Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναμπήκα μετά από χρονιά στο φόρουμ και εφαγα

ρίπορτ και μου σβήσανε το μήνυμά σε μίση ώρα.. .

Δηλαδή σε τι έχω άδικο?

Δεν συμπεριφέρονται σαν παράρτημα ?

Αυτή η συμπεριφορά δεν είναί σίχαμενη?

Κακό είναί που χαίρομαι με την κατάντια τους?

Η μηπως ο μοντερειτορ επειδη ειναι οπαδος αλλης

ομαδας εχει μεγαλυτερη ευαισθησια?

Αν σβηστει και αυτο κλικ απο μενα σε 3-4 χρονια παλι.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τραγική η διαιτησία μην πω και στημένη. Αν αυτο ειναι πέναλτι, φαντάζομαι θα ειναι και σιγουρα και η σφαλιάρα στο ώμο στο berg στο 80+ που εινια φάουλ και αποβολή σαν τελευταίος παιχτης. Νομιζω ηταν προφανής θεση για γκολ δεν υπήρχε κανεις Αλλος μετα.

Αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες, για αλλη μια φορα η διαιτησία σπρώχνει την ιδια ομαδα τον γαβρο δηλαδη. Να δουμε ακομα ποσο θα τραβήξει αυτηνη ιστορια. Πρεπει να κερδισουμε το γαβρο την Κυριακή εστω να μην χασουμε για να αποδειξουμε οτι δεν αξιζει το πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Τον αγώνα ολόκληρο δεν τον είδα οπότε δεν έχω άποψη ούτε για τις κιτρίνες που διαβάζω ούτε για το σκληρό παιχνίδι.

Το πέναλτι όμως κι εγώ θα το έδινα και πολύ εύκολα μάλιστα.

Τον χτυπάει από πίσω με το γόνατο και τον σπρώχνει με το χέρι.

Δεν ξέρω, στα δικά μου μάτια είναι αστείο να συζητάμε για τη φάση.

• Like 2
Δημοσ.

Αν λαβω υποψιν την εικονα της ομαδας στα τελευταια παιχνιδια (και ιδιαιτερα αυτα της Α1) βλεπω δακρυα σημερα με την ΑΕΚ εκτος κι αν σοβαρευτουν ορισμενοι.

Επισης, ο Λαουαλ προλαβε και εχει ενοχλησεις στον ωμο και δε θα παιξει... Ευκαιρια να δουμε σε τι index rating τερματιζει ο Ποπς Μενσα Μπονσου.

Δημοσ.

Τον αγώνα ολόκληρο δεν τον είδα οπότε δεν έχω άποψη ούτε για τις κιτρίνες που διαβάζω ούτε για το σκληρό παιχνίδι.

Το πέναλτι όμως κι εγώ θα το έδινα και πολύ εύκολα μάλιστα.

Τον χτυπάει από πίσω με το γόνατο και τον σπρώχνει με το χέρι.

Δεν ξέρω, στα δικά μου μάτια είναι αστείο να συζητάμε για τη φάση.

Δεν ειναι μονο ο κάρτες τα φάουλ και το πέναλτι. Έστηνε και το τειχος στου διαόλου τον πατέρα. Και τα 2 γκολ του ΟΦΗ τα εχει βαλει μεσα ο διαιτητής μια με το τειχος και μια με το πέναλτι. Βλέποντας ολη την υπόλοιπη διαιτησία κατανοείς και το πέναλτι που τετοια τα βλεπω μονο εναντιον εμας και του ΠΑΟΚ και υπέρ του γαβρου.

Βλέποντας την κάρτα που βγαζει στον μπερκ, οποιαδήποτε αμφιβολία για λάθη εξαλείφεται.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να εκφράζομαι άσχημα για νέους παίκτες αλλά αυτός ο Παππάς πραγματικά είναι ο πιο ασόβαρος παίχτης που υπάρχει,η πάσα του είναι αστεία και δεν το βλέπω να στεριώνει στον ΠΑΟ επειδή έχει ένα συμπαθητικό σουτάκι και μια διείσδυση.Έβαλε άρον άρον το Μήτσο για να μη χάσουμε,εντάξει ντροπή.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να εκφράζομαι άσχημα για νέους παίκτες αλλά αυτός ο Παππάς πραγματικά είναι ο πιο ασόβαρος παίχτης που υπάρχει,η πάσα του είναι αστεία και δεν το βλέπω να στεριώνει στον ΠΑΟ επειδή έχει ένα συμπαθητικό σουτάκι και μια διείσδυση.Έβαλε άρον άρον το Μήτσο για να μη χάσουμε,εντάξει ντροπή.

Τα χω ξαναπει. Ο Παππας οσο περναει ο καιρος δικαιωνει τον Αρτζυ που ελεγε μεσες ακρες οτι "θελει παγκο για να στρωσει" και εκθετει εμας που κραζαμε τον Αρτζυ. Αληθεια, πολυ σαχλαμαρας παιχτης, για ενα αξιοπρεπες μπασιμο κουβαλαει ολα τα αρνητικα του Σπανουλη σε υπερθετικο βαθμο.

Ο Γιανκοβιτς επισης καμια εξελιξη. Μιλαμε για τοσο στασιμη κατασταση που αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν προτιμω τον Μπραμο. Φυσικα η πιο βασανιστικη συγκριση ειναι αυτη με τον Περπερογλου που μας ξινιζε κιολας...

Και στεκομαι στον Γιανκοβιτς, γιατι και παραπανω μυαλο εδειχνε να εχει αλλα κυριως παιρνει αν δεν κανω λαθος το μεγαλυτερο χρονο απο ολη την ομαδα. Και ως τωρα τι δειχνει? Ασταθεστατο αν οχι κακο σουτ, μηδενικο ποσταρισμα για τριαρι, κακη ντριμπλα, κακο μπασιμο, κακο passing game, μετρια αμυνα, ειλικρινα δεν ξερω τι πρεπει να περιμενουμε απο εναν 30λεπτο παιχτη που δεν εχει δειξει ακομα κατι περισσοτερο απο τα παραπανω. Το χειροτερο, δεν με πειθει οτι καταθετει το 100% στο παρκε, λες και επαναπαυεται στον ΔΔ και τον Φωτση, λες και δεν εχει την αναγκη να ξεχωρισει σε ενα παιχνιδι, να κανει τον κοσμο να μιλησει για παρτη του. Kι ολα αυτα ενω δουλευουν με εναν προπονητη που μπορει να εχει 100 αρνητικα, αλλα στο οτι ειναι απτους καλυτερους στο να εξελισσουν παιχτες-ταλεντα δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.

Kαι αναρωτιεσαι μετα, τι ελληνοποιηση, εδω τα 2 πουλεν σου που ειναι και σε μπασκετικη ηλικια και ακομα ψαχνουν που παν τα 4...Που να ριξει Διαμαντακους και Χαραλαμποπουλους μεσα...

ps.Eυτυχως νικησαμε, το φοβομουν πολυ το σημερινο.

Δημοσ.

Από την άλλη το σκέφτομαι και αλλιώς,μήπως έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τον Γιάνκοβιτς?

Εντάξει το παιδί αυτά μπορεί και αυτά προσφέρει,ένας παίκτης του 6 δεν γίνεται να θες σου παίζει για 8 σε κάθε ματς.Μπορεί στη μέρα του να είναι καλός επιθετικά και να σου πάρει ένα παιχνίδι(περσινά play-off) αλλά δεν είναι και ο καταλύτης παίχτης που θα το κάνει αυτό αν όχι σε κάθε ματς,στα περισσότερα(πχ Μποντίρογκα,Διαμαντίδης) .Ο Διαμαντίδης αν μια μέρα δεν του μπαίνουν τα σουτ δεν θα το αφήσεις στον πάγκο γιατί έχει άλλους χίλιους τρόπους να βοηθήσει την ομάδα(συν την ηγετική προσωπικότητα),αντιθέτως παίκτες στυλ Παππά,Γιάνκοβιτς όταν δεν σκοράρουν είναι να τους κλαις.

Δημοσ.

Κρίμα πάντως τα 2 καλά μας χαρτιά σε "νεαρή" μπασκετική ηλικία δεν έχουν δείξει κάτι το αξιόλογο ως τώρα ειδικά ο Παππάς.

Για ποιο πλάνο ελληνοποίησης να λέμε μετά όταν δεν σου παίζουν αυτοί που είναι λίγο πιο ψημένοι από τους πιο μικρούς.

Δημοσ.

Για να δεις ενα ματς που μπαίνεις δωρεαν σαν πολλα μου φαίνονται. Θα επρεπε να ειναι 500.000 ή να του παρουν και το σπίτι. Ο υποτιθέμενος σεβασμός στους θεσμούς πηγε περίπατο βλεπω.

Δημοσ.

Για να δεις ενα ματς που μπαίνεις δωρεαν σαν πολλα μου φαίνονται. Θα επρεπε να ειναι 500.000 ή να του παρουν και το σπίτι. Ο υποτιθέμενος σεβασμός στους θεσμούς πηγε περίπατο βλεπω.

Αν του παρουν το σπιτι τοτε θα δηλωσει το ΟΑΚΑ ως πρωτη κατοικια και δεν θα βγαινει με τιποτα :D

Δημοσ.

Που είναι το περίεργο? Υπάρχει δεδικασμένο πλέον.

Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει και απλά να πληρώνει 50.000. 

Kαντε ενσταση.

Ξερεις εσυ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...