krom271 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να γραφεις τα ιδια. Το κατανοησαμε πως εισαι περηφανος για τις βρωμιες και τις αλητειες. Live with it...
greek for sale Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να γραφεις τα ιδια. Το κατανοησαμε πως εισαι περηφανος για τις βρωμιες και τις αλητειες. Live with it... Όχι είμαι περήφανος να γλεντάω εσένα με κάθε τρόπο.Και μια χαρά ζω με αυτό.Εγώ γλεντάω την Γιουβέντους και την αθλέτικο και εσένα σε γλεντάει η στάνταρ και η εστορίλ. Μόκο λοιπόν και τρέχα πάλι για μίρλα και για κλάμα. Μια ζωή από από πάνω σου θα είμαι και τονίζω το σου, και εσύ θα είσαι στην μίρλα και θα σου φταίει το γκαζόν ο ανάδρομος Ερμής και όχι τα σαπάκια που έχεις για παίκτες και τα γλεντάει η κάθε εστορίλ.Deal with it!
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κάφρος μπορώ να γίνω. Ε καλα δεν θελει και πολλη φαντασια...Γαυρος εισαι. Επεσαν και οι μασκες επιτελους και δειχνετε ολοι οι αντικειμενικοι ποιοι ειστε πραγματικα και γιατι εχουμε το ποδοσφαιρο που μας αξιζει. 1
Tiger.7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι σιγουρος οτι θα πανηγυριζεις και με 30 μετρα οφσαιντ.<br> Αυτο κανεις αλλωστε τοσα χρονια. Πανηγυριζεις τα κλεμμενα, τα καλυπτα και εγω τον κατσουρανη, το τριτο χερι του πετριτς και ολους τους τιτλους της βρωμιας...<br><br> Αν εσυ δεν ντρεπεσαι που τα πανηγυριζεις προβλημα σου... Επιβεβαιωνεις απλα τι εστι γαβρος... Πως προήλθε η φαση που πιπιλας με τον Κατσουρανη? Θα μας πεις?
krom271 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ουτε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια. Βγαινουν φορα παρτιδα και ξεμπροστιαζονται μονοι τους δειχνοντας με τον καλυτερο τροπο τι εστι γαβρος...
Tiger.7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ε καλα δεν θελει και πολλη φαντασια...Γαυρος εισαι. Επεσαν και οι μασκες επιτελους και δειχνετε ολοι οι αντικειμενικοι ποιοι ειστε πραγματικα και γιατι εχουμε το ποδοσφαιρο που μας αξιζει. Ουτε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια. Βγαινουν φορα παρτιδα και ξεμπροστιαζονται μονοι τους δειχνοντας με τον καλυτερο τροπο τι εστι γαβρος... Βρε πειτε μας.Πως προηλθε η φαση του Κατσουρανη που σκουζετε μεχρι σημερα? Απαντηστε μας εσεις που ειστε οι αντικειμενικοι και οχι γαυροι σαν και εμας..
greek for sale Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ουτε την στοιχειωδη αξιοπρεπεια. Βγαινουν φορα παρτιδα και ξεμπροστιαζονται μονοι τους δειχνοντας με τον καλυτερο τροπο τι εστι γαβρος... Ότι εστί και μιρλολαγοβάζελος για σένα και τον ορφέα αυτό. Ε καλα δεν θελει και πολλη φαντασια...Γαυρος εισαι. Επεσαν και οι μασκες επιτελους και δειχνετε ολοι οι αντικειμενικοι ποιοι ειστε πραγματικα και γιατι εχουμε το ποδοσφαιρο που μας αξιζει. Και όντως μου αρέσει να στο κλείνω το σπιτάκι και το στοματάκι κάθε χρόνο και εσύ να μιρλίζεις.Αφού πάτε να μας βγάλετε τρελούς ότι σας κυνηγούν τάχα μου Θεοί και δαίμονες και όχι ότι έχετε μία ομάδα της πλάκας τότε θα σας χαζέψω εγώ πρώτα.Ότι γκολ και να φάτε από τον Ολυμπιακό ακόμα και 30 μέτρα οφσάιντ θα είναι καθαρό σαν το γάργαρο νερό. 1
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Στην φάση που το Καγκούρι χάνει το πέναλτι ξύνει το γένι και αναρωτιέται... «Μα αφού... Είναι πληρωμένος ο διαιτητής, γιατί δεν μπήκε». Θέση δημοτικού υπαλλήλου στον δήμο Πειραιά κέρδισε ο Καλογερόπουλος μετά από σχετικό διαγωνισμό που διεξήχθη στο Καραϊσκάκης Α.Ε. υπό την αιγίδα της Φαταούλ Ε.Π.Ε.
Tiger.7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Στην φάση που το Καγκούρι χάνει το πέναλτι ξύνει το γένι και αναρωτιέται... «Μα αφού... Είναι πληρωμένος ο διαιτητής, γιατί δεν μπήκε». Θέση δημοτικού υπαλλήλου στον δήμο Πειραιά κέρδισε ο Καλογερόπουλος μετά από σχετικό διαγωνισμό που διεξήχθη στο Καραϊσκάκης Α.Ε. υπό την αιγίδα της Φαταούλ Ε.Π.Ε. Αναρωτιεται την κατσαδα απο τον Μιτσελ.. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ότι εστί και μιρλολαγοβάζελος για σένα και τον ορφέα αυτό. Και όντως μου αρέσει να στο κλείνω το σπιτάκι και το στοματάκι κάθε χρόνο και εσύ να μιρλίζεις.Αφού πάτε να μας βγάλετε τρελούς ότι σας κυνηγούν τάχα μου Θεοί και δαίμονες και όχι ότι έχετε μία ομάδα της πλάκας τότε θα σας χαζέψω εγώ πρώτα.Ότι γκολ και να φάτε από τον Ολυμπιακό ακόμα και 30 μέτρα οφσάιντ θα είναι καθαρό σαν το γάργαρο νερό. Το οτι εχω ομαδα της πλακας τι σχεση εχει με τη διαιτησια για να καταλαβω... Ακριβως επειδη το επιπεδο αυτης της ομαδας ειναι χαμηλο και προσπαθησε οσο μπορουσε για να μη χασει και αξιζε τουλαχιστον βαθμο εκει μεσα, στεκομαστε στο αυτονοητο, οτι με 50-50 δεν ερχοταν ασσος χθες οσο και να χτυπιεσαι. Αν ειχα Λετο και Σισε και επαιζα το ιδιο με χθες, δεν θα με ενοιαζε πρωτα η διαιτησια αλλα το χαλι της ομαδας μου. Για τις υπολοιπες ομορφιες σου αναφορα απο εμενα. ΥΓ. Επειδη ολο για "καθε χρονο" διαβαζω, θυμισου πρωτα απο ποτε ειχες να νικησεις στον Πειραια και τα ξαναλεμε. 1
Tiger.7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ. Επειδη ολο για "καθε χρονο" διαβαζω, θυμισου πρωτα απο ποτε ειχες να νικησεις στον Πειραια και τα ξαναλεμε. Αν δεν κανω λαθος, 26,5 ωρες? Ναι, 26,5 ωρες!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Απο χθες τα παιδια εδω μας λενε οτι νικησανε δικαια,χωρις να δουν οτι παρολο που δεν καναμε φαση μπορουσε ο Ατζαγκουν να σκοραρει στο 92 και να φευγαμε με ενα ωραιο 1-1,χωρις να δουν οτι σφυριζε φαουλ σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου για να μπαινει το τοπι στο περιοχη του Στιλ,μιας και τους ειχαμε κλεισει και αρχισε να αγχωνεται ο Καλογαυροπουλος. Χωρις να δουν οτι ο πρωην πιστολερο τους μιμηθηκε το Γιαννακοπουλο και εσερνε το ποδι του κανα λεπτο μεχρι να ερθει σε επαφη με τον Στιλ και να πεσει στο χορτο για να μας θυμισει εποχες Σωκρατη. Η απαντηση τους σε ολα αυτα ειναι οτι νικησανε δικαια. Πραγματικα καλη δυναμη σε οσους συζητατε μαζι τους.
krom271 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικα καλη δυναμη σε οσους συζητατε μαζι τους. Καλα μην φανταζεσαι πως τους παιρνουμε και στα σοβαρα... Αυτοι τα μαρτυρανε μονοι τους εξαλλου... ΥΓ. Επειδη ολο για "καθε χρονο" διαβαζω, θυμισου πρωτα απο ποτε ειχες να νικησεις στον Πειραια και τα ξαναλεμε. Αν δεν κανω λαθος απο το 2009-10. Βεβαια κατι γαβροι σαν τους απο πανω δεν θα ντραπουν να βαλουν στις νικες και τα καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη καθως και το ειδα και εγω το τριτο χερι του Πετριτς... Εντωμεταξυ ο χτεσινος διαιτητης ηταν μια τελεια μιξη του Ευθυμιαδη με τον Καλοπουλο... 2 σε 1...
DKNI Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αλλη μια περηφανη νικη της Μακαμπι Πειραια 324234543 χρονια Μνημονιο 1
Nautilus13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Φημες λενε οτι ο Πετριτς εχει 4 χερια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις