Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το είπες ρε φίλε αυτό τώρα;Θες να σε βάλουν και σένα σε ignore list; :P

Ειναι ασχετος από κανονισμούς ο fire ρε :-p

(Αύριο εχει δελτίο ε? Μη ξεχνιόμαστε )

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ειναι ασχετος από κανονισμούς ο fire ρε :-p

(Αύριο εχει δελτίο ε? Μη ξεχνιόμαστε )

Θα είμαι στο λεωφορείο για κάποιες ώρες... Έχει internet όμως! Θα αρχίσει να σκούζει το laptop :P.

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι φαινεται βάση των κανονισμών δεν μετράει το αν υπάρχει παιχτης που να "καλυπτει" τον Στυλ, αλλά το που βρισκεται ο επιθετικος και αν οντως ειναι σε προφανη θέση για γκολ.

προσωπικά πανηγυρίζω τη νικη αυτη τη στιγμη.

Τον κανονισμό ξέχασες ομως να μας πεις αγαπητέ συμφορουμίτη μας. Πρέπει με κάποιο τροπο να μου κλεισεις το στόμα για την υπόθεση που έκανα.  ...

Φυσικά και όχι. Εσύ θα μας πεις από που φαίνεται αυτό που υποστήριξες και παρέθεσα.

Απ ότι φαινεται βάση των κανονισμών δεν μετράει το αν υπάρχει παιχτης που να "καλυπτει" τον Στυλ, αλλά το που βρισκεται ο επιθετικος και αν οντως ειναι σε προφανη θέση για γκολ. Ειδικά για τη 2η περίπτωση θεωρω οτι ειναι πολύ δυσκολη η απόφασή του και αυτό τον κάνει έναν καλό διαιτητή.

Καληνύχτες

Οχι εσυ θα μας πεις που ειναι το προβλημα στη παραπάνω υπόθεση :-) (υπόθεση ειναι και προς απάντηση άλλου χρηστη που αναφέρει τη προταση για προφανη θέση για γκολ και για "παιχτη που καλύπτει"...ειμαι σιγουρος οτι δεν το χεις πάρει χαμπάρι αλλά δε πειράζει..θα σε αφησω λιγο ακομα εκτος λιστας για να δουμε που θα το πας.Ειμαι σιγουρος οτι ψάχνεις να βρεις κανονισμους τωρα. Σε άλλη περιπτωση θα τον ειχες παραθέσει για να με...βουλώσεις..χαχαχαχαχα)

Για να μη ψάχνεσαι για πολύ ομως ο διαιτητης δε δινει κοκκινη στον Στυλ διοτι θεωρει οτι ο Μητρογλας δεν ειναι σε προφανη θέση για γκολ.

Ο κανονισμος απ΄ όσο θυμάμαι λέει για προφανη ευκαιρία για γκολ. Δεν θυμάμαι να αναφέρει για παιχτη διπλα στο τέρμα ή μπροστά.

Το μέλος που μου τη λέει ομως δεν αναφέρεται σε αυτό αλλά στο θέμα με τους τελευταίους παίχτες και το αν "καλύπτει" κάποιος τον Στυλ, πράγμα το οποίο απ όσο γνωρίζω δεν είχε κάποια σχέση στο συγκεκριμένο σφυριγμα.

Υπάρχει κάπου αυτος ο κανονισμός? Σοβαρά θα ήθελα να τον διαβάσω.

Γιατι νωρίτερα ειχαμε ολοκληρη διαφωνια με τον Ανουβη που υποστήριξε οτι ο διαιτητής δεν πρέπει να δωσει κοκκινη διοτι ο Μητρογλας ειναι σε πλάγια θέση. Οπότε για να μη θεωρει ο gamanos και τον ανουβη άσχετο, κάτι έχει δει :P :P (η απλά με τρολάρει ως συνηθως περιμένοντας να τον βρισω για να τιμωρηθω :P)

Πανηγυρίζοντας την τεράστια νίκη σου, μπαίνεις εδώ να πεις το 1ο κόκκινο.

Από κει και πέρα, επισημαίνοντας σου τα δύο λάθη σε αυτό που μπήκες να πεις, ψέμα; ασχετοσύνη; τρολάρισμα;

Θες να σου παραθέσω τον κανονισμό (αφού τον ξέρεις τόσο καλά, κάνε με να κωλοτουμπιάσω )

Μετά μας λες, ότι στο περίπου κάτι θυμάσαι και κάτι δε θυμάσαι

Μετά μας λες, σοβαρά (σοβαρά;δηλαδή φαντάζεσαι πως διεξάγεται ένα πρωτάθλημα χωρίς κανονισμούς ;  ) ότι θα ήθελες να τον διαβάσεις.

Αν τον είχες διαβάσει έστω και μία φορά, θα ήθελες να τον ξαναδιαβάσεις ή να τον ξαναδεις.

Άρα με βάση μόνο τα δικά σου λεγόμενα, μπήκες στο τόπικ του ΠΑΟ να πανηγυρίσεις, παραθέτοντας  (ή υποθέτοντας - είναι το ίδιο για την οικονομία της συζήτησης απέναντι σε συχτηρισμένους συμφορουμίτες) ψέματα για έναν κανονισμό που ούτε καν ξέρεις  τι λέει.

Και επειδή δεν τραβάω επί προσωπικού ζόρι με κανέναν και ούτε και με σένα προσωπικά, το σταματάω εδώ. Αν μου παραθέσεις κάναν κανονισμό, ευχαρίστως να σου απαντήσω και να ζητήσω και συγγνώμη αν λέει άλλα.

Δημοσ.

Ρε μην το αναλύετε άλλο. Κατ'αρχας και μονο στην ιδέα ότι έπρεπε να βγει κοκκινη θα έβλεπες Μανιάτη και σία να ορμουν στον ρεφ.

Και επίσης στη φαση του γκολ, το φάουλ που κανει ο Ζεκα στον Αφελάι υπάρχει, άσχετα αν διαφωνουν στον ΠΑΟ.

Γενικα ο Ζεκα μαρκάρει πάντα στα όρια του φάουλ σαν χαφ-σκυλος που είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θες να σου παραθέσω τον κανονισμό

Ναι...που ειναι?

Gamane....εσυ ξεκινησες το θέμα με τους κανονισμους...το χεις ξανακάνει με τον ιδιο πολύ άσχημο τρόπο. Εγω μια υπόθεση έκανα ή απλά έγραψα την άποψή μου όπως κάνουν όλοι. (Αν ειναι έτσι οποτε γράφεις εσυ περι παράγκας ξέρω γω να έρχομαι και να σου ζητάω κανονισμους και αποδείξεις)

Περιμένω λοιπόν τον κανονισμό σου. Αυτόν που θα με ντροπιάσει, που θα αποδείξει οτι είπα ψέμματα κτλ κτλ.

Ελα τωρα. Κανεις login με σκοπό να κάνεις επίθεση επι προσωπικού. Δεν ειναι η πρωτη φορά. (πόσοι έχουν γράψει αποδεδειγμένα στο παρελθόν λανθασμένες απόψεις ή ακόμα και ασυναρτησίες αλλά δε σε ειδα να επεμβαίνεις...Εσυ και 2 ακομα το κάνετε αυτό έντονα. Στο τέλος θα πιστέψω οτι ειστε ένας :P Πολλοί το λένε καθαρά πλέον :P)Και απορώ κιόλας με το ζόρι που τραβάτε κάποιοι εδω μέσα. Μπορουσες πολύ εύκολα να μου παραθέσεις αυτό που πιστεύεις και να μου πεις τον λόγο που νομίζεις οτι έγραψα κάτι λάθος. Χωρις χαρακτηρισμους, χαλαρά με σωστή κουβέντα. Στη χειρότερη θα διαφωνουσαμε ανθρωπινα, στη καλυτερη θα σου λεγα οτι έχεις δικιο κτλ κτλ Δε το θέλετε κάποιοι. Γουστάρετε τους τσακωμους. Καλή συνέχεια λοιπόν.

Επεξ/σία από Cossutius.
Δημοσ.

Ναι...που ειναι?

Gamane....εσυ ξεκινησες το θέμα με τους κανονισμους...το χεις ξανακάνει με τον ιδιο πολύ άσχημο τρόπο. Εγω μια υπόθεση έκανα ή απλά έγραψα την άποψή μου όπως κάνουν όλοι. (Αν ειναι έτσι οποτε γράφεις εσυ περι παράγκας ξέρω γω να έρχομαι και να σου ζητάω κανονισμους και αποδείξεις)

Περιμένω λοιπόν τον κανονισμό σου. Αυτόν που θα με ντροπιάσει, που θα αποδείξει οτι είπα ψέμματα κτλ κτλ.

Ελα τωρα. Κανεις login με σκοπό να κάνεις επίθεση επι προσωπικού. Δεν ειναι η πρωτη φορά. Και απορώ κιόλας με το ζόρι που τραβάτε κάποιοι εδω μέσα. Μπορουσες πολύ εύκολα να μου παραθέσεις αυτό που πιστεύεις και να μου πεις τον λόγο που νομίζεις οτι έγραψα κάτι λάθος. Χωρις χαρακτηρισμους, χαλαρά με σωστή κουβέντα. Στη χειρότερη θα διαφωνουσαμε ανθρωπινα, στη καλυτερη θα σου λεγα οτι έχεις δικιο κτλ κτλ Δε το θέλετε κάποιοι. Γουστάρετε τους τσακωμους. Καλή συνέχεια λοιπόν.

Τι ψάχνεις τώρα που θα έλεγε και μία ψυχή....

Δημοσ.

Ναι...που ειναι?

Ελα τωρα. Κανεις login με σκοπό να κάνεις επίθεση επι προσωπικού. Δεν ειναι η πρωτη φορά. Και απορώ κιόλας με το ζόρι που τραβάτε κάποιοι εδω μέσα. Μπορουσες πολύ εύκολα να μου παραθέσεις αυτό που πιστεύεις και να μου πεις τον λόγο που νομίζεις οτι έγραψα κάτι λάθος. Χωρις χαρακτηρισμους, χαλαρά με σωστή κουβέντα. Στη χειρότερη θα διαφωνουσαμε ανθρωπινα, στη καλυτερη θα σου λεγα οτι έχεις δικιο κτλ κτλ Δε το θέλετε κάποιοι. Γουστάρετε τους τσακωμους. Καλή συνέχεια λοιπόν.

Είσαι πολυ κουραστικός ,φίλε. Γράφεις γραφεις, περισσότερο ρεζίλι γίνεσαι. Σαν να το κάνεις επίτηδες. Άγνοια των κανονισμών έχεις,φορας οπαδικα γυαλιά και κουράζεις γράφοντας τα ίδια ολη την ωρα. σου έβαλα και την άποψη του σαμπράκου και του τσόχου(γαβρος) για το πέναλτι αφου βρήκες "αδύναμη" την δικη μου λογική, καμια απάντηση ή υπαναχώρηση των θέσεων σου

Δημοσ.

Ναι...που ειναι?

Είσαι πολυ κουραστικός ,φίλε. Γράφεις γραφεις, περισσότερο ρεζίλι γίνεσαι. Σαν να το κάνεις επίτηδες. Άγνοια των κανονισμών έχεις,φορας οπαδικα γυαλιά και κουράζεις γράφοντας τα ίδια ολη την ωρα. σου έβαλα και την άποψη του σαμπράκου και του τσόχου(γαβρος) για το πέναλτι αφου βρήκες "αδύναμη" την δικη μου λογική, καμια απάντηση ή υπαναχώρηση των θέσεων σου

Και εμεις σου βαλαμε την άποψη του Καθηγητή διαιτησίας που δουλευει στο καναλι σου. Οποτε αποφασίστε ποτε θα λαμβάνετε υπόψιν σας τις κουβέντες του Γαυρου Τσοχου και ποτε του καναλιου του Αλαφουζου γτ εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας.
Δημοσ.

Οτι ειχε τουμπανο ολος ο κοσμος το ειδαμε και με το παραπανω σε ενα ακομη ντερμπι βρωμιας.

Ο διαιτητης σε εντεταλμενη υπηρεσια με μονο ενα στοχο. Ο τρυλος πρεπει να κερδισει παση θυσια.

Ανυπαρκτα φαουλ καθολη τη διαρκεια του παιχνιδιου με σκοπο να βαλει τον διορισμενο μεσα στη περιοχη. Απο ενα τετοιο φαουλ ερχεται και το γκολ...

Κιτρινες για γελια, οφσαιντ κομμενα και λοιπα ωραια...

Πεναλτυ που και ο πιο απειρος διαιτητης βλεπει πως ειναι ανυπαρκτο. Ο Στιλ ειναι μαζεμενος και ο καγκουρας απλωνει επιτηδες το πισω ποδι για να καταφερει να κανει επαφη....

Καθυστερησεις 7 λεπτα ενω το παιχνιδι εχει διακοπει για 8 χωρις να λαβουμε υποψη τις αλλαγες! Μην γινει καμια στραβη στο τελος και δεν μπορεσουμε να το σωσουμε...

Και ερχομαστε στο σκανδαλο της φαση του Πετριτς. Ειμαστε σε σημειο που δεν χωρανε λαθη και το κορακι αποφασιζει να δημιουργησει χερι απο το πουθενα μιας και ο ατζαγκουν ειναι ετοιμος να το καρφωσει.

Το αποκορυφωμα ενος ακομη παιχνιδιου της σουπερλιγδας απο την συμμορια της βρωμιας.

Απο φετος σταματαμε το σλογκαν καλυπτα και εγω τον κατσουρανη και καθιερωνουμε το ειδα και εγω το τριτο χερι του πετριτς...

Δημοσ.

Για το τρίτο χέρι του Πέτριτς δεν ξέρω, ξέρω για το πρώτο κεφάλι του Αυλωνίτη .Σκούξτε όσο θέλετε δεν σας πιστεύουν ούτε τα σκαλιά της Λεοφώρου.Που δεν περάσατε το κέντρο ούτε μία φορά και θέλατε και ματς.Του χρόνου θα έχει ακόμα περισσότερο γλέντι και σιγά μην σας δώσουμε και λογαριασμό.Τώρα κλάμα πάλι για φέτος και του χρόνου έχει ο Θεός.Δεν πίστευα ότι θα έγραφα σε τέτοιο ύφος ποτέ αλλά δύο τρεις μας έχετε ζαλίσει εδώ μέσα.Του χρόνου θα σε κερδίσω με 30 μέτρα οφσάιντ και θα πανηγυρίζω περισσότερο από φέτος. Εντάξει krom 271;

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι θα πανηγυριζεις και με 30 μετρα οφσαιντ.

Αυτο κανεις αλλωστε τοσα χρονια. Πανηγυριζεις τα κλεμμενα, τα καλυπτα και εγω τον κατσουρανη, το τριτο χερι του πετριτς και ολους τους τιτλους της βρωμιας...

Αν εσυ δεν ντρεπεσαι που τα πανηγυριζεις προβλημα σου... Επιβεβαιωνεις απλα τι εστι γαβρος...

Δημοσ.

Σαφώς και μου αρέσει να γλεντάω εσένα όχι όλους τους οπαδούς του Π.Α.Ο εσένα ειδικά και τον demon 13 που άλλαξε nick ακόμα και με 30 μέτρα οφσάιντ.Για άτομα σαν και σένα λοιπόν 30 μέτρα οφσάιντ ώστε τουλάχιστον να δικαιολογείται και αντέχεται η μίρλα σας.Σε σένα αποκλειστικά και μόνο περαστικά παστίλιες και του χρόνου εύχομαι με 30 μέτρα οφσάιντ.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κάφρος μπορώ να γίνω.Προσπαθούμε να μιλήσουμε λογικά ότι ρε αδερφέ δεν πέρασες την σέντρα χτες ξεφτίλησες το άθλημα με το ταμπούρι  και είσαι και από πάνω και μάλιστα σε φάουλ και σε πέναλτι υπαρκτά.Ε αφού δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με την λογική με 30 μέτρα οφσάιντ εναντίον σου εγώ θα πανηγυρίζω.όσο για σένα που είσαι υποτίθεται αντικειμενικός για πες μας πως προήλθε η φάση και εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...