Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον ο Αναστασιάδης ειναι αυθεντικός. Ο άλλος ειναι ξεκάθαρο οτι ακολουθεί συγκεκριμένη γραμμή διοίκησης.

O αλλος ειναι αστειος..

Βγαινει και κρινει τον ΟΦΗ για το ποδοσφαιρο που επαιξε στη λεωφορο και στα δυο ντερμπι παρουσιασε ακριβως το ιδιο πραγμα.

Οταν χανει του φταινε ολοι οι αλλοι περα απο την ιδιο και την ομαδα του. Αν ηταν μαγκας θα ελεγε εστω μια φορα "χασαμε γιατι δεν παιξαμε καλα"!

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μπράβο στην ομάδα για την @@δατη νίκη.

Και 2 παρατηρήσεις, όπως είπε και κάποιος πιο πριν ο Μπουρμπος πρέπει να είναι πάντα το δεξί μπακ της ομάδας γιατί απλά είναι δεξί μπακ!

30φυλοπουλος πάγκο και πολύ δουλειά αν θέλει να ξαναδεί 11αδα τον έχω σιχαθει μας έχει κάψει πόσες φορές όπως και ο Κουτρουμπης που όμως ήταν πολύ καλός σήμερα και αρχηγός!!! Ετριβα τα μάτια μου όταν το δα.

Λουκ Στιλ και νιώθω πια ήρεμος, φαίνεται Νοιερ μπροστά στο Κοτσολη.

Δημοσ.

Παντως και ο καρελης ,αν και εχει φαει κραξιμο απο εμενα,ο τυπος παιρνει  φανελα βασικου.Καθε μηνα πιο βελτιωμενος,και μεσα σε καθε φαση.Και σιγα σιγα τα παστελωνει τα γκολακια,αμα φτιαξει λιγο το τελειωμα του θα κανει μεγαλη καριερα.

Δημοσ.

Μπράβο στην ομάδα για την @@δατη νίκη.

Και 2 παρατηρήσεις, όπως είπε και κάποιος πιο πριν ο Μπουρμπος πρέπει να είναι πάντα το δεξί μπακ της ομάδας γιατί απλά είναι δεξί μπακ!

30φυλοπουλος πάγκο και πολύ δουλειά αν θέλει να ξαναδεί 11αδα τον έχω σιχαθει μας έχει κάψει πόσες φορές όπως και ο Κουτρουμπης που όμως ήταν πολύ καλός σήμερα και αρχηγός!!! Ετριβα τα μάτια μου όταν το δα.

Λουκ Στιλ και νιώθω πια ήρεμος, φαίνεται Νοιερ μπροστά στο Κοτσολη.

Εγώ τον πιστεύω τον 30αντά,αλλά μόνο σαν κεντρικός αμυντικός.Δεν φταίει ο τύπος που ο καλός κατά τα άλλα για μένα Αναστασίου είδε όνειρο και τον είχε δεξιά.Κουτρουμπής δείχνει ένας καλούτσικος αμυντικός,που θα έχει κάποιες καλές μέρες,μέχρι εκεί.Στη παρούσα φάση μας κάνει πάντως, Ο Άγγλος καμία σχέση πάντως με τον συνέχεια αγχωμένο Κοτσόλη. Νωρίς ακόμα να κρίνουμε,αλλά φαίνεται πως την ελάχιστη δουλειά του θα την κάνει.Το αν είναι τέρμα κλάσης ή όχι θα δείξει. Εγώ πάντως αμφιβάλλω. Μακάρι να βγω λάθος.

Ατζαγκούν είναι η αδυναμία μου. Θεε μου,μα τι φάτσα. Δεν του λείπει το χαζογκόλικο αλλά νομίζω ότι είναι εμφανές η βελτίωση.Βασίκα ο τύπος προσπαθεί και κάνει μπαμ.Κανείς δεν λέει τίποτα για Κλωναρίδη αλλά από πέρυσι έχει δείξει ότι είναι παιχτράκι.

Δημοσ.

...μεγάλο λάθος οπτικής, μπρο.

Ο Πέδουλας κάθε άλλο παρά τον πήγε πίσω τον ΠΑΟ. Ξεχνάς προφανώς, του μπηγκίν γουίθ, ότι ανέλαβε καπάκι με αποχώρηση Ζοτς, αποχώρηση της πλειονότητας των τότε παικτών, και παραλίγο αποχώρηση των Γιαννακοπουλαίων. Γενικά ένα...αποχωρητήριο (sic) δηλαδή.

Kαι εκεί που όλοι ήταν στα "ΩΙΜΕ", έστησε μια ομάδα "από το πουθενά", η οποία και δυο εγχώρια νταμπλ πήρε, και στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας έφτασε (και παραλίγο να πέρναγε και Φ4) και γενικά "υπερασπίστηκε" επαρκώς το όνομα μιας ομάδας που επί 15ετία γαμόδερνε στο τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, αντί να συνδράμει στον τότε διαφαινόμενο διασυρμό της. Και πέρασε και μια γενική αμυντική φιλοσοφία (ασχέτως που δύο βασικά του εργαλεία δεν βρίσκονται πια εκεί). Και "ανέδειξε" και παίκτες (άσχετα πάλι εάν σήμερα μόνο ένας είναι παρών) - σε βαθμό μάλιστα το καλοκαίρι παραλίγο να γίνει,,,,"λαική επανάσταση", για το άδειασμα δύο από αυτών των εμβληματικών (και ουσιαστικής προσφοράς αυτό το δίχρονο) παικτών...

Γενικά, ο Πέδουλας για εμένα έκανε μόνο δύο κακά : δεν έσπρωξε τους νέους όσο χρειαζόταν, και ξεζούμισε υπέρ του Δέοντος τον Μητς τον ενάμισή του χρόνο (με αποτέλεσμα αντίθετο μάλιστα από αυτό από το οποίο προσδοκούσε, με το ξεζούμισμα, πράγμα που του γύρισε μπούμερανγκ κι όλας). Δεν μπορούμε να ξέρουμε βέβαια, αλλά φρονώ ότι δεν θα ήταν τόσο εύκολο το έργο του Ιβάν του Τρομερού σήμερα, αν αυτός είχε αναλάβει το 12 (μάλιστα κάπου πήρε το μάτι μου ότι του είχε από τότε προταθεί, αλλά ακριβώς επειδή δεν ήθελε να κάνει το αμορτισέρ ο Μαυροβούνιος, δεν είχε δεχτεί για άμεση ανάληψη. Δεν ξέρω αν είναι θεωρία ή έχει και βάσεις ρεπορτάζ).

Κοντολογίς στα τέτοια μου εμένα όλα τα παραπάνω, δεν με αγγίζουν ως άτομο. Αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι την κράτησε ψηλά "την σημαία του ΠΑΟ ο Άρτζης". Κι ας έβγαινε στο παρκέ ένα μπάσκετ "σακάτικο", χωρίς πολλή παραγωγή και ελάχιστο θέαμα...

Βασικά Διαφωνώ.-

O Πεδουλάκης έπρεπε να φτιάξει ομάδα, έχοντας την υποχρέωση να κρατήσει μόνο έναν παίκτη -3D-, τι κατάφερε να φτιάξει;;; Μία ομάδα που μπορούσε να νικήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης -ΟΣΦΠ- σε σειρές αγώνων και να είναι επιπέδου top8 στην Ευρώπη. 

Αυτά είναι τα επιτεύγματά του. 

Αυτά είναι σημαντικά επιτεύγματα, αν είσαι το περιστέρι, ο ολυμπιακός, η αρμάνι, η μπάγιερν, η ρεάλ... Όχι αν είσαι ο Παναθηναϊκός που δίδαξες μπάσκετ για 15 χρόνια. Ο ΠΑΟ μας έμαθε μπάσκετ και στο "μας" συμπεριλαμβάνονται φίλαθλοι, οπαδοί, haters, η μαμά μου κι όποιος άλλος θες.

Μετά τον ομπράντοβιτς δεν περιμέναμε την ίδια ομάδα, περιμέναμε νέες ιδέες, περιμέναμε μια ομάδα που θα παίξει μπάσκετ, όπως δεν παίζουν οι υπόλοιποι. Αυτό ο Πεδουλάκης δεν το κατάφερε και αυτό χρεώνεται. Ο Πεδουλάκης είχε τη στήριξη όλων για σχεδόν 2 χρόνια, της διοικησης, των οπαδών ακόμα και του 3D που τον έκανε 5D, και κατάφερε να παίζουμε πιο αποκρουστικό μπάσκετ από τον ΟΣΦΠ του Ιωαννίδη και τη Λιμόζ του Μαλκοβιτς, μαζί, για να πάρει ΔΥΟ - "2"- πρωταθλήματα, που ουσιαστικά κανείς δεν του τα απαιτούσε. 

Είναι χαρακτηριστικό πως την πρώτη χρονιά έκανε διορθωτικές μεταγραφές φέρνοντας τον Καπόνο, και μα την παναγία, δεν πρέπει να έβγαλε ένα σύστημα για ελεύθερο σουτ. Και τη δευτερη χρονιά, έφερε 2 ταλαντούχους παίκτες με πλήρεις χρονιές στην Α1 και μόνο που δεν τους έδωσε παρκετέζα για να σφουγγαρίζουν όταν πέφτει κάποιος κάτω. 

Δε θα σου αντιπαραβάλω αυτήν την τακτική του, με το πως χρησιμοποίησε για παράδειγμα ο Ζοτς τον Καλάθη στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, θα σου υπενθυμίσω με ποιους γυρίσαμε -3η περίοδο- τον αγώνα κυπέλλου φέτος με το γάβρο (είχαμε και τύχη). Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι (ντέρμπι) του, ο Ιβανοβιτς πήρε ότι μπορούσε από 11 παίκτες, μείωσε τη διαφορά, με Διαμαντάκο (μπαρουτοκαπνισμενος στα ντέρμπι των παμπαίδων/εφήβων) στο 5 και Γιανκοβιτς (mvp σφουγγαριστρας 2013-14) στο 4. Θα κράζαμε τον Ιβάνοβιτς που δε στέλεχωσε την ομάδα καλύτερα, αν χάναμε; Ναι θα τον κράζαμε. Μας έδειξε τα @@ του στην κριτική και τα προπονητικά του @@ μέσα στο γήπεδο; Ναι μας τα έδειξε. Μας δείχνει έναν παναθηναϊκό, που ότι και αν συμβεί, παίζει το παιχνίδι του; Ναι μας τον δείχνει! Θα κερδίζουμε πάντα; ΌΧΙ, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια, που ανυπομονώ να δω το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Σκέφτομαι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και έχω την ευφορία της υπόσχεσης για παγωτό ενός 3χρονου. 

• Like 4
Δημοσ.

Σωστος ο απο πανω.

Βασικη διαφορα Πεδουλακη με Ιβανοβιτς:

Με Πεδουλακη μπορει να εχανα απο την Μπαρτσελονα με 1 ποντο και να ηθελα να σπασω την tv απτον τροπο που παιξαμε κι απτις ευκαιριες που πεταξαμε για να το παρουμε.

Με Ιβανοβιτς μπορει να φαω μεθαυριο 20 ποντους στο κεφαλι, αλλα δε θα εχω κανενα προβλημα γιατι πηρα μπασκετ και για το σπιτι απο τα παιχνιδια της ομαδας μου με Φενερ και Αρμανι κι εχω υπομονη μεχρι το επομενο που θα συμβει το ιδιο κι ας μεσολαβησουν 1-2 ασχημα αποτελεσματα. Οπως στο αγγλικο πρωταθλημα που χανει ο πρωτος απτον τελευταιο της βαθμολογιας και δεν τρεχει καστανο, παμε για την επομενη αγωνιστικη.

Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι αυτη η ομαδα εχει κι αλλα περιθωρια βελτιωσης κι αυτο με κανει να αφηνω πισω ενα κακο αποτελεσμα και να θελω να παω γρηγορα στο επομενο παιχνιδι. Οπου θα δω νεα προσωπα, νεες επιθεσεις, νεο πρωταγωνιστη. Με Πεδουλακη τι εβλεπα? Εναν ξεθεωμενο 37λεπτο Μητσο να προσπαθει να περισωσει οτι μπορει σε αμυνα και επιθεση απο μια ομαδα που σουταρε 3ποντα στο 24ο δευτερολεπτο, αρνουταν να τρεξει ενω ειχε παιχτες με ικανοτητα σε ανοιχτο γηπεδο (Μπραμος, Γκιστ, Λασμε, Φωτσης), αρνουταν να κανει ροτεισον ενω ειχε νεα παιδια (Γιανκοβιτς, Παππας) και υπεπιπτε σε συνεχη επιθετικα λαθη κουρασης καθως 8 παιχτες βγαζαν ολη τη σεζον, τοσο ξεζουμισμενοι και αδιαφοροι (πανω στην αδιαφορια πχ να συγκρινουμε περσυνο με φετινο Φωτση) που σου σπαγαν τα νευρα σε καθε παιχνιδι περαν των πλειοφφ που μπαινανε με κινητρο. Τωρα βλεπω μια ομαδα που σε καθε ματς εχει κινητρο, θελει να καταπιει τον αντιπαλο απτο 1ο λεπτο.

Ο ενθουσιασμος αυτος στο παρκε, ενθουσιαζει κι εμενα τον θεατη, ασχετα που ξερω οτι θα φερει ασχημες ηττες (γιατι ο ενθουσιασμος εχει παντα και την αλλη οψη).

Περυσι ειχα προπονητη που κερδιζε με το ζορι τις κωλοπετινιτσες της Α1 και ελεγε "η ομαδα ειναι κουρασμενη απο το βαρυ προγραμμα, δεν παιξαμε καλα αλλα σημασια εχει το αποτελεσμα, μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια" , φετος εχω προπονητη που ριχνει 10 ποντους στο Ρεθυμνο 2 μερες μετα απο 30ρα στην Αρμανι και τριζει τα δοντια των παιχτων για την αδιαφορια που παρουσιασαν.

Αυτος ο ανθρωπος πρεπει να στηριχθει μεχρι τελικης πτωσεως. Εχει κωλυματα και αδυναμιες ως προπονητης (θα τα συζητησουμε στο μελλον αυτα που θα ερθει η ωρα τους), αλλα δεν υπαρχει ιδανικοτερη επιλογη προς το παρον για τον συγκεκριμενο ΠΑΟ.

ΥΓ. Το 1,5 νταμπλ του Πεδουλακη δεν μου λεει πολλα. Εχω βασιμες υποψιες οτι ακομα και Δημητρη Γιαννακοπουλο προπονητη θα επαιρνα αυτα τα 2 νταμπλ απο τους ΜπαρτζωκωΣπανουληδες. Αυτο που κραταω απτον Πεδουλακη ειναι οτι η ομαδα απεδωσε χειροτερο μπασκετ απο αυτα που ειχε τη δυνατοτητα να παιξει. Κι οτι δεν καταφερε να παρει ουτε απο τον ΔΔ παραπανω απο το 70-80% αυτου που θα μπορουσε να προσφερει. Σεβομαι τον Αρτζυ, αξιοπρεπεστατος και συμπαθεστατος και πηρε το καραβι μεσα σε φουρτουνες και το εβγαλε απτην τρικυμια, ΑΛΛΑ για ΠΑΟ δεν κανει.

• Like 3
Δημοσ.

ΥΓ. Το 1,5 νταμπλ του Πεδουλακη δεν μου λεει πολλα. Εχω βασιμες υποψιες οτι ακομα και Δημητρη Γιαννακοπουλο προπονητη θα επαιρνα αυτα τα 2 νταμπλ απο τους ΜπαρτζωκωΣπανουληδες. Αυτο που κραταω απτον Πεδουλακη ειναι οτι η ομαδα απεδωσε χειροτερο μπασκετ απο αυτα που ειχε τη δυνατοτητα να παιξει. Κι οτι δεν καταφερε να παρει ουτε απο τον ΔΔ παραπανω απο το 70-80% αυτου που θα μπορουσε να προσφερει. Σεβομαι τον Αρτζυ, αξιοπρεπεστατος και συμπαθεστατος και πηρε το καραβι μεσα σε φουρτουνες και το εβγαλε απτην τρικυμια, ΑΛΛΑ για ΠΑΟ δεν κανει.

χα χα χα...

Δημοσ.

Καλη η τακτικη του καραφλα. Διωχνει τον τεχνικο διευθυντη διαρεοντας οτι οι μεταγραφες που εκανε δεν ηταν καλες (και ριχνοντας εμεσως πλην σαφως εκει τις ευθυνες για την φετινη εικονα), αποκρυπτωντας βεβαια το γεγονος οτι το μπατζετ που του ειχε δοθει, συγκριτικα με τις προσδοκιες που ειχαν δημιουργηθει, δεν εφτανε ουτε για ενα πακετο τσιγαρα...

Aς ειναι, τωρα μιλαει ο Φυσσας. Μετα τον Νινη, παει να αποκαταστησει αλλον εναν πρωην ποδοσφαιριστη και φιλαρακι του, τον Χαλκια. Που και κανονικος ποδοσφαιριστης οταν ηταν, παλι γελαγαν τα τσιμεντα.

Δημοσ.

Κακως απομακρυνθηκε ο Νταμπιζας.Φανηκε και περυσι οτι εκανε σωστες επιλογες και οτι ειχε ορεξη για δουλεια..

Οπως φαινεται,οι κλικες ακομα φαινονται οτι υπαρχουν μεσα στον Παναθηναικο

Βασικά αυτό που καταλογίζει ο Αλαφούζος στον νταμπιζα είναι η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στην διοίκηση και στον νταμπιζα

Μαλλον εφτιαξε Facebook ο Νταμπιζας φετος και αφησε το Twitter :P

• Like 1
Δημοσ.

Η επιστροφή Νίνη πάντως είναι ένα στοίχημα μηδενικού ρίσκου.

Eπειδη ξαναειπωθηκε αυτο πιο πανω.

Επ'ουδενι δεν συμφωνω. Εδω και καιρο η ΠΑΕ λεει οτι θα προβει σε μεταγραφη παιχτη/ενισχυση στην μεσαια γραμμη με εφεση στη δημιουργια κλπ. ΑΝ εφερνα παιχτη ευχαριστως θα ελεγα και μηδενικο ρισκο την μεταγραφη του πρωην παιχτη. Ομως οταν φερνεις πρωην παιχτη για να καλυψει το κενο, οικονομικα το ρισκο μπορει να ειναι μικρο, αγωνιστικα/ροστερικα ομως συνεχιζεις να εχεις το κενο που ειχες και κανεις προσευχες να αναστηθει ο παλαιμαχος.

Οχι αλλους Γιουρκες στον ΠΑΟ. Δεν με νοιαζει αν παιρνουν 0 ή 1 ευρω το χρονο, με νοιαζει η νοοτροπια της ομαδας ΠΡΩΤΑ. 10 φορες εναν αμπαλο που ιδρωνει τη φανελα, παρα εναν τυπο που καποτε ηταν ταλεντο και τωρα θα τον βλεπουν κατι Καρεληδες και Κουτρουμπηδες να ξυνει τα @@ του με προφανη κινδυνο να παρασυρθουν απτην νοοτροπια που (ξανα)εισαγεται στο κλαμπ με τετοιες μεταγραφες.

ΥΓ1. http://prasinanea.gr/football/academies/article3135535.ece

ΥΓ2. Αυτος δεν ειναι κατηγορια Γιουρκα, αλλα και παλι αλλο ΠΑΟ και αλλο ΟΑΕΔ: http://prasinanea.gr/football/article3136208.ece

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά Διαφωνώ.- 

Σεβαστό το να διαφωνεί κάποιος, αλλά το ερώτημα είναι, με τί ακριβώς διαφωνείς;

Εγώ για παράδειγμα, διαφώνησα (και χαρακτήρισα μεγάλο λάθος οπτικής) το "χαράμισμα 2 ετών με Πεδουλάκη". Και εξηγήθηκα γιατί - έδωσα κάποιους συγκεκριμένους λόγους, πάνω στους οποίους, στην ουσία δεν σχολίασες. Κατά τ' άλλα, αυτό που εγώ καταλαβαίνω από το "χαράμισμα", είναι ότι για εσένα "καλά που απομακρύνθηκε ο Πεδουλάκης και να μην ξαναγυρίσει". Απαξίωση δηλαδή, σωστά; Ε εγώ εκεί είναι που διαφωνώ : στην απαξίωση (εκτός κι αν σε κατάλαβα λάθος - που δεν το νομίζω, αλλά λέμε). Κατά τ' άλλα, δεν έγραψα πουθενά "κακώς δεν είναι ΠΛΕΟΝ στον ΠΑΟ ο Πέδουλας". Κι εγώ προτιμώ αυτό που βλέπω (αυτό το έστω πρώιμο) από Ιβάνοβιτς (και τους παίκτες που έχει/έφερε/έβαλε σε χρήση), εννοείται. Κι αν κάτι δεν μου 'κατσε καλά με Πέδουλα, ήταν το ξήλωμα για την πούτσα από την κούτσα-κούτσα εντός. Να τελείωνε η χρονιά πρώτα, και μετά ας τον αντικαθιστούσε ο Φον Δημητράκης με όποιον ήθελε (κι ας είχε πάει και Φ4 ξερωγώ. Μη σου πω κι ας είχε πάρει και την ευρωκούπα - πράγματα που δεν ξέρουμε αν θα συνέβαιναν ή όχι, μιας και δεν του δόθηκε η ευκαιρία του Αρτζίρη). Ούτως ή άλλως, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΏ, το ότι είχε παγκαρισμένους Παππά και Γιάνκ, ήταν ένα υπαρκτό (και μάλιστα αρκετό) κακό, που χρεώνεται μάλλον ολοκληρωτικά στον Πέδουλα. Όπως και το ότι είχε ξετεντώσει τον Μήτσο (με αποτέλεσμα αλλού να πατάει κι αλλού να βρίσκεται ο Καστοριανός, εν γένει). ΔΕΝ το λες "μικρή κατηγορία" λοιπόν, αυτά που του προσάπτω.

...εσύ αντιθέτως όμως ξεχνάς (και δεν σχολίασες), το ότι ανέδειξε έναν Γκιστ, ο οποίος ακόμη και σήμερα γαμεί και δέρνει στον ΠΑΟ. Συμφωνώ ότι κάτι Καπόνους, κάτι Πάνκους, κάτι Μπανκς-Μπάνηδες, αυτός τους χρεώνεται επίσης. Αλλά γιατί δεν λες κουβέντα για Λάσμε, Ματσιούλις, Κάρι; Λίγοι ήταν αυτοί; Το πρόβλημά μου είναι ότι κρατάς 2 μέτρα και 2 σταθμά αδερφέ. Και όχι τίποτ' άλλο, αλλά με βάση τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δεν το αξίζει ο Πέδουλας. 

Σούμα : την προσφορά του, την είχε στον ΠΑΟ. Αυτό είναι για 'μένα το θέμα. Και μάλιστα προσφορά που πηγαίνει πιο μακρυά (ΚΑΙ γι' αυτό έδωσα λόγους, για τους οποίους δεν αντέταξες κάτι) από απλά "ε ωραία, νίκησε τον ΟΣΦΠ σε όλα τα επίπεδα, σογουάτ". Κι όπως επίσης είπα στο προηγούμενο ποστ, δεν ξέρεις τί θα έκανε ο Ιβάνοβιτς αν είχε αναλάβει καπάκι από τον Ζοτς. Μπορεί να έπαιρνε Ευρωλίγκα, μπορεί να έπαιρνε κι ευρωαρχίδια. Έτσι δεν είναι; Όπως κι ο Πέδουλας, που αν τελικά όχι μόνο δεν τον σούταρε Μάρτη καιρό ο Ζακ, αλλά αν τον άφηνε και για την επόμενη, ΙΣΩΣ να είχε βελτιωθεί κι αυτός κι η ομάδα που θα κατέβαζε. Βέβαια το ερώτημα είναι αν θα είχε Λάσμε/Ματσιούλις (έστω), και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε Μπατίστα (ο οποίος να δούμε, θα την συνεχίσει ΕΤΣΙ την χρονιά; ).

Τέλος, ΚΑΙ αυτό το είπα ΚΑΙ εγώ : το μπάκσετ που έπαιζε ο ΠΑΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ στα δικά μου μάτια ψιλο-αντιαισθητικό (αν εξαιρέσεις το ότι έβγαζε μάτια αμυντικά, η 3άδα Λασμογκιστοματσιούληδων. ΗΤΑΝ θέαμα, ακόμη και για εμένα που ΕΠΙΣΗΣ είμαι θιασώτης της επίθεσης περσσότερο). Οπότε πεδουλακοφάν, ΔΕΝ είμαι. Αλλά όπως ήδη είπα αρκετές φορές, άλλο αυτό, κι άλλο το να τον πετάει κανείς τον Μποχού στα σκουπίδια. Στα όρια της αχαριστίας θεωρώ ότι είναι κάτι τέτοιο, γιατί "έφαγε πολύ ξύλο" (σε διάφορα επίπεδα) ο καψερός, γινόμενος το αμορτισέρ όλου του βάρους που έπεσε στο ΠΑΟ μετά την ΔΙΑΛΥΣΗ (ΠΛΗΡΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ) του '12. Τα ξεχνάς αυτά αδερφέ, και είναι ΑΠΛΑ κρίμα, για τον Αρτζιμπούρτζι....Οπότε, συνεχίζω ΚΑΙ εγώ να διαφωνώ κάθετα με την διαφωνία σου (με βάση τις αιτιολογήσεις που έδωσα) : δεν πήγαν χαμένα τα 2 (σχεδόν) χρόνια του στον ΠΑΟ. Άλλο το "δε γουστάρω Άρτζι", κι άλλο αυτό....

*....χμ, ΤΩΡΑ είδα το υστερόγραφό σου... Αδερφέ, φάσκεις και αντιφάσκεις : δεν χωράνε μαζί τα "χαράμι πήγανε 2 χρόνια" & "σέβομαι τον Άρτζι" (με την έννοια ότι "για να τον σέβεσαι", υπάρχει κάποιου είδους αναγνώριση. Κι όχι φυσικά να τον σέβεσαι ως....άνθρωπο...).

Στο "για ΠΑΟ δεν κάνει", ας πούμε ότι συμφωνώ (το είπα ήδη άλλωστε). Οπότε αναρωτιέμαι αν με κατάλαβες την πρώτη φορά, όπως κι αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνεις και τώρα : αν μη τί άλλο, η ΑΠΑΞΙΩΣΗ είναι που με χαλάει. Όχι η εκτίμηση αν "υπάρχει και καλύτερα από Πεδουλάκη". Τεσπα.

Δημοσ.

Παιδιά,καλύτερα Νίνης παρά αυτός ο Πράνιτς,και όμως ναι!

@washcloud O whosdatinsomniac πιο πολύ επισήμανε και κάποια άλλα πράγματα ή διατύπωσε διαφορετικά από εσένα κάποια άλλα,δεν διαφωνείτε,και οι δύο μιλάτε σωστά.Ο ΠΑΟ θέλει προπονητή με αυτό που λέμε ''killer instict'',όχι μια αξιοπρεπή λύση τύπου Πεδουλάκη.Το ροτέισον που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εντελώς χάλια και ειδικά όταν κάθε φορά που ένας παίκτης έβαζε 2-3 συνεχόμενα σουτ/τρίποντα και τον άλλαζε αμέσως,ε αυτό μου έσπαγε τα νεύρα χαχα.'Οχι δεν είμαστε προπονητές ,απλά λέμε την αποψή μας έχοντας δει αρκετά χρόνια μπάσκετ επί Ομπράντοβιτς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...