krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το συνεχιζεις.... Που το ειδες γραμμενο πως αν παει ενας προεδρος και ριξει 50ευρω στο διαιτητη πεφτει κατηγορια η ομαδα? Το περιστατικο εχει γινει στην ευρωλιγκα εντωμεταξυ... Επομενως ο προβληματισμος σου σε ποια χωρα θα γινοταν αυτο παιρνει και αυτοματως απαντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τι απαντηση θες ρε μεγαλε αφου το ερωτημα που κανεις ειναι οτι να ναι. Τι θες να πεσει κατηγορια γιατι πεταξε ο θανασης 50ευρω? ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ πραγματικα... Και σε ευρωλιγκα πεταξε εφαγε μια τιμωρια και τελος. Εσυ τι θες να γινοταν και που το στηριζεις? Σου απήθυνε εσένα κανένα κάποιο ερώτημα όσον αφορά το Μπάσκετ;Και για να κόψουμε και λίγο τα κοσμητικά επίθετα όπως το μεγάλε γιατί όντως μπορεί και να είμαι σε σχέση με σένα.Τέτοιοι χαρακτηρισμοί ο καθένας να τις κάνει στην παρέα του όπου υπάρχει και η ανάλογη οικειότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσια γραφεις. Αν θελεις να μιλησεις προσωπικα να στελνεις pm. ΥΓ. Μεγαλε σε ειπα δεν σε ειπα καμπουρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Στο ειπα διακριτικα πριν, ενημερωσου. Δεν με ακους κι επιμενεις... Το περιστατικο που λες λοιπον, ΔΕΝ εγινε στην Ελλαδα. To καλυτερο; ΕΓΙΝΕ σε χωρα απο αυτες που ΑΝΕΦΕΡΕΣ. I rest my case. Περα απο αυτο, θες να συζητησουμε για το αν αξιζε ο ΠΑΟ υποβιβασμο απτην Ευρωλιγκα ; I rest my case x 2. Βρε οι θείοι δεν πέταγαν λεφτά στις απαρχές της διοίκησης τους όταν τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ το είχε ο Κόκαλης;Τόσο λάθος κάνω πια;Μία φορά θυμάμαι που πήραν την ομάδα και έφυγαν από το γήπεδο(ακόμα χειρότερο αυτό) και μία άλλη που πέταγαν πάλι λεφτά.Εκτός και αν πέφτω τόσο έξω πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το μονο περιστατικο που γνωριζω απο τους θειους ειναι αυτο του 2009. Πρωτη φορα ακουω αυτο που λες, καποιο λινκ να διαβασουμε τι συνεβη ακριβως ; (εψαξα και δεν βρηκα κατι). Σε καθε περιπτωση εχω ηδη απαντησει στο ερωτημα σου με το αναλογο περιστατικο που ΕΓΙΝΕ στο εξωτερικο (επειδη μεταξυ των ερωτηματων σου ηταν τι θα γινοταν αν αυτο συνεβαινε στο εξωτερικο). Και που λες, ο Cossutius εγραφε οτι ο Αλαφουζος μας εμαθε να μιλαμε για τους τιτλους του ΟΣΦΠ μετα το 2004... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσια γραφεις. Αν θελεις να μιλησεις προσωπικα να στελνεις pm. ΥΓ. Μεγαλε σε ειπα δεν σε ειπα καμπουρη... Δεν υπάρχει π.μ δεν έχω να συζητήσω τίποτα μαζί σου που δεν μπορώ να το πω εδώ.Προσπάθησε να γράφεις χωρίς επίθετα όπως κάνω και εγώ.Μπορεί σε κάποιο μέλος να γράψω και εγώ μλκ αλλά σίγουρα τον ξέρω ιντερνετικά καλά και έχουμε πει και δύο τρεις κουβέντες σε προσωπικό επίπεδο με τέτοιες "¨χαριτωμένες" εκφράσεις μεταξύ μας.Πρώτη φορά γράφω τόσα μαζεμένα μηνύματα στο insomnia σήμερα, μπορείς να ανατρέξεις και να δεις αν χρησιμοποίησα παρόμοιες εκφράσεις στον οποιονδήποτε.Δεν λέω ότι με πρόσβαλες κιόλας αλλά παρακαλώ στο μέλλον να αποφευχθεί και να μου μιλάς στον τόνο που σου μιλώ.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν εννοουσα να στειλεις σε εμενα pm. Κατα τα αλλα για να εχεις απαιτησεις να σου μιλανε καλα (οχι πως σου ειπα και τιποτα μεγαλε σε ειπα!) να το κανεις εσυ πρωτα. Πάντως η φόρα για τζανετάκους σιγά σιγά βλέπω ότι υποχωρεί.Άρα μάλλον σιγά σιγά υποχωρεί και η ζέστη. ΥΓ. Και εμενα δεν με προσβαλλες by the way. Τις καταλαβαινω τις εκφρασεις αυτες πανω στη συζητηση και τις χρησιμοποιω και εγω... Στα αλλα... Καλα τι συζηταμε τωρα? Για το αν επρεπε να πεσει κατηγορια επειδη πεταξε ο προεδρος λεφτα στους διαιτητες θελοντας να δειξει πως ειναι πουλημενοι?Ειναι παραπτωμα και τιμωρειται οπως και τιμωρηθηκε ο Παναθηναικος και ως εκει.Κατηγορια πεφτεις αν δινεις λεφτα στους διαιτητες χωρις να σε βλεπουν οι καμερες και ειναι αλλη η ομαδα που τα κανει αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Το μονο περιστατικο που γνωριζω απο τους θειους ειναι αυτο του 2009. Πρωτη φορα ακουω αυτο που λες, καποιο λινκ να διαβασουμε τι συνεβη ακριβως ; (εψαξα και δεν βρηκα κατι). Σε καθε περιπτωση εχω ηδη απαντησει στο ερωτημα σου με το αναλογο περιστατικο που ΕΓΙΝΕ στο εξωτερικο. Εγώ βρήκα νεώτερο περιστατικό αλλά αύριο θα βρω και άλλο γιατί όντως η μνήμη μου δεν με απατά.Το νεώτερο λοιπόν είναι στον τρίτο περυσινό τελικο όπου σύμφωνα με τους διαιτητές ο τράκης τους πέταξε τρία πενηντάευρα Δεν εννοουσα να στειλεις σε εμενα pm. Κατα τα αλλα για να εχεις απαιτησεις να σου μιλανε καλα (οχι πως σου ειπα και τιποτα μεγαλε σε ειπα!) να το κανεις εσυ πρωτα. ΥΓ. Και εμενα δεν με προσβαλλες by the way. Τις καταλαβαινω τις εκφρασεις αυτες πανω στη συζητηση... Στα αλλα... Καλα τι συζηταμε τωρα? Για το αν επρεπε να πεσει κατηγορια επειδη πεταξε ο προεδρος λεφτα στους διαιτητες θελοντας να δειξει πως ειναι πουλημενοι? Ειναι παραπτωμα και τιμωρειται οπως και τιμωρηθηκε ο Παναθηναικος και ως εκει. Κατηγορια πεφτεις αν δινεις λεφτα στους διαιτητες χωρις να σε βλεπουν οι καμερες και ειναι αλλη η ομαδα που τα κανει αυτα... Και που είναι ο προσωπικώς χαρακτηρισμός λέμε;Εκτός και αν δεν τον βλέπω εγώ που μου κάνεις και παράθεση για τις ζέστες.Ούτε θερμόπληκτο σε είπα ούτε ότι έχεις ηλίαση ούτε τίποτα.Ούτε σε αποκάλεσα μάγκα ούτε μεγάλε ούτε κάτι ανάλογο.Το ότι η ζέστη μας επηρεάζει με διάφορους τρόπους είναι γεγονός όπως επίσης γεγονός είναι ότι αυτό δεν αποτελεί χαρακτηρισμό και απρέπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ελπιζω να αστειευεσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κάνω edit γιατί πρέπει να εξηγήσω κάτι ως προς την απορία του από πάνω.Όταν ένας πρόεδρος ομάδος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και πετάει λεφτά υπονοώντας ότι ο διαιτητής τα έχει αρπάξει σε όποια άλλη χώρα μπορεί να ήταν και φυλακή για συκοφαντική δυσφήμιση και η ομάδα του να έβλεπε πρώτη εθνική σε μία δεκαετία.Αυτά όμως για τις σοβαρές χώρες.Ανάλογες και σοβαρότερες φυσικά κατηγορίες θα έπρεπε να ισχύουν και για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο.Αλλά αυτά σε άλλες χώρες.Εδώ κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Ελπιζω να αστειευεσαι.... Όχι ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ετοιμαστειτε να διδαξετε ηθος τη Κυριακη και αφηστε τα υπολοιπα. Το τι εχουμε να δουμε παλι μεσα και εξω απο το τηγανι ειναι ενας γριφος Απο το 2010 εχετε να παρετε νικη (δε μετραω τη κλεψια με Κατσουρ) εκει μεσα σας εχει πιασει κατι τελευταια και δε ξερετε τι λετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Σε καμια χωρα δεν νομιζω να επεφτε ομαδα κατηγορια. Προστιμο ναι οπως και εφαγε ο Παναθηναικος προστιμο στην ευρωλιγκα. Δεν τον απεκλεισαν απο την διοργανωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ετοιμαστειτε να διδαξετε ηθος τη Κυριακη και αφηστε τα υπολοιπα. Το τι εχουμε να δουμε παλι μεσα και εξω απο το τηγανι ειναι ενας γριφος Απο το 2010 εχετε να παρετε νικη (δε μετραω τη κλεψια με Κατσουρ) εκει μεσα σας εχει πιασει κατι τελευταια και δε ξερετε τι λετε. Ε φετος,ετυχε να ειμαστε εμεις πρωτοι..Περυσι εσεις και φετος εμεις..Ετσι πανε αυτα Σε καμια χωρα δεν νομιζω να επεφτε ομαδα κατηγορια. Προστιμο ναι οπως και εφαγε ο Παναθηναικος προστιμο στην ευρωλιγκα. Δεν τον απεκλεισαν απο την διοργανωση... Πλακα κανεις τωρα? Μηπως σου κανει το γεγονος οτι εχεις μπει ηδη 2-3 φορες στα αποδυτηρια και εχει απειλησει προσωπικα τους διαιτητες? Υ.Γ Κατα τα αλλα,ειναι που κραζετε τον Τρακη και τις τακτικες του ενω προσπαθειτε να μας πειτε οτι το μπασκετ ειναι καθαρο..Ρε καλα τα λεω εγω για τις ζεστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλά όπως νομίζεις αλλά έχω ζήσει στο εξωτερικό αρκετά χρόνια οπότε επέτρεψε μου να σου πω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν υπάρχουν πουθενά ούτε καν το περνάει από το μυαλό να προβούν σε τέτοιες ενέργειες γιατί εκεί πέφτει μπουζούριασμα.Αλλά ξέρεις οι γνώμες είναι σαν τις οπότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις.Εγώ που έχω την αίσθηση του κλίματος της κοινής γνώμης εκεί όπου ζούσα σου λέω ότι και η ομοσπονδία να μην έπραττε αυτό που σου λέω θα ήταν τέτοια η αντίδραση της κοινής γνώμης που αυτή η ομάδα δεν θα ξανά έβλεπε υψηλό επίπεδο τουλάχιστον για μία πενταετία.Δεν μιλάω φυσικά το τι θα γινόταν αν υπήρχαν τα αντίστοιχα του ποδοσφαίρου μας εκεί.Όπως και να χει το συζητήσαμε αρκετά.Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αλλο πραγμα το κραζουμε τον Τρακη για καποιες ενεργειες του και αλλο πραγμα να πεσει κατηγορια η ομαδα επειδη πεταξε πενηνταρικο. Τα χωριζει χαος αυτα τα δυο ή καλυτερα απλα δεν εχουν καμια σχεση... Και ξαναλεω το περιστατικο εχει γινει σε αγωνα της ευρωλιγκας (σε τελικο μαλιστα!), στην διοργανωση αφρο του μπασκετ, και η ποινη ηταν απλα ενα προστιμο... Το να ζηταμε υποβιβασμο ομαδας ή αποκλεισμο απο ευρωπαικες διοργανωσεις επειδη ενας προεδρος πεταξε πενηνταρικο στο διαιτητη (χωρις να το στηριζουμε μαλιστα πουθενα οσον αφορα νομους και κανονισμους) δεν εχει απλα καμια βαση... Οτι η κοινη γνωμη σε αλλες χωρες ισως να ηταν πιο επικριτικη συμφωνοι. Να πεσει ομαδα για αυτο το γεγονος δεν θα γινοταν ουτε στην πιο ...πολιτισμενη χωρα οπως και δεν εγινε στην κορυφαια διοργανωση του αθληματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις