Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Midi η κριτικη μου είναι για το βασικο 5αρι της ομαδας μας.

Είναι σκληρη,ισως κ αδικη γιατι δεν φταει αυτος για το ρολο που του δωθηκε,αλλα αυτή είναι.

Value for Money όπως εχουμε πει είναι.Αλλα για βασικος σεντερ στον ΠΑΟ είναι ανεκδοτο.

Απ την άλλη αυτά μαλλον είναι τα χρηματα που διαθετει ο ΔΓ για σεντερ,οποτε απλα λεμε τον πονο μας.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Με τι ψυχολογια να παιξουν οι παιχτες?

Τους ακυρωνουν την ΔΙΚΑΙΑ νικη απεναντι στον γαυρο...χανει και απο μπαρτσα,ε νταξει δεν θελει και πολυ

Δημοσ.

Σας εσφαξαν και σημερα!

Όχι ρε συ,αφού υπάρχει παράγκα Τράκη/Βασιλακόπουλου στο μπάσκετ,γίνεται να μας έσφαξαν :P ?

Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφορα πάλι.Σας λυπάμαι,η διαιτησία δε σας πάει σε κανένα άθλημα

Δημοσ.

Fire,εσεις πρεπει να μπειτε σε λιστα κλαματος..

Και σημερα ακομα μιλατε για διαιτησια.Ελεος δηλαδη!!

Όχι ρε συ,αφού υπάρχει παράγκα Τράκη/Βασιλακόπουλου στο μπάσκετ,γίνεται να μας έσφαξαν :P ?

Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφορα πάλι.Σας λυπάμαι,η διαιτησία δε σας πάει σε κανένα άθλημα

Μιλησα εγω οτι αδικηθηκα? Εσεις μιλησατε οτι αδικηθηκατε,εγραψα εγω κατι τετοιο?

Δημοσ.

Όχι δεν το έγραψες.Νομίζω δεν παρακολουθείς καν μπάσκετ έτσι κι αλλιώς.

Ναι αλλά εσύ Κωστάκη το είπες ότι αδικήθηκες :P

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνώ,αλλά επειδή το είδα σε streaming και χωρίς ήχο δεν μπορώ να σου αναλύσω 100% τις φάσεις,αλλά ακόμα κι'έτσι έβλεπα πράγματα που δεν βγάζανε νόημα διαιτητικά.Τέλος πάντων συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. :P

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνώ,αλλά επειδή το είδα σε streaming και χωρίς ήχο δεν μπορώ να σου αναλύσω 100% τις φάσεις,αλλά ακόμα κι'έτσι έβλεπα πράγματα που δεν βγάζανε νόημα διαιτητικά.Τέλος πάντων συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. να αδικουν τον Παναθηναικο :P

Fixed :P

• Like 1
Δημοσ.

4 πανω απο Πανελληνιο και 2 πανω απο Αεκ. Καλη δυναμη με τα τρολ μαγκες.

image.jpg

βαλε και +7 για να θυμιζουμε το δικο σας ρεκορ στη μπαλιτσα (ποδοσφαιρο you know!!)

Υ.Γ Σταματη (?) πες μας καλυτερα για την καλη εικονας σας που θα ειχατε φετος ως Panathinaikos..Πες μας πες μας :P

Δημοσ.

Ψάχνω στους πίνακες του Europa League να σε βρω και κουράστηκε το δάχτυλο να σκρολάρει.

Σε βρήκα όμως στη λίστα "7 παραπάνω από τον Τζόλε"

Μιλάνε για τρολ τα Νάζγκουλ. Χρόνια πολλά ρε Stamatinho με τα αστεία σου

Δημοσ.

Midi η κριτικη μου είναι για το βασικο 5αρι της ομαδας μας.

Είναι σκληρη,ισως κ αδικη γιατι δεν φταει αυτος για το ρολο που του δωθηκε,αλλα αυτή είναι.

Value for Money όπως εχουμε πει είναι.Αλλα για βασικος σεντερ στον ΠΑΟ είναι ανεκδοτο.

Απ την άλλη αυτά μαλλον είναι τα χρηματα που διαθετει ο ΔΓ για σεντερ,οποτε απλα λεμε τον πονο μας.

Για μενα αν πρεπει να ασχοληθουμε με παιχτες , θα σου ελεγα οτι φετος ειμαι ευχαριστημενος με ολους. Μεχρι στιγμης ολοι τους αποδιδουν παραπανω απο τις προσδοκιες μου. Γιατι στην τελικη ετσι πρεπει να κρινονται οι παιχτες , βαση προσδοκιων που εχουμε απτον καθενα. Ετσι λοιπον ειμαι ευχαριστημενος απο τον Μαυροκεφαλο ως τον Σλοτερ, κι απο τον Γιανκοβιτς ως τον Μπατιστα. Ακομα κι απτον Φωτση που ειναι 1 επιπεδο πανω με τον Φωτση των τελευταιων 3 ετων. Ενας δεν μου εχει γεμισει το ματι και ναι αξιζει να δεχθει κριτικη γιατι το προβλημα του δεν ειναι ουτε η κουραση, ουτε οι τραυματισμοι, ουτε η κακη ψυχολογια, ουτε οτι δεν τον πιστευει/δεν του δινει ευκαιριες ο προπονητης. Ο Παππας ειναι αυτος , για τον οποιο καθε ματς που περναει τελειωνει κι ο χρονος να αποδειξει οτι μπορει να ανεβει επιπεδο ως παιχτης. Στο τοπ16 για μενα ειναι η τελευταια του ευκαιρια για να με κανει ή να τον πιστεψω ή να πω "μπραβο Αρτζυ".

Επειδη ομως τον εχω ψιχολοκοψει τι νου κουβαλαει, δεν βλεπω να αλλαζω γνωμη ευκολα. Μακαρι να διαψευστω.

Οσον αφορα τη διαιτησια, δεν εξεταζω καν το ματς ολο. Αν στο τελευταιο (κρισιμο) 2λεπτο η επιτιθεμενη ομαδα με τα πρασινα λεγοταν ΟΣΦΠ και τα σφυριγματα ηταν τα ιδια, θα πεφταν κυβερνησεις παλι.

ΥΓ. Καθεστε και ασχολειστε με τα 2 γνωστα 1000μπαναρισμενα τρολλ... 10 ποστ μαζι κι οι 2 τους, ουτε 1 δεν μιλαει για το σημερινο αγωνα. Λες και δε ξερετε το ρολο τους πια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...