Tiger.7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αλλο το διεκδικω,και αλλο στο εκλεψα..Και η Βεροια διακδικει πρωταθλημα αυτη τη στιγμη,τι παει να πει? Αν την σφαξουν σε ενα παιχνιδι με "καλυπτα τον Καρσουρανη" και της κλεψω την νικη,της εκλεψα και το πρωταθλημα? Σαφως και δικαιουσαι να φωναζεις για το συγκεκριμενο παιχνιδι που οντως επρεπε να το κερδισεις,οχι ομως να μιλας οτι σου εκλεψα πρωταθλημα.Καταλαβαινεις την διαφορα? Να γινοταν αυτο που εγινε το 2011,σε παιχνιδι βαθμολογικης σημασιας οπως στην Ριζουπολη που ο νικητης θα επαιρνε το πρωταθλημα να σου πω ναι.Αλλα οχι να μου λες για ενα παιχνιδι που χαθηκε με σφαγη και που αν κερδιζες τελικως θα ησουν στο -4 με 7 αγωνιστικες να απομενουν και μαλιστα τα 4 εγω να τα ειχα στο Φαληρο,να μου λες οτι σου εκλεψα το πρωταθλημα. Υ.Γ Μηπως θυμασαι ποσες γκελες εκανες αυτες τις 7 αγωνιστικες επισης εσυ? Που μας λες κιολας οτι σου κλεψαμε το πρωταθλημα.. Υ.Γ2 Παντως εχουν πλακα.. Θα κερδιζουν ενα παιχνιδι 0-3 μετα απο 100 χρονια και θα τους κανουμε πρωταθλητες. Θα κανουν εναν καλο δευτερο γυρο πρωταθληματος ενω ειναι στους -30 και θα τους κανουμε πρωταθλητες. Και αν τελικα τερματισουν στο -10 και κατω,θα τους κανουμε πρωταθλητες,κυπελλουχους και φιναλιστ Panathinaikos :P
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άρα δικαιούμαι και εγώ να κράζω που δεν τιμωρήθηκε ο τράκης και η ομάδα του παρότι νομικά είσαι καλυμμένος σωστά;Ωστόσο όπως βλέπεις προσέχω τις εκφράσεις μου και ούτε φιλαράκο σε αποκάλεσα με διάθεση φυτιλιάς ούτε και σου υπέδειξα που θα γράφεις.Εκτός και αν έχεις "ιδιαίτερα"προνόμια ώστε να επιβάλεις το τι και το που θα γράφει ο καθένας,πράγμα για το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.Ωστόσο αν θέλεις να κάνεις συντονιστικές παρεμβάσεις μπορείς και καλύτερα από αυτό...Μου κινούσε την περιέργεια διαβάζοντας τις παρελθοντικές σου τοποθετήσεις καθότι σαν νέο σχετικά μέλος έχω ανατρέξει αρκετές σελίδες στα αθλητικά θέματα ώστε να έχω μία εικόνα ποιος γράφει τι και με ποιο ύφος.Οπότε καμία έκπληξη για αυτά που μόλις έγραψες πιο πάνω.Το αφήνω εδώ αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο.Όσο για το δεύτερο σκέλος για το τι διεκδικούσες τότε με τον Κατσουράνη εσύ οφείλεις να το αποδείξεις αν ήσουν σε τροχιά τίτλου εμείς οι υπόλοιποι ξέρουμε.Άρα περιμένω ανάρτηση της βαθμολογίας από μέρους σου πριν το εν λόγο ντέρμπι έτσι για να έχουμε και μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συζητάμε και με ποια επιχειρήματα. Αποφασισε αν θες να το πας νομικα ή αν θες να το πας "κουβεντα να γινεται". Εγω που γενικως συμπαθω τους νομους και μ'αρεσει να τηρουνται, αρα το παω νομικα, ξαναλεω οτι δεν αμφισβητησα την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ του πρωταθληματος του 08. Να ξαναπω ποιο ειναι το point μου σχετικα με εκεινο το πρωταθλημα, χρειαζεται και 3ο ποστ; Οσον αφορα στο κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη, πρωτα θα μου απαντησεις αν θα συζητησουμε με βαση τους νομους και εαν παραδεχτεις οτι νομικα επρεπε να αλλαξεις εθνικη κατηγορια και να βγω εγω πρωταθλητης τοτε θα σου θυμισω και την βαθμολογια. Τα υπολοιπα που γραφεις ελαχιστα με αφορουν, παραπονεσου στους αρμοδιους.
greek for sale Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αποφασισε αν θες να το πας νομικα ή αν θες να το πας "κουβεντα να γινεται". Εγω που γενικως συμπαθω τους νομους και μ'αρεσει να τηρουνται, ξαναλεω οτι δεν αμφισβητησα την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ του πρωταθληματος του 08. Να ξαναπω ποιο ειναι το point μου, χρειαζεται και 3ο ποστ; Οσον αφορα στο κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη, πρωτα θα μου απαντησεις αν θα συζητησουμε με βαση τους νομους και εαν παραδεχτεις οτι νομικα επρεπε να αλλαξεις εθνικη κατηγορια και να βγω εγω πρωταθλητης τοτε θα σου θυμισω και την βαθμολογια. Αφού θες λοιπόν να το πάμε νομικά όχι δεν έπρεπε να αλλάξω κατηγορία γιατί δεν έγινε καμία δίκη και δεν υπήρξε καταδικαστική απόφαση άσχετα με το τι πιστεύω προσωπικά ότι έπρεπε να γίνει.Αυτό είναι άλλη συζήτηση.Περιμένω την βαθμολογία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αφού θες λοιπόν να το πάμε νομικά όχι δεν έπρεπε να αλλάξω κατηγορία γιατί δεν έγινε καμία δίκη και δεν υπήρξε καταδικαστική απόφαση άσχετα με το τι πιστεύω προσωπικά ότι έπρεπε να γίνει.Αυτό είναι άλλη συζήτηση.Περιμένω την βαθμολογία.Ετσι μπραβο. Επειδη το 2008 η δικαιοσυνη ω του θαυματος κινητοποιηθηκε "εγινε απλα το αυτονοητο και το νομιμο και πηραμε ενα δικαιοτατο πρωταθλημα". Ενω το 2011 που η δικαιοσυνη ηταν απουσα "κοιταξε φιλε δεν υπηρξε καταδικη, αρα ολα οκ". Πεταμε στο τελος κι ενα "προσωπικα εχω αλλη γνωμη βεβαια, αλλα ειναι αλλη συζητηση" , για να ειμαστε καλυμενοι απο ολες τις μπαντες. Η πλακα ειναι οτι εγω τη δικη σου γνωμη ζητησα, οχι των δικαστων την οποια ηδη ξερω. Αλλα προφανως ΔΕΝ εχεις το θαρρος της γνωμης σου γιατι βιαστηκες να αλληλοσυγχαρεις τον ομοιδεατη σου που με "ταπωσε" και τωρα απλως πρεπει να κανεις κωλοτουμπα για τα εξυπνα "ακρα του ταφου σιωπη", συνεπως "εχεις προσωπικη γνωμη , αλλα αλλη συζητηση αυτη". Και θες μετα απο αυτο το ποστ να σου θυμησω τη βαθμολογια κιολας. Αντε να στη θυμησω λοιπον. Με την νικη που εκλεψες απτον ΠΑΟ σε εκεινο το νομιμο σου πρωταθλημα η διαφορα μειωνοταν στους 4 βαθμους, μηνας Φλεβαρης. Αντ'αυτου πηγε στους 10 με το ετσι θελω και το πρωταθλημα τελειωσε απλα, ομορφα και Ολυμπιακα. Για πες λοιπον.
kostas_sl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τι ήταν αυτό που έγινε στη Ριζούπολη,παιχνίδι?Εμένα πιο πολύ μου έκανε για σίκουελ της ταινίας ''Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν'' ή ''Τα Κανόνια του Ναβαρόνε'' πάντως ρε παιδιά,παρά για ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης,επειδή δεν διεκδικώ κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να με στήσεις ή ότι δεν τρέχει και τίποτα.Μάλλον μπερδευτήκατε με πέρσι,αν δεν κάνω λάθος εκείνη τη χρονιά αν κερδίζαμε ξαναμπαίναμε στο κόλπο,όχι ότι υπήρχε περίπτωση ο Μαρινάκης να χάσει το πρωτάθλημα την πρώτη του χρονιά,αλλά λέμε τώρα... 'Οσο για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ,με τον κανονισμό μπορεί δικαίως να κατέληξε στο Ολυμπιακό αλλά επειδή δεν κατακτήθηκε στο γήπεδο ανήκει στην κατηγορία ''αμφισβητούμενα'',υπάρχει δηλαδή ένα ερωτηματικό στην παρένθεση,πολύ απλά.
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ετσι μπραβο. Επειδη το 2008 η δικαιοσυνη ω του θαυματος κινητοποιηθηκε "εγινε απλα το αυτονοητο και το νομιμο και πηραμε ενα δικαιοτατο πρωταθλημα". Ενω το 2011 που η δικαιοσυνη ηταν απουσα "κοιταξε φιλε δεν υπηρξε καταδικη, αρα ολα οκ". Πεταμε στο τελος κι ενα "προσωπικα εχω αλλη γνωμη βεβαια, αλλα ειναι αλλη συζητηση" , για να ειμαστε καλυμενοι απο ολες τις μπαντες. Η πλακα ειναι οτι εγω τη δικη σου γνωμη ζητησα, οχι των δικαστων την οποια ηδη ξερω. Αλλα προφανως ΔΕΝ εχεις το θαρρος της γνωμης σου γιατι εσπευσες να αλληλοσυγχαρεις τον ομοιδεατη σου που με "ταπωσε" και τωρα απλως πρεπει να κανεις κωλοτουμπα για τα εξυπνα "ακρα του ταφου σιωπη" και να συμφωνησεις μαζι μου, σε καταλαβαινω. Και θες μετα απο αυτο το ποστ να σου θυμησω τη βαθμολογια κιολας. Αντε να στη θυμησω λοιπον. Με την νικη που εκλεψες απτον ΠΑΟ σε εκεινο το νομιμο σου πρωταθλημα η διαφορα μειωνοταν στους 4 βαθμους, μηνας Φλεβαρης. Αντ'αυτου πηγε στους 10 με το ετσι θελω και το πρωταθλημα τελειωσε απλα, ομορφα και Ολυμπιακα. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη λοιπόν ο Μαρινάκης θα έπρεπε να είναι στην φυλακή και ο Ολυμπιακός στην Β' Δύο ερωτήσεις μόνο.Σε ποια κατηγορία θα έπρεπε να παίζει ο μπασκετικός Π.Α.Ο αν δεν ήταν ελέω βασιλακόπουλου όταν οι πρόεδροι του επανειλημμένα(και θείοι και ανίψια) έχουν μπει στο γήπεδο πετώντας χαρτονομίσματα (χειρότερη δυσφήμηση του αθλήματος δεν υπάρχει) θα μας πεις;Ή όταν απειλούν διαιτητές ;Εγώ σου είπα για υποβιβασμό εσύ τι λες για τα ωραία της δικιά σου ομάδας; Δέχομαι ότι κερδίζοντας με στο ντέρμπι μείωσες την διαφορά στους τέσσερις από που προκύπτει ότι θα έπαιρνες στο τέλος τον τίτλο ώστε να με κατηγορείς ότι στον έκλεψα;Μόνο για το συγκεκριμένο ματς μπορείς να διαμαρτύρεσαι. Σωστά;
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τι ήταν αυτό που έγινε στη Ριζούπολη,παιχνίδι?Εμένα πιο πολύ μου έκανε για σίκουελ της ταινίας ''Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν'' ή ''Τα Κανόνια του Ναβαρόνε'' πάντως ρε παιδιά,παρά για ποδοσφαιρικό αγώνα. Επίσης,επειδή δεν διεκδικώ κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να με στήσεις ή ότι δεν τρέχει και τίποτα.Μάλλον μπερδευτήκατε με πέρσι,αν δεν κάνω λάθος εκείνη τη χρονιά αν κερδίζαμε ξαναμπαίναμε στο κόλπο,όχι ότι υπήρχε περίπτωση ο Μαρινάκης να χάσει το πρωτάθλημα την πρώτη του χρονιά,αλλά λέμε τώρα... 'Οσο για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ,με τον κανονισμό μπορεί δικαίως να κατέληξε στο Ολυμπιακό αλλά επειδή δεν κατακτήθηκε στο γήπεδο ανήκει στην κατηγορία ''αμφισβητούμενα'',υπάρχει δηλαδή ένα ερωτηματικό στην παρένθεση,πολύ απλά. Οχι,το ειπα με την εννοια για τη Ριζουπολη οτι ηταν ενα παιχνιδι που οι 3 βαθμοι εδιναν πρωταθλημα.Κατι που δεν συνεβαινε το 2011.Απλα μειωνοταν η διαφορα και εχει ο Θεος (ασχετα οτι μετα εσυ εκανες και αλλες γκελες).Οποτε δεν θα μιλας οτι σου εκλεψα πρωταθλημα.Γιατι κλεβω πρωταθλημα σημαινει σε ματσ που οι 3 βαθμοι σου δινουν πρωταθλημα και στους κλεβω.Εχει μια διαφορα.Αν ηταν ετσι,ας μιλανε καθε αγωνιστικη ολες οι ομαδες που τις αδικουν ή οποτε τις σφαζουν οτι τους κλεβουν τα πρωταθληματα οι μεγαλοι.Καταλαβαινεις το point μου πιστευω.. Νομικα καλως το πηρε το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος.Ηθικα για μενα τουλαχιστον οχι.Αλλα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ομαδα και να ηταν στη θεση του Ολυμπιακου ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θα εκανε και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο. Το ειδαμε και με την ΑΕΚ παλιοτερα,το ειδαμε και με την ΑΕΚ 2 φορες στο Βολει.Ποσο μαλλον οταν παιζονται και τοσα λεφτα απο το CL.Δεν υπαρχει καμια ομαδα που δεν θα το εκανε αυτο απο τη στιγμη που νομικα ηταν καλυμμενη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δέχομαι ότι κερδίζοντας με στο ντέρμπι μείωσες την διαφορά στους τέσσερις από που προκύπτει ότι θα έπαιρνες στο τέλος τον τίτλο ώστε να με κατηγορείς ότι στον έκλεψα;Μόνο για το συγκεκριμένο ματς μπορείς να διαμαρτύρεσαι. Σωστά; Τα μυαλα μου πονανε. Ειπα εγω οτι θα επαιρνα τιτλο το 2011; Εγω εγραψα οτι αν δεν εκλεβες τη νικη ΣΑΦΩΣ και θα διεκδικουσα πρωταθλημα. ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ οτι δεν διεκδικουσα τιποτα: Όσο για το 11 με τον Κατσουράνη γιατί φωνάζουν;Δεν διεκδικούσαν και τίποτα. Απλα πες οτι η μνημη σου χρειαζοταν λιγο φρεσκαρισμα, εναλλακτικα πες οτι βιαστηκες να συμφωνησεις με τον Σουπερπιτα για να γραψεις τα ποιητικα σου αποφθευγματα με τους ταφους, τις σιωπες και τα μνημονια και ειμαστε οκ.
kostas_sl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Οχι,το ειπα με την εννοια για τη Ριζουπολη οτι ηταν ενα παιχνιδι που οι 3 βαθμοι εδιναν πρωταθλημα.Κατι που δεν συνεβαινε το 2011.Απλα μειωνοταν η διαφορα και εχει ο Θεος (ασχετα οτι μετα εσυ εκανες και αλλες γκελες).Οποτε δεν θα μιλας οτι σου εκλεψα πρωταθλημα.Γιατι κλεβω πρωταθλημα σημαινει σε ματσ που οι 3 βαθμοι σου δινουν πρωταθλημα και στους κλεβω.Εχει μια διαφορα.Αν ηταν ετσι,ας μιλανε καθε αγωνιστικη ολες οι ομαδες που τις αδικουν ή οποτε τις σφαζουν οτι τους κλεβουν τα πρωταθληματα οι μεγαλοι.Καταλαβαινεις το point μου πιστευω.. Νομικα καλως το πηρε το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος.Ηθικα για μενα τουλαχιστον οχι.Αλλα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ομαδα και να ηταν στη θεση του Ολυμπιακου ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θα εκανε και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο. Το ειδαμε και με την ΑΕΚ παλιοτερα,το ειδαμε και με την ΑΕΚ 2 φορες στο Βολει.Ποσο μαλλον οταν παιζονται και τοσα λεφτα απο το CL.Δεν υπαρχει καμια ομαδα που δεν θα το εκανε αυτο απο τη στιγμη που νομικα ηταν καλυμμενη Ακριβώς,μα δεν λέμε(εγώ τουλάχιστον) ότι εκείνη τη χρονιά(η δεύτερη του Σισέ πρέπει να ήταν),μας κλέψανε κανά πρωτάθλημα.Απλά αναφερόμαστε στα γεγονότα του ντέρμπι.Βασικά δημιουργήθηκε θέμα εκ των ουκ άνευ έχω την εντύπωση.
krom271 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κανενα κλεμμενο πρωταθλημα μετα το 2004. Το ακουσαμε και αυτο! Τα πρωταθληματα 2004-05, 2005-06, 2007-08, 2010-11,2011-12 τι ηταν οεο! ΥΓ. Μην κοιτατε μονο μεμονωμενα παιχνιδια. Π.χ. το χαρτινο που πηρε απο την ΑΕΚ μπορει να ηταν νομιμο οσον αφορα το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος τι γινοταν?
Cossutius. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (απο περιέργεια μια ερώτηση...Ο ΠΑΟ του 11 από τη μια δε διεκδικούσε τιτλο, αλλά απ την άλλη αν το γκολ μετρούσε στο 83, θα διεκδικούσε? Με ποια λογικη? Έληγε το ματς στο 83? Δεν καταλαβαίνω...το παιχνίδι ειχε 10 λεπτά ακομα. Μπορει να έτρωγε 2 (όπως και έφαγε ένα στο 91) μπορεί να μην έτρωγε και κανένα). Φλεβάρης ηταν, υπήρχε ο καιρός νομίζω να καλυφθεί διαφορά. Με νίκη ο ΠΑΟ μας έφθανε στους 4 σωστά? Η τελικη βαθμολογία ειχε 13 βαθμους διαφορά. Άντε και να κέρδισε ο ΠΑΟ εκείνο το παιχνίδι. Πες οτι στα 10 λεπτά ακομα δεν έμπαινε γκολ ρε παιδί μου. Δεν ερχόταν έστω ισοπαλία...Τι θα γινόταν? Θα έχανε μετά βαθμους από άλλους όπως και έχασε και θα τελείωνε το παραμυθι. Τα γεγονότα το λένε...οχι εγω...Η διαφορά θα ηταν με 7 δηλαδη )
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Τα μυαλα μου πονανε. Ειπα εγω οτι θα επαιρνα τιτλο το 2011; Εγω εγραψα οτι αν δεν εκλεβες τη νικη ΣΑΦΩΣ και θα διεκδικουσα πρωταθλημα. ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ οτι δεν διεκδικουσα τιποτα: Απλα πες οτι η μνημη σου χρειαζοταν λιγο φρεσκαρισμα, εναλλακτικα πες οτι βιαστηκες να συμφωνησεις με τον Σουπερπιτα για να γραψεις τα ποιητικα σου αποφθευγματα με τους ταφους, τις σιωπες και τα μνημονια και ειμαστε οκ. Δεν μας γράφεις για τα του μπασκετικού Π.Α.Ο αλλά σιγά μην έγραφες.Τότε ντε που οι φαρμακοτρίφτηδες πετούσαν τα ευρώπουλα μέσα στο γήπεδο.Μεγαλύτερη προσβολή αθλήματος δεν παίζει να έχει γίνει στην ιστορία φαντάζομαι αν έμπαινε ο Μαρινάκης στο γήπεδο και πετούσε ευρά τι θα γινόταν.Αν αυτό δεν σηκώνει υποβιβασμό ομάδας τότε Βαγγέλας και άγιος ο Θεός.(Αυτό δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έγραφα στην ζωή μου)
Cossutius. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 αλλα σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος τι γινοταν? Αυτό :P
greek for sale Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κανενα κλεμμενο πρωταθλημα μετα το 2004. Το ακουσαμε και αυτο! Τα πρωταθληματα 2004-05, 2005-06, 2007-08, 2010-11,2011-12 τι ηταν οεο! ΥΓ. Μην κοιτατε μονο μεμονωμενα παιχνιδια. Π.χ. το χαρτινο που πηρε απο την ΑΕΚ μπορει να ηταν νομιμο οσον αφορα το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος τι γινοταν? Καλά πες εσύ ξανά για τζανετάκους και σποραδικές επιτυχίες ενώ λίγες είναι οι τοπ ομάδες που δεν έχω κερδίσει ενώ εσένα σε γλεντάει η κάθε Εστορίλ.Keep troling 1
Tiger.7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κανενα κλεμμενο πρωταθλημα μετα το 2004. Το ακουσαμε και αυτο! Τα πρωταθληματα 2004-05, 2005-06, 2007-08, 2010-11,2011-12 τι ηταν οεο! ΥΓ. Μην κοιτατε μονο μεμονωμενα παιχνιδια. Π.χ. το χαρτινο που πηρε απο την ΑΕΚ μπορει να ηταν νομιμο οσον αφορα το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος τι γινοταν? χαχα..ολα κλεμμενα απο το 2004 και μετα? αχαχαχαχαχχαχαχα... Μπας σε καλο σου...χαχαχαχαχααχαχα...41 πρωταθληματα εχουμε,42 ειναι τα κλεμμενα... Μπραβο ρε φιλε..Μπραβο!!! Ρε τι ακουμεεεεε....Βροχεεεες σε ολη την Ελλαδα,πλημμυρισε ο κοσμος...αλλα αυτη εκει,δεν λεει να υποχωρησει... (η ζεστη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις