Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Tελικα απεμεινε και λιγη λογικη σε αυτο το εθνος η οποια ευτυχως πρυτανευσε την υστατη στιγμη απο τα γραφικα αυτα δικαστικα οργανα που καναν σιριαλ το αυτονοητο.

Συνεπως και η ιστορικη ρετσινια-μαυρη σελιδα στην ιστορια εμεινε στους απο 'κει με τις γελοιοτητες της ΚΑΕ τους (και μερους των φιλαθλων τους που υποστηριζαν σθεναρα οτι πρεπει να το παρουν στα χαρτια στο ονομα της -δικης τους- νομιμοτητας) και στην απεξω μειναν τελικως. Οπως λεει και η γνωστη παροιμια με τον απατημενο και δαρμενο...

ΠΟΛΛΑ περαστικα στους πανηγυριζοντες της μιας βδομαδας και προκριθεντες των χαρτιων που πουλαγαν τρελα πατωντας στην σκανδαλωδη αποφαση του αθλητικου δικαστη. Καποιοι ακομα πιο γραφικοι ειχαν φτασει στο σημειο να λενε οτι η ομαδα πρεπει να κατεβει κανονικα στον ημιτελικο με ΠΑΟΚ κι οχι με εφηβικα κλπ που αντιπροτειναν καποιοι αλλοι (πιο σοβαροι) ομοιδεατες τους.
Πανηγυρικο και εμφατικοτατο ακυρο απο το πολυαγαπημενο σας ΑΣΕΑΔ το οποιο απο μονοι σας αναγνωριζετε ως το πλεον αξιοπιστο δικαστικο οργανο.

https://www.youtube.com/watch?v=f-i30KvQnwo

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είμαι Ολυμπιακός και είχα πει από την αρχή ότι είναι γελοιότητα η όποια ένσταση.

Το παιχνίδι χάθηκε μέσα στο παρκέ τίμια και ωραία. ( Αν είχε βγάλει ο ΔΓ την ασίστ για το τελευταίο καλάθι του ΠΑΟ τότε δικαίως θα γινόταν ένσταση αλλά ο ΔΓ δεν ήταν στην 5αδα απ'όσο θυμάμαι :P )

Το θέμα είναι ότι πρέπει να του δείξουν πως δεν γίνεται να αγνοεί τα πάντα και να κάνει ότι θέλει γιατί απλά μπορεί.

Βέβαια, αυτό αφορά και άλλους που διδάσκουν ήθος, δικάζουν σε τηλεοράσεις κλπ...

Η ουσία είναι ότι όσο ο κόσμος πατάει στα γήπεδα, αυτοί θα συνεχίζουν να υπάρχουν και εμείς θα χαιρόμαστε να βλέπουμε 50αρικα στα παρκέ και διαιτησίες σαν την προχθεσινή με την ΑΕΚ.

• Like 1

Εντάξει λίγο πολύ όλοι το ήξεραν τον τελευταίο καιρό ότι θα άλλαζε η αστεία αποφαση.

Αν δεν άλλαζε θα είχε η κάθε ομάδα στη σύνθεση της απο δύο δικηγόρους,ο ένας θα κοίταζε τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας κι ο αλλος τους παράγοντες στην εξέδρα,θα έκαναν ένσταση με το παραμικρό και το γελοίο είναι ότι θα δικαιώνονταν γιατι θα υπήρχε το δεδικασμένο.

Εγώ πάντως απ τη μια ήθελα να κερδίσει ο ΟΣΦΠ την ένσταση κ να πάρει και το κύπελλο,απ την αλλη όπως έγραψα θα ήταν αστειο όλο το σκηνικό με τις συνεχόμενες ενστάσεις.

Πάντως για να κάνουμε και λίγο πλάκα στους φίλους τους Ολυμπιακούς,που ήθελαν να κατέβουν με βασικη ομάδα κ να πάρουν κ το κύπελλο(μέχρι και συνέντευξη τύπου έκαναν οι Αγγελόπουλοι για να το ανακοινώσουν).Ουτε στα χαρτιά παιδιά.Ουτε στα χαρτιά δεν μας κερδίζετε.

Μεντιουμ:

Τις απαντήσεις στις έχω δώσει από τις 19/12 που σε είχα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της ένστασης.

Το petition μην ξεχάσεις

Νομικος συμβουλος:

Στα έχω εξηγήσει 10 φορές, από την παραπληροφόρηση που τρώτε από τα μέσα του Τράκη, έχετε βαρέσει tilt.

Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, ούτε αυτός, ούτε η ΕΟΚ, αλλιώς μετά είχαμε πολιτικά δικαστήρια.

Η απόφαση είναι ολόσωστη με βάση τους κανονισμούς, σταματήστε να ψάχνετε φαντάσματα και πείτε μια φορά ότι ο Τράκης σας στέρησε έναν τίτλο, όπως παλιότερα σας έδωσε άλλους κάτω από το τραπέζι.

Δικηγορος:

Καλώς τη νομικά καλυμμένη ΚΑΕ. Στα είχα πει εγώ, αλλά έχεις μια ερωτική σχέση με το να εκτίθεσαι.

Γιατί έτσι σας αρέσει

Πες μας για τα δεδικασμένα Κούγια τώρα (άλλο άθλημα, αλλά δεν πειράζει, στο μυαλό μας ότι σενάρια θέλουμε φτιάχνουμε, τσάμπα είναι)

Σε απλά ελληνικά, ότι ισχύει στο κύπελλο, εκδικάζεται από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, κατόπιν συμφωνίας με την ΕΟΚ.

Aka δεν τέθηκε ποτέ θέμα για την ποινή, αλλά για το ποιος θα την εφαρμόσει. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, τα περί μη τελεσίδικης απόφασης καταρρίπτονται από το άρθρο 2 και ο πλέον αρμόδιος ήταν ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Κρατάτε σημειώσεις, αύριο θα μπει διαγώνισμα. :devil:

Ε ρε γλέντια και κωλοτούμπες.
Και του χρόνου

Κεφατος:

Όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη.

Σας αγαπάμε βαζέλια :lol:

trakis.jpg

Και πολυ ασχοληθηκαμε.

• Like 1

Μαε επρηξαν τοσο καιρο για τον νομο της ΕΟΚ. Νομο που αφορα αποκλειστικα ερασιτεχνικα σωματεια ομως. Ειχε μαλλιασει η γλωσσα μας να τα λεμε και αυτοι εκει. Οτι ελεγε ο γαυρος και ο πρωταθλητης.

Εγω για το μονο που στεναχωριεμαι παντως ειναι που ο zus δεν θα πανηγυρισει με δοξα και τιμη το χαρτινο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...