firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ο Ο.Σ.Φ.Π. τιμωρήθηκε για την μη παρουσία παίκτη και προπονητή στις συνεντεύξεις;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Εισαι θρασυς μονο που εβαλες τις λεξεις ΟΣΦΠ και τιμωρια στην ιδια προταση. 2
krom281 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Νυσαφι όμως με τον παο και τη διαιτησία. Στην αρχή σας πιστευαμε. Πλέον γελάμε. Αυτός ο Αναστασίου έχει αναλάβει τις ευθύνες του σε κάποιο ματς; Ρόμπα τον έκαναν και στη Ξάνθη. Τρωει 4αρα, γκρινιαζει. Ρίχνει 4αρα παλι γκρινιαζει. Στο χτεσινο ματς γελας δηλαδη εσυ... Με 3 πεναλτι, γκολ κανονικο κομμενο με οφσαιντ και 20-13 φαουλ με 65% κατοχη για τον Παναθηναικο... Την ρομπα (για τον Αναστασιου) που την ειδες? Επειδη βγηκε ο Πανοπουλος λεγοντας τις ασυναρτησιες του μιας και ο Αναστασιου τον ξεμπροστιασε? Ή μηπως που αναφερθηκε στον Παππα που σε ματς που ο Παναθηναικος ειχε ακομα μια φορα κατοχη στο 55-60%, με 12 τελικες εναντι 5 της Ξανθης τα φαουλ ηταν για ακομα μια φορα 9-25!!! Αν φωναζει ο Παοκ φετος (μιας και βλεπω εισαι Παοκ) ο Παναθηναικος πρεπει οχι να φωναζει, αλλα να ουρλιαζει. Ο Παοκ εχει αδικηθει σε παιχνιδια, εχει ευνοηθει ομως διαιτητικα και σε καποια. Ο Παναθηναικος που μεχρι στιγμης εχει αδικηθει ΜΟΝΟ, που σχεδον σε ολα τα ματς οι διαιτησιες ειναι τραγικες εναντιον του, που οι δυσκολες και αμφισβητουμενες διαιτητικα φασεις ειναι σχεδον παντα κατα του τι πρεπει να κανει?
pontez2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αρχικά δε θεωρώ ότι η ομάδα μου βρίσκεται πίσω από τον γαβρο βαθμολογικά λόγω της διαιτησίας. Έχουμε αυτοκτονισει πολλές φορές και είναι γραφικό για τη τιμή της ομάδας μου και μόνο να ισχυριστώ κατι τετοιο. Ούτε καν ο προπονητής δε το κανει. Παρακάτω. Έγραψα πως δεν υπάρχει παιχνίδι που ο παο δεν εχει γκρινιάξει. Ειτε κερδίσει ειτε χάσει. Έχετε συγκεκριμένη πολιτική γκρινιας εδω και 2 χρόνια. Ακόμα και όταν σας διασύρει η Ξάνθη μια ομάδα που διέλυσε και την ομάδα μου έχετε να πείτε κατι. Αυτά είναι υπερβολές. Ακόμα και στις περιπτώσεις που έχετε δίκιο έχετε αμελήσει σφυρίγματα που δε δόθηκαν κατα σας. Τα λάθη που γίνονται εναντίον σας ομαδες σα τη καλλονη τα βιώνουν συνεχώς. Φανταστείτε την έκπληξη των Μυτιλήνιων που τους βαφτισατε γάβρους. Η να αναφερθώ στον οφη που τον βριζετε ως ομαδα του Μαρινακη και εχθές έγινε χαμός εκεί με ενα γήπεδο να τον βριζει. Αν χάσετε στο Κουλέ θα λετε τα δικά σας παλι. Μισή ομάδα ηταν και πάλι σας επαιξαν. Όσες ομαδες σας αντιμετωπιζουν σωστά είναι ομάδες του γάβρου κατα την άποψή καποιων. Εγω αυτό λαμβάνω. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είδαμε τα λάθη μας. Ο γάβρος θα ευνοείται πάντα αλλα τον σκίσαμε εκτός. Αν όντως ολα ηταν στιμενα δε θα μας άφηναν απ την αρχή. Εχω ζησει εποχές που από το πρωτο σφύριγμα δε μας άφηναν να μπουμε περιοχη. Φετος δεν είδα κάτι τέτοιο. Να σοβαρευτουμε λοιπόν. Ο Πανοπουλος έχει κόψει σχέσεις με Ολυμπιακό εδώ και χρόνια μια που το ανέφερες. Στο γήπεδο μόνο που δε σκοτωνονται οι παίχτες. Ας κοιταγαμε να τον νικησουμε και εμείς. Τους θεωρησαμε μικρούς και τη φάγαμε. Ο γάβρος θα χάσει στη τουμπα κ μάλλον θα χάσει και από εσάς. Αν χάσεις όμως εσύ απ τον οφη δε σου φταίει κανείς. Γιατί ειδικά τον οφη τον έχουν σχεδόν υποβιβασει.
pontez2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ουσία. Κάποιοι παναθηναικοι μόνο γκρινιαζουν για τη διαιτησία.
pontez2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Απάντησα σε κάποιον που εγραψε οτι ο παναθηναικος εχει αδικηθεί σε όλα του τα παιχνίδια. Θέλετε να χρησιμοποιώ και καλύτερο συντακτικο;
Tigris7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Απάντησα σε κάποιον που εγραψε οτι ο παναθηναικος εχει αδικηθεί σε όλα του τα παιχνίδια. Θέλετε να χρησιμοποιώ και καλύτερο συντακτικο; Φιλε,δεν βγαζεις ακρη. Ειπαμε,οτι ο Παναθηναικος αν επαιζε σε ενα πρωταθλημα καθαρο και με 50-50 διαιτησια τα τελευταια 2 χρονια,θα επρεπε να παρει 2 νταμπλ αηττητος με μονο νικες που του στερουν τα κορακια και μονο αυτα.Αντε,και 1-2 ισοπαλιες το πολυ καθε χρονια στις περιπτωσεις που επαιζε με Ολυμπιακο και Παοκ εκτος εδρας οπου η διαιτησια ισως να επαιζε 49-51 υπερ της εδρας.Και εκει θα τσιμπουσε το x ομως..
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 καλα μην σκισουν κανα καλσον οι παικτες της ξανθης μονο
Tigris7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 καλα μην σκισουν κανα καλσον οι παικτες της ξανθης μονο Ειπαμε,δεν παιζει το σεναριο ρε φιλε απλα να επαιξε καλυτερα ο Ολυμπιακος και να κερδισε την Ξανθη.Κερδισε επειδη δεν σκυλιασαν της Ξανθης ή ανοιξαν τα ποδια.Το εχουμε πει αυτο,δεν παιζει τετοιο σεναριο αφου ειναι ο Ολυμπιακος στη μεση..
krom281 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αρχικά δε θεωρώ ότι η ομάδα μου βρίσκεται πίσω από τον γαβρο βαθμολογικά λόγω της διαιτησίας. Έχουμε αυτοκτονισει πολλές φορές και είναι γραφικό για τη τιμή της ομάδας μου και μόνο να ισχυριστώ κατι τετοιο. Ούτε καν ο προπονητής δε το κανει. Παρακάτω. Έγραψα πως δεν υπάρχει παιχνίδι που ο παο δεν εχει γκρινιάξει. Ειτε κερδίσει ειτε χάσει. Έχετε συγκεκριμένη πολιτική γκρινιας εδω και 2 χρόνια. Ακόμα και όταν σας διασύρει η Ξάνθη μια ομάδα που διέλυσε και την ομάδα μου έχετε να πείτε κατι. Αυτά είναι υπερβολές. Ακόμα και στις περιπτώσεις που έχετε δίκιο έχετε αμελήσει σφυρίγματα που δε δόθηκαν κατα σας. Τα λάθη που γίνονται εναντίον σας ομαδες σα τη καλλονη τα βιώνουν συνεχώς. Φανταστείτε την έκπληξη των Μυτιλήνιων που τους βαφτισατε γάβρους. Η να αναφερθώ στον οφη που τον βριζετε ως ομαδα του Μαρινακη και εχθές έγινε χαμός εκεί με ενα γήπεδο να τον βριζει. Αν χάσετε στο Κουλέ θα λετε τα δικά σας παλι. Μισή ομάδα ηταν και πάλι σας επαιξαν. Όσες ομαδες σας αντιμετωπιζουν σωστά είναι ομάδες του γάβρου κατα την άποψή καποιων. Εγω αυτό λαμβάνω. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είδαμε τα λάθη μας. Ο γάβρος θα ευνοείται πάντα αλλα τον σκίσαμε εκτός. Αν όντως ολα ηταν στιμενα δε θα μας άφηναν απ την αρχή. Εχω ζησει εποχές που από το πρωτο σφύριγμα δε μας άφηναν να μπουμε περιοχη. Φετος δεν είδα κάτι τέτοιο. Να σοβαρευτουμε λοιπόν. Ο Πανοπουλος έχει κόψει σχέσεις με Ολυμπιακό εδώ και χρόνια μια που το ανέφερες. Στο γήπεδο μόνο που δε σκοτωνονται οι παίχτες. Ας κοιταγαμε να τον νικησουμε και εμείς. Τους θεωρησαμε μικρούς και τη φάγαμε. Ο γάβρος θα χάσει στη τουμπα κ μάλλον θα χάσει και από εσάς. Αν χάσεις όμως εσύ απ τον οφη δε σου φταίει κανείς. Γιατί ειδικά τον οφη τον έχουν σχεδόν υποβιβασει. Καταρχην ο προπονητης σας πηγε να παρει την ομαδα και να φυγει πριν τελειωσει ο αγωνας αν θυμασαι... Αστα τα εσεις δεν διαμαρτυρεστε... Και καλα κανετε βεβαια, δεν κατηγορω οτι το κανετε... Αν δεν θεωρεις πως η ομαδα σου ειναι κατω απο τον Ολυμπιακο (οπως και ο Παναθηναικος) λογω διαιτησιας sorry αλλα δεν εχεις παρακολουθησει αγωνες. Μπορω να γραψω εκθεση ολοκληρη με παιχνιδια και για βαθμους που χαθηκαν ή κερδηθηκαν... Οσο για τον Παναθηναικο και την ''γκρινια''. Οταν βγαινεις και διαμαρτυρεσαι για ''γκρινια'' σε ενα παιχνιδι με 3 πεναλτι που δεν δοθηκαν, με κομμενο γκολ ως οφσαιντ και με φαουλ 20-13 υπερ της ομαδας με 30% κατοχη, κατι τρεχει και δεν αντιλαμβανεσαι σωστα. Αλλα για μην μιλαμε στον αερα. Πες μου σε ποιο ματς διαμρτυρηθηκαμε και εχουμε αδικο να το συζητησουμε. Ή επειδη λες πως ευνοηθηκαμε κιολας. Πες μας σε ποιο ματς και γιατι. Να παμε απο τα λογια του αερα στην πραξη. Αντε να δουμε...
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ειπαμε,δεν παιζει το σεναριο ρε φιλε απλα να επαιξε καλυτερα ο Ολυμπιακος και να κερδισε την Ξανθη.Κερδισε επειδη δεν σκυλιασαν της Ξανθης ή ανοιξαν τα ποδια.Το εχουμε πει αυτο,δεν παιζει τετοιο σεναριο αφου ειναι ο Ολυμπιακος στη μεση.. Ναι δεν παιζει για μενα. Εισαι ικανοποιημενος τωρα? Η μηπως πρεπει να ξανακλειδωσουν μηπως και σταματησεις να μας πρηζεις?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Απάντησα σε κάποιον που εγραψε οτι ο παναθηναικος εχει αδικηθεί σε όλα του τα παιχνίδια. Θέλετε να χρησιμοποιώ και καλύτερο συντακτικο; -Μολις πριν λιγες μερες η ομαδα σου θα αποχωρουσε απτο γηπεδο λογω διαιτησιας. -Ο προεδρος σου συχνα πυκνα μιλαει για διαιτησιες, παρασκηνια κλπ και μαλιστα ενεργει προς αυτην την κατευθυνση με συναντησεις με αλλους προεδρους για να αντιμετωπισουν απο κοινου την κατασταση, επειδη την θεωρει πολυ σοβαρη και δυσκολη. Δεν θα επεκταθω σε αλλα περιστατικα για να σου αποδειξω οτι ειναι πολλοι περισσοτεροι οι ενοχλημενοι απο την κατασταση σε ΕΠΟ, Σουπερλιγκα, ΚΕΔ, παραρτηματα κλπ. Αρκουμαι μολις σε 2 προσφατα περιστατικα που αφορουν εσενα ως ΠΑΟΚτζη που ηρθες στο τοπικ του ΠΑΟ να ισχυριστεις με σχεδον υποτιμητικο τροπο, οτι μονο οι Παναθηναικοι ασχολουνται με αυτα. Εξου και το ζντόινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις