικά το '08 που είχε μείνει εκτός από νωρίς λόγω διαστρέμματος) "είναι ο καλύτερος μας παίκτης", και οι δημοσιογράφοι (...) αλλά ΚΑΙ οι συμπαίκτες του. Εγώ πάλι έβλεπα για "καλύτερούς του" τον Παππά, τον Παπανικολάου, τον Σλούκα, τον Μάνζταρη, τον Κασελάκη, τον Σαρικόπουλο, τον Μπόγρη πιο μετά και τον Βλάντο "κουμπωμένο", χωρίς ξεχωριστές κινήσεις, τσαγανό, ευστοχία, με πολλά λάθη αντίθετα κλπκλπ...(κι αναρωτιόμουν "από πού κι ως πού ο καλύτερος" και μάλιστα αναρωτιόμουν μήπως "τον παραείχαν χαϊδεμένο" λόγω του πατέρα του.......).

Σούμα : ΔΕΝ δείχνει για ξεπέταγμα στο μέλλον. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά απλά δεν το δείχνει. Σίγουρα δουλεύει, και μάλλον περισσότερο από τον Παππά με τον οποίο "σε ένα καζάνι βράζουν", αλλά θέλω να πω ότι για ΤΟΠ επίπεδο, δεν τον πολυβλέπω (αντίθετα -και σε κόντρα με τον Μίντι- για τον Παππά έχω περισσότερες ελπίδες...).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένεις ποστάρισμα απο τον Βλαντο. Αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα οχι του Βλαντο

Δεν βλέπεις να παίζει αμυνα

Δεν εχει τριπλά, δεν πασάρει

Δεν βγάζει αυταπάρνηση

Δεν ειναι σταθερός...

Εντάξει.

Βαζελιζεις επικίνδυνα, κατάλοιπα της μπάλας ειναι αυτά

Υγ. Αν παίζαμε με αλλαγή του Μπατιστάκης τον Σλοτερ θα μου έλεγες οτι "δεν παίζει μόνος του την θέση" επειδη δεν παίζει 40'

Φυσικά και παίζει μόνος του την θέση. Οταν παίζουμε με τρια γκαρντ προφανώς δεν παίζουμε το ίδιο στυλ

Ποσα ακριβώς λεπτα εχεις δει Φωτση η Γκιστ στο 3 και το αναφέρεις? Ευρωλιγκα θυμάμαι 1,5 λεπτό με Γάλατα

Τις ιδιες συζητησεις ειχαμε και για τον Καλαθη καποτε (που ωστοσο ηταν σκαλες ανωτερος σε προοπτικη εξελιξης απο τον Βλαντο). Παλι βαζελιζα, παλι ελεγες "θα τα πουμε σε 2 χρονια για Καλαθη που θα παραμιλανε οι Αμερικανοι".

Δεν ξερω αν τελικα βαζελιζω ή αν εσυ ξεχασες κιολας πώς εμφανιζονταν μεσα στο παρκε οι παιχτες που δειχναν οτι θα κανουν τη διαφορα, οταν βρισκονταν στην ηλικια του Βλαντο.

Τον ΔΔ δεν στον βαζω μεσα, ειναι φαινομενο. Δες κανα Φωτση, Τσαρτσαρη, δες fucking Nick Calathes δες ακομα και Βασιλοπουλους-Κωστας Παπανικολαου κλπ που ποτε μου δεν τους εκτιμησα ως παιχτες. Oλοι αυτοι ξεχωριζαν για καποια στοιχεια και διναν την "υποσχεση" οτι μπορουν να χτισουν πανω σε αυτα. Ο 25χρονος πλεον Βλαντο αν δεν δειξει περισσοτερα πραγματα ως το τελος της σεζον, θα εχει τελευταιο χαρτι για το 2016 το "late bloomer", πριν βαφτιστει Καλαιτζης, aka βασικος επειδη δεν υπαρχει αλλος στη θεση του και περιμενει απτους αλλους 4 να παιξουν και γιαυτον.

Για να μην παιζουμε την κολοκυθια στυλ: "-δεν εχει ντριμπλα ο Γιανκοβιτς" "-οχι, εχει ". Ειπα γιατι δεν μου εχει γεμισει το ματι ο Βλαντο. Εσυ μπορεις να πεις ποια στοιχεια του σου γεμιζουν το ματι και σου δινουν αισιοδοξια ;

Αν παλι αρκεισαι σε αυτα που βλεπεις ως τωρα για το βασικο 3ρι κορμου των επομενων ετων, τοτε παραδεξου τουλαχιστον οτι μικραινουμε.

ΥΓ. Καταλοιπα της μπαλας ειπες; Μα εκει εχουμε ΒγενοΑμπραμοβιτς που εριξε 20μυρια κλπ και θα παμε μπροστα; ( παλι το ιδιο ποιημα με τους βαζελισμους ακουγα οταν μιλαγα για φουσκες, κοροιδες κλπ αλλα actually ειμαι βεβαιος οτι επιμενεις πως εχει οραμα αλλα δεν τον αφηνει ο Τζιγκερ).

Φωτση η Γκιστ στο 3 και το αναφέρεις? Ευρωλιγκα θυμάμαι 1,5 λεπτό με Γάλατα

Ξεχασες με τι σχημα γυρισες το παιχνιδι στην Αλμπα;

Και πώς κοντεψες να το χασεις;

Και οχι, δεν ειναι διαφορετικο οταν βαζει κομπο γκαρντ στο 3. Αφενος ειναι τακτικη που παιζει ολη η Ευρωπη εδω και πολλα χρονια, αφεταιρου αντιπαρερχεται το επιχειρημα "παιζει μονος του την θεση" λες και κανει καποιο φανταστικο κατορθωμα ή λες και δεν εχει βοηθεια και τραβαει κουπι μεσα στον Ειρηνικο. Οχι, την θεση την παιζουν κατα συνθηκη αλλοι 2-3 παιχτες, πολλες φορες τα σχηματα με 3 γκαρντ αποδιδουν καλυτερα αποτι με αυτον μεσα (και αλλες οχι). Οσον αφορα τα περι θεσεων, το μονο επιχειρημα υπερ του ειναι πως δεν εχει την πολυτελεια να μεινει παγκο σε ενα παιχνιδι που δεν του βγαινει.

Midi εχεις συγκρίνει τα στατιστικά Γιανκοβιτς στην EL με αυτά του Μπράμου?

Συγκρισεις παιχτων-ομαδων-προπονητων με τεκμηριο (μονο) τα στατιστικα μη ζητας απο εμενα, η Μπακουλη τα κανει αυτα.

Συμφωνα με το επιχειρημα σου παντως, ο Μπατιστα ειναι καλυτερος απτον Διαμαντιδη (ιδιο PIR με πολυ λιγοτερα λεπτα συμμετοχης).

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Ειναι γελοίο να λέει κάποιος οτι φετος εχει απογοητευτεί απο τον Βλαντο.

Για να απογοητευθείς πρέπει να γοητευθείς πρώτα οπότε αυτό δεν ισχύει.

Ο δε Βλάντο έχει ναι μεν δείξει και καλά στοιχεία (έχει γίνει καταλύτης σε κάποιες φάσεις κάποιων παιχνιδιών), αλλά συμφωνώ με Μίντι πως το μακρυνό του σουτ είναι απογοητευτικό = όταν πιάνει να σουτάρει δεν σε γεμίζει καθόλου αίσθηση "εδώ είμαστε", αλλά αντίθετα όταν μπαίνει λες "...πάλι καλά".

Νομίζω ήταν παλιά στην ΕΡΤ μια εκπομπή που λεγόταν Κάπου,Κάπως,Κάποτε.....τι ποιητικός τίτλος,αυτό μου θύμισες :P

Βασικά στο μεταγραφικό κομμάτι χρειαζόμασταν άλλον έναν παίκτη στη θέση του Γιάνκοβιτς (εκτός της θέσης του Λαλουάλ)

για να πείς ότι είμαστε πιο πλήρεις και πάμε να το παλέψουμε στα ίσια για πρόκριση στο φ4 με ενδεχόμενο μειονέκτημα έδρας,αλλά φαντάζομαι θα ήταν απαγορευτικό για το ήδη ξεπερασμένο μπάτζετ,πάλι καλά που πήραμε τον ένα τουλάχιστον από τους δύο.

Η προεδράρα βοηθάει αλλά πρέπει να βοηθήσουν και οι υπάρχοντες παίχτες γιατί τα παιχνίδια που θα έρθουν θα είναι παλούκια.

Συγκρισεις παιχτων-ομαδων-προπονητων με τεκμηριο (μονο) τα στατιστικα μη ζητας απο εμενα, η Μπακουλη τα κανει αυτα.

Συμφωνα με το επιχειρημα σου παντως, ο Μπατιστα ειναι καλυτερος απτον Διαμαντιδη (ιδιο PIR με πολυ λιγοτερα λεπτα συμμετοχης).

Ρωτάω σοβαρά γιατί ως τώρα είναι σίγουρα ο πιο βελτιωμένος παίκτης στην Ελλάδα και συγκρίνοντας τα στατιστικά του με του Μπραμου (ίδια θέση έχει νόημα η συγκριση) δεν βλέπω διαφορά υπέρ του Μπράμου μάλλον προς την ισοπαλία αν και έχει παιχνίδια ακόμα. Αν σκεφτείς ότι εως περυσι δεν επαιζε καν δεν νομίζω ότι υπηρχε περίπτωση να γίνει σε 6 μήνες ο sf των 15 πόντων και 10 ριμπάουντ. Ο Μπράμος είχε ελάχιστα παιχνίδια που τα έπαιρνε μόνος του αλλά ήταν ο ορισμός του ασταθη ακόμα και στην καλή πρώτη χρονιά. Ο Γιανκοβιτς εχει χαμηλότερο πικ ως τώρα αλλά είναι σταθερα θετικός και αυτό δεν είναι ευκολο για παίκτη χωρίς εμπειρία. Το σουτ του είναι δεν είναι ακόμα το δυνατό του σημείο αλλά αν και δεν θα γινει ας πούμε Περπερογλου θα είναι του χρόνου καλύτερος σουτέρ και απο Μπράμος και από Μασιουλις ΙΜΗΟ καθώς είναι και θεμα ψυχολογίας. Αμυντικά είναι καλός και στην ομαδική αμυνα και στα ριμπάουντ σε αντίθεση με τον Μπράμος. Νομίζω ότι του χρόνου θα είναι μια κλαση πάνω από την καλή πρώτη χρονιά του Μπράμος και ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τον μικρό που είναι το μεγάλο στοιχημα.

Αν μείνει ο κόουτς γιατί  με τον φίλαθλο που κανονίζει κανείς δεν είναι σιγουρος

Εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω αυτό το "ο πιο βελτιωμένος παίκτης στην Ελλάδα". Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω/μαθαίνω τί γίνεται στις τις άλλες ομάδες πέραν των δύο πρωτοπόρων, αλλά τουλάχιστον με τις παραστάσεις που έχω από ΟΣΦΠ, θα έλεγα ότι φέτος ο Σλούκας είναι αυτός που έχει κάνει ένα τάδε ξεπέταγμα κι όχι ο Βλάντο. Βέβαια είναι ένα θέμα το πώς το εννοεί κανείς το "βελτιωμένος" : σε σχέση με τί ας πούμε; Με την ανυπαρξία -λόγω παγκοσκουπίσματος- της περυσινής χρονιάς στον ΠΑΟ; Αν ναι, πάσο, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό είναι σωστό κριτήριο...

Περί στατιστικών δεν έχω ιδέα - και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μου λένε κάτι (εκτός ίσως από τα "advanced"...). Όπως όμως και να ΄χει, αυτό που βλέπω εγώ μέσα στο γήπεδο, δεν είναι ο Βλάντο κάποιος που είτε θα κάνει τη διαφορά, είτε -ακόμη κι αν έχει προβλήματα- αφήνει κάποιο "στίγμα". Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η αίσθηση που σου αφήνει ένας παίκτης. Πχ ο Παπανικολάου μπορεί να μην ήταν ο "παίκτης-οικονομία / προσφορά", αλλά το έβλεπες ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων είτε έβγαζε ενέργεια που πέρναγε και στους άλλους, είτε έκανε την κατάλληλη στιγμή clutch plays και γύρναγε παιχνίδια (ρόλος που φέτος τον παίζει ικανοποιητικά ο Σλούκας, πίσω από Σπανούλη) - είτε ένα σωρό άλλα πράμματα...

Προφανώς το μόνο "ελαφρυντικό" του Βλάντο είναι ότι όντως είναι "λίγος ο χρόνος", αλλά και πάλι θα έλεγα ότι όλο και κάτι θα βλέπαμε ως "υπόσχεση για το σύντομο μέλλον", παρά πιθανά ατοπήματα στα παιχνίδια. Ρωτώ λοιπόν, μπορείτε οι "υποστηρικτές" του να τονίσετε κάτι που σας έχει μείνει ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ότι "το κάνει καλά φέτος ο Βλάντο", για να το κουβεντιάσουμε; Εγώ προσωπικά έχω μείνει με μία μέτρια εικόνα του ως μέσο όρο σε όλους τους τομείς, με μια ΚΑΚΗ εικόνα του όσον αφορά το γρήγορο μακρυνό σουτ, με μία ανεπαρκή εικόνα του στο ρημπάουντ και στις προσωπικές άμυνες, με μία αδύναμη εικόνα του στις προσωπικές φάσεις ένας-μ'-έναν στην επίθεση και με μία (μόλις) θετική εικόνα του σε φάσεις αιφνιδιασμών που ψιλοτρέχει όντως.

Δεν έχω να θυμάμαι φάσεις να λέω πχ "α ναι, εκεί που δεν έκανε πολλά - αλλά είχε σβήσει αμυντικά τον τάδε", ή "εκείνη τη μέρα που είχε κατεβάσει όλα τα ρημπάουντ" ή "έβαλε εκείνους τους κρίσιμους ποντους", "εκείνο το μπάζερ", "εκείνες τις βολές", "τα κερδισμένα φάουλ" - ΚΑΤΙ ρε παιδί μου.......

Γενικά ρε παιδιά, είμαι σίγουρος ότι αν καθόμασταν να σταχυολογίσουμε φάσεις του, πιστεύω πως θα βρίσκαμε πως η όποια "προσφορά" του, είναι από "εύκολες" καταστάσεις, χωρίς ιδιαίτερη πίεση ή "δημιουργία", είτε αφορά σκοράρισμα είτε και πχ ρημπάουντ, κλεψίματα, πάσες, κλπ...

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/704368/olympiakos-kata-d-giannakopoyloy

Εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια! Δεν ξερεις τι να πρωτοαισθανθεις... Να γελασεις? Να κλαψεις? Να τους λυπηθεις? Να τους χλευασεις? Ολα μαζι?

Κλαυσιγελο πραγματικα...

Ρωτάω σοβαρά γιατί ως τώρα είναι σίγουρα ο πιο βελτιωμένος παίκτης στην Ελλάδα και συγκρίνοντας τα στατιστικά του με του Μπραμου (ίδια θέση έχει νόημα η συγκριση) δεν βλέπω διαφορά υπέρ του Μπράμου μάλλον προς την ισοπαλία αν και έχει παιχνίδια ακόμα. Αν σκεφτείς ότι εως περυσι δεν επαιζε καν δεν νομίζω ότι υπηρχε περίπτωση να γίνει σε 6 μήνες ο sf των 15 πόντων και 10 ριμπάουντ. Ο Μπράμος είχε ελάχιστα παιχνίδια που τα έπαιρνε μόνος του αλλά ήταν ο ορισμός του ασταθη ακόμα και στην καλή πρώτη χρονιά. Ο Γιανκοβιτς εχει χαμηλότερο πικ ως τώρα αλλά είναι σταθερα θετικός και αυτό δεν είναι ευκολο για παίκτη χωρίς εμπειρία. Το σουτ του είναι δεν είναι ακόμα το δυνατό του σημείο αλλά αν και δεν θα γινει ας πούμε Περπερογλου θα είναι του χρόνου καλύτερος σουτέρ και απο Μπράμος και από Μασιουλις ΙΜΗΟ καθώς είναι και θεμα ψυχολογίας. Αμυντικά είναι καλός και στην ομαδική αμυνα και στα ριμπάουντ σε αντίθεση με τον Μπράμος. Νομίζω ότι του χρόνου θα είναι μια κλαση πάνω από την καλή πρώτη χρονιά του Μπράμος και ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τον μικρό που είναι το μεγάλο στοιχημα.

