Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι πως με τις διαιτησίες που είδαμε υπάρχει περιθώριο για πρωτάθλημα, αλλά, διώχνουμε Νταμπίζα και τελικά παίρνουμε Ζιλμπέρτο; Η Ψυχή ο Καρα που θέλαν που παίζει και τι κάνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

"...Νάνο, Αμπεΐντ, Σίλντενφελντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Πέτριτς, Στιλ και Μπερίσα αποτέλεσαν τις μεταγραφικές επιλογές του. Μιλάμε για τουλάχιστον 80% επιτυχία. Το deal με το Αμβούργο για τον Μάρκους Μπεργκ (εισήγηση Αναστασίου) αριστοτεχνικό από πλευράς Νταμπίζα, με το "τριφύλλι" να μην πληρώνει ευρώ (αφήνοντας στον γερμανικό σύλλογο το 35% των δικαιωμάτων του).

Στις παραχωρήσεις των Μαυρία, Φιγκερόα, Καπίνο η διαπραγματευτική διαχείριση από πλευράς του απέφερε επιπλέον χρήματα στο ταμείο της "πράσινης" ΠΑΕ. Συνολικά από τις πωλήσεις επί θητείας του (προσθέστε και τον Καρνέζη) ο ΠΑΟ εισέπραξε κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η... βιτρίνα του Τσάμπιονς Λιγκ ούτε η... προεργασία για διασυνδέσεις με κορυφαίους Ευρωπαίους agents (όπως για παράδειγμα ισχύει στον Ολυμπιακό). Κατά συνέπεια ο Νταμπίζας de factο έκανε τη βασική του δουλειά σωστά..."

Και τον διώχνουν για τον Τάκη Φύσσα & το Βόκολο; λελ που λέει και μια ψυχη.

Και μισο λεπτο φετος δεν ειχε budget, πηρε στιλ θετικος, δανεικο τον μπουι ανεβαινει, πηρε τον μπουρμπο δωρεαν που ολοι νομιζανε οτι ειναι ο λαμ επειδη εκανε μια καλη χρονια στον οφη. Δηλαδη με 0 budget ποιον επρεπε να φερει?

Παιδια,ειναι ξεκαθαρο οτι ο Αλαφουζος θελει να ριχνει τις ευθυνες σε ολους τους αλλους,εκτος απο την ομαδα και τον ιδιο.Για να τα εχει καλα με την 13? Με τον κοσμο γενικοτερα? δεν ξερω..

Παντως αυτο φαινεται και με την απομακρυνση του Νταμπιζα (που αν δεν ηταν αυτος ισως να μην εμπαινε για δευτερη συνεχομενη φορα στα playoffs),αλλα φαινεται και με την γραμμη που περναει σε γκελες που κανει ο Παναθηναικος. Εκτος αν πιστευει καποιος οτι ο Αναστασιου,οντως εβλεπε πληρες το ροστερ,ή οτι οι δηλωσεις περι ball boys κτλ ειναι οντως αυτα που πιστευει ο ιδιος!

Ρε παιδιά ο Ζιλμπέρτο θα έρθει για να παίξει μπάλα 38 χρονών πλάκα κάνουμε;

edit:

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να απαντήσει στον Παναθηναϊκό τον επόμενο μήνα. Δύσκολο το ποδοσφαιρικό κομμάτι, πιο πιθανή η... ενεργοποίηση του ως σκάουτερ.  

Διάβασε περισσότερα στο: Τον Δεκέμβριο η απάντηση του Ζιλμπέρτο | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Εξω με θλαση ο Ραιτ.

Κριμα και ηταν αναγκαιος στο παιχνιδι της Βαρκελωνης απεναντι σε ομαδα με φορτωμενη φροντ λαιν οσο δε παει.

Τετοια μικρά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες

Στα του Νταμπίζα που το πέρασμα του από την ομάδα ήταν παραπάνω από θετικό αγωνιστικά και ο ίδιος ήταν ΚΥΡΙΟΣ ακόμα και σε δύσκολες και απαράδεκτες συνθήκες, ουσιαστικά "φορτώνεται" το φιασκο με τον Αμπέιντ που ως πριν 3 εβδομάδες διέδιδε ότι το σκέφτεται, και την αδυναμία του να διαλέξει νέους παίκτες από την εγχώρια αγορά (όχι ακριβούς στυλ Μπακακη ας πούμε). Πολλά ακούγονται και για τις σχέσεις του με τον Αναστασίου και τις διαφωνίες τους το καλοκαίρι

Παιδιά,καλύτερα Νίνης παρά αυτός ο Πράνιτς,και όμως ναι!

@washcloud O whosdatinsomniac πιο πολύ επισήμανε και κάποια άλλα πράγματα ή διατύπωσε διαφορετικά από εσένα κάποια άλλα,δεν διαφωνείτε,και οι δύο μιλάτε σωστά.Ο ΠΑΟ θέλει προπονητή με αυτό που λέμε ''killer instict'',όχι μια αξιοπρεπή λύση τύπου Πεδουλάκη.Το ροτέισον που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εντελώς χάλια και ειδικά όταν κάθε φορά που ένας παίκτης έβαζε 2-3 συνεχόμενα σουτ/τρίποντα και τον άλλαζε αμέσως,ε αυτό μου έσπαγε τα νεύρα χαχα.'Οχι δεν είμαστε προπονητές ,απλά λέμε την αποψή μας έχοντας δει αρκετά χρόνια μπάσκετ επί Ομπράντοβιτς.

Με τον Ινσό όμως έχουμε μία -αλλά ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ- διαφωνία, επί συγκεκριμένου : στέλνει στον Κάδο τον Πεδουλάκη, ενώ αξιολογώ πως όχι, δεν πήγαν χαμένα τα σχεδόν 2 του χρόνια. (...εκτός κι αν κάποιος είναι ο Παππάς ή ο Βλάντο...)

Κατά τ' άλλα, σίγουρα συμφωνούμε σε διάφορα. Το τόνισα κι εγώ. Αλλά όπως είπα, το θέμα μου είναι η αξιολόγηση της προσφοράς Πέδουλα. Του οποίου επίσης είπα ΔΕΝ ήμουν φαν και ότι σαφώς προτιμώ αυτό που βλέπω από ΠΑΟ φέτος (έστω κι αν είναι νωρίς).

2 χρονια συμβολαιο ο Γιαννακης ο Μπλουμς.

Χαθηκε να τον εφερναν 2-3 χρονια νεοτερο? :P

χαχαχα το ιδιο λεγαμε κ για τον Ντελκ.

Φανταζομαι είναι το ταβανι του Γιαννη,ότι εχουμε δει μεχρι τωρα κ δεν θα συνεχισει ετσι.Κ παλι όμως είναι ενας πολύ καλος σουτερ που θα δωσει λυσεις στην ομαδα.

Μου θυμιζει  το στυλακι του τον Carroll που παιζει στη Ρεαλ.

Για την ομαδα,μιας κ δεν ειχα την ευκαιρια να γραψω,συμφωνω κι εγω οτι παιζουμε πολύ ομορφο μπάσκετ,εχω δει στο ytube 3-4 φορες όλα τα καλαθια με Φενερ κ Αρμανι,κ θελω να τα ξαναδω.Αυτά τα ματς είναι λες κ είναι βγαλμενα από παλιες καλες εποχές.

Ευτυχως ο Ιβάνοβιτς δειχνει να περναει την φιλοσοφια του στην ομαδα,μακαρι να εχει κ συνεχεια αυτό που βλέπουμε.

Παντως επιθετικα νομιζω ότι μεχρι κι ο Μαυροκεφαλος ,θα βοηθησει ακομα περισσοτερο την ομαδα,σε σχεση με περσι.Ειδικα τωρα που οι επιθεσεις είναι πιο Free σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια,που είμασταν μεσα στο αγχος,οποτε καναμε επιθεση.

Με τον Ινσό όμως έχουμε μία -αλλά ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ- διαφωνία, επί συγκεκριμένου : στέλνει στον Κάδο τον Πεδουλάκη, ενώ αξιολογώ πως όχι, δεν πήγαν χαμένα τα σχεδόν 2 του χρόνια. (...εκτός κι αν κάποιος είναι ο Παππάς ή ο Βλάντο...)

Κατά τ' άλλα, σίγουρα συμφωνούμε σε διάφορα. Το τόνισα κι εγώ. Αλλά όπως είπα, το θέμα μου είναι η αξιολόγηση της προσφοράς Πέδουλα. Του οποίου επίσης είπα ΔΕΝ ήμουν φαν και ότι σαφώς προτιμώ αυτό που βλέπω από ΠΑΟ φέτος (έστω κι αν είναι νωρίς).

Η βασική διαφωνία είναι πως ο Παο δε χρειάζεται αξιοπρεπείς βραχυπρόθεσμες προπονητικές λύσεις. Αλλά προπονητή που θα δώσει ταυτότητα στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Πεδουλάκης είναι μια χαρά, να κρατήσει τα μπόσικα, αλλά δεν είναι προπονητής που θα πάει το παιχνίδι ένα επίπεδο παραπέρα. Για αυτό θεωρώ πως ο Παο έχασε χρόνο με τον Πεδουλάκη. Στα δύο χρόνια του στην ομάδα, ο Πεδουλάκης δίδαξε πως μπορεί ένας προπονητής να εξουδετερώσει τον τρόπο παιχνιδιού του Μπαρτζώκα (μεχρι και ο Αλβέρτης, που δεν είναι προπονητής, εφάρμοσε την τακτική του Πεδουλάκη). Δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο που να μας δίδαξε ο Παο του Πεδουλάκη. Χωρίς να θέλω να τον προσβάλω, στα μάτια μου το μπάσκετ που παίζαμε, ήταν το μπάσκετ του ΟΣΦΠ επί Ιωαννίδη, στην έκδοση του 2013 και όλοι ξέρουμε πόσα ευρωπαϊκά πήρε ο Γιάννης... (Τους τίτλους τους αναφέρω ως ένδειξη πως πάντα κάποιος τον έπιανε κώτσο).

Αυτό είναι κατάντια για τον οργανισμό που ονομάζεται Panathinaikos BC. Προτιμώ ένα πείραμα, τύπου Κατσικάρη (λόγου χάρη), παρά μια σταθερά τύπου Πεδουλάκη. 

Και το επεκτείνω, στο θέμα του μουντομπάσκετ πριν πάρουμε  προπονητή, έγραφα πως αν θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα, το προπονητικό δίδυμο της εθνικής πρέπει να είναι Μπλατ/Κατσικάρης (και τα έγραφα πριν ο Μπλατ τα σηκώσει όλα). Τι μας δίδαξε το μουντομπάσκετ; Πως οι πρωταθλητές (που ουσιαστικά κατέβηκαν με την 2-3η ομάδα τους) είχαν για προπονητή που εξελίσσει το μπάσκετ τα τελευταία 20-30 χρόνια, έχοντας μαζέψει σφαλιάρες από κωλέγια (σωστή η ορθογραφία) μέχρι και την Εθνική Ελλάδος. Οι δευτεραθλητές είχαν έναν εκκολαπτόμενο προπονητή/στοίχημα, που σκεφτόταν/φαντασιωνόταν το παιχνίδι ως παίκτης και έδινε οδηγίες ως γνήσιος απόγονος του προπονητικού αμαλγάματος της πρώην Γιουγκοσλαβίας. [ότι αναφέρω για τις ΗΠΑ, ισχύει και για τους τριταθλητές, Γάλλους.]

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι πως υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες (οργανισμοί), που πάνε το μπάσκετ μπροστά, Spurs, Phil Jackson, Kentucky, Duke, Panathinaikos, Obradovic, Macabi Tel-Aviv, USA, Spain, Servia, Messina (αυτός έχει ταβανιάσει/μπερδεψει τον εαυτό του), Zalgiris κ.α., δε βάζεις προπονητή τύπου Πεδουλάκη, που ξέρει εξαιρετικά τα βασικά και έχει εμπειρία, αλλά είναι περιορισμένος.

• Like 1

Και πανω που συνεχιζουμε να λεμε τα αυτονοητα για τον Αρτζυ ερχεται να μας επιβεβαιωσει και ο ιδιος:

Hττα εντος εδρας για την Καζαν του τεραστιου μπατζετ και των αστερων, απο καποια Nizhny Novgorod (στα ελληνικα δεν ξερω καν πως λεγεται αυτη η ομαδα). Της οποιας δεν ξερω ουτε μισο παιχτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...