Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ διαφωνώ,δεν πρέπει να χαριστεί τίποτα στον μπασκετικό ολυμπιακό.Οι παίκτες μας το κέρδισαν το παιχνίδι και αυτοί αξίζουν να είναι στον ημιτελικό.Γιατί να στερήσουμε ένα τίτλο από τα παιδιά στην ομάδα που δεν έχουν τόσους τίτλους και μη νομίζετε ότι οι ολυμπιακοί θα ντραπούν ή θα ιδρώσει το αυτί τους από την καζούρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

To καλο που τους θελω, τιτλο. Και θα τον κορνιζαρω πρωτος στο σαλονι μου. Λαβαρο στο ΟΑΚΑ πρεπει να το σηκωσουν διπλα απτα 6 και τη φανελα του Αλβερτη :lol:

Εσύ πες μας τώρα τι προβλέπει ο κανονισμός κι άσε τα γελάκια αμηχανίας. :lol:

• Like 1

Εγώ διαφωνώ,δεν πρέπει να χαριστεί τίποτα στον μπασκετικό ολυμπιακό.Οι παίκτες μας το κερδίσαν το παιχνίδι και αυτοί αξίζουν να είναι στον ημιτελικό.Γιατί να στερήσουμε ένα τίτλο από τα παιδιά στην ομάδα που δεν έχουν τόσους τίτλους και μη νομίζετε ότι οι ολυμπιακοί θα ντραπούν ή θα ιδρώσει το αυτί τους από την καζούρα.

Αν τελικα το ματς δωθει σ εμας, κανεις ολυμπιακος δε τους το στερει. Τους το στερει ο Τρακης με τις πραξεις του.

• Like 1

Εγώ διαφωνώ,δεν πρέπει να χαριστεί τίποτα στον μπασκετικό ολυμπιακό.Οι παίκτες μας το κερδίσαν το παιχνίδι και αυτοί αξίζουν να είναι στον ημιτελικό.Γιατί να στερήσουμε ένα τίτλο από τα παιδιά στην ομάδα που δεν έχουν τόσους τίτλους και μη νομίζετε ότι οι ολυμπιακοί θα ντραπούν ή θα ιδρώσει το αυτί τους από την καζούρα.

Κρίμα για τα παιδιά όντως να χάνουν στα χαρτιά ένα παιχνίδι που κέρδισαν στο γήπεδο, αλλά τα παράπονα στον Τράκη που τους στέρησε τη χαρά.

Έλα Mίδι, πες μας για τον κανονισμό κι άσε τα τρολοlike.

Τον κανονισμό να δω παρακαλώ. :devil:

Ο κονανισμος ειναι οτι οταν οι παιχτες σας βλεπουν παιχτες με πρασινα απο 17 εως 37 μεσα στο παρκε κανουν καφε το σορτσακι τους.

Α! και τις μαζορετες με πρασινα επισης 

pao.jpg

Έλα Mίδι, πες μας για τον κανονισμό κι άσε τα τρολοlike.

Τον κανονισμό να δω παρακαλώ. :devil:

Ο ενας κανονισμος δεν ειναι κανονισμος αλλα νομος. Και λεγεται νομος του ΟΑΚΑ. Ξερεις εσυ, ερυθροσβερκε. Πλεον και τα αμουστακα στο club.

Τα υπολοιπα για εσας που εκτος απο οπαδοι αποκτατε και ειδικοτητα νομικου σιγα-σιγα (λογω ομαδας βεβαιως βεβαιως):

Ο αγώνας διεξήχθη στις 9/10 του 2014 και οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (με τους αριθμούς 88 και 89) πάρθηκαν στις 23/10 και δημοσιεύτηκαν στις 6/11. Συνεπώς, την ημέρα του αγώνα η υπόθεση που αφορούσε τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ δεν είχε τελεσιδικήσει.

Anyway ρε, εγω ευχομαι να "λαμψει" η ελληνικη δικαιοσυνη για αλλη μια φορα και να σας δωσουν το ματσακι στα χαρτια για τους λογους που προανεφερα.

Αν τελικα το ματς δωθει σ εμας, κανεις ολυμπιακος δε τους το στερει. Τους το στερει ο Τρακης με τις πραξεις του.

Ενδεχομένως ναι,απλά το θεωρώ άδικο για τους παίκτες,ειδικά για τους νέους, αν ισχύει.Για το νομικό σκέλος έχω μπερδευτεί ομολογώ,τελικά ήταν τιμωρημένος ο Δ.Γιαννακόπουλος ή όχι?Θα δούμε τις εξελίξεις...

Θα τους το στερούν οι αρμόδιες αρχές βασικά (ΕΣΑΚΕ, ΑΣΕΑΔ). Αν ο τράκης κακώς βρισκόταν στο ΟΑΚΑ θα έπρεπε ή να ζητηθεί η απομάκρυνση του από το γήπεδο τη δεδομένη στιγμή ή (από τη στιγμή που το ματς διεξάγεται κανονικά χωρίς προβλήματα) να τιμωρηθεί μόνο ο ίδιος. Το να δοθεί το ματς στα χαρτιά εκ των υστέρων είναι παράλογο.

Θα τους το στερούν οι αρμόδιες αρχές βασικά (ΕΣΑΚΕ, ΑΣΕΑΔ). Αν ο τράκης κακώς βρισκόταν στο ΟΑΚΑ θα έπρεπε ή να ζητηθεί η απομάκρυνση του από το γήπεδο τη δεδομένη στιγμή ή (από τη στιγμή που το ματς διεξάγεται κανονικά χωρίς προβλήματα) να τιμωρηθεί μόνο ο ίδιος. Το να δοθεί το ματς στα χαρτιά εκ των υστέρων είναι παράλογο.

Τι να σου πω εγω δε γνωριζω απο νομικα και κανονισμους. Απ ο,τι ειχε γραφτει εκεινητ η μερα η ενσταση ειχε γινει ηδη απο το ημιχρονο του αγωνα. Αν υπαρχει κανονισμος που λεει οτι η ομαδα ακυρωνεται αν καποιος βρισκεται στο γηπεδο ενω δε θα πρεπε, τους δινει το δικαιωμα να το κυνηγησουν.

Και δε μιλαμε για ενα 15χρονο αλλα για εναν προεδρο ομαδας που βγαινει και λεει οτι δε θα τον βγαλει κανεις απ το οακα. Ε ας το λουστει τωρα κ ας προσπαθησει να πεισει τους παιχτες οτι δεν ειναι ηλιθιος. Τι αλλο να πεις;

• Like 1

Το έχει κάνει επανειλλημένως. End of story.

BTW καταλαβαίνετε ότι το να ζητάτε να τιμωρηθεί ο 100 φορές υπότροπος και τιμωρημένος είναι πραγματικά αστείο.

Για προτείνετε μια δίκαια τιμωρία για τον Τράκη. Στέρηση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ίσως? :lol:

Τι να σου πω εγω δε γνωριζω απο νομικα και κανονισμους. Απ ο,τι ειχε γραφτει εκεινητ η μερα η ενσταση ειχε γινει ηδη απο το ημιχρονο του αγωνα. Αν υπαρχει κανονισμος που λεει οτι η ομαδα ακυρωνεται αν καποιος βρισκεται στο γηπεδο ενω δε θα πρεπε, τους δινει το δικαιωμα να το κυνηγησουν.

Αν υπάρχει τέτοιος κανονισμός, το βρίσκεις δίκαιο να δοθεί/ακυρωθεί εκ των υστέρων ματς που διοργανώθηκε κανονικά;

Αν υπάρχει τέτοιος κανονισμός, το βρίσκεις δίκαιο να δοθεί/ακυρωθεί εκ των υστέρων ματς που διοργανώθηκε κανονικά;

Οχι,πολυ απλα δεν επρεπε να ξεκινησει το ματσ καν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...