gdask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Διαβάστε και την αλλη ιστορία με τον Μποτινο. Δεύτερο χτυπημα στην χρόνια ψευτιά σήμερα. Μιλάμε για πολύ εύνοια ο Παναθηναικος στα χρόνια της χουντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 2ο χτυπημα με Μποτινο http://www.gazzetta.gr/football/article/671510/mpotinos-sto-gazzettagr-moy-evgale-pistoli Ο Βασίλης Μποτίνος ήταν ένας από τους πιο πλήρεις ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τα είχε... όλα! Πήγε στο Λιμάνι το 1965, μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου και χωρίς να έχει αρχικά ούτε σπίτι για να κοιμηθεί! Εξτρέμ από τα λίγα, στον Πειραιά δεν άργησαν να καταλάβουν την μεγάλη του αξία. Ήταν όμως, μέσα στην εποχή της επταετίας. Και εκτός από τρομερό ταλέντο, είχε και... τεράστιο τσαμπουκά, τον οποίο ούτε οι δικτάτορες δεν μπορούσαν να χαλιναγωγήσουν. Ανήμερα της 17 Νοεμβρίου, ο Μποτίνος μιλάει στο gazzetta.gr για τις διαμάχες του με τη χούντα! Το... παπούτσι που τα ξεκίνησε όλα «Υπήρξαν κάποιες χοντρές κόντρες , ακόμα και ξύλο είχε πέσει με αξιωματικούς της εποχής. Εκείνοι ήθελαν να το παίξουν... κάποιοι, έκαναν κατάχρηση εξουσίας. Εγώ και κάποιοι άλλοι δεν τους ανεχόμασταν», λέει αρχικά στο gazzetta.gr ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής. Το πρώτο επεισόδιο με το καθεστώς ήρθε το Δεκέμβριο του 1967. Οι «ερυθρολευκοι» έπαιζαν με τον Απόλλωνα στο Φάληρο. Ξαφνικά, πριν τη σέντρα, ο Μποτίνος καταλαβαίνει ότι έχει πρόβλημα με τα παπούτσια. Δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο τότε έφορος της ομάδας του, ο Συνταγματάρχης Παπαποστόλου. - ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ «Μόλις κατάλαβα ότι δεν είχα στο ντουλάπι μου τα κατάλληλα παπούτσια για το γήπεδο, του ζήτησα άλλα δεν μου έδωσαν σημασία. Τότε πέταξα στον νεαρό φροντιστή το παπούτσι μου. Το είδε το περιστατικό ο συνταγματάρχης Παπαποστόλου, τιον οποίο εγώ ούτε καν γνώριζα τότε. Και ξαφνικά με πιάνει από τη φανέλα και με απειλεί ότι θα με στείλει στρατοδικείο. Σήκωσα το χέρι και του έδωσα μια καλή, έπεσε κάτω και πήγε στα αποδυτήρια και είπε ότι δεν θα βγω να ξαναπαίξω. Έτσι, η ομάδα μπήκε για το δεύτερο μέρος με 10. Ο κόσμος όμως ξεσηκώθηκε, φώναζαν όλοι μαζί να ξαναμπώ και εγώ σηκώθηκα και ξαναμπήκα μέσα. Έβαλα μάλιστα και γκολ!». «Ακόμα και νεκρός θα παίζεις εδώ!» Η κόντρα με τη δικτατορία είχε μόλις ξεκινήσει, καθώς ο Παπαποστόλου ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ασλανίδη. - ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΕΦΟΡΟΣ «Όποτε έβρισκαν την ευκαιρία από τότε, μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Μια φορά πήγαμε να πάρουμε τα εισιτήρια που δικαιούμασταν και ο δικός μου ο φάκελος ήταν άδειος. "Εντολή δική μου", είπε ο Παπαποστόλου. Ακούστηκαν άσχημες φράσεις, του είπα πολλά. Τότε τράβηξε περίστροφο και ευτυχώς ήταν εκεί ο Σιδέρης και ο Αγανιάν και του άρπαξαν το χέρι! Είχα πολλά προβλήματα και με τον Ασλανίδη, που είχε ενημερωθεί για όλα. Δεν μου έβγαζε διαβατήριο και δεν με άφηνε να φύγω. Είχα πολλές προτάσεις, η μεγαλύτερη ήταν από Γερμανία, 1.5 εκατομμύρια μάρκα το χρόνο. Αλλά ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η δικτατορία με άφηναν. "Ακόμα και νεκρός θα παίζεις εδώ", μου έλεγαν. - ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Δεν ήταν βέβαια όλοι οι συνταγματάρχες σαν τον Παπαποστόλου, υπήρχαν και κάποια παιδιά που δεν έκαναν τέτοια νταηλίκια», τονίζει. Οι απειλές προς την οικογένειά του ήταν συχνό φαινόμενο. Παρά το τεράστιο ταλέντο του, η καριέρα του τελείωσε άδικα. Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό αυξανόταν, όταν, το 1970, έπαθε μια θλάση που αποτέλεσε την αρχή του τέλους. Όπως τονίζει: «Ο τραυματισμός μου ήταν οργανωμένη εγκληματική ενέργεια. Οι γιατροί έλεγαν να μην με βάζουν, αλλά έπαιζα με το ζόρι, με απειλούσαν με στρατοδικεία, επειδή αν δεν έπαιζα θα πήγαινα κόντρα στην επανάσταση. Τελικά, μου κόπηκε ο τετρακέφαλος». «Κάποιοι δεν ήθελαν να πάω στον Παναθηναϊκό» Ο αείμνηστος Φέρεντς Πούσκας τον πήγε στο γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο διάστημα που έμεινε εκτός δεν είχε καμία στήριξη, όντας «σημαδεμένος». Κατάφερε να επιστρέψει και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ενδιαφέρον, ωστόσο το καθεστώς δεν ήθελε να γίνει ποτέ αυτή η μεταγραφή. «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Μπουντουβή και μου είπαν ότι αποφάσισε ο Παναθηναϊκός να με εντάξει στη δύναμή του. Ο Ολυμπιακός όμως δεν ήθελε να γίνει η μεταγραφή. Κάποιοι μίλησαν στον Ασλανίδη και του είπαν ότι έτσι και είμαι καλά και παίξω μπάλα με τον Παναθηναϊκό, θα καεί ο Πειραιάς. Αποφάσισαν λοιπόν να μην επιτρέψουν την μεταγραφή». - ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Έτσι πήγε στον Πανιώνιο, έδειξε για μια ακόμα φορά τι αξίζει και έκλεισε την καριέρα του σε ηλικία 29 ετών. Μια καριέρα, πολλά υποσχόμενη, έπεσε θύμα των μεθοδεύσεων της χούντας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όλα είναι ψέμματα θα μας ανοίξουν τα μάτια τώρα οι γαυροταλιμπαν του φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όλα είναι ψέμματα θα μας ανοίξουν τα μάτια τώρα οι γαυροταλιμπαν του φορουμ. Ρε ως και αυτοι κρυφτηκαν σημερα! Οχι πως χρειαζοταν τα σημερινα για να καταλαβει καποιος λογικος ανθρωπος πως κατι τετοιο με το Γουεμπλει ΔΕΝ γινοταν να στεκει για πολλους λογους... Αλλα ηρθε και το σημερινο και αποτελειωσε ακομα και αυτους που τρωνε το σανο αμασητο! Ερχεται και το χτυπημα με τον Μποτινο και παπαλα... Και για να μην ξεχνιομαστε... Μια ζωη χουντα ως και σημερα... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2014 από krom271 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν φαίνεται να άρεσε το σύστημα Μποχου στους ρώσσους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το πλανο οικονομικης εξυγιανσης Αλαφουζου παει εξαιρετικα. NOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ας ειναι καλα ο Σαρρης που σας εδωσε αδεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γκρεμίστηκε ο μύθος του «Χουντέμπλεϊ»! Ο Νίκος Αθανασίου ... Νίκος Αθανασίου... 17 Νοεμβρίου... Μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Η σερβική απάντηση στις χουντικές φήμες Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, Ζόραν Φιλίποβιτς και Μιλοβάν Τζόριτς, σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τα σενάρια της εποχής για το... ξεπούλημα της πρόκρισης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου, η εφημερίδα "Έθνος" έφερε στην επιφάνεια ένα παλιό έγγραφο από την εποχή της Χούντας, το οποίο αποδείκνυε με ποιο τρόπο κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ταξίδεψε" μέχρι τη Σερβία και αρκετά μέσα ενημέρωσης της χώρας το αναπαρήγαγαν, μαζί με τους μύθους της εποχής για την εξαγορά του 3-0 από τη Δικτατορία των συνταγματαρχών. Παράλληλα, ορισμένοι από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι έπαιξαν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, σχολίασαν τις ιστορίες που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου. Ένας από αυτούς είναι ο Ζόραν Φιλίποβιτς, ο οποίος ήταν ο βασικός επιθετικός της σερβικής ομάδας εκείνη την εποχή και είχε αγωνιστεί τόσο στο Βελιγράδι, όσο και στην Αθήνα. Ο 61χρονος, σήμερα, προπονητής, μίλησε στη σερβική εφημερίδα "novosti" και ήταν δηκτικός με όσους αναπαραγάγουν την ιστορία του... πουλήματος. Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως "μαλ...ιες" τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς. "Αυτά είναι μ@λ@κιες και δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουν αποκτήσει βαρύτητα διάφορες ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ξέρω ότι σε κανέναν από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίξαμε σε εκείνο το παιχνίδι, δεν μας ζητήθηκε να κάτσουμε να χάσουμε από τον Παναθηναϊκό. Η νίκη των Ελλήνων με τρία γκολ ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου, από αυτές που συμβαίνουν στα γήπεδα όλου του κόσμου" τόνισε ο Φιλίποβιτς στο ξέσπασμα του. Έπειτα, αιτιολόγησε γιατί κανείς από την ομάδα δεν θα πουλούσε την πρόκριση για τα χρήματα: "Η ευκαιρία να παίξουμε σε έναν τελικό ίσως να ήταν η μοναδική στην καριέρα μας και η δόξα που θα κερδίζαμε από την πρόκριση δεν έφτανε να ξεπληρωθεί με τα χρήματα που λέγονται (σ.σ. από τα 3 εκατομμύρια δραχμές που γράφτηκαν). Το να μιλάμε για ζήτημα κέρδους είναι απλά αστείο". Λιγότερο καυστικός αλλά εξίσου απόλυτος ότι δεν υπήρξε χρηματισμός ήταν ο παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα, Μιλοβάν Τζόριτς, σε δηλώσεις του στη σερβική ιστοσελίδα "Kurir". Επίσης μέλος της ενδεκάδας στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ήταν κατηγορηματικά σίγουρος για την απάντηση στην ερώτηση εάν ξέρει για συμπαίκτες του ή για διοικούντες που να είχαν χρηματιστεί και την εξέφρασε με βεβαιότητα... "Υπεύθυνα σας λέω ότι κανένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν συμμετείχε σε κανενός είδους απάτη και είμαι πεπεισμένος ότι κανένας από την διοίκηση δεν είχε δεχτεί χρήματα για να μας οδηγήσει στην ήττα. Έχετε γνωρίσει εκείνους τους ανθρώπους; Θα γελούσαν εάν οι Έλληνες έβαζαν μπροστά τους 100.000 δολάρια για να κάτσουμε να χάσουμε και θα τους έβαζαν στοίχημα 1 εκατομμύριο ότι θα προκρινόμασταν. Τόσο σίγουροι ήμασταν για την πρόκριση, ούτε ένας δεν αμφέβαλε. Στο Βελιγράδι έπρεπε να είχαμε νικήσει 8-1 αντί για 4-1" υπογράμμισε με έμφαση ο Τζόριτς... http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/h_servikh_apanthsh_stis_xoyntikes_fhmes.3151425.html Αφού οι Γαυροι και η κυρα Δέσποινα λένε άλλα,δεν καταλαβαίνω..... Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Μια το επίσημο έγγραφο της εποχής μια ο Μποτίνος μια τώρα οι σέρβοι μέχρι και ο πιο ηλίθιος γαύρος θα πρέπει να σταματήσει να αναπαράγει πια αυτήν την παραμύθα.... Αποδεχθείτε το κύριοι 1970-1971 Τελικός Πρωταθλητριών Ευρώπης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Όμορφα τα λέει ο προπονητής. Ακόμα πιο όμορφα όμως τα λέει ο αμυντικός του Αστέρα: Τις καταγγελίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα Ευρωπαϊκά έντυπα, ήρθε να επιβεβαιώσει με συνέντευξη του ο Μίλε Νοβάκοβιτς, παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα και συμμετέχοντας στα ημιτελικά του 1971 : «Είμαι βέβαιος οτι το παιχνίδι ήταν στημένο», δήλωσε. Συγκεκριμένα, ο Νοβάκοβιτς είπε: Μ.Ν.: «Είμαι πεπεισμένος πως το παιχνίδι ήταν στημένο. Ακόμα κι έπειτα 36 χρόνια, είμαι βέβαιος πως μας είχαν ναρκώσει – περπατούσαμε στο τερέν σα να ήμασταν σε όνειρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω τι περάσαμε απ’τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Βελιγράδι. ΔΗΜ.: Τι συνέβη στην Αθήνα, ξεκινώντας απ’την άφιξη σας στο ξενοδοχείο «Hilton»;Μ.Ν.: «Φτάσαμε στην Ελλάδα την Κυριακή, τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι – και το να πούμε οτι η διαμονή μας στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη ήταν περίεργη, θα αποτελούσε επιεική χαρακτηρισμό. Δεν κοιμηθήκαμε για νύχτες – απλά δε μπορούσαμε, χάρη σε κάποια τύμπανα που χτυπούσαν συνεχώς, σα μια θερμή υποδοχή των οικοδεσποτών. 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε, προσγειώθηκε στο γήπεδο (οργώνοντας ουσιαστικά το τερέν) και βγήκε απο μέσα μια «βασίλισσα ομορφιάς». Μας έδωσε δώρα – ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση. Ήταν κοινή πρακτική των συλλόγων να ανταλλάσουν δώρα πριν τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι, το ίδιο κορίτσι πέρασε τη νύχτα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ευγνωμονόντας τον για την μεγάλη του συμμετοχή, υποθέτω. Στη συνέχεια δήλωσε οτι ήταν ένα δείγμα εκτίμησης προς τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όλα τα είδη περιέργων υποθέσεων εκτιλύχθηκαν εκεί, πιστεύω πως μας έδωσαν φαγητό κατά τη διαμονή μας που περιείχε κάποιες ουσίες που μας ζάλισαν, αλλά η λεμονάδα στο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε το τελικό χτύπημα». ΔΗΜ.: Τι εννοείτε με «το τελικό χτύπημα»;Μ.Ν.: «Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα αγώνα, αποτέλεσμα σφάλματος του Κλενκόβσκι, που γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Ντούϊκοβιτς στα 2 μέτρα, που πολύ απλά, δε το κάνεις ποτέ. Τότε, ο επιθετικός τους, ο δίμετρος Αντωνιάδης, απλά έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Δεν είδα καν το γκολ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος. Ο προπονητής, Μίλιανιτς, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ήθελε να μας χαστουκίσει όλους. Δεν πίστευε πως ήμασταν εμείς εκεί έξω που χάναμε με 1-0 από μια ομάδα κατώτερης κλάσης. Συμφωνήσαμε να τους επιτεθούμε και να τους τσακίσουμε στο 2ο ημίχρονο, όταν ένας κοντός Έλληνας ήρθε στα αποδυτήρια μας και μας έφερε αναψυκτικά. Ήπιαμε τη λεμονάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι απ’το παιχνίδι. ΔΗΜ.: Τι συνέβη τότε;Μ.Ν.: «Θυμάμαι μόνο πως τραγουδούσαμε και γελούσαμε στο αεροπλάνο στο ταξίδι της επιστροφής. Ναι – τραγουδούσαμε και γελούσαμε ! Δεν «ξύπνησα» μέχρι που προσγειωθήκαμε στο Βελιγράδι και έφτασα σπίτι, όπου ο πατέρας μου με χαστούκισε. Η μητέρα μου δε μου μιλούσε για έξι μήνες και οι καλύτεροι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Μας κατηγορούσαν όλοι οτι πουλήσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος στη χώρα το έφερε βαρέως και δε μπορούσε να αποδεχτεί την ήττα. Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό και γιατί κανείς δε τολμούσε να μιλήσει γι’αυτό. Δεν υπήρχε μέρος για να το πείς δυνατά. Ήταν όλα συμφωνημένα, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απ’τους παίκτες και το προσωπικό». 9 Ιουλίου του 69 κύπελλο στο κέρμα της χούντας τα παιδιά: Και επί χούντας διεγράφησαν και τα χρέη του ΠΑΟ από τον ευεργέτη Ασλανίδη: Γράφει η Αθλητική Ηχώ. Πάμε πάλι για το ποια ήταν η ομάς της χούντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 @8elwadsl εγώ άλλο δεν κατάλαβα. Για ποιο λόγο θα κάτσω να πάρω στα σοβαρα κάθε χρονο αποκαλύψεις που τυχαια βγαινουν πάντα τέτοιες μέρες, καθως και άρθρα απο αντικειμενικους καλή ώρα σαν τον Αθανασίου, για το πόσο η χούντα δεν στήριζε το τριφύλλι; Τώρα τα μπεεεε και τα άλλα σαχλα ας τα αφήσουμε εκτος αν ειμαστε 10χρονα. Για μας τους γαυρους αντι να κοιταμε το κομπλεξ περι χουντας του ΠΑΟ, καλύτερα να κοιτάξουμε τι σκατα θα γίνει με τα αυγα που έχουν φωλιάσει στο Φάληρο. Λέω τώρα εγώ. Υ.Γ Σκατα στη μαπα καθε φασίστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το προπονητη κεντρο στο Ρεντη ξερεις ποιος στο εφτιαξε ρε Δια? Τελικα ηταν στημενο ή τους ναρκωσαν? Ποιοι πηραν τα 7 πρωταθληματα 67-74? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πάντως μερικά αποσπάσματα από αυτό που παρέθεσες ειναι για γέλια Ενας άγνωστος κοντός έλληνας που δεν κατονομάζει ούτε αναφέρει με ποια ιδιότητα βρέθηκε στα αποδυτήρια τους,τους πρόσφερε λεμονάδα και αυτοί την ήπιαν!Τόσο αφελείς ήταν.... Εικόνες μπορώ να βρω αρκετές κ εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το προπονητη κεντρο στο Ρεντη ξερεις ποιος στο εφτιαξε ρε Δια? Τελικα ηταν στημενο ή τους ναρκωσαν? Ποιοι πηραν τα 7 πρωταθληματα 67-74? Δεν ξέρω, πες μας εσύ. Ρώτα τον Νοβάκοβιτς Ποιος σύλλογος πήρε 80 τίτλους σε 7 χρόνια? Πάντως μερικά αποσπάσματα από αυτό που παρέθεσες ειναι για γέλια Για γέλια είναι βασικά το απόσπασμα με το δάνειο που παρέθεσες. Ο Ολυμπιακός πήρε δάνειο και ο Παναθηναϊκός διαγραφή χρεών. Αυτό θα πει αυτογκόλ. Ο κος Ασλανίδης επισκεπτόμενος τα γραφεία του συνδέσμου φίλων ΠΑΟ της Καισαριανής το 63 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το προπονητη κεντρο στο Ρεντη ξερεις ποιος στο εφτιαξε ρε Δια? Τελικα ηταν στημενο ή τους ναρκωσαν? Ποιοι πηραν τα 7 πρωταθληματα 67-74? Ούτε τη τσιπα να σταματησετε αυτές τις αηδίες δεν έχετε. Ολόκληρο θέμα έγινε εχθές, τάχθηκα υπερ του ΠΑΟ ωστε να τελειωνουν αυτές οι αηδίες και συνεχίζετε. Για την ιστορία το προπονητικό στου Ρέντη έχει ιστορία που ξεκινάει απο το 1955 και καταλήγει να προπονηθεί ο Ολυμπιακός το 1973. Με απίστευτες δωρεές απο Ολυμπιακούς και με δάνειο 1.5 μυριο, το οποίο και ξεχρεωθηκε επι μεταπολίτευσης. Λες και άμα ισχυαν αυτές οι αηδίες δε θα συνεχιζαν να σε τρολάρουν όσοι το κάνουν με άλλους τρόπους. Η κυρα Δέσποινα και το πότε φτιάχτηκε το στοιχειωμένο προπονητικό θα περίμεναν...ελεος απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις