MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Α τωρα εχεις εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη; Μεχρι πριν 1 βδομαδα εσυ ο ιδιος εγραφες για πρασινες παραγκες και σωληνες που καθοριζουν αποφασεις σε βαρος της ομαδας σου και πρασινο δικαστη του ΕΣΑΚΕ που απεριπτε τις ενστασεις σας.Εβαλες και φωτο Μελισσανιδη στην προηγουμενη σελιδα. Με αυτον εχεις πιο πολλες ελπιδες να συνεννοηθεις Σιγα μην περιμενω να συνενοηθω με δαυτον Του αρεσει να ρεζιλευεται καθε 2η μερα, τον βοηθαμε, γιατι οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νέα τιμωρία για Γιαννακόπουλο Η παράγκα του χτύπησε για ακόμη μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία. θα χτυπήσει και μία ένσταση το Ρέθυμνο τώρα και -2 PS Μιλάνε για Τσουκαλάδες οι οπαδοί της Μπάκουλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Βρε αγορι μου,να δικαιωθει στο οτι δεν ειχε τελεσιδικησει η ποινη του,αλλα να ειναι νομικα στηριζομενη οχι ετσι στον αερα.Γιαυτο ρωταω,υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι δεν ισχυει η ποινη αν υπαρχει εφεση εν ενεργεια? Γιατι νομος που να λεει οτι αν καποιος παραγοντας κτλ ειναι τιμωρημενος και εκεινος βρισκεται στο γηπεδο χανει το παιχνιδι ΥΠΑΡΧΕΙ! Δεν το ξερω ρε μαγκα. Δεν ειμαι δικηγορος. Το ερωτημα μου ειναι, αφου προφανες εισαι τοσο ταγμενος με το γραμμα του νομου, αν ο Παναθηναικος δικαιωθει γιατι πχ ο κανονισμος που επικαλειστε δεν εφαρμοζεται στο Κυπελλο ή καποια τεχνικοτητα, εσυ προφανως θα το δεχτεις, σωστα? Αν το Σαββατο στο ΣΕΦ πεσει ενας αναπτηρας και φυγει ο Παναθηναικος και το παρουμε στα χαρτια, λογικα εισαι ΟΚ? PS Μιλάνε για Τσουκαλάδες οι οπαδοί της Μπάκουλη...Ψηφιζεις? Το πρασινο ΑΣΕΑΔ την ιδια μερα εριξε καμπανα στον Γιαννακοπουλο και μειωσε ποινη στα αυγα με το ακραδαντο επιχειρημα "εχουν προσφερει και αποτελουν τιμη για τον Ελληνικο Αθλητισμο" Εν ετη 2014. Οταν πια οι Αγγελοπουλοι δεν κοροιδευουν για το ποιον τους κανεναν εκτος απο τα προβατα χωρις ελπιδα Το ποιοι ηταν και τι στοχους το ξεραμε. Εχει ενδιαφερον η αντιδραση του "προεδρος γλαστρα" και "εγω δεν ειμαι Αλαφουζος να με γαμανε" Για να δουμε Δημητρακη, can you put your money where your mouth is? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το ξερω ρε μαγκα. Δεν ειμαι δικηγορος. Το ερωτημα μου ειναι, αφου προφανες εισαι τοσο ταγμενος με το γραμμα του νομου, αν ο Παναθηναικος δικαιωθει γιατι πχ ο κανονισμος που επικαλειστε δεν εφαρμοζεται στο Κυπελλο ή καποια τεχνικοτητα, εσυ προφανως θα το δεχτεις, σωστα? Σου ειπα,αν υπαρχει καποιος νομος σαφες οπως ο υπαρχων που επιφερει την τιμωρια ναι θα ειμαι ΥΠΕΡ! Οπως επισης,αν πεσει ενας αναπτηρας στο ΣΕΦ και γινει διακοπη του παιχνιδιου ναι να το παρετε στα χαρτια.Θα ειμαι υπερ. Οταν ομως γινει το αντιστοιχο και στο ΟΑΚΑ,να ισχυσουν τα ιδια προβλεπομενα!Κανενα προβλημα απολυτως Υ.Γ Απο καπου πρεπει να αρχισει το ολο θεμα με την καφριλα και τους καφρους.Απο οπουδηποτε και αν προερχονται.Να γινει η αρχη απο το ΣΕΦ? ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν το Σαββατο στο ΣΕΦ πεσει ενας αναπτηρας και φυγει ο Παναθηναικος και το παρουμε στα χαρτια, λογικα εισαι ΟΚ? Lol ρε. Anyway, εσύ αναπαράγεις Μπάκουλη και ρωτάς εμένα αν ψηφίζω? Λίγη τσίπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Lol ρε. Anyway, εσύ αναπαράγεις Μπάκουλη και ρωτάς εμένα αν ψηφίζω? Λίγη τσίπα. Δεν απαντησες ή αυτό ή αναπληρώνεις για κατι στη ζωη σου, δεν εξηγειται αλλιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom281 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ψηφιζεις? Ασφαλως και ψηφιζει... Πως νομιζεις βγηκε δημαρχος ο Φαταουλας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είμαι πάνω από 18 kroll, δεν είμαι 15 να με κατατρώει η αδικία από τα -5 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι υπεροχοι οι Ολυμπιακοι που κοπτονται για το "σκληρο γραμμα του Νομου" που τωρα θα τους ειχε κανονικα χωρις προεδρο και με -5 πρωταθληματα στην μπαλα, πιθανοτατα σε μικροτερη κατηγορια Το σκληρο γραμμα που αθωωσε του Αγγελοπουλος με το ακραδαντο νομικο επιχειρημα του "πρασινου-μην-ξεχναμε-ΑΣΕΑΔ" οτι εχουν προσφερει στον αθλητισμο Χρονια πολλα σε ολους, καλες γιορτες υγ. εξαιρετικη συνεντευξη Αλαφουζου στο sdna. Μπορει καποιος να διαφωνει με τις θεσεις του πχ για το αν επρεπε να πεσουμε Γ' Εθνικη ή για το αν μπορει να επιβιωσει το μοντελο του ενος μεγαλοπαραγοντα, αλλα σιγουρα δειχνει συγκροτημενος ανθρωπος και με σκεψη Βεβαια ειπαμε ειναι αλητης, λασπολογος, πουθενας που θελει πρασινη παραγκα στη μπαλα και γιαυτο κλαιγεται Αντιθετα οι Αγιοι Αγγελοπουλοι εχουν "θεση τιμης στον Ελληνικο αθλητισμο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχως δεν επιτρέπονται σχόλια πολιτικου περιεχομένου. Εκει να δεις το ρόλο του ΣΚΑΙ και αυτου του γίγαντα συγκροτημένης σκέψης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα το ματς είναι Σφαιροπουλος - Ιβανοβιτς. Από αυτούς ξεκάθαρα θα κριθεί το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ο Σφαιρόπουλος τι είναι; Νέος προπονητής του Ο.Σ.Φ.Π.; Πήραμε καναν αμυντικό στο ποδόσφαιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ταβλαριδη ... Αν.και σχετικά μεγάλος καλός αμυντικός θα βοηθήσει καλός στο ψιλό παιχνίδι και θα δώσει μια σκληραδα που δεν έχουν οι άλλοι αμυντικοί μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 35 ετων ρε σεις; Ολοκληρος Χενρικσεν που σαν παιχτης σε ολη την καριερα του ηταν 200 σκαλες πανω απτον Ταυλαριδη κι εκει στα 33 περιπου δεν την παλευε πλεον, ειχε παρει την κατω βολτα και ουσιαστικα δεν εκανε. Φυσικα αλλοι οι στοχοι τοτε και αλλοι τωρα. Στο μπασκετ, καλα ειναι να ερθει η νικη για παρα πολλους λογους, αλλα δεν ειναι και αυτοσκοπος καθως υπαρχει και το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ μετα. Η πιο συγκεντρωμενη ομαδα θα το παρει, καθως και οι 2 ειναι σε μετρια εως κακη κατασταση αυτην την περιοδο. Φαβορι ο γαυρος γιατι εμεις με τα εκτος εδρας εχουμε θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις