Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Στο ντέρμπι χάσαμε(όπως χάσαμε),στη βαθμολογία είμαι από κάτω(ως συνήθως)

Στη βαθμολογια αν δεν σου εκλεβαν τους βαθμους με τον κομποτη, την καλλονη και τον διορισμενο θα ησουν πρωτος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη βαθμολογια αν δεν σου εκλεβαν τους βαθμους με τον κομποτη, την καλλονη και τον διορισμενο θα ησουν πρωτος...

Εγώ φίλε θέλω να είμαι πρώτος αλλά να παίζω και μπάλα,να έχω κανονικό γήπεδο κτλ,δεν με ενδιαφέρει να είμαι πρώτος ''για να είμαι πρώτος''.

Τα διαιτητικά τα ξέρουμε και τα βλέπουμε χρόνια τώρα,κάτσε μη διορίσουν κανά ΠΑΟΚ φέτος για πρωταθλητή...

Ανεφερες πως ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος και σαν αιτιολογια το οτι εισαι απο κατω στη βαθμολογια.

Συμφωνα με την πραγματικη βαθμολογια ενος αξιοπιστου πρωταθληματος εισαι απο πανω αρα δεν ισχυει αυτο που λες.

Η ομορφη μπαλα και τα λοιπα, που ολοι θελουμε ασφαλως, ερχονται δυστυχως σε δευτερη μοιρα στο πρωταθλημα της βρωμιας.

Γιατι και ομορφη μπαλα να επαιζες παλι απο κατω θα ησουν. Οπως γινεται εδω και 20 σχεδον χρονια χουντας.

Βασικά και οι δύο ομάδες έπρεπε να είναι στα ίδια,γύρω στους 15 βαθμούς.Ο Ολυμπιακός πήρε τις 2 τελευταίες αγωνιστικές 3+1=4 βαθμούς,αντί για 1-2 που άξιζε.Ισοπαλία στο ντέρμπι και ήττα ή ισοπαλία στην Τρίπολή.Μην βγουν τώρα οι ολυμπιακοί και αρχίσουν τα σούξου μούξου :P .

Εμείς άντε να είχαμε άλλους 4 βαθμούς με ολυμπιακό ισοπαλία και καλλονη νίκη.Γενικά δεν αξίζουμε και περισσότερα σαν ομάδα και σαν μπάλα μέχρι στιγμής.

Για μένα ναι ο ολυμπιακός είναι καλύτερος σαν ομάδα με όποιο κριτίριο(πλασματικό ή μη)  και να το πάρεις,αυτή είναι η αποψή μου,δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς 100%,εμένα μου αρέσει η σύνθεση και η ανταλλαγή των απόψεων έτσι κι αλλιώς.

Γενικα συγκρινετε ανομοια πραγματα.

Ο ΠΑΟ εκανε μεταγραφικες κινησεις κοστους οσο ο Κασαμι μονος του στους απο 'κει.

Και προφανως, οταν εισαι διορισμενος και τα σηκωνεις με καθε τροπο εξασφαλιζοντας εξοδο στους ομιλους, εσυ θα παντελονιαζεις μυρια , θα κανεις κι οτι μεταγραφη τραβαει η ορεξη σου και οι αλλοι θα βυθιζονται στα χρεη. Ε σε αυτη τη φαση βρισκομαστε τωρα και καθομαστε και συζηταμε ποια ομαδα παιζει μπαλα...

Kι ολα αυτα χωρις να βαλουμε στη συζητηση ΚΑΝ τον παραγοντα Χ, aka Σπαθες, Καλογεροπουλους κλπ

Xαρμα οφθαλμων η ομαδα στο Α ημιχρονο με ΔΔ να θυμιζει τον 25χρονο εαυτο του κανοντας απιστευτο ημιχρονο και Μπατιστα σταθεροτατο κατω απτη ρακετα (τετοια σταθεροτητα στο λοου ποστ ειχαμε να δουμε απο εποχες Πεκοβιτς). Απιστευτη προοδος ο Γιανκοβιτς που σε καθε παιχνιδι παρουσιαζεται ετοιμος.

Ολοι οσοι παιξαν προσφερουν θετικα, μοναδικη παραφωνια ο Παππας που μεχρι στιγμης τα παει πιο καλα στις δηλωσεις πριν, κατα τη διαρκεια και μετα απο καθε αγωνα.

Και ο Γκιστ που θελει δουλεια ακομα για να επανελθει στα επιπεδα που τον ξερουμε.

• Like 1

με εξαίρεση την κοιλιά που κάναμε στα μέσα της β' περιόδου και η διαφορά κατέβηκε στο +4 παίζουμε εξαιρετικά...O Μπατίστα σε μεγάλα κέφια, δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας!

Λίρα Αγγλίας ο πούστης ο Μπατίστας στο ποστάρισμα.

Όπως κι ο καριόλης ο Μήτσος στο πασάρισμα.

Ο δε Σλώτερ, για σφάξιμο.

...κι εκείνος ο Χάκερ, τί στης μάνας του έχει πάθει από πέρσι στα πλέι-οφ; Έχει πουθενοποιηθεί άσχημα...

Όσο για τον Κλέιζα, κοντεύει να καταντήσει το πιο σύντομο λιθουανικό ανέκδοτο....

"-Κλέιζα"

"-...χτύπσες;"

Tελικά το κράξιμο που έφαγε ο Ζάκης το καλοκαίρι που άφησε Λασμέ (και έφερε Μπατίστα), τζάμπα πήγε...

Ρέφαρε ο αχώνευτος.

Να δούμε δηλώσεις Κλέιζα πάλι,πάλι η διαιτησία θα του έφταιξε....

Mπα, στην Αρμανι εχει αλλα καθηκοντα απο αυτα που δινουν τα αυγα στους υπαλληλους τους. Ασχετως αν παλι ειναι στη φαπα και στα νευρα οποτε μας συνανταει :P Γατακι μια ζωη ο ψευτοΛιθουανος.

Πολυ καλη η ομαδα, ο Ιβανοβιτς εχει κανει σε 2 μηνες οση δουλεια δεν εκανε ο Αρτζυ σε 2 χρονια. Ομαδα που περυσι ειχε ΜΟ 60-65 ποντους, φετος εχει 5-6 σερι παιχνιδια με 90 ποντους. Βημα για τοπ16 το σημερινο, αλλα εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας. Σημασια εχει οτι οι βραδιες μας μεσα στο ΟΑΚΑ ειναι σταθερα καλες μεχρι στιγμης. Και οτι παιχτες στους οποιους δεν υπολογιζαμε και πολυ, επισης σταθερα καλοι. Μεγαλη υποθεση το ροτεισον και οι βοηθειες απο καθε παιχτη στο δικο του ρολο. Μπραβο Ντουσκο.

Ακολουθει δυσκολο προγραμμα, πιστη στην ομαδα και στον προπονητη σε καθε περιπτωση και καθε αποτελεσμα. Γινεται πολλη δουλεια στο μπασκετικο τμημα.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...