Αν μείνει ο κόουτς γιατί  με τον φίλαθλο που κανονίζει κανείς δεν είναι σιγουρος

Πιο βελτιωμενος Ελληνας φετος (μεχρι στιγμης) ειναι ο Σλουκας hands down.

Η συγκριση που κανω με τον Μπραμος ειναι κατ'εξοχην καυστικη διοτι παντα τον θεωρουσα λιγο για τον ΠΑΟ που ειχα στο μυαλο μου.

Ωστοσο δεν ειναι και τοσο παραλογη. Ο Μπραμος οσο ασταθης και να ηταν, υπηρξε σταθερα θετικος στην αμυνα , αρα και στα κακα του παιχνιδια εδινε ενα profit στην ομαδα απο την αμυνα. Σαν σουτ, ηταν πιο σταθερος απο τον Βλαντο. Ο Βλαντο ειναι 3ρι που σουταρει σαν 5ρι απο μεση αποσταση (μα δε βαζει τιποτα λεμε μεσα απο τη γραμμη του 3π) και που ακροβολιζεται στο 3π για να παρει ελευθερα σουτ , στα οποια δεν ειναι καθολου αξιοπιστος. Απο εκει και περα το επιθετικο του ρεπερτοριο σταματα. Στην αρχη της σεζον μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ειναι παιχτης που τρεχει πολυ καλα το γηπεδο και τον πρωτευοντα αιφνιδιασμο, αλλα απο τοτε σπανια τον ξαναειδα να βγαινει σε αιφνιδιασμους.

Τα στατιστικα δεν ξερω τι δειχνουν γιατι δεν το εψαξα (ξερω 'γω 1 ριμπαουντ Μ.Ο και 3 ποντους Μ.Ο να εχει παραπανω ο Βλαντο με τα καμποσα επιπλεον λεπτα συμμετοχης ανα αγωνα ;), η εικονα των 2 παιχτων στο παρκε παντως δεν διαφερει ιδιαιτερα κι οποιος διαφωνει με αυτο ας μου το πει.

Επιχειρημα "μικρος" για 25χρονο δεν υπαρχει. Ως τα 25 συνηθως εχουν κανει το μπαμ (ο Βλαντο το εκανε στον Πανιωνιο καπου στα 22) και στα 25 ειναι στη φαση που τελειοποιουν τα πλεονεκτηματα τους και προσθετουν στοιχεια στο παιχνιδι τους, δουλευουν αδυναμιες και σου παιρνουν και κανα 2-3-4 παιχνιδια , ως ενδειξη των παραπανω. Μικρο λες και θα λες τον Χαραλαμποπουλο πχ για κανα 3ρι χρονια ακομη, μετα θα αρχισει να κρινεται σιγα-σιγα, για τα θετικα του και τα αρνητικα του.

ΥΓ. Ο Μπραμος εχει κανει απιστευτο παιχνιδι και με την Φενερ (στην 1η του Ζοτς στο ΟΑΚΑ) σε παιχνιδι που ουσιαστικα μας εδωσε την προκριση στα πλειοφφ της Ευρωλιγκας. Παντως ΗΤΑΝ απελπιστικα ταβανιασμενος παιχτης.

YΓ2. Καλοι οι μικροι σημερα

Πραγματικά ο Μπράμος γιατί έφυγε ;  α) Έλληνας είναι (έστω στα χαρτιά) β) Σε καλή ηλικία (27) γ) Πολύ συνεπής στην άμυνα και γενικά παίχτης στρατιώτης του προπονητή δ) Σουτ καλό έως και φαρμακερό (νομίζω 2 φορές έχει βάλει 6-7 τρίποντα σε μια βραδιά στην Ευρωλίγκα) 

Δε ξέρω πόσα έπαιρνε αλλά δε νομίζω να ήταν κανένα ασήκωτο συμβόλαιο... Έπρεπε να μείνει, ειδικά στο πλαίσιο της ελληνοποίησης αλλιώς μπορεί να προτιμούσα τον Μασιούλις που ήταν ένας Μπράμος on steroids (πιο δυνατός, πιο ψηλός, πιο σκληρός, λίγο αργός αλλά εξίσου καλός αμυντικός και επίσης καλός σουτέρ).... Ο Βλάντο είναι απελπιστικά μόνος στη θέση και δεν είναι πάντα σε καλή μέρα.... Ο Χαραλαμπόπουλος είναι πολύ μικρός και δεν δείχνει να δικαιολογεί τον ντόρο που έχει γίνει για το όνομά του... Δεν κάνει για την καμία για 2ο 3άρι της ομάδας φέτος αλλά και γενικά δεν τον βλέπω να κάνει πολλά...

Πιο πιθανό βλέπω να μας βγαίνει καλό παιχτάκι ο Λούντζης ή ο Κόνιαρης παρά ο Χαραλαμπό...

Γενικά παρόλες τις επιτυχίες είμαστε λίγο νεκροταφείο ταλέντων.... Δεν έχουμε βγάλει ούτε μισό παίχτη τόσα χρόνια... Κάτι Ταταρούνηδες, Ζούμποι, Βεργίνηδες κλπ τους έφαγε η μαρμάγκα.. Γενικά δεν μας πάνε τα πιτσιρίκια...  Όλες μας οι επιτυχίες ήταν με ώριμους παίχτες, πολλές φορές και 30βάλε χρονών... (Σαρας, Μποντιρόγκα,Σισκάουσκας,Κουτλουάι,Μιντλετον, Μπατιστ, Μήτσος)

Ο μοναδικός πιτσιρίκος που έπιασε τόσα χρόνια είναι ο Φώτσης που κοντεύει να πάρει σύνταξη πια...

Ο Maciulis γιατί έφυγε. 

Δακρύζω.

Παίκτης με φιλότιμο μια χαρά για τα λεφτά του, αγάπησε την ομάδα. Τι άλλο να θες.

@wash και βέβαια το πιο βελτιωμένος αφορά με το τι έκανε ο ιδιος την περασμένη σεζον. Ο Γιανκοβιτς από ενας παίκτης του 0+0=0 ή κάπου εκεί εγινε ενας παίκτης των 8-9 πόντων + κάμποσων ριμπαουντ. O Σλουκας εχει βελτιώσει την προσήλωση του στην άμυνα που εως πέρυσι ήταν το πιο αδύνατο του σημείο αλλά ως εκεί. Σιγουρα το τελευταίο ενάμιση μήνα παίζει εξαιρετικά και με καταπληκτική οικονομία στην επίθεση αλλά τους προηγούμενους δεν έκανε τιποτα παραπάνω από τα συνηθισμένα του οπότε δεν μπορώ να τον πω και πιο βλτιωμένο

@midi αδικείς την συνεισφορά του στην άμυνα. Αυτή την στιγμή είναι ο 2ο πιο σταθερός αμυντικός παίκτης μετά τον Γκιστ, ο καλύτερος κλέφτης. Ο Μπράμος είχε μονο την πιεστική προσωπική άμυνα λόγω γρήγορων ποδιών η οποία βέβαια απέναντι σε "εξυπνους" γκάρντ sf είχε θέμα, δεν είναι τυχαίο ότι ακομα και την πρώτη χρονιά άλλαζαν παίκτη στην άμυνα με τον Ροκο. Ομαδικά ήταν πολυ χειρότερος. Και μιλάμε πάντα για την καλή πρώτη του χρονιά γιατί πέρυσι ήταν απλά λίγος παντού. Το ταβάνι του είναι μεγαλυτερο από του Μπραμος, το συμβολαιο του οικονομικότερο δεν τιθεται θέμα συγκρισης. Δεν θα γίνει ηγέτης ποτέ αλλά θα κρίνει αγώνες και τίτλους με την σταθερότητα του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...