washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Έτσι, να μιλάμε για θέματα τακτικής! ...Παλάου Μπλάου ΚΛΑΝΑ (...πού εξηφανίσθης εσύ ντοτόρε; ) Ελα εντάξει, τα μισά ηταν ελευθερα ..άσε τη μανούλα του ήσυχη. ...τα 2.5 ήταν ελέυθερα λες; :ρ Ακόμη κι έτσι, 5/5, δεν φταίω εγώ που η μαμά του κτλ εντιτ : 6/6, και τί έκτο....Ακόμη υπερασπιζόμαστε την τιμή της μαμάς του...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Canvas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλά εντάξει..της μανουλας του τελικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Φίλε, δεν ξέρω αν έχει εκεί κοντά ανοιχτό φαρμακείο, αλλά θα σου χρειαστεί. http://sports.in.gr/basketball/article/?aid=1231372362 Ούτε τα βασικά ρε πστη μου και θές να πουλήσεις και πνεύμα για παιδάκια δημοτικού και κόκκινους δικαστές. Ούτε τα βασικά της υπόθεσης. ΕΛΕΟΣ Πάρε τον περούκα να στα εξηγήσει καλύτερα, εγώ τελείωσα. Δεν θέλετε να καταλάβετε τα απλούστερα πράγματα. Ελα, ηρεμησε τωρα Λοιπον ακου γαυρακο γιατι ειναι αργα και πρεπει να πας για υπνο Αυτο που μου δειχνεις ειναι ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΣΑΙΤ! Ερμηνεια αποφασης απο ΑΡΔ! Ελα, φιλακια, τα λεγαμε Και ερωτημα προς ολα εσας τα αγνα παιδια που αγαπατε του νομους και "η ανομια τιμωρηθηκε"... ...αφου σας νοιαζουν οι νομοι και οχι οι κλοπες, γιατι δεν ζητησατε να βγει απο το γηπεδο ο ΔΓ πριν? Μα σου λενε οτι το ΕΣΑΚΕ στην ουσια της αποφασης του αυτο λεει.Οτι ειναι αναρμοδιο.. Δευτερον, αυτα τα 12 χρονια που λες οτι εκδικαζει με δικαιο ΕΣΑΚΕ αγωνες κυπελλου,για πες μας.. Εχει προκυψει καποια τιμωρια "α" που τελεσιδικησε με το δικαιο του ΕΣΑΚΕ εχοντας ως αποτελεσμα την τιμωρια "1" ενω αν κρινοταν με βαση το δικαιο ΕΟΚ θα ειχε αποτελεσμα ως τιμωρια το "2"? Πριν κατι μερες με τον προπονητη της Κηφησιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ...Παλάου Μπλάου ΚΛΑΝΑ (...πού εξηφανίσθης εσύ ντοτόρε; ) ...τα 2.5 ήταν ελέυθερα λες; :ρ Ακόμη κι έτσι, 5/5, δεν φταίω εγώ που η μαμά του κτλ Με έχουν φάει τα ξεσκατίσματα. Σήμερα που έχω ρεπό έπεσα σε ΑΣΕΑΔ και δικηγόρους. Ούτε να χαζολογήσουμε στο insomnia δεν μπορούμε... Εντάξει, το 6ο του Χουέρτας ήταν κάπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 6/7 Mamma's on a lunchbreak... (...'ντάξει είναι παικταράς. Γνωστόν. Αλλά σήμερα βρήκε να ξεκωλιαστεί.......; ) Με έχουν φάει τα ξεσκατίσματα. . Μπέημπη; Να σου ζήσει ωρέ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Canvas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Συμπληρωσαμε κ φάουλ ηδη..καληνυχτα. Γνωστό το έργο τώρα..βολές κ αγιος ο θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τους φυσάμε και σφυρίζουν φάουλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ...Το αποψινό είναι αυτό που λέμε "επαγγελματική ήττα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εφοσον δεν παιρνουμε διπλο ουτε απεναντι σε αυτο το θιασο, τοτε κατι παει πολυ λαθος. Το προβλημα ειναι οτι αν η Μπαρτσελονα συνεχισει να παρουσιαζεται ετσι, θα χασει κι αλλα παιχνιδια και αυτοματως θα βρεθουμε με μειονεκτημα απεναντι σε Αλμπες κλπ. Κατα τ'αλλα ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ απεναντι σε στοιχειωδως σοβαρο αντιπαλο κι ας πεθανω. ΥΓ. Το σημερινο παιχνιδι το κερδιζε και ο Πεδουλακης. Διαρκως χειροτερη η ομαδα εδω και 2 μηνες, ανεξαρτητως διοργανωσης-παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Πωωωω, εγκλήματα και οι 2 στο τελευταίο 1,5 λεπτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Διαγωνισμός μαλακίας στα τελευταία 2'. Κρίμα και το διπλό ερχόταν για πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Xαρισαμε την νικη στην μπαρτσελονα δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι αλλά κερδίσατε την ήττα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σωστος ειναι πως το βλεπεις το ποτηρι, μισοαδειο η μισογεματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τσάμπα ήττα το είχαμε γμτ μλκιστηκαν πολύ στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις