Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλα ρε Μίντι, επιμένεις εκεί....Αν ήταν θέμα το "δεν κάνω χωριό", θα ΕΚΑΝΕ παζάρια για το μπάτζετ το '12 με τον Τρακαδόρο; Έκανε, δεν έκανε; Δεν του έλεγε "το ελάχιστο δυνατόν τόσο", κι ο Ζακ μίλαγε κατά-τι λιγότερα;

ΔΕΝ εννοώ ότι είναι φραγκοφονιάς ο Ζοτς. Αντιθέτως είναι σοβαρός επαγγελματίας και ΚΑΛΑ έκανε, προφανώς θεωρώντας ότι με τα τόσα κοψίματα (λογικά ΚΑΙ στα δικά του καθαρά λεφτά), η ομαδάρα που διατηρούσε για χρόνια θα έπαιρνε την κάτω βόλτα και δεν ήθελε σε καμμία περίπτωση να το ζήσει. Προφανώς επίσης θεωρούσε ότι την ΕΙΧΑΝ την δυνατότητα οι Γιαννακοπουλαίοι να συνεχίσουν με ναι μεν μειωμένο μπάτζετ, αλλά όχι "μνημονιακού τύπου", ήτοι "θέτουμε το ποσό και με το τάδε κάνε κουμάντο", αντί να τους πει ΑΥΤΟΣ πόσο θα ήταν το ελάχιστο δυνατό "βιώσιμο μπάτζετ" για να μην κατρακυλήσει ο ΠΑΟ. Δεν ξέρω κατά πόσο δίκαιο είχε σε αυτό, καθώς οι τσέπες και συνεπώς τα γούστα είναι των αλλονών, αλλά πιστεύω ότι πάνω-κάτω ήξερε τί έλεγε/ζήταγε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Τα χουμε πει ισα με 10 φορες, σχεδον με αποδειξεις καποιες απο αυτες, αλλα εκει...

Παμε ξανα:

O Oμπραντοβιτς εχει δουλεψει στην καριερα του με χειροτερα και ελλειπεστερα ροστερ απο αυτα που ειχε ο ΠΑΟ την 3ετια που περασε. Το εχει κανει ΚΑΙ με τον Παναθηναικο ΚΑΙ πριν τον Παναθηναικο.

Η χθεσινη δηλωση τρακη, ειναι κατι που απλουστατα δεν δεχονται προπονητες βεληνεκους Ζοτς. Και ο απροβλεπτος χαρακτηρας του τρακη ειναι το πιο προβλεψιμο πραγμα εδω και πολλα χρονια, ο δε Ζοτς ειχε πολυ περισσοτερα δειγματα του συγκεκριμενου ανθρωπου, αποσα εχουμε συγκεντρωσει εμεις τα τελευταια 3 χρονια. Θυμιζω τα "πεταξτε τις φανελες" και το εν μεσω διαπραγματευσεων "ο κοσμος του ΠΑΟ αγωνια για το μελλον της ομαδας κι ο Ζοτς κανει διακοπες στο Ντουμπαι".

Ως εκ τουτου ελαχιστα με απασχολει η στερεοτυπικη και κλισε αποψη-παραφιλολογια "για τα λεφτα εφυγε" που βασιζεται μονο σε υποθεσεις και παραλληλισμους με αλλες καταστασεις σε αλλες ομαδες.

ΥΓ. Ο Ζοτς ποτε δεν μιλησε για μπατζετ. Αυτα που λες ηταν δημοσιευματα των ΜΜΕ τυπου onsports/prasianea (οτι ο τρακης δινει εως 7εκ κι ο Ζοτς ζηταει 13εκ), αντιστοιχα με τα  δικα σου υποθετικα σεναρια. Τα οποια απλως αναραγονταν κι απτους υπολοιπους. Βρες μου δηλωση Ζοτς οτι υπαρχει θεμα με το μπατζετ. Εγω δηλωσεις για θεμα σεβασμου σου βρισκω 2-3 παντως. Και γεγονοτα που το αποδεικνυουν , μια ντουζινα και βαλε.

ΥΓ2. Και ειδαμε στην πραξη ποσο αληθη ηταν αυτα τα δημοσιευματα με "το μπατζετ των 7εκ". Φαινεται θα χτυπησε το χερι στο τραπεζι ο Αρτζυ και τις 2 χρονιες και απτην τρομαρα του ο τρακης αποφασισε να τρεξει την ομαδα με 10-12 μυρια/σεζον για Μαυροκεφαλους, Ουκιτς, Σχορτσιανιτηδες, Λασμε, Φωτση κλπ + τους ερχομαι/φευγω τυπου Αρμστρονγκ, Ραιτ, Μπανκς, Καπονο, Kιτσεν, κλπ κλπ...

Για στάκα, λες ότι είναι δημοσιεύσεις δημοσιοκάφρων. Δεν ξέρω, δεν το ψάχνω όσο εσύ, αλλά θυμάμαι ακόμη κι εδώ μέσα (πχ τον DK) το Καλοκαίρι του '12 που γίνοταν η μία συνάντηση μετά την άλλη μεταξύ Ζοτς και Ζακ, να αναφέρεται ότι ο μεν ζήταγε 12 κι άλλος του έλεγε 10 (κάπου εκεί τεσπα). Σε φάση "σου δίνω λίγο λιγότερα από τα ελάχιστα που ζητάς και σ' εξαναγκάζω να φύγεις" (χωρίς να ξέρω αν ο σκοπός του Ζακ ήταν όντως αυτός). Δεν λέω ότι είμαι ο σωστός κι είσαι ο λάθος, αλλά νομίζω ότι αυτή η κατάσταση (=το λιγότερο τόσα / όχι τόσα, σου δίνω κάπως λιγότερα) ήταν ακριβώς αυτό που είχε παιχτεί τότε. Χωρίς να έχω κάποιον λόγο να υποστηρίζω ένθερμα το συγκεκριμένο σκηνικό, γιατί "κάπου με βολεύει να ήταν έτσι", αλλά απλά επειδή ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, αυτό ήταν η δημοσίως εκφρασμένη πραγματικότητα.

Τα περί δηλώσεων περί "σεβασμού" τα έχουμε επίσης ξαναπεί, και δεν αποτελούν κάτι "ουσιώδες" (τί 'πα να πει δηλαδή ένα "Σεβασμός!" χωρίς ν' ακολουθείται από μια εξήγηση από αυτόν που φέρεται να την είπε....; ).

Τεσπα. Εγώ πάντως αν ανοίγω ξανά κουβέντες για όντως χιλιοειπωμένα πράμματα, δεν είναι για άλλο λόγο παρά ΜΟΝΟ γιατί πιστεύω ότι κακώς έχεις "κολλήσει" σε κάτι και το κάνω "για 'σένα" (να "ξεκολλήσεις" και να δεις και τις άλλες λογικές), και όχι για να δειχτώ κάτι δημοσίως. Ξέρε το αυτό. Θα μπορούσα να επιμένω "ιδιωτικά", απλά για 'μένα το ίδιο είναι. Όπως θα έκανα αν είμασταν μια παρέα σ' ένα καφέ και τα λέγαμε.

(...για τον ίδιο λόγο επέμενα απευθυνόμενος ΚΑΙ στον DK σε κάποια φάση, όταν Ζοτς ΔΕΝ έβλεπα να ξαναγυρνάει, ενώ εκείνος ακόμη "πίστευε", υπολόγιζε "χρονικά περιθώρια", μεταγραφές/συμβόλαια κλπ - μέχρι που θυμάμαι είχε πει κάτι σαν "ακόμη κι εγώ από τους πιο πιστούς χαλάρωσα και συμβιβάστηκα πλέον με την ιδέα"...)

*...για πολλοστή δε φορά, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τουλάχιστον, δεν προσπαθώ να βγάλω τον Ζοτς φραγκοφονιά ή "καλομαθημένο" (στα υψηλά μπάτζετ), λέγοντας ότι το ζήτημα είχε κατά βάση να κάνει με λεφτά στην τελική. Απλώς νομίζω πως οι Γιαννακοπουλαίοι "του έκαναν μια πρόταση που δεν μπορούσε να...δεχτεί". Κι αν στο κάτω-κάτω το πρόβλημά του ήταν ο Τρακαδόρος, ΝΟΜΙΖΩ ότι με την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει αυτός, απλά θα έλεγε "γειά σας" ο Ζοτς, χωρίς συζητήσεις, χωρίς διαπραγματεύσεις, χωρίς τίποτα. Κι ούτε καν "αγκαλιές" θα είχε (όσο κι αν είναι "πολιτισμένος" κι "επαγγελματίας", την πρώτη φορά που -πέρσι- ξαναπάτησε στο ΟΑΚΑ) με τον "εφευρέτη". (..αυτό δε σημαίνει ΟΥΤΕ ότι μελλοντικά θα τον ανεχόταν, αν τα είχαν βρει με το μπάτζετ -και ποιός ξέρει και με τους μισθούς του ίσως- γιατί όντως ο Ζοτς δεν είναι φάση που ανέχεται μάλακες πάνω απ' το κεφάλι του. Και καλά κάνει. Αλλά προφανώς ΘΑ του έδινε "μία ευκαιρία". Στο κάτω-κάτω τί να έκανε; Να παρακάλαγε παυλοθανάσηδες να μην παραδώσουν στον "μικρό"; Ειλικρινά δεν βλέπω πώς μπορείς να κολλήσεις το "Σεβασμός!" στο τί παίχτηκε το Καλοκαίρι του '12, ως λόγο αποχώρησης. Τι ζήταγε στις μυστικές τους συνομιλίες δηλαδή; Να μην επαναληφθούν τα των "φανελών" και των άλλων πρασινοάρθρων στο μέλλον, ώστε να τα πάνε καλά μεταξύ τους, κι ο Κύρος του απάνταγε "μωρέ ό,τι θέλω θα βάζω να γράφουνε"; Ή ζήταγε ας πούμε "συγγνώμες" για τα παλιά...; Δεν κολλάει αδερφέ. Δεν είχαν προλάβει να "παραγνωριστούν", με τον Ζάκουλα επί κεφαλής. Οπότε θα του την έδινε την ευκαιρία, θα έπαιζε ο καθένας το σκάκι και το hardball του, κι όποιος άντεχε μέχρι πχ την άλλη σαιζόν. Για να αποχωρήσεις έτσι, μετά από διαπραγματεύσεις, απλά κάπου δεν τα βρίσκετε. Και σαφώς το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης δεν θα ήταν η μελλοντική συμπεριφορά, αλλά κάτι χειροπιαστό και...σιροπιαστό : το ΜΑΛΛΙ. Όσο για τα παλιότερά του χρόνια, αν το σκεφτείς λίγο, φαντάζομαι ότι δεν θα θεωρείς ότι ο Ζοτς του τέλους του 20ου αιώνα, δεν θα ήταν ο ίδιος -από ΚΑΘΕ άποψη- μια 15ετία μετά. Φρονώ λοιπόν ότι ο Ζοτς είχε φτιάξει "τον δικό του κόσμο" μέσα στο ΟΑΚΑ, κι όσο περνάν τα χρόνια κανείς δεν ψήνεται για ρηξικέλευθες αλλαγές και περιπέτειες με "πειραματισμούς"...Επίσης το ίδιο πράγμα μπορεί να ίσχυε και με τους Γιαννακοπουλαίους, καθώς είχαν φτάσει να διοχετεύουν ΤΟΣΗ ανασφάλεια στον κόσμο, σχετικά με την τύχη/το μέλλον της ΚΑΕ των. Θέλω να πω, ότι ΕΚΕΙΝΗ τη δεδομένη στιγμή, όπου μην ξεχνάμε ότι τα της "κρίσης" μόλις είχαν χτυπήσει για τα καλά τα ελληνικά πράγματα, τα 1-2-3 πάνω ή κάτω εκατομμύρια ίσως και να ήταν σημαντικός λόγος για οριζόντιες περικοπές, έστω κι αν μισό χρόνο μετά αλλάξανε πράγματα και γνώμες...

Τεσπα, εσύ κράτα -ΑΝ θες- ότι προσπαθώ να επιχειρηματολογήσω, ΕΣΤΩ και με εικασίες, κι όχι να σου πω "άσε ρε, όπως στα λέω εγώ είναι, κι όχι όπως εσύ", και κουβέντα να κάνουμε. Μπορώ μέχρι και να σου ορκιστώ για τις προθέσεις μου, άσχετα κι αν ΑΚΟΜΗ τυχόν κοιμάμαι όρθιος και δεν έχω καταλάβει τί παίζει και νομίζω αλλ-αντ'-άλλων.)

Ο Λαβαλ αν προσαρμοστεί, είναι παίκτης για να μείνει μια πενταετία μινιμουμ

Ο Λαβαλ αν προσαρμοστεί, είναι παίκτης για να μείνει μια πενταετία μινιμουμ

Kαλος παιχτης φαινεται να ειναι (δεν τον εχω προσεξει ιδιαιτερα περα απο οσα ξερουμε ολοι για αυτον απο τη θητεια του σε Ρομα και Αρμανι), αλλά με προβληματιζει λιγο το γεγονος οτι δεν εχει στεριωσει πουθενα μεχρι στιγμης. Aπο το 2010 που ξεκινησε την καριερα του εως σημερα εχει αλλαξει 12 ομαδες και 7-8 χωρες. Γιαυτο και η "μινιμουμ 5ετια" φανταζει ονειρο θερινης νυκτος προς το παρον. Ελπιζω παντως η αιτια να μην εχει να κανει με θεματα χαρακτηρα.

Σε καθε περιπτωση, χρειαζομασταν πολυ εναν παιχτη με τα χαρακτηριστικα του, καλη κινηση απο προπονητικο τιμ-διοικηση.

Είναι 26 χρόνων, ακόμα δεν έχει φτάσει στο full potential. Και αν το πιάσει, καθώς ακόμα είναι κακός σε πολλά στοιχεία του σετ μπάσκετ, ανετοτατα θα χωρέσει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Βεβαια πρέπει και ο Ιβανοβιτς να του δώσει χώρο και χρόνο και να μην κάνει παρόμοια γκάφα με αυτήν που έκανε όσο είχε τον ντορσει.

Ειναι νεος ακομα και θυμισου midi οτι κι ο Λασμε δεν ειχε στεριωσει κι εδειξε καλη λυση σε μεγαλυτερη ηλικια.

Πολυ καλη κινηση απο τον τρακη . Αλλα απο τη μια φερνει παιχτη κ λες εκανε ενα καλο κι απο την αλλη τα χωνει δημοσια στον προπονητη.

indeed η ηλικια του και τα προσοντα του παραπεμπουν σε καλη επιλογη οπως ειπα, απλα ανεφερα και "το αστερακι" που υπαρχει στην περιπτωση του, κυριως ως προς το "μινιμουμ 5ετια στον ΠΑΟ" .Θα πρεπει ο παιχτης να προσαρμοστει και να δειξει επαγγελματισμο-παθος και guts αντιστοιχα του Λασμε, για να φτασει να συγκριθει μαζι του.

Ασε που ο Λασμε ηταν γυρολογος για αλλο λογο (οπου κι αν πηγαινε "δεν ικανοποιουσε" κι αποχωρουσε ως αμπαλος, αντιθετα με τον Λαουαλ που και στην Ρομα και στην Αρμανι εκανε καλες εμφανισεις αλλα δεν εμεινε για παραπανω απο μερικους μηνες).

Πιστευω παντως οτι θα βοηθησει αρκετα, ειδικα αυτο το μικρο διαστημα για το οποιο εχει υπογραψει συμβολαιο. Θεωρητικα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορουσαμε να κανουμε αυτην την περιοδο με potential να μεινει και για την επομενη σεζον.

Αυτό που έβγαλε η gazzetta πως ο παο διαπραγματευτηκε με τον παίκτη κρυφά απ την ομάδα του, και χωρίς να έχει ρητρα αποδεσμευσης, ισχύει; Δεν είναι παράνομο;

Ρητρα αποδεσμευσης ειναι γνωστο οτι δεν ειχε (ακουγοταν οτι ειχε ρητρα αποδεσμευσης αν θελει να παει σε ομαδα Ευρωλιγκας, αλλα δεν ισχυει). Ο παιχτης επι 1 μηνα παλευε να αποδεσμευθει απο την Τραμπζονσπορ και τελικως ετσι εγινε.

Απο εκει και περα, δεν νομιζω οτι απαγορευεται στους παικτες να διαπραγματευονται με αλλες ομαδες σε οποιαδηποτε στιγμη του συμβολαιου τους. Παντοτε συνεβαινε αυτο.

Το σημερινο ματς στη Βεροια με την ιδια ακριβως αποδοση με τον γαυρο ο Παναθηναικος δεν το επαιρνε

Στο ημιχρονο λεει ειχε και ανταλλαγη κοπλιμεντων, ανθοδεσμες κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...