Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Και οπως ειπαν σωστα στην ανακοινωση της καε καποιοι πρεπει να λογοδοτησουν για το θεατρο του παραλογου που παιχτηκε σε μια υποθεση και ενσταση απλα για γελια...

Η αποφαση-εκτρωμα και οι πιεσεις ή δεν ξερω εγω τι αλλο που ασκησαν τα "καλα παιδια" προκειμενου να βγει αυτη αποφαση πρεπει να διερευνηθουν...

Δημοσ.

Αρχιζει και κατανταει αστεια η κατασταση με τον κοιμισμενο.

Απτο -20 σου μειωνουν συνεχως τη διαφορα, πανε στο -15, πανε στο -10, πανε στο -7 , στο -6 και συνεχιζει να ειναι θεατης του αγωνα. Μολις φτασαν στο -4, δηλαδη ηρθε το παιχνιδι στα ισα, σκεφτηκε οτι ειναι ωρα να παρει ταιμ αουτ να τους κοψει το ρυθμο. Δοξα σοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι 1-2 μηνες που γυριζει η ιδια σκεψη στο κεφαλι μου κι ελεγα μηπως εχω παραισθησεις, μετα ελεγα οτι ειναι χαζη και ιεροσυλη σαν σκεψη, φαινομενικα.

Σημερα σιγουρευτηκα:

Σαν να βλεπω Πεδουλακη με πολυ χειροτερη αμυνα, περισσοτερη αστοχια στα 234543456345 τριποντα και πολυ πιο αργες αποφασεις. Και δεν αναφερομαι μονο στο σημερινο παιχνιδι. Αργο μπασκετ, με το τσιγκελι σκοραρισμα, επιθεσεις 20 δευτερολεπτων με σκοτωμενες προσπαθειες, τριποντα για να ξεφορτωθουμε την μπαλα, οπως καναμε στο γυμνασιο οταν παιζαμε εναντιον μεγαλυτερης ταξης που ειναι και 10 ποντους ψηλοτεροι, αρα δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα αλλο απο το να πεταμε την μπαλα απτο τριποντο για να πουμε οτι καναμε επιθεση.

Ο Ιβανοβιτς, φερει 200% ευθυνη για αυτο το πραγμα που βλεπουμε. Και μονο που εχασε το +20 εντος εδρας, μεσα σε 5-6 λεπτα οφειλει να δωσει μια εξηγηση. Στη συνεχεια ξαναπηγαμε στο +10 και το εχασε κι αυτο μεσα σε 2-3 λεπτα και φυσικα κατεληξε να ειναι στο -5 λιγο πριν τελειωσει το παιχνιδι. Κι ολα αυτα με την πιο αδυναμη ομαδα του τοπ16, αυτη τη στιγμη. Εκνευριστικη και απογοητευτικη κατασταση. Τετοια πραγματα , στο ευρωπαικο μπασκετ, σε ομαδες βεληνεκους ΠΑΟ δε συμβαινουν στον αιωνα τον απαντα. Φετος ειναι ο κανονας. Να χανουμε οτι διαφορα κι αν χτισουμε, απο οποια ομαδα κι αν εχουμε αντιπαλο.

Ερχεται και ο ημιτελικος κυπελλου με ΠΑΟΚ, ας προσγειωνονται οσοι θεωρουν τον τιτλο δεδομενο...

Να μην παρεξηγηθω: Η ομαδα και μονο που ειναι με το ενα ποδι στο τοπ8 (οταν ο στοχος στην αρχη της σεζον ηταν απλα να περασουμε στο τοπ16) ειναι μεγαλη επιτυχια ΚΑΙ του Ιβανοβιτς και του πιστωνεται. Ωστοσο  τα δεδομενα αυτη τη στιγμη ειναι αλλα σε σχεση με τοτε. Η ομαδα εχει αλλη δυναμικη, κυριως επειδη το project "recruiting" μπηκε στον παγο. Δεδομενου αυτου αλλα και του ροστερ μας που ειναι αξιοπρεπες παρα τις ελλειψεις, θα επρεπε παιχνιδια σαν το σημερινο που ξεκινουν με 26-6 σκορ να εχουν τελειωσει εκεινη την ωρα κι οχι να καταληγουν στο -5, 2μιση λεπτα πριν τη ληξη. Κατι παει πολυ στραβα ειδικα οταν μιλαμε για την ομαδα-ορισμο του "κλειδωνω τα παιχνιδια" μεχρι και περυσι.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Θενξ, εγώ έχω πρόβλημα τότε. Δεν μου ανοίγει κάτι plugins μου λέει, τον κακό του τον καιρό.

Αυτό σε 'Οπερα. Σε Μοζίλα ΟΚ.

Δημοσ.

Νταξει ηταν περίεργο παιχνίδι, ευτυχώς το πήραμε. Παρασύρθηκε κακώς ο Ιβανοβιτς απο τον ρυθμο μας στην αρχή κ δεν εβαλε τις ρεζέρβες όταν έπρεπε με συνέπεια να εξαντληθούν οι βασικοί. Μετα αναγκάστηκε να παίξει με 6,5 παίχτες γιατί οι υπολοιποι ηταν εκτός ρυθμού. Με Λαβάλ θα λυθούν τα χέρια του ΔΔ περισσότερο παρα του Ιβάν και θα δουμε καλύτερα πράγματα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι έγινε και πως γύρισε το 26-6. Ο Χατζηφωτίου λέει φταίνε τα Ριμπάουντ και έλλειψη ενέργειας :)

Τεσπα, παρατρίχα. Μπράβο στην ομάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...