Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αμα με τοσο χρημα φοβαστε αυτον τον παοκ δεν υπαρχουν λογια.Της πλακας ειναι οπως ολα τα αλλα χρονια.Περπατοντας θα το παρετε.Εγω τα εχω με αναστασιου ,που δεν μπηκε να παρει το παιχνιδι αλλα να κλεψει την νικη[ομαδα που θες να πρωταγωνιστει δεν μπορεις να παιζεις τοσαο αμυντικα και κλασμενα].Τεσπα μου κανουν οι 3 ποντοι :-D .Αν ερθουν,

Δημοσ.

Aν σημερα παιζει αμυντικα , με τον Ολυμπιακο τι εκανε δηλαδη? :P

Α ξεχασα , λεωφορειο

Τα ιδια ελεγα και με τον γαυρο οταν παιζαμε,τσακαρε τα μυνηματα.Γενικα στα δυσκολα ο αναστασιου μας κατεβαζει λες και παιζουμε με μπαρτσα.Και μα γαυρο και σημερα και με αιτχοβεν.

Δημοσ.
Τα ιδια ελεγα και με τον γαυρο οταν παιζαμε,τσακαρε τα μυνηματα.Γενικα στα δυσκολα ο αναστασιου μας κατεβαζει λες και παιζουμε με μπαρτσα.Και μα γαυρο και σημερα και με αιτχοβεν.

Παιρνει αποτελέσματα έτσι όμως. Και πέρσι στο Καραισκάκης τα ίδια έκανε. Παίζει ως αουτσάιντερ με αντεπιθέσεις.

Δε του βγαίνει πάντα βέβαια.

Δημοσ.

Θα έχουν πλάκα τα Π.Α.Ο.Κ. Ο.Σ.Φ.Π. Θα παίζει ο ηλίθιος με τον παν-ηλίθιο ένα πράγμα. Οι Αμπαλαέο με τους Αμπαλαδόρες.

Τα λες αυτα γιατι δεν ξερεις τι εστι Ντουρμαζ!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, ακριβώς με το τηγάνι με τον παοκ να παίζει και χειρότερη μπάλα απο τον οσφπ. 2 ευκαιρίες κάναμε 2 γκολ βάλαμε απο κόντρα. Με την μόνη διαφορά οτι δεν είχαμε εναντίον μας τα κοράκια και τους επόπτες. Οταν δεν έχουμε τους διαιτητές να σπρώχνουν τον διορισμένο, όλα τα αποτελέσματα μπορεί να φέρει ο παναθηναικός, τίποτα δεν απαγορεύεται, μια χαρα τα έβαλαν καρέλης και ατζακούν.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά. Πάντως φάνηκε σήμερα και ο δεξιός μπάκ. Οκ ο Μπούρμπος δεν μπαίνει στη λίστα των πέντε καλύτερων μπακ που είχαμε ποτέ στην  ομάδα,αλλά συγκριτικά με 30αντά είναι δεξί μπακ.Ελπίζω δεν θα ξαναδούμε 30αντά δεξιά.Στο κέντρο δεν έχω θέμα,αλλά δεξιά ποτέ ποτέ ποτέ φτού φτού φτού.

Ο Μπούι,ανεβαίνει σιγά σιγά ή ιδέα μου είναι΄?

Ατζαγκούν τελευταία καμιά φορά τη στέλνει επιτέλους μέσα.Καλύτερος όλων σήμερα.Γκολ ασίστ στη Τούμπα,ωραίος.Βελτιώνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Kαποιοι λενε οτι σημερα δωσαμε το πρωταθλημα στο γαυρο.Σοβαρα πιστευετε οτι αν χαναμε

θα το επαιρνε ο Παοκ?

Η κατακτηση του πρωταθληματος εχει ηδη υπογραφτει απο τον Αυγουστο με κοκκινο στυλο οπως και καθε χρονο απο το 1996 μεχρι σημερα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...