tool1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Midi η κριτικη μου είναι για το βασικο 5αρι της ομαδας μας. Είναι σκληρη,ισως κ αδικη γιατι δεν φταει αυτος για το ρολο που του δωθηκε,αλλα αυτή είναι. Value for Money όπως εχουμε πει είναι.Αλλα για βασικος σεντερ στον ΠΑΟ είναι ανεκδοτο. Απ την άλλη αυτά μαλλον είναι τα χρηματα που διαθετει ο ΔΓ για σεντερ,οποτε απλα λεμε τον πονο μας.
Nautilus13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Με τι ψυχολογια να παιξουν οι παιχτες? Τους ακυρωνουν την ΔΙΚΑΙΑ νικη απεναντι στον γαυρο...χανει και απο μπαρτσα,ε νταξει δεν θελει και πολυ
kostas_sl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σας εσφαξαν και σημερα! Όχι ρε συ,αφού υπάρχει παράγκα Τράκη/Βασιλακόπουλου στο μπάσκετ,γίνεται να μας έσφαξαν ? Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφορα πάλι.Σας λυπάμαι,η διαιτησία δε σας πάει σε κανένα άθλημα
Tigris7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Fire,εσεις πρεπει να μπειτε σε λιστα κλαματος.. Και σημερα ακομα μιλατε για διαιτησια.Ελεος δηλαδη!! Όχι ρε συ,αφού υπάρχει παράγκα Τράκη/Βασιλακόπουλου στο μπάσκετ,γίνεται να μας έσφαξαν ? Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφορα πάλι.Σας λυπάμαι,η διαιτησία δε σας πάει σε κανένα άθλημα Μιλησα εγω οτι αδικηθηκα? Εσεις μιλησατε οτι αδικηθηκατε,εγραψα εγω κατι τετοιο?
kostas_sl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Όχι δεν το έγραψες.Νομίζω δεν παρακολουθείς καν μπάσκετ έτσι κι αλλιώς.
Zus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Όχι δεν το έγραψες.Νομίζω δεν παρακολουθείς καν μπάσκετ έτσι κι αλλιώς. Ναι αλλά εσύ Κωστάκη το είπες ότι αδικήθηκες
kostas_sl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι δεν διαφωνώ,αλλά επειδή το είδα σε streaming και χωρίς ήχο δεν μπορώ να σου αναλύσω 100% τις φάσεις,αλλά ακόμα κι'έτσι έβλεπα πράγματα που δεν βγάζανε νόημα διαιτητικά.Τέλος πάντων συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
Tigris7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι δεν διαφωνώ,αλλά επειδή το είδα σε streaming και χωρίς ήχο δεν μπορώ να σου αναλύσω 100% τις φάσεις,αλλά ακόμα κι'έτσι έβλεπα πράγματα που δεν βγάζανε νόημα διαιτητικά.Τέλος πάντων συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. να αδικουν τον Παναθηναικο Fixed 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 4 πανω απο Πανελληνιο και 2 πανω απο Αεκ. Καλη δυναμη με τα τρολ μαγκες.
Tigris7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 4 πανω απο Πανελληνιο και 2 πανω απο Αεκ. Καλη δυναμη με τα τρολ μαγκες. βαλε και +7 για να θυμιζουμε το δικο σας ρεκορ στη μπαλιτσα (ποδοσφαιρο you know!!) Υ.Γ Σταματη (?) πες μας καλυτερα για την καλη εικονας σας που θα ειχατε φετος ως Panathinaikos..Πες μας πες μας
Zus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ψάχνω στους πίνακες του Europa League να σε βρω και κουράστηκε το δάχτυλο να σκρολάρει. Σε βρήκα όμως στη λίστα "7 παραπάνω από τον Τζόλε" Μιλάνε για τρολ τα Νάζγκουλ. Χρόνια πολλά ρε Stamatinho με τα αστεία σου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Midi η κριτικη μου είναι για το βασικο 5αρι της ομαδας μας. Είναι σκληρη,ισως κ αδικη γιατι δεν φταει αυτος για το ρολο που του δωθηκε,αλλα αυτή είναι. Value for Money όπως εχουμε πει είναι.Αλλα για βασικος σεντερ στον ΠΑΟ είναι ανεκδοτο. Απ την άλλη αυτά μαλλον είναι τα χρηματα που διαθετει ο ΔΓ για σεντερ,οποτε απλα λεμε τον πονο μας. Για μενα αν πρεπει να ασχοληθουμε με παιχτες , θα σου ελεγα οτι φετος ειμαι ευχαριστημενος με ολους. Μεχρι στιγμης ολοι τους αποδιδουν παραπανω απο τις προσδοκιες μου. Γιατι στην τελικη ετσι πρεπει να κρινονται οι παιχτες , βαση προσδοκιων που εχουμε απτον καθενα. Ετσι λοιπον ειμαι ευχαριστημενος απο τον Μαυροκεφαλο ως τον Σλοτερ, κι απο τον Γιανκοβιτς ως τον Μπατιστα. Ακομα κι απτον Φωτση που ειναι 1 επιπεδο πανω με τον Φωτση των τελευταιων 3 ετων. Ενας δεν μου εχει γεμισει το ματι και ναι αξιζει να δεχθει κριτικη γιατι το προβλημα του δεν ειναι ουτε η κουραση, ουτε οι τραυματισμοι, ουτε η κακη ψυχολογια, ουτε οτι δεν τον πιστευει/δεν του δινει ευκαιριες ο προπονητης. Ο Παππας ειναι αυτος , για τον οποιο καθε ματς που περναει τελειωνει κι ο χρονος να αποδειξει οτι μπορει να ανεβει επιπεδο ως παιχτης. Στο τοπ16 για μενα ειναι η τελευταια του ευκαιρια για να με κανει ή να τον πιστεψω ή να πω "μπραβο Αρτζυ". Επειδη ομως τον εχω ψιχολοκοψει τι νου κουβαλαει, δεν βλεπω να αλλαζω γνωμη ευκολα. Μακαρι να διαψευστω. Οσον αφορα τη διαιτησια, δεν εξεταζω καν το ματς ολο. Αν στο τελευταιο (κρισιμο) 2λεπτο η επιτιθεμενη ομαδα με τα πρασινα λεγοταν ΟΣΦΠ και τα σφυριγματα ηταν τα ιδια, θα πεφταν κυβερνησεις παλι. ΥΓ. Καθεστε και ασχολειστε με τα 2 γνωστα 1000μπαναρισμενα τρολλ... 10 ποστ μαζι κι οι 2 τους, ουτε 1 δεν μιλαει για το σημερινο αγωνα. Λες και δε ξερετε το ρολο τους πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις