Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Αθλιο  το πρωτάθλημα .... 

Πουλημένη διαιτησία .....

Τι κάθεστε και ασχολείστε .... Ενα ολόκληρο ημίχρονο έδινε διαρκώς ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή του παναθηναικού . Ακόμα και το φάουλ του γκολ δεν υπάρχε ....

Από την άλλη το πέναλτι ΔΕΝ είναι αλλά μπορεί να δοθεί. Πιο πολύ πέφτει ο Μήτρογλου στα χέρια του Στιλλ που τα μαζεύει και ΔΕΝ πάει να του πάρει κανένα πόδι .

Αλλά το αποκορύφωμα το χέρι που σφυρίζει στον Πέτριτς .... Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια .....

Απλά δεν έπρεπε με τίποτα να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός ... Δεν έπρεπε γιατί ο ΠΑΟΚ κάνει πάρτι !!!

Μόνο μια λύση υπάρχει !

Να μην πάρει ΚΑΝΕΝΑ βαθμό στην Ευρώπη ΚΑΜΙΑ ομάδα  ..... Να πέσουμε στην βαθμολογία  ώστε να ΜΗΝ εξασφαλίζει ο Ολυμπιακός 20.000.000€ κάθε χρόνο .... Μόνο έτσι ...

Διαφορετικά για τα φράγκα  μια ζωή θα το στήνει ο Ολυμπιακός..... Εχει καταντήσει η ΜΠΛΕΜΠΑ του Ελληνικού ποδοσφαίρου.....

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να αντέχουν αυτή την κατάσταση ........

Δεν μπορεί να είναι τόσο τυφλωμένοι και δεν μπορώ να σκεφτώ πως σε έναν υγειή οπαδό . του αρέσει μια τέτοια κατασταση ....

απλά για τα bold ότι ο Π.Α.Ο.Κ κάνει πάρτι και μόλις περνάει την Λαμία αρχίζουν επικές φάπες συνήθως από τρία και πάνω.Σιγά μην φοβηθεί ποτέ ο Ολυμπιακός η ο Π.Α.Ο στα καλά του την πιο κομπλεξική ομάδα της Ελλάδας. Παίζει να είναι και το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα για φέτος ότι έπρεπε ντε και καλά να κερδίσω τον Π.Α.Ο.γιατί φοβάμαι τον κομπλεξικό.Τον Π.Α.Ο τον υπολογίζω χίλιες φορές περισσότερο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλά για τα bold ότι ο Π.Α.Ο.Κ κάνει πάρτι και μόλις περνάει την Λαμία αρχίζουν επικές φάπες συνήθως από τρία και πάνω.Σιγά μην φοβηθεί ποτέ ο Ολυμπιακός η ο Π.Α.Ο στα καλά του την πιο κομπλεξική ομάδα της Ελλάδας. Παίζει να είναι και το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα για φέτος ότι έπρεπε ντε και καλά να κερδίσω τον Π.Α.Ο.γιατί φοβάμαι τον κομπλεξικό.Τον Π.Α.Ο τον υπολογίζω χίλιες φορές περισσότερο.

Όταν πάψεις να σκέφτεσαι σαν απαδικό νιάνιαρο  τότε μπορούμε να ξαναμιλήσουμε. 

Ο ΠΑΟΚ αν ξέφευγε σήμερα πολύ δύσκολα θα έχανε την πρωτιά. Θα είχε την πολυτέλεια να χάσει στην Αθήνα και να μείνει πρώτος !

Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν τυχαία , ούτε τίποτα.

Προσωπικά βλέπω ποδόσφαιρο χωρίς να έχω ιδιαίτερους συναισθηματισμους.

Αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο που είδα σήμερα και που βλέπω αρκετά χρόνια, το σιχαίνομαι ... Είναι απλά κατάντια.

Για εμένα λοιπον με ότι έχω δει μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ νομίζω πως παίζει την καλύτερη μπάλα και πως πρέπει να το πάρει αν συνεχίσει έτσι. Μακάρι να το πάρει για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Like 2

O Λουτσιανο είπε ότι ο Μητρογγλου κρατάει το ποδι και επιδιώκει την επαφή, ο  Βαρούχας είπε ότι ήταν πεναλτυ

Ο Λούτσι ξέρει τι λέει. Και ας σφυρίζεται συνηθως πέναλτι σε ανάλογες φάσεις.

• Like 1

Απ ότι φαινεται βάση των κανονισμών δεν μετράει το αν υπάρχει παιχτης που να "καλυπτει" τον Στυλ, αλλά το που βρισκεται ο επιθετικος και αν οντως ειναι σε προφανη θέση για γκολ. Ειδικά για τη 2η περίπτωση θεωρω οτι ειναι πολύ δυσκολη η απόφασή του και αυτό τον κάνει έναν καλό διαιτητή. 2ο φάουλ σου.

images?q=tbn:ANd9GcRMsh3OkxLUBgQPO8IPd6B

Μάθε ρε Cos κάναν κανονισμό και μετά πέτα τα μαργαριτάρια σου. 

Ο ΠΑΟΚ αν ξέφευγε σήμερα πολύ δύσκολα θα έχανε την πρωτιά. Θα είχε την πολυτέλεια να χάσει στην Αθήνα και να μείνει πρώτος !

Αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο που είδα σήμερα και που βλέπω αρκετά χρόνια, το σιχαίνομαι ... Είναι απλά κατάντια.

Για εμένα λοιπον με ότι έχω δει μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ νομίζω πως παίζει την καλύτερη μπάλα και πως πρέπει να το πάρει αν συνεχίσει έτσι. Μακάρι να το πάρει για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

όταν θα μάθεις να μιλάς χωρίς χαρακτηρισμούς τότε όντως μπορεί να τα ξανά πούμε.Κομπλεξική χαρακτήρισα την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ όχι τον κόσμο του  νταξει;Κάτι που το έχει αποδείξει πολλές φορές.Γκέκε;

Edit:Να μας πείτε σε ποιον θέλετε να το δώσουμε το πρωτάθλημα για να μην μας πρήζετε.Πέρυσι που ο Π.Α.Ο έβαλε τρία γκολ γκρεμίστηκε η παράγκα αναρωτιέμαι πότε πάλι πρόλαβε να χτιστεί.

Ρε φιλε,στημενο δεν λετε το πρωταθλημα? εχουμε ακομα 27 αγωνιστικες,και μας λες οτι αν ξεφευγε ο ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστικη ακομα και 10-12 βαθμους δεν θα το παιρναμε?

Ρε φιλε,στημενο δεν λετε το πρωταθλημα? εχουμε ακομα 27 αγωνιστικες,και μας λες οτι αν ξεφευγε ο ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστικη ακομα και 10-12 βαθμους δεν θα το παιρναμε?

Δεν το λέμε. Είναι στημένο. Να μου πεις και που δεν είναι στημένο πλέον. Όλα για το στοίχημα ..... και τα φράγκα.

Gamane? Καλά? Αστο σε προλάβαν άλλοι σήμερα :P

Μια χαρά. Ήμουν ελάχιστα στεναχωρημένος και γέλαγα με την ασχετοσύνη σου.

Στην πρόταση που σου παρέθεσα έχεις δύο λάθη , θέλει προσπάθεια αυτό.

• Like 2

Δεν το λέμε. Είναι στημένο. Να μου πεις και που δεν είναι στημένο πλέον. Όλα για το στοίχημα ..... και τα φράγκα.

Αν είναι στημένο για το στοίχημα και τα φράγκα τότε ο Π.Α.Ο έπρεπε να κερδίσει σήμερα και στο τέλος να πάρει τον τίτλο;Έχει τρελή απόδοση κάτι τέτοιο δεν νομίζεις;Εν πάση περιπτώση ο δεύτερος και ο τρίτος πάντα κλαίγονται ότι ο πρώτος ευνοείται.Μόνο που ο ένας παίζει με τον Ντίνα και τον Κουτρουμπή και ο άλλος με τσόρι με κασάμι με με με με.Δεν υπάρχει πρωτάθλημα που να μην κλαίγονται για τον πρώτο που να δεις τι γράφεται στην Ιταλία για την γιουβέντους ή τι γραφόταν στην Ισπανία όταν κυριαρχούσαν Ρεάλ Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.Πάντα ο φτωχός κουμπάρος κλαιγόταν και πάντα θα κλαίγεται.Πως όμως όταν έπιασε τρελά λεφτά με τους πατεροβγαινόπουλους έκανε την διαφορά;Απλά γιατί άφησε την κλάψα και έριξε το ρευστό.Αυτό είναι όλο τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Αν είναι στημένο για το στοίχημα και τα φράγκα τότε ο Π.Α.Ο έπρεπε να κερδίσει σήμερα ΄και στο τέλος να πάρει τον τίτλο;Έχει τρελή απόδοση κάτι τέτοιο δεν νομίζεις;Εν πάση περιπτώση ο δεύτερος και ο τρίτος πάντα κλαίγονται ότι ο πρώτος ευνοείται.Μόνο που ο ένας πάιζει με τον Ντίνα και τον Κουτρουμπή και ο άλλος με τσόρι με κασάμι με με με με.Δεν υπάρχει πρωτάθλημα που ονα μην κλαίγονται για τον πρώτο που να δεις τι γράφεται στην Ιταλία για την γιουβέντους ή τι γραφόταν στην Ισπανία όταν κυριαρχούσαν Ρεάλ Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.Πάντα ο φτωχός κουμπάρος κλαιγόταν και πάντα θα κλαίγεται.Πως όμως όταν έπαισε τρελά λεφτά με τους πατεροβγαινόπουλους έκανε την διαφορά;Απλά γιατί άφησε την κλάψα και έριξε το ρευστό.Αυτό είναι όλο τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Φετος εγινε το ματσ στον πρωτο γυρο..Δεν εγινε στο δευτερο γυρο οπως περυσι,οποτε δεν υπηρχε θεμα αδειοδοτησης και..... ρευστου!!!

Και εδω καρέ καρέ..Αν δε σηκωνε το χερι του ο Στυλ δε θα χε γινει τιποτε οπως φαίνεται...

http://www.balla.com.cy/podosfero/ellada/super-league/399494-karekare-fasi-ektelesi-penalti-mitroglou

Gamane προσωπικά πανηγυρίζω τη νικη αυτη τη στιγμη. Ειλικρινά χαίρομαι ιδιαίτερα που σε κάνω να γελάς. Χρειάζεται μετά απο τέτοιο πικρο φαρμάκι. Καλή συνέχεια στη προσπάθειά σου. Πληροφοριακά, πλέον μπαίνεις στη γνωστή λιστα. Ξέρω οτι δεν αφορά τους άλλους αλλά στο λέω εδώ για να μη γράφεις άδικα βρε αδελφέ. Προσπαθω να ειμαι καλός άνθρωπος πάνω απ΄όλα. :-)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...