Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν τελικα δικαιωθει ο ΔΓ χαριν σε μια τυπικοτητα, πχ "δεν ειχε τελεσιδικησει η ποινη μου" θα βγεις να το παραδεχτεις?

Και ο Ολυμπιακός με την Καλαμαριά σύμφωνα με "μία τυπικότητα" δικαιώθηκε, right ; Ανήθικο μεν , νόμιμο δε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Στα περι δικαιωσης υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα στον παραλληλισμο των καταστασεων.

Η δικαιωση του ΟΣΦΠ με την Καλαμαρια ηταν με απωτερο σκοπο τον τιτλο. Κατεθεσε ενσταση, δικαιωθηκε νομοτυπα, πηρε τιτλο.

Ο τρακης δεν περιμενει καμια δικαιωση αυριο, εχει κερδισει η ομαδα του, καθαρα, χωρις ιχνος αμφισβητησης.  Ουτε κατεθεσε καμια ενσταση για να δικαιωθει για κατι.

Την ενσταση αλλοι την κατεθεσαν και αλλοι παλευουν με ολα τα πιθανα και απιθανα μεσα εδω και 3 μηνες για την "δικαιωση".

Και ο Ολυμπιακός με την Καλαμαριά σύμφωνα με "μία τυπικότητα" δικαιώθηκε, right ; Ανήθικο μεν , νόμιμο δε

Εγω λεω οτι δεν πρεπει να κολλαμε εκει. Ομως αφου το επιχειρημα σας ειναι "α, συγγνωμη, αφου μπηκε μεσα ο τιμωρημενος, χανετε τον αγωνα" αν λοιπον ο δικαστης πατησει σε ενα εξισου αστειο επιχειρημα "μα ακομα δεν ηταν τελεσιδικα τιμωρημενος" εσυ θα πρεπει να το δεχτεις, σωστα?

ΥΓ. Η υποθεση Βαλνερ - μην τα ξαναλεμε - δεν δικαιωσε ποτε τον Ολυμπιακο. Το CAS τοτε ειχε πει οτι ηταν αναρμοδιο να κρινει κοντρα στην τοπικη αρχη, οπως κανει το CAS στο 99% των περιπτωσεων. Αφου η Τοπικη Αρχη ειχε επικυρωσει βαθμολογια, τελος, ισχυε αυτο

Δεν μαθαμε ποτε αν στεκει το επιχειρημα οτι η μια μεταγραφη του Βαλνερ ηταν εκτος καλενταριου γιατι αφορουσε δανεισμος εντος ΗΒ σε αλλες ημερομηνιες ή αν την ευθυνη την ειχε η ΕΠΟ με την μπλε καρτα

Η δικαιωση του ΟΣΦΠ με την Καλαμαρια ηταν με απωτερο σκοπο τον τιτλο. Κατεθεσε ενσταση, δικαιωθηκε νομοτυπα, πηρε τιτλο.

Μην τσιμπας

Οπως ειπα παραπανω η Καλαμαρια ειχε 2 επιχειρηματα που ηθελε να πατησει στο Ανωτατο Δικαστηριο. Τελικα επεσε ουτως ή αλλως και δεν το πηγε ποτε στον τελικο βαθμο της δικαιοσυνης γιατι δεν ειχε νοημα.

Ποιος ηρθε?

Υπηρξε καθυστερηση και το ματς δεν επρεπε να ξεκινησει. Κακως ξεκινησε - τυπικα

Ο αθλητικος δικαστης εκρινε οτι δεν επηρεασε την εκβαση, οχι οτι δεν εγινε το περιστατικο

1-0

http://www.sport-fm.gr/article/s/768536

Ποιος ηταν τιμωρημενος?

Το παιχνίδι έγινε 9/10 η απόφαση για τον ΔΓ βγήκε 23/10

2-0

http://prasinanea.gr/basket/basketgreekcup/article3205953.ece

Επισης ο Αθ.Δικαστης ήδη εχει απορριψει μια φορα την ενσταση σας

http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/258293/nea-timoria-se-giannakopoylo

Συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι. Υπαρχουν καποια παιδια του Ολυμπιακου που νιωθουν και δεν το σχολιαζουν. Συνεχισε το αυτομαστιγωμα

Ερωτηση

Αν τελικα δικαιωθει ο ΔΓ χαριν σε μια τυπικοτητα, πχ "δεν ειχε τελεσιδικησει η ποινη μου" θα βγεις να το παραδεχτεις?

Βρε αγορι μου,να δικαιωθει στο οτι δεν ειχε τελεσιδικησει η ποινη του,αλλα να ειναι νομικα στηριζομενη οχι ετσι στον αερα.Γιαυτο ρωταω,υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι δεν ισχυει η ποινη αν υπαρχει εφεση εν ενεργεια?

Γιατι νομος που να λεει οτι αν καποιος παραγοντας κτλ ειναι τιμωρημενος και εκεινος βρισκεται στο γηπεδο χανει το παιχνιδι ΥΠΑΡΧΕΙ!

Εγω λεω οτι δεν πρεπει να κολλαμε εκει. Ομως αφου το επιχειρημα σας ειναι "α, συγγνωμη, αφου μπηκε μεσα ο τιμωρημενος, χανετε τον αγωνα" αν λοιπον ο δικαστης πατησει σε ενα εξισου αστειο επιχειρημα "μα ακομα δεν ηταν τελεσιδικα τιμωρημενος" εσυ θα πρεπει να το δεχτεις, σωστα?

Θα το ξαναπώ:Διαφωνώ με την ένσταση οπότε το αποτέλεσμα της απόφασης με αφήνει παγερά αδιάφορο

Ποιος ηταν τιμωρημενος?

Το παιχνίδι έγινε 9/10 η απόφαση για τον ΔΓ βγήκε 23/10

2-0

http://prasinanea.gr/basket/basketgreekcup/article3205953.ece

Επισης ο Αθ.Δικαστης ήδη εχει απορριψει μια φορα την ενσταση σας

http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/258293/nea-timoria-se-giannakopoylo

Συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι. Υπαρχουν καποια παιδια του Ολυμπιακου που νιωθουν και δεν το σχολιαζουν. Συνεχισε το αυτομαστιγωμα

Ερωτηση

Θραύση κάνουν τα επιχειρήματα της Μπάκουλη βλέπω. Παραθέτεις άρθρο που αναφέρει τον κανονισμό και στην παράγραφο 2 ξεκαθαρίζει ότι η ποινή ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Πόσο πιο ξεφτίλα από το να παραθέτεις άρθρα της Μπάκουλη, η οποία δεν ξέρει που πάνε τα 4, πόσο μάλιστα δε όταν παραθέτει τον κανονισμό και δεν τον διαβάζει καν, πόσο? 

0-3 (μετράει για τρίποντο όταν χρησιμοποιείς επιχειρήματα της Μπάκουλη)

Ο αθλητικός δικαστής λοιπόν που απέρριψε την ένσταση απεφάνθη:

«Απορρίπτεται η καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για κατακύρωση υπέρ αυτής, του αγώνα Καλαθοσφαίρισης Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-10-2014, ως απαράδεκτη.

Απαράδεκτη στη νομική ξέρεις τι σημαίνει? Ψάξε βρες και ξαναέλα, εγώ κουράστηκα να τα γράφω στον κάθε άσχετο εδώ μέσα που αναπαράγει ότι διαβάζει αλλού. Στις προηγούμενες σελίδες η απάντηση

Ποιος ηρθε?

Υπηρξε καθυστερηση και το ματς δεν επρεπε να ξεκινησει. Κακως ξεκινησε - τυπικα

Ο αθλητικος δικαστης εκρινε οτι δεν επηρεασε την εκβαση, οχι οτι δεν εγινε το περιστατικο

1-0

http://www.sport-fm.gr/article/s/768536

Κρίμα που στην παρούσα περίπτωση πάντως ο Τράκης κατέβηκε στο παρκέ (με την ιδιότητα του φιλάθλου πάντα :lol: πάει και αυτό το επιχείρημα) και υποσχέθηκε στους διαιτητές ότι θα πάει το βράδυ σπίτι τους να τους αγαπήσει. Αυτό γράφτηκε κανονικά στο φύλλο αγώνος. Ξέρεις τι σημαίνει επηρεάζω ένα ματς έτσι?

Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;

«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας. Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».

Δηλαδή συμφωνείς με την άποψη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που έκαναν την ίδια αναφορά στην ανακοίνωσή τους;

«Φυσικά. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι τόσο καθαροί και σωστοί και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπλέκουν τόσο σωστοί άνθρωποι με όλους αυτούς που δεν είναι καθαροί και δεν έχουν φύγει. Δεν έχω καμία δύναμη πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν αυτούς τους δύο ανθρώπους. Και μόνο το ότι μένουν σε αυτόν τον χώρο με όλα αυτά που γίνονται λέει πολλά. Δείχνει πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ούτε τα λεφτά έχουν σκεφτεί ποτέ ούτε τίποτα. Αυτό και μόνο λέει και δείχνει πάρα πολλά και πόσο αγαπάνε την ομάδα. Και αυτοί αντέχουν. Δεν υπάρχουν λέξεις για τους Αγγελόπουλους».

Ας γυρίσουμε λίγο σε εσένα, κοιτώντας προς τα πίσω, τελικά η επιλογή σου να πας στον Ολυμπιακό αποδεικνύεται σωστή, εκ του αποτελέσματος, ή όχι;

«Όταν επέλεξα να πάω στον Ολυμπιακό ήξερα τι έκανα. Όπως και τώρα ξέρω τι κάνω».

%CE%99oannis_%CE%9Celissanidis.jpg

Eτσι για να εχουμε υποψιν τι συμβαινει στο μπασκετ και πως πανε τα κοζα :

6 Αυγουστου 2014. Ποινη 4μηνων αποκλεισμου απο τα γηπεδα στον τρακη για τις δηλωσεις του μετα τον 3ο τελικο (δεν ειμαι Αλαφουζος εγω να κατσω να με ***). Η ποινη επεκταθηκε σε 7μηνες αποκλεισμο λογω του οτι ηταν υποτροπος. Και πολυ σωστα ως εδω.

Στην media day του γαυρου στο ΣΕΦ λιγες εβδομαδες αργοτερα, οι ηθικοι και αγιοι καναν καποιες βαρυγδουπες δημοσιες δηλωσεις σε παρομοια πλαισια με αυτες του τρακη (μιλησαν για ντοπαρισμενο ΠΑΟ, για φοροφυγα και κλεφτη προεδρο του ΠΑΟ, για μια γενικοτερη αλητεια στο ελληνικο μπασκετ).

Καλουνται για απολογια οι αγιοι και στις 18 Νοεμβρη εκδικαζεται το θεμα. Κι εκει που ολοι περιμενανε να ακουσουν ποσους μηνες θα τους ριξει ο αθλητικος δικαστης, τελικα η αποφαση του ηταν να ανακαλεσουν τις δηλωσεις και να πληρωσουν 2.000 ευρω προστιμο!

Και λες αντε παει στο διαολο, αφου ετσι εκρινε ο δικαστης, ετσι ειναι! 1 μηνα τωρα λοιπον καμια ανακληση δηλωσεων, πουθενα. Kι εκει που περιμενεις τον αθλητικο δικαστη να αντιδρασει στην μη συμμορφωση, ξαφνικα χθες μαθαινουμε οτι τους απαλλασει κι απο την υποχρεωση ανακλησης, (ενω υποτιθεται οτι εκδικαζε αλλη υποθεση, αυτην του κυπελλου).

Ετσι απλα και ολυμπιακα.

ΥΓ. Κι αν δεν το καταλαβατε: Αυτος που στις δηλωσεις τρακη ριχνει 7μηνα και στις δηλωσεις Αγγελοπουλων ριχνει ανακληση την οποια ανακαλει ο ιδιος στο τελος, ειναι ο ανθρωπος που θα αποφασισει για την εκβαση του αγωνα του κυπελλου την ερχομενη βδομαδα.

• Like 1

Απο ολυμπιακη δικαιοσυνη ξερω μια χαρα, χρονια τωρα.
Οπως και τους υποστηρικτες της ξερω απο πρωτο χερι, καλη ωρα. 1 βδομαδα πριν ζητανε σε ολους τους τονους ευνομια, εφαρμογη νομων, ισονομια κλπ και τωρα που συμβαινει το αναποδο με ευνοημενη την ομαδα τους "δε πειραζει, θα συνηθισεις".

Απο ολυμπιακη δικαιοσυνη ξερω μια χαρα, χρονια τωρα.

Οπως και τους υποστηρικτες της ξερω απο πρωτο χερι, καλη ωρα. 1 βδομαδα πριν ζητανε σε ολους τους τονους ευνομια, εφαρμογη νομων, ισονομια κλπ και τωρα που συμβαινει το αναποδο με ευνοημενη την ομαδα τους "δε πειραζει, θα συνηθισεις".

Με αυτον εχεις πιο πολλες ελπιδες να συνεννοηθεις

1111.jpg

• Like 1

Τακη βρωμαει??? Χαχαχα

Αυτη ειναι η δικαιοσυνη που παλευουν να φερουν οι απανταχου γαυροι! Τριζουν τα κοκκαλα του... Αριστειδη.

Οχι καλυτερα ειναι οι φρασεις "εγω θα μπω και οποιος εχει @@ να ερθει να με βγαλει απο το ΟΑΚΑ"

Σύμφωνα λοιπόν με τον αθλητικό δικαστή, οι Αγγελόπουλοι απαλλάχτηκαν. Το σκεπτικό της απόφασης δεν το γνωρίζω, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...