greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 χαχα..ολα κλεμμενα απο το 2004 και μετα? αχαχαχαχαχχαχαχα... Μπας σε καλο σου...χαχαχαχαχααχαχα...41 πρωταθληματα εχουμε,42 ειναι τα κλεμμενα... Μπραβο ρε φιλε..Μπραβο!!! Ρε τι ακουμεεεεε....Βροχεεεες σε ολη την Ελλαδα,πλημμυρισε ο κοσμος...αλλα αυτη εκει,δεν λεει να υποχωρησει... (η ζεστη) Πάντως η φόρα για τζανετάκους σιγά σιγά βλέπω ότι υποχωρεί.Άρα μάλλον σιγά σιγά υποχωρεί και η ζέστη.
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλά πες εσύ ξανά για τζανετάκους και σποραδικές επιτυχίες ενώ λίγες είναι οι τοπ ομάδες που δεν έχω κερδίσει ενώ εσένα σε γλεντάει η κάθε Εστορίλ.Keep troling Πηρε x απο PSV ρε.Ακουστηκε κιολας οτι θα την πανε και στο CL για να το σηκωσει επειδη ο Πλατινι δεν θελει να το παρει η Ρεαλ Υ.Γ Παντως πλακα πλακα,στο γκολ του Παναθηναικου χθες...Ισα που ακουστηκα και 3 τετραγωνα πιο μακρια απο το σπιτι μου..
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αυτό :P Μαλλον αυτο Καλά πες εσύ ξανά για τζανετάκους και σποραδικές επιτυχίες ενώ λίγες είναι οι τοπ ομάδες που δεν έχω κερδίσει ενώ εσένα σε γλεντάει η κάθε Εστορίλ.Keep troling Ποιες επιτυχιες εχεις στην ευρωπη? Τις 4 προκρισεις σε 15 χρονια?
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Cossutius,δες λιγο ρε συ please... Το πετσινο πεναλτι του Σισε εβαλες που δεν μας αφησε η Παναθα να διεκδικησουμε το πρωταθλημα? :P Μαλλον αυτο Αυτο ταιριαζει γαντι με το συνθημα της Θ7... "και τρεχατεεεεε και τρεχατεεεε....." Ποιες επιτυχιες εχεις στην ευρωπη? Τις 4 προκρισεις σε 15 χρονια? Τι να κ@@@σουν οι νικες με Γιουβεντους και Ατλετικο ρε..Αν δεν πας τελικο CL δεν..
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον αυτο Ποιες επιτυχιες εχεις στην ευρωπη? Τις 4 προκρισεις σε 15 χρονια? Ρε με παρακολουθείς;Αυτήν ακριβώς ήταν η αντίδραση μου όταν σε γλεντούσε η Στάνταρ.Όχι ρε συ ποιες προκρίσεις να μωρέ για κάτι ψευτονίκες λέω απέναντι σε κάτι ομαδούλες π.χ Μάντσεστερ Ατλέτικο Γιουβέντους άνευ σημασίας.Στο τοπικό Πειραιά αγωνίζονται εξάλλου... 1
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Πάντως η φόρα για τζανετάκους σιγά σιγά βλέπω ότι υποχωρεί.Άρα μάλλον σιγά σιγά υποχωρεί και η ζέστη. Η Ζεστη θα υποχωρησει στο επομενο 0-3 που θα ειναι ο Παναθηναικος στο Καραισκακη..Οποτε,την ξανακανουμε αυτη τη συζητηση το 2034 περιπου..
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Νικες στο γηπεδο σας κανατε στο chl παντα. Για μια πολυ μεγαλη περιοδο μαλιστα ηταν αηττητος ο Ολυμπιακος εντος. Το τελικο αποτελεσμα βεβαια ηταν παντα το ιδιο εκτος απο τις λιγες εξαιρεσεις που απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα του τζανετακου...
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Η Ζεστη θα υποχωρησει στο επομενο 0-3 που θα ειναι ο Παναθηναικος στο Καραισκακη..Οποτε,την ξανακανουμε αυτη τη συζητηση το 2034 περιπου.. Ψιτ μην λες μεγάλες κουβέντες δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς σε καμία στραβή .Έχω ικανό τον Ολυμπιακό να παίρνει αποτέλεσμα στο Τορίνο και να χάνει την Κυριακή.Οπότε χαλαρά και όχι μεγάλα λόγια Νικες στο γηπεδο σας κανατε στο chl παντα. Για μια πολυ μεγαλη περιοδο μαλιστα ηταν αητητος ο Ολυμπιακος εντος. Το τελικο αποτελεσμα βεβαια ηταν παντα το ιδιο εκτος απο εξαιρεσεις που απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα του τζανετακου... Βρε άσε τι κάνουμε εμείς και πες μας τι κάνεις εσύ, και που είσαι, σε αυτόν τον αιώνα όχι στον προηγούμενο.Γιατί στον προηγούμενο και Στεάουα Βουκουρεστίου πήρε πρωταθλητριών και τώρα δεν υπάρχει πουθενά στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Νικες στο γηπεδο σας κανατε στο chl παντα. Για μια πολυ μεγαλη περιοδο μαλιστα ηταν αητητος ο Ολυμπιακος εντος. Το τελικο αποτελεσμα βεβαια ηταν παντα το ιδιο εκτος απο εξαιρεσεις που απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα του τζανετακου... Αλλαξαμε το τροπαριο τωρα..Την μια μας φταινε οι Ελληνες που ειναι 2 και οχι 8.Την αλλη φταινε οι τελικες που πιανει ο Ρομπερτο (και εσυ ρε Ρομπερτο,αφησε να παει και ενα μεσα ρε φιλε,δεν ντρεπεσαι καθολου να παιρνεις 1,5εκ και να μην κανεις την χαρη σε τοσους αντιολυμπιακους? ) την αλλη φταιει η βροχη που ευνοει αυτον που φοραει 42 νουμερο παπουτσι και οχι 45,γιατι εχει μικροτερη επιφανεια,επειδη τα κορδονια των πορτογαλλων ηταν απο αλλο υλικο και τους εκανε πιο αργους,ο Αναδρομος Ερμης και το χορτο που ηταν κουρεμενο απο τα νοτια προς τα βορεια και οχι αναποδα. Προχθες προσθεθηκε και ενα νεο,Απελαση του Κασαμι που ακυρωσε την Ατλετικο Κερατσινιου.. Υ.Γ Μην ανησυχεις παντως,και ο Αρης εχει ξεκινησει ηδη και ειναι αηττητος στο γηπεδο του στην Ευρωπη,και θα μεινει για πολυ καιρο ακομα οπως φαινεται..Εσας,σας τα χαλασε η.... Στανταρ!!! Ψιτ μην λες μεγάλες κουβέντες δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς σε καμία στραβή .Έχω ικανό τον Ολυμπιακό να παίρνει αποτέλεσμα στο Τορίνο και να χάνει την Κυριακή.Οπότε χαλαρά και όχι μεγάλα λόγια Βρε άσε τι κάνουμε εμείς και πες μας τι κάνεις εσύ, και που είσαι, σε αυτόν τον αιώνα όχι στον προηγούμενο.Γιατί στον προηγούμενο και Στεάουα Βουκουρεστίου πήρε πρωταθλητριών και τώρα δεν υπάρχει πουθενά στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη Εγω της Κυριακης το παιχνιδι το εχω παιξει σκορ 1-1 και 4-0.Δεν πιστευω σε καμια περιπτωση παντως οτι θα ειναι ευκολο παιχνιδι και το 4-0 το επαιξα πιο πολυ για πλακα..Ασχετα αν προχθες εγγραψα για 4-0 σε ενα ποστ εδω ενω παραλληλα οτι θα παρει ο ΠΑΟ αποτελεσμα στην Ολλανδια. Παντως επειδη και η ηττα ειναι μεσα στο προγραμμα και το ματσ πιστευω ειναι 60-40 υπερ του Ολυμπιακου,δεν νομιζω σε αυτη τη περιπτωση να ερθει παλι 0-3..Οποτε για 0-3,ειμαι καλυμμενος Υ.Γ Και ψιτ,μην απορρησετε αν ξαφνικα δειτε βασικο κανεναν...Μπερκ.... Ψιτ μην λες μεγάλες κουβέντες δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς σε καμία στραβή .Έχω ικανό τον Ολυμπιακό να παίρνει αποτέλεσμα στο Τορίνο και να χάνει την Κυριακή.Οπότε χαλαρά και όχι μεγάλα λόγια Βρε άσε τι κάνουμε εμείς και πες μας τι κάνεις εσύ, και που είσαι, σε αυτόν τον αιώνα όχι στον προηγούμενο.Γιατί στον προηγούμενο και Στεάουα Βουκουρεστίου πήρε πρωταθλητριών και τώρα δεν υπάρχει πουθενά στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη Εδω ο Αμπντουν και ο Τζιμπουρ επαιξαν στην... πρωταθλητρια Ευρωπης... Με τη λογικη του Βαζελου.. χαχαχαχα 1
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αλλαξαμε το τροπαριο τωρα..Την μια μας φταινε οι Ελληνες που ειναι 2 και οχι 8.Την αλλη φταινε οι τελικες που πιανει ο Ρομπερτο (και εσυ ρε Ρομπερτο,αφησε να παει και ενα μεσα ρε φιλε,δεν ντρεπεσαι καθολου να παιρνεις 1,5εκ και να μην κανεις την χαρη σε τοσους αντιολυμπιακους? ) την αλλη φταιει η βροχη που ευνοει αυτον που φοραει 42 νουμερο παπουτσι και οχι 45,γιατι εχει μικροτερη επιφανεια,επειδη τα κορδονια των πορτογαλλων ηταν απο αλλο υλικο και τους εκανε πιο αργους,ο Αναδρομος Ερμης και το χορτο που ηταν κουρεμενο απο τα νοτια προς τα βορεια και οχι αναποδα. Προχθες προσθεθηκε και ενα νεο,Απελαση του Κασαμι που ακυρωσε την Ατλετικο Κερατσινιου.. Υ.Γ Μην ανησυχεις παντως,και ο Αρης εχει ξεκινησει ηδη και ειναι αηττητος στο γηπεδο του στην Ευρωπη,και θα μεινει για πολυ καιρο ακομα οπως φαινεται..Εσας,σας τα χαλασε η.... Στανταρ!!! Πάντως απάντηση για το που έπρεπε να παίζει ο Π.Α.Ο μετά τις πολλάκις ρίψεις πενηντάευρων στους αγωνιστικούς χώρους από τους φαρμακοτρίφτηδες δεν πήρα ακόμη.Σιγά που θα έπαιρνα δηλαδή θα μου πεις αλλά είπα μήπως και...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν μας γράφεις για τα του μπασκετικού Π.Α.Ο αλλά σιγά μην έγραφες.Τότε ντε που οι φαρμακοτρίφτηδες πετούσαν τα ευρώπουλα μέσα στο γήπεδο.Μεγαλύτερη προσβολή αθλήματος δεν παίζει να έχει γίνει στην ιστορία φαντάζομαι αν έμπαινε ο Μαρινάκης στο γήπεδο και πετούσε ευρά τι θα γινόταν.Αν αυτό δεν σηκώνει υποβιβασμό ομάδας τότε Βαγγέλας και άγιος ο Θεός.(Αυτό δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έγραφα στην ζωή μου) Επειδη παλι θα βαυκαλιστεις για "ακρα του ταφου σιωπη", θα σου απαντησω αλλα ειναι η τελευταια φορα που θα το κανω οσο το πηγαινεις τρολαροντας. Απο εκει που ο ΠΑΟ δεν ειχε να διεκδικησει τιποτα το 2011 και "τι το αναφερω το 2011", μας ειπες οτι επρεπε να παρω εγω εκεινο το πρωταθλημα αν υπηρχε δικαιοσυνη αλλα συμφωνησες και στο βαθμολογικο τι εμπαινα σε τροχια διεκδικησης αν δεν με εκλεβες. Με λιγα λογια ειχα δικιο μου λες σε οτι εγραψα, ασχετα που ηρθες χαρουμενος να περηφανευτεις για τον Σουπερπιτα που με αναγκασε να "σιωπησω". Κι επειδη εκτεθηκες, τι; Μου αλλαζεις κουβεντα κι ερχεσαι να μου μιλησεις για οτι αλλο ευκαιρο σου 'ρθε στο μυαλο (πχ μπασκετ); Να σου απαντησω τι; Αφου καταφανως αγνοεις ΚΑΙ αυτο το περιστατικο στο οποιο αναφερεσαι (οπως και τη βαθμολογια το 2011). Googlαρε, δες οτι υποβιβασμος δεν υφισταται στο συγκεκριμενο περιστατικο που αναφερεσαι και ελα να προτεινεις αλλη τιμωρια για να το συζητησουμε.
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τι απαντηση θες ρε μεγαλε αφου το ερωτημα που κανεις ειναι οτι να ναι. Τι θες να πεσει κατηγορια γιατι πεταξε ο θανασης 50ευρω? ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ πραγματικα... Και σε ευρωλιγκα πεταξε εφαγε μια τιμωρια και τελος. Εσυ τι θες να γινοταν και που το στηριζεις?
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Επειδη παλι θα βαυκαλιστεις για "ακρα του ταφου σιωπη", θα σου απαντησω αλλα ειναι η τελευταια φορα που θα το κανω οσο το πηγαινεις τρολαροντας. Απο εκει που ο ΠΑΟ δεν ειχε να διεκδικησει τιποτα το 2011 και "τι το αναφερω το 2011", μας ειπες οτι επρεπε να παρω εγω εκεινο το πρωταθλημα αν υπηρχε δικαιοσυνη αλλα συμφωνησες και στο βαθμολογικο τι εμπαινα σε τροχια διεκδικησης αν δεν με εκλεβες. Με λιγα λογια ειχα δικιο μου λες σε οτι εγραψα, ασχετα που ηρθες χαρουμενος να περηφανευτεις για τον Σουπερπιτα που με αναγκασε να "σιωπησω". Κι επειδη εκτεθηκες, ερχεσαι να μου πεις τι; Για το μπασκετ; Να σου απαντησω τι; Αφου καταφανως αγνοεις ΚΑΙ αυτο το περιστατικο στο οποιο αναφερεσαι (οπως και τη βαθμολογια το 2011). Googlαρε, δες οτι υποβιβασμος δεν υφισταται στο συγκεκριμενο περιστατικο που αναφερεσαι και ελα να προτεινεις αλλη τιμωρια για να το συζητησουμε. Μην απαντάς και καθόλου πέρα από τον χαβαλέ που κάνω γενικά δεν έχω και καμιά σκασίλα λέω τώρα.Όσο για το τρολάρισμα το αφήνω ασχολίαστο αλλά απορία το έχω πραγματικά σε ποια χώρα θα έμπαινε πρόεδρος ομάδας να πετάξει λεφτά στο γήπεδο και αυτήν η ομάδα θα ήταν ακόμα στη πρώτη κατηγορία.Στην Γερμανία ας πούμε; Στο N.B.A;Στην Ισπανία;Αφού η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο λέτε ότι κινείται με βάση το συμφέρων του Ολυμπιακού και κόβει και ράβει τους νόμους ώστε να τον εξυπηρετεί και αν δεν το λέτε το υπονοείται ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ ελέω βασιλακόπουλου.Εδώ είναι η χώρα της ανομίας και της ανωμαλίας με την έννοια της μη κανονικότητας.Πραγματικά αναρωτιέμαι σε ποια χώρα θα έπαιζαν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Π.Α.Ο στο μπάσκετ στην πρώτη Εθνική μετά τα καμώματα των προέδρων τους.Ps δεν καίγομαι για την απάντηση σου δεν θέλω να σε κουράζω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μην απαντάς και καθόλου πέρα από τον χαβαλέ που κάνω γενικά δεν έχω και καμιά σκασίλα λέω τώρα.Όσο για το τρολάρισμα το αφήνω ασχολίαστο αλλά απορία το έχω πραγματικά σε ποια χώρα θα έμπαινε πρόεδρος ομάδας να πετάξει λεφτά στο γήπεδο και αυτήν η ομάδα θα ήταν ακόμα στη πρώτη κατηγορία.Στην Γερμανία ας πούμε; Στο N.B.A;Στην Ισπανία;Αφού η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο λέτε ότι κινείται με βάση το συμφέρων του Ολυμπιακού και κόβει και ράβει τους νόμους ώστε να τον εξυπηρετεί και αν δεν το λέτε το υπονοείται ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ ελέω βασιλακόπουλου.Εδώ είναι η χώρα της ανομίας και της ανωμαλίας με την έννοια της μη κανονικότητας.Πραγματικά αναρωτιέμαι σε ποια χώρα θα έπαιζαν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Π.Α.Ο στο μπάσκετ στην πρώτη Εθνική μετά τα καμώματα των προέδρων τους.Ps δεν καίγομαι για την απάντηση σου δεν θέλω να σε κουράζω... Στο ειπα διακριτικα πριν, ενημερωσου. Δεν με ακους κι επιμενεις... Το περιστατικο που λες λοιπον, ΔΕΝ εγινε στην Ελλαδα. To καλυτερο; ΕΓΙΝΕ σε χωρα απο αυτες που ΑΝΕΦΕΡΕΣ. I rest my case. Περα απο αυτο, θες να συζητησουμε για το αν αξιζε ο ΠΑΟ υποβιβασμο απτην Ευρωλιγκα ; I rest my case x 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις