Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Νταξει γελαει ο κοσμος με την διαιτησια. Ευτυχως δεν χαλαω τα ευρω μου για αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αθλια διαιτησία έχει σκοπό να μας βγάλει παίχτες off για το ντερμπι. Απαράδεκτη εικόνα της ομάδας μετά το γκολ κοιμούνται όρθιοι μαζί και ο Αναστασίου. Χωρίς σχόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το πέναλτι ανύπαρκτο , όπως και οι κάρτες σε Μαυρία και Μπέργκ ... ΑΛΛΑ ρε Αναστασίου , βάζουμε το γκολ και μετά βλέπεις ότι οι δικοί μας γυρίζουν πίσω λες και παίζουν με την Μπαρτσελόνα , ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ , μπες μέσα στο γήπεδο και ρίξτους σφαλιάρες άμα χρειαστεί . Με τον οφη παίζουμε , ομάδα Β εθνικής , άντε ξυπνήστε και γυρίστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό με το τείχος έγινε 2 φόρες την μία στο φάουλ που δεχθήκαμε το γκολ και την άλλη στο φάουλ που δείχνεις στις καθυστερήσεις. O Αναστασίου κοιμάται όρθιος! Κατα τ άλλα κάνουμε πρωταθλητισμό με τα 5 τελευταία εκτός να μην έχουμε πάρει νίκη Αγρίνιο,Τρίπολη,Γιάννενα,Ξάνθη και τώρα ΟΦΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πιο είναι το λάθος του Αναστασίου ρε παιδιά? Σωστά έστησε την ομάδα σωστές αλλαγές έκανε. Δεν φταίει αυτός που ο μπερκ στα τελευταία παιχνίδια σέρνεται ούτε που ο ζεκα δεν μπορεί να δώσει μια σωστή πάσα και μερικές φορές κρατάει την μπάλα.παραπάνω και την χάνει .... Ο καλύτερος μας παίχτης μακράν ο λαγός.και μετά ο καρελης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους διπλό Ζεκα πολύ καλός όπως και ο Πράνιτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν την περίμενα για να είμαι ειλικρινής τέτοια αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Μπράβο στα παιδιά. Ας μου πει κάποιος γιατί βαριέμαι να ψάχνω, είχαμε απώλειες λόγω καρτών ή την γλιτώσαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοί του όφη,πολύ wannabe παοκτσήδες Η κατάσταση του Μπέργκ προβληματίζει,ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ ακόμα αν και πιστεύω θα συνέλθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Παίδες επειδή δεν τον έχω δει πολύ, δεν επιμένω. Αμυντικότρυπα είναι ο Μπλουμ. Τιμά το όνομά του. Ο Λαβάλ έπαιξε? Δεν τον είδα 'οσο παρακολούθησα τον αγώνα χτες. Ούτε καν στην Α1. Όσο για ΕΛ, έχει δικαίωμα μόνο από τον 2ο γύρο (με Μακ). 1. Ο Νέλσον προέρχεται απο τραυματισμό, έχει χάσει πολύ σημαντικό μέρος της χρονιάς. Σε εμάς, αντίστοιχα, ο Ντάρντεν είναι αντίστοιχα κακός, και σκέψου δεν παίζει σε τόσο δύσκολη θέση. Καμμία σχέση ρε συ η σύγκριση του Νέλσονος με τον Ντάρντεν. Ο 2ος έχει ήδη προσφέρει πολλά σε αρκετά παιχνίδια (κι ας δεν πρόσφερε τίποτε σε κάποια). Άσε που ο Ναύαρχος δεν είναι τόσο ότι δεν τραβάει=τραυματισμός, αλλά οι επιλογές που κάνει. Και ναι μεν θέλει και η ενσωμάτωση χρόνο, αλλά έχει κάνει πολλές αδικαιολόγητες καγκουριές σε κάποια ματς. Σε φάση να θυμίζει Ούκιτς ώρες-ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σπουδαία νίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom281 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια πραγματα παλι σημερα... Το τειχος στηνοταν στα ...10 χιλιομετρα, πεναλτι μαιμουδισιο, καρτες στους παιχτες του Παναθηναικου επιεικως αστειες με αποκορυφωμα του Μπεργκ, δολοφονικα τακλιν παιχτων του Οφη αλλα εκει δεν βγαινει ουτε κιτρινη, τα φαουλ για αλλη μια φορα μοχλος αλλοιωσης και δεν θυμαμαι και εγω τι αλλο... Αντε και τα καλυτερα ερχονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οι σημερινες ομορφιες ηταν απλως τα προειδοποιητικα πυρα για οσα θα ακολουθησουν στο επομενο παιχνιδι. Εχει πολλη πλακα ομως που ακομα και αυτον τον σακατεμενο και χρεωκοπημενο ΠΑΟ με τα 20χρονα κι ενω ειναι στο -6, τον τρεμουν τοσο πολυ οι "κυριαρχοι" με τα τεραστια μπατζετ. Τοσο που αναγκαζονται να εκτιθενται σε καθε αγωνιστικη απροκαλυπτα με τις εξωαγωνιστικες τους παρεμβασεις για να κρατησουν με νυχια και με δοντια την αποσταση ασφαλειας... Μπραβο στην ομαδα για το παληκαρισιο διπλο απεναντι στο σκυλιασμενο παραρτημα που προσπαθουσε να σπασει ποδια σημερα και απεναντι στους 3 εντεταλμενους που βαλαν τα δυνατα τους για να μας στειλουν στο -9 ενοψει ντερμπι. ΥΓ. Καλη Β Εθνικη υπαλληλοι. Σας αξιζει η καταντια σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εβλεπα τον αγωνα live και τον σχολιασμο στο sentragoal. Δεν εχω τιποτα με την κυρια που τον εκανε αλλα οταν της ειπα να δει το ριπλευ του πεναλτυ μου ειπε υπαρχει επαφη ειναι πεναλτυ. Ελπιζω να ξαναδουν εκει στο σεντρα τα στιγμιοτυπα που βαλανε και να μην προσβαλλονται οταν τους λεμε ασχετους http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=129983920#forumtop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πηραν ηθος απο τα αφεντικα τους στον Πειραια κι αυτοι. Ρε καλο αφανισμο στην Β-Γ-Δ εθνικη λεμε, μη σωσετε και ξανασηκωσετε κεφαλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ που το έβλεπα φευγαλέα τον αγώνα νομίζω πως υπάρχει παράβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις