Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εύκολο το ματσακι so far βέβαια αυτό οφείλεται και στο καφενείο της Γαλατά.

...ούτε ΚΑΝ κυλικείο.

Για άλλη μια φορά έχει πάει ΟΑΚΑ "με σκοπό να χάσει", με καμμία απολύτως ΔΙΑΘΕΣΗ να παίξει άμυνα...

Συνέπεια αυτού, ένα "ασόβαρο" παιχνίδι - ευχάριστο μόνο στο μάτι και τη βιτρίνα, που θα το έλεγε και "επικίνδυνο" κανείς, με την έννοια ότι "δεν γυμνάζει" τον ΠΑΟ. Πράγμα που τέτοιον καιρό όχι το χρειάζεται απλώς - το έχει ανάγκη...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τίποτα ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή,πετάει!

Μυθική εμφάνιση σύμφωνα με τον Χατζητέτοιο. :D

Δημοσ.

...πετάει, αλλά μόνο όταν θα παίξει απέναντι σε σοβαρές άμυνες (και δη εκτός έδρας) να μην είναι για πέταμα...Διότι στα ΡΟ (και πέρα από αυτά), θα πάνε όσοι δαγκώνουν, και όχι όσοι προσφέρουν ευχάριστο θέαμα...

Το μόνο καλό που του κάνει ένα παιχνίδι σαν το αποψινό, είναι ότι θα φέρει μια ηρεμία στην πίεση που έχει. Άντε και το ότι ο Γκιστ (τι ψυχάρα ο θεός) μπήκε "χαλαρά" και δεν χρειάστηκε ούτε να σκιστεί, αλλά ούτε και να μείνει αγύμναστος...

Ο κόσμος του βέβαια μπορεί να βρήκε αφορμή για γιορτή και δικαίωμά του (ούτε εμένα με χαλάει το όποιο "showtime"), αλλά η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη χαλυβδώματος και όχι τόσο χαλαρώματος (το οποίο απλά με προβληματίζει...).

...επίσης εν καταλαβαίνω τί στης μαμάς του κάνει ο Ιβάν και δεν βάζει μέσα κα'ναν πιτσιρίκο (πέραν Μποχώ - που δεν είναι και τόσο πιτσιρίκος), να πάρει ΕΣΤΩ μερικά λεπτά, σ' ένα παιχνίδι που έχει τελειώσει από τουλάχιστον την αρχή της 4ης...................

...άσχετο, μόλις είδα ότι ο Γκιστ ("Τζιστ" για την ακρίβεια, το όπερ και σημαίνει "ουσία"... :-)) έχει γεννηθεί στην...Τουρκία...Βρε για δες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως το χειροτερο κοουτσαρισμα απο Ιβανοβιτς so far. Παιχνιδι που οι αλλοι παιζαν αμυνα με τα ματια, που επιθετικα δεν βγαζαν ουτε μιση επιθεση σωστη, που ειχαν μαλλον τον χειροτερο προπονητη στο τοπ16 και που ειχε καθαρισει απο το 1ο ημιχρονο, αντι να ξεκουρασει ΔΔ-Φωτση-Γκιστ-Μπατιστα και να κανει λιγο ροτεισον με Χαραλαμποπουλους κλπ, οχι απλα δεν το εκανε αλλα ελιωσε και παλι τους ιδιους και τους ιδιους και στο τελος κοντεψε να το χασει απο εναν 37χρονο παιχτη που και στα ντουζενια του ηταν ενας αχαρος, ατεχνος και αμπαλος ξυλοκοπος, ποσο μαλλον τωρα που εχει μεινει και μισος.

Δεν ξερω αν ολο αυτο ηταν υπνος ή αν ηταν καποια ιδιαιτερη σκεψη αλλα αν ισχυει το 2ο θα θελα να ακουσω μια λογικη εξηγηση, κυριως απο τον ιδιο.

ΥΓ. Χατζηγεωργιου πιστευα οτι το τερματισε στο παιχνιδι με την Ρεαλ, αλλα καθε παιχνιδι και εκνευριστικοτερος. Ακομα δεν υπεγραψε ο Λαουαλ και αυτος εβγαλε ηδη τις συνεργασιες και συστηματα. "Να ετσι θα κανει με τον ΔΔ", "Μαζι με τον Γκιστ θα ξανασυνθεσουν ενα διδυμο αεροποριας σαν το Γκιστ-Λασμε" κλπ. Επισης το "πολυ καλος τριποντος παιχτης", τεινει να γινει πιο γραφικη φραση κι απο το "μακρινο ριμπαουντ" και το Σλουκι-Λουκ του αλλου.

edit: Διαβαζω δηλωσεις τρακη τωρα, που εχει την ιδια απορια με εμενα. Παρολα αυτα, κακος οιωνος να παρεμβαινει και μαλιστα με αυτον τον τροπο (δημοσια) στη δουλεια και τις επιλογες οποιουδηποτε προπονητη. Ακομα κι αν υπηρχε συμφωνια για αξιοποιηση των νεων που δεν τηρει ο Ιβανοβιτς, δεν κανεις δημοσιως τετοια παρεμβαση. Το λυνεις (or not) κατ'ιδιαν.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Εχουμε θέμα εδώ

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/696411/giannakopoylos-kali-niki-alla-eimai-provlimatismenos

Γιαννακόπουλος: «Καλή νίκη, αλλά είμαι προβληματισμένος»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Γαλατασαράι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας όμως πως στόχος φέτος είναι η αξιοποίηση των Ελλήνων, επισημαίνοντας ότι είναι προβληματισμένος.

«Καλή η νίκη και μπράβο στους αθλητές που την κατέκτησαν, αλλά ο φετινός στόχος είναι η αξιοποίηση των Ελλήνων στους οποίους επενδύσαμε και δυστυχώς βλέπω ότι επιδεικτικά αυτό δεν γίνεται. Είμαι πολύ προβληματισμένος», δήλωσε ο πρόεδρος των «πράσινων», με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει...

Δημοσ.

...καλά, κουφάθηκα τελείως δικέ μου, που έλεγε η γενιά μου......

Δήλωση λες και ο ένας βρίσκεται στο νησί και υπομένει καρτερικά, ο άλλος θαλασσοδέρνεται μεσοπέλαγα, και ο ασύρματος έχει χαλάσει........Μτφ : λες και δεν μιλάνε αυτοί οι δυο, λες και δεν έχει ο Τρακαδόρος το κινητό του Τρομερού να τον πάρει να του πει "έλα ρε Ιβάν - τί μαλακίες γίνονται εκεί;" (αφού έτσι πιστεύει), λες και...δεν ανακατεύεται στα μπασκετικά (χαχαλολ) της ομάδας ΤΟΥ ο πρόεδρας, αλλά κατεβαίνει πότε-πότε ωσάν άλλος (πρεσβύτερος) Κων/νος Καραμανλής από το σύννεφο της Προεδρίας (Της Δημοκρατίας) και πετάει καμμιάν ατάκα που να σπέρνει πανικούς και να δίνει λαβές για σχόλια, τύπου "είμαστε έν απέραντο φρενοκομείο"......

Αλλά μισό, τώρα θα τον μάθουμε; Ποτέ δεν κάνει κάτι χωρίς να είναι μελετημένο, ή μάλλον, ό,τι κάνει, έχει συγκεκριμένο σκεπτικό, νόημα, στόχο....

Οπότε, ή απλά θέλει να τον "δώσει δημόσια" (προλειαίνοντας το έδαφος για καμμιά απολυσάρα), ή η "επικοινωνιακή του παρέμβαση" έχει κάποιον άλλο στόχο...Ποιόν, ιδέαν δεν έχω. Θα μπορούσε πχ τελικά να πετάει τέτοια σπόντα, για να μην έρθει τελικά σε συμφωνία (και πλερώνει λεφτά) για τον...Λάου-Λάου. Ξερωγώ;

Εκτός κι αν "απλά" κοιτάει να εκφράσει το αυτοννόητο που ίσως άρχισε να του λέει πολύς κόσμος, με έναν τέτοιον τρόπο ώστε να νίψει τα δικά του χέρια....; (...φάση "δεν αρκεί η...γυναίκα του Καίσαρα να είναι...προβληματισμένη - πρέπει να το δηλώνει ΚΑΙ δημοσίως...")

Σε κάθε περίπτωση, κι από κάθε άποψη, είναι από εντελώς περίεργη κι από εντελώς κουλή, έως εντελώς φιτιλιάρικη μια τέτοια δήλωση. Και δεν είμαι σίγουρος πόσο την χρειάζεται η ομάδα του ΠΑΟ και πόσο καλό της κάνει (...κακό δηλαδή), έτσι γενικά κι απροσδιόριστα...Κι εγώ αναρωτιόμουν πιο πάνω για τα του Ιβάν - αλλά άλλο 'γω, άλλο ο ιδιοκτήτης της.

Δημοσ.

Υποψιαζομαι οτι προετοιμαζει εδαφος για να ξαναφερει Ομπραντοβιτς το καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο του και δεν εχει αποδοσει τα αναμενομενα.

Kappa

Δημοσ.

Υποψιαζομαι οτι προετοιμαζει εδαφος για να ξαναφερει Ομπραντοβιτς το καλοκαιρι που ληγει το συμβολαιο του και δεν εχει αποδοσει τα αναμενομενα.

Kappa

Ναι, να ερθει ο Ομπραντοβιτς με ακομα πιο μειωμένο μπατζετ να δουλεψει με νεους. Δυσκολα :P

Κανας Πεδουλάκης μπορει. Εκτός και αν ηπιε τιποτα ο Τρακης οποτε λάθος συναγερμός. 

Δημοσ.

To θεμα Ομπραντοβιτς εχει κλεισει προ πολλου για λογους που εχω προαναφερει και διαφοροι εδω μεσα εσπευσαν να διαφωνησουν επιμενοντας οτι το προβλημα ειναι τα λεφτα (που συνεχιζει να ξοδευει αφειδως ο τρακης και στην μετα Ζοτς εποχη).

Χαρακτηριστικο παραδειγμα που επιβεβαιωνει την αποψη μου για το γιατι Ζοτς-Τρακης δεν κανουν χωριο, ειναι η χθεσινη δηλωση Γιαννακοπουλου.

Κανενας καταξιωμενος προπονητης δεν προκειται να ανεχθει τετοιες (επαναλαμβανομενες) καταστασεις και καουμποιλικια απο τον προεδρο της ομαδας, οποιος κι αν ειναι αυτος, οσα λεφτα κι αν βαζει. Η χαοτικη αποσταση Ζοτς και τρακη εγκειται σε αλλα ζητηματα. Και ο Ζοτς πολυ απλα διεβλεπε αυτην την κατασταση οταν στις δηλωσεις του κατα τη διαρκεια των διαπραγματευσεων, οπως και στην απο κοινου ανακοινωση ληξης της συνεργασιας, τονιζε ξανα ξανα οτι ειναι θεμα σεβασμου.

Ο τρακης ειναι η κοψια προεδρου που μπορει να συνεργαστει με Πεδουλακηδες, Μπαρτζωκες και λοιπους yesmen. Oι οποιοι ειναι yesmen και συγκαταβατικοι στις τρελες του καθε προεδρου, για προφανεις λογους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...