Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ελεος με τον μαλακα τον κοτσωλη και τον μπουρμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ντουντούκα με ξάνθη;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Διάολε, 0 τελικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναι 0 τελικές αυτός ο αριθμός αντικατοπτριζει πλήρως την εικόνα της ομάδας επιθετικά σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 και κλαμα ο πυροβατης... ετσι ειναι, οταν βγαζεις γλωσσιτσα με τις πλατες του φαταουλ καποια στιγμη θα σου κοπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Τραγικό σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχει κλαμα για τη διαιτησια σημερα οποτε κατι πρεπει να πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πες ενα παιχνίδι που γκρινιαξε άδικα για την διαιτησία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πες ενα παιχνίδι που γκρινιαξε άδικα για την διαιτησία Με το παραπανω σχολιο,αποδεικνυεται περιτρανα αυτο που λες.Οτι απλα θα πει κατι σε οποιαδηποτε περιπτωση και αν ειναι αυτη..Σε οποιαδηποτε. Κατσε να δεις και που την αγωνιστικη με την Νικη Βολου,παλι κατι θα πει για το ματσ που (δεν) θα γινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έχεις άδικο γιατί δεν έχεις καπιο παιχνίδι να επισημάνσεις και απλός το γενικευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έχεις άδικο γιατί δεν έχεις καπιο παιχνίδι να επισημάνσεις και απλός το γενικευεις Εδω μιλαμε για το χθεσινο παιχνιδι κανοντας τραγικο σχολιο και μου λες δεν εχω καποιο παιχνιδι να επισημανω και το γενικευω? Ενταξει τοτε,οκ,συγνωμη.. Τα εχουμε πει και αλλες φορες.Η Παναθα επρεπε σε 68 αγωνες πρωταθληματος 2 χρονια τωρα,να ειναι αηττητοι σε ενα πρωταθλημα καθαρο και με 50-50 διαιτησια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Απαξιο είσαι τυφλωμένος από την αγάπη για την ομάδα σου που αδύνατης να κανείς καπιο αντικείμενικο σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εδω μιλαμε για το χθεσινο παιχνιδι κανοντας τραγικο σχολιο και μου λες δεν εχω καποιο παιχνιδι να επισημανω και το γενικευω? Ενταξει τοτε,οκ,συγνωμη.. Τα εχουμε πει και αλλες φορες.Η Παναθα επρεπε σε 68 αγωνες πρωταθληματος 2 χρονια τωρα,να ειναι αηττητοι σε ενα πρωταθλημα καθαρο και με 50-50 διαιτησια!!!! Ρε φίλε αυτό το πρόβλημα να παραδεχτείτε πράγματα μόνοι οι ολυμπιακοί το έχετε δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχετε...Εν πάση περιπτωση ούτε είμαι κάνενας φανατικός ώστε να έχω γεμίσει το κέφαλι μου με άχρηστες πληροφορίες του τύπου τόσα διαιτητικα λάθη έγινε στο ταδε αγωνα το 1999 κτλ κ παει λέγοντας.. απλά αυτό που θυμάμαι σαν οπαδός ειδικά τα τελευταια χρονια οποτε καθομαι να δω ενα παιχνιδι γίνονται αρκετά λάθη εις βαρος του Παο οσο αφορα την διαιτησια κ σε μερικους αγωνες το παραξηλωνουν τόσο που πλεον θεωρειται εγκλημα διαιτητη κ δεν θα έπρεπε να ξανασφυριξουν.Αυτο απο μόνο έπρεπε να λέει κατι κ να το αναγνωριζετε οχι να λετε χαζομαρες κ να ειρωνευεστε.Οσον αφορα το ειρωνικο σχολιο σου οτι επρεπε να ειμαστε αηττητοι και τετοιες χαζομαρες κανεις δεν ειπε κάτι τέτοιο απλα ειπαμε αν δεν υπηρχε αυτη η διαιτησια πολλα παιχνιδια ισως ειχαν παρει αλλη τροπη.Αυτα απο μενα αν ειναι να κανουμε σοβαρη συζητηση και οχι να πεταει ο καθενας την τρολια του εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ξερει κανείς κωδικό για κάποιο απο τα wifi στο ΟΑΚΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ρε φίλε αυτό το πρόβλημα να παραδεχτείτε πράγματα μόνοι οι ολυμπιακοί το έχετε δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχετε...Εν πάση περιπτωση ούτε είμαι κάνενας φανατικός ώστε να έχω γεμίσει το κέφαλι μου με άχρηστες πληροφορίες του τύπου τόσα διαιτητικα λάθη έγινε στο ταδε αγωνα το 1999 κτλ κ παει λέγοντας.. απλά αυτό που θυμάμαι σαν οπαδός ειδικά τα τελευταια χρονια οποτε καθομαι να δω ενα παιχνιδι γίνονται αρκετά λάθη εις βαρος του Παο οσο αφορα την διαιτησια κ σε μερικους αγωνες το παραξηλωνουν τόσο που πλεον θεωρειται εγκλημα διαιτητη κ δεν θα έπρεπε να ξανασφυριξουν.Αυτο απο μόνο έπρεπε να λέει κατι κ να το αναγνωριζετε οχι να λετε χαζομαρες κ να ειρωνευεστε.Οσον αφορα το ειρωνικο σχολιο σου οτι επρεπε να ειμαστε αηττητοι και τετοιες χαζομαρες κανεις δεν ειπε κάτι τέτοιο απλα ειπαμε αν δεν υπηρχε αυτη η διαιτησια πολλα παιχνιδια ισως ειχαν παρει αλλη τροπη.Αυτα απο μενα αν ειναι να κανουμε σοβαρη συζητηση και οχι να πεταει ο καθενας την τρολια του εδω μεσα. Φιλε,εχω πει πολλες φορες,οτι καποια ατομα,παιρνουν τις απαντησεις που θελει ο @@ος τους να παρουν.. Εχω μιλησει πολλες φορες με ατομα σαν και εσενα π.χ δινοντας σοβαρες απαντησεις παραδεχοντας οτι αρκετα παιχνιδια του ΠΑΟ η διαιτησια ειναι κατα του κατα πολυ και σε αρκετα δικα μου ειναι πολυ υπερ μου.Κανεις δεν ειπε το ανιτθετο και δεν νομιζω οτι υπαρχει και καποιος που δεν το βλεπει. Ομως,καποια ατομα τα ισοπεδωνετε ολα.ΟΛΑ ομως. Τρανταχτα παραδειγματα για το σχολιο ποιο πανω για το ματσ το χθεσινο με την Ξανθη,και επισης τρανταχτα παραδειγματα που περυσι π.χ υπηρχαν ατομα που ζητουσαν γυρω στα 35-40 πεναλτι ολη την χρονια που δεν δοθηκαν στον Παναθηναικο. Ε,απεναντι σε τετοια ατομα λοιπον,οι λιγοτερες απαντησεις που πρεπει να παιρνουν ειναι αυτες οπως οι παραπανω.Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις