Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Λουκάς! πέρα από αυτό το παιχνίδι που ήταν στα μέτρα του και έκανε πράγματα και θαύματα , έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις και ας μην το βλέπουν μερικοί! όποιος θυμάται από πέρυσι με Ολυμπιακό και με Ρώσους ήταν εξαιρετικός! εκεί που ο λασμάκος ήταν φάντασμα! και ολίγον τραυματίας. 

Δεν είπε κανένας να είναι απ το ξεκίνημα στη βασική 5άδα αλλά για λύση πάγκου είναι πολύ καλή. Τώρα που αντί Λάσμε έχουμε κλασσικό βαρύ  5άρι  η αξία του φαίνεται περισσότερο μιας και είναι ναι μεν κάπως soft για 5άρι αλλά περισσότερο κινητός.

Η ομάδα πάει πρίμα!!!! ωραίο μπάσκετ που όπως και να έχει έχει λήψη από τον παναθηναϊκό αυτά τα 2 χρόνια ...... ο Ντούσκο έχει κάνει καλή δουλειά τελικά ''Ο Δικτάτορας''.  Με 2 ήττες χωρίς σημασία και με ματσάρες εκεί που πρέπει.

Ο Σλοτερ έχω την εντύπωση πως θα αποδειχθεί παίκτης με μεγάλες διακυμανσεις

Γιαυτό φέτος παίζουν όλοι για να μην υπάρχουν τα κενά που είχε πέρυσι ο παναθηναϊκός ( και έπαιζαν 7-8 παίκτες και οι υπόλοιποι ήταν στον πάγκο και σκούπιζαν! ) αν δεν μπορεί αυτός θα μπορεί ο Παπάς και αν όχι μετά έχει θέση ο Ντε Μάρκους.

Δημοσ.

Ακριβως, δεν εχουμε πια το πορτοφολι να εχουμε 7-8 παικτες γκαραντι ή ακομα και 9-10 οπως το '09

Οποτε η λυση ειναι να αξιοποιει ο προπονητης ολο το ροστερ

Εκτος απο 3-4 παικτες που περιμενεις να τραβανε στην πλειοψηφια ολων των ματς (Μητσος, Βλαντο, Γκιστ ή Φωτσης, Μπατιστα ειναι οι σταθερες μας φετος), ξερουμε πως ουτε ο Παππας, ουτε ο Σλοτερ, ουτε ο Μπλουμς, ουτε ο Μποχωριδης ή ο Λουκας ή ο Ραιτ θα τραβανε σερι

Αρα ειναι σημαντικο σε καθε ματς να βγαζουμε 8 παικτες με θετικη παρουσια και ας μην ειναι οι ιδιοι συνεχεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω 4 χρονια να παω στο ΟΑΚΑ, μπορει να μου θυμισει καποιος:

http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/

Για το ματς με την Μπαγερν:

Το τμημα 101 (Θυρα 1) γιατι εχει 10ευρω ενω τα συμμετρικα τμηματα (109, 123, 129) ειναι στην κατηγορια των 20ευρω;

Να υποθεσω επειδη ειναι πισω απτον παγκο της αντιπαλης ομαδας και υπαρχει (ακομα) προστατευτικο διχτυ που περιοριζει την ορατοτητα;

Επισης ειναι διπλα/μεσα στους οργανωμενους αν δεν κανω λαθος;

Γενικα αξιζει εκεινη η θεση για να στειλω κατι 60ρηδες θειους κλπ που θελουν να πανε και με ρωτανε σε ποιο τμημα να κλεισουν ή υπαρχει καποιο καλυτερο τμημα στην κατηγορια των 10 ευρω;

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Ας δωσουνε κατι παραπανω να πανε στα μπλε μωρε, εξαλλου φετος εκοψε τους πορτιερηδες στο κεφαλι των θυρων ο Δημητρακης

Γενικα θεμα δεν υπαρχει, ισα ισα τα μπαρμπαδια θα γουσταρουνε πεταλο

Με 10€ μπορεις να πας και στα τμηματα 11Χ που ειναι τα ασπρα πισω απο τη μπασκετα στην μερια του δικου μας παγκου και αν πας ψηλα βλεπεις μια χαρα. Αλλα γιατι δεν δινουν 20€ να πανε σαν ανθρωποι στα κιτρινα τουλαχιστον?

Εσυ γιατι δεν πατας?

Δημοσ.

Εγω δεν μενω Ελλαδα, μακαρι να μπορουσα.

Το θεμα ειναι οτι κλεισανε στο 101 και μετα μου το ειπανε, οι 2 ειναι γυναικες 60 χρονων, so ειναι σε φαση να μην πανε καν μολις τους ειπα οτι ειναι μεσα στους οργανωμενους. Εγω τους ειπα να πανε και να κανουν καμια βολτα στο γηπεδο να αραξουν πουθενα αλλου, αν δεν τους αρεσει εκει που κοψαν τα εισητηρια.

Δημοσ.

Να πάνε στις 'κρεμαστές' ψηλα.

Υπότιμημένες είναι, μια χαρά βλεπεις όλο το γηπεδο κ δεν εχει κ προπονηταραδες εξέδρας ουτε τόσο χριστοπαναγιες ,

όσο κάτω.

Είναι πολύ χαλαρα..

Αλλά προσοχή, να πάνε απεναντι απο οργανωμένους για να μην φάνε όλο το καυσαέριο :-)

Δημοσ.

Εγω δεν μενω Ελλαδα, μακαρι να μπορουσα.

Το θεμα ειναι οτι κλεισανε στο 101 και μετα μου το ειπανε, οι 2 ειναι γυναικες 60 χρονων, so ειναι σε φαση να μην πανε καν μολις τους ειπα οτι ειναι μεσα στους οργανωμενους. Εγω τους ειπα να πανε και να κανουν καμια βολτα στο γηπεδο να αραξουν πουθενα αλλου, αν δεν τους αρεσει εκει που κοψαν τα εισητηρια.

Οχι μωρε, κυριλε ειναι, δεν παιζει θεμα

Δεν γινεται εξαλλου κανα μπαχαλο στην 1. Οταν θα πανε γηπεδο αν δεν τους αρεσει πανε λιγο πιο διπλα, δεν θα ειναι και τιγκα και φετος εχουν κοπει οι πορτιερηδες στις θυρες

Μια χαρα θα ειναι

ΙΣΩΣ, τους παρουν λιγο οι μυρωδιες στο 101 αλλα κατα τα αλλα, και εκει να κατσουν, κανενα θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που έμενα δίπλα στο μπάσκετ και πήγαινα σε πάρα πολλά παιχνίδια, σταμάτησα γιατί δεν μπορούσα να πάω στα σημαντικά.

Γενικά όσο θα επιτρέπονται στρατοί στα γήπεδα, δεν θα ξαναπάω.

Δημοσ.

Ειπα κι εγω μετα το 0-1 μπορει να σταυρωσουμε νικη,απέναντι  στους Ρωσους.Αλλα στο τελος που ανοιξα το ραδιο ηταν 2-1.

Ουτε διαθεση να το δω δεν ειχα το ματσακι,όπως και κανενας φανταζομαι.

Δημοσ.

H 2η θεση στον ομιλο που οδηγει σε ομιλο με ΤΣΣΚΑ και πελατες θα κριθει μεταξυ ημων και Φενερ λογικα.

Η 3η με ποιους μας βαζει;

Δημοσ.

Αυτή η άμυνα μπας μπάζει από το 2004 όταν σταμάτησε ο Χενρικσεν από τότε έχει περάσει κάθε καρυδιάς καρύδι και προκοπή δεν βλέπουμε...

Το 2024 λέτε να έχει φτιάξει η αμυνα;

Δημοσ.

H 2η θεση στον ομιλο που οδηγει σε ομιλο με ΤΣΣΚΑ και πελατες θα κριθει μεταξυ ημων και Φενερ λογικα.

Η 3η με ποιους μας βαζει;

Μπαρτσα, Μακάμπι σχεδόν σίγουρα και μια από Ρεαλ Εφες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...