Chris_85 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Like στο απο πανω ποστ (τροφη για σκεψη ειδικα για τους γαυρους που διαβαζουν τις φυλλαδες τους και μετα ερχονται να ποσταρουν ινσομνια) με μοναδικη διαφωνια στο προφανες. Κανεις δεν ξεφτιλισε Ομπραντοβιτς. Φανταζομαι οτι αναφερεσαι στο πρωταθλημα επι Ιφκοβιτς αλλα αν διακρινεις ξεφτιλα του Ζοτς στη συγκεκριμενη σειρα τελικων, τοτε δε θελω να σκεφτω πως ερμηνευεις πχ αυτες των 2 τελευταιων ετων για την δικη σου ομαδα. Για να μην παω σε παλαιοτερες που πεφτανε 30ρες μεσα στο ΟΑΚΑ, επι ΟΣΦΠ μεγαλυτερου μπατζετ. Αλλη ενοια εχει η ξεφτιλα, πχ ξεφτιλα μπορουμε να πουμε τον φετινο προημιτελικο κυπελλου, οπως εξελιχθηκε για τον ΟΣΦΠ. Ο Ζοτς τοτε απλως ειχε μια ομαδα που ηταν σε αγωνιστικη καμψη ολη τη σεζον (και με ελλειψεις στο ροστερ για τις οποιες δεν φταιει ο ιδιος αλλα οι Παυλοθανασηδες που αποφασισαν να διωξουν Φωτση/Ντρου χωρις να συμφωνει ο προπονητης) και αντιμετωπιζε την πιο φορμαρισμενη ομαδα της Ευρωπης εκεινη την περιοδο. Αν αναλογιστουμε οτι η σειρα κριθηκε στο χαμενο 3ποντο του Καλαθη στο τελευταιο λεπτο, ε δε το λες και ξεφτιλα. Οτι προεκυψε DNA νικης απο αυτες τις επιτυχιες το οποιο καταφεραν σε χρονο 0 να το στειλουν στα αναθεμα, δεν εχω παρα να συμφωνησω. Όντως αστοχο το ξεφτιλισε. Ήθελα απλά να καταδειξω πως κερδίσαμε ενώ ήσασταν το μεγάλο φαβορί. Η ομάδα σας χτες έδειξε πως παρότι δεν κινείται στη σφαίρα του πρωταθλητισμου σε ότι αφορά την euroleague, είναι σοβαρή και με ένα δύο κινήσεις θα μείνει σε υψηλό επίπεδο. Τα περί αμυνας/επίθεσης δεν λένε πολλά ακόμη, σκεφτείτε πόσο καιρό έχετε που ολοκληρώσετε το ροστερ - είναι δεν είναι μια εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 <p>Εχω καιρο να ασχοληθω με στοιχημα αλλα να σκοραρουν και οι 2 ομαδες αποδοση 10? Μου φαινεται τεραστια...</p> Ναι γιατι το ματσ ήταν στο 84 οταν το έπαιξα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εκι Γκονζαλες Τι είναι αυτό που θυμάσαι περισσότερο από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; «Το πάθος, την ένταση, τις μεγάλες μας νίκες αλλά και το γεγονός πως πάντα παίζαμε με κόντρα διαιτησία. Σε κάθε παιχνίδι. Εμείς με 11 παίκτες και ο Ολυμπιακός με 12 ή 14. Ανάλογα την περίσταση. Ήταν τρομερό αυτό το πράγμα και εύχομαι την Κυριακή να μην ξανασυμβεί. Ελπίζω ο διαιτητής να σφυρίζει ότι βλέπει και να είναι δίκαιος». υ.γ Ολοι ειμαστε τρελοι και στραβοι τελικα,ακομα και ο μεγαλος Εκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εκι Γκονζαλες Τι είναι αυτό που θυμάσαι περισσότερο από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; «Το πάθος, την ένταση, τις μεγάλες μας νίκες αλλά και το γεγονός πως πάντα παίζαμε με κόντρα διαιτησία. Σε κάθε παιχνίδι. Εμείς με 11 παίκτες και ο Ολυμπιακός με 12 ή 14. Ανάλογα την περίσταση. Ήταν τρομερό αυτό το πράγμα και εύχομαι την Κυριακή να μην ξανασυμβεί. Ελπίζω ο διαιτητής να σφυρίζει ότι βλέπει και να είναι δίκαιος». υ.γ Ολοι ειμαστε τρελοι και στραβοι τελικα,ακομα και ο μεγαλος Εκι. Θα σε ξαναδούμε στον Παναθηναϊκό; «Μακάρι. Θέλω πολύ να επιστρέψω, να βοηθήσω τον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο. Ακόμη και ως σκάουτερ εδώ στην Αργεντινή. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να μιλήσω με κάποιον από το κλαμπ». προσπαθει ο ανθρωπος για ενα ποστο ,κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει για αυτο. ΥΓ:αυτος δεν ηταν που ειχε υποθει απο τον μητσου οτι ισουται με 2 ριβαλντο ? ειχατε και μεγαλυτερα νουμερα απο τον αλαφουζο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 χαχα το διαβασα κι εγω πριν από λιγο κ πεθανα στο γελιο. Από τα κλασσικα καλα δεκαρια,που περασαν από την ομαδα μας.Τσαμπουκας κ ποτε δεν μασαγε τα λογια του. Εχει ζησει κι αυτος στην εποχη που η παραγκα ηταν στις δοξες της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εντομεταξυ ο Γκονζάλες ήρθε την εποχη που ο παο πηρε πρωταθλημα και μετα ο Ολυμπιακός εφερε ριβαλντο και Αντωνη παιρνοντας 3 πρωτάθληματα, τα οποια ούτε εσεις σε αυτο το φόρουμ δεν ειχατε αμφισβήτησει μεχρι τωρα. Συνηθως αναφεροσασταν στα πριν το 2004. Τώρα το κάνατε και αυτό. :-p Κατα τα αλλα ποσο διαφορετικά πρέπει να πει κάποιος οτι γουσταρει να ρθει να εργαστει εδω? Πουλαει κ λιγο οπαδιλικι, ρίχνει κ το θέμα του αδικημενου που πουλαει παραδοσιακά...σωραιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Κατσε βρε Cossutius ο ιδιος ο Ριβάλντο δεν εχει πει ότι στον ΟΣΦΠ του εδιναν τα φαουλ κ τα πεναλτι για να σκοραρει,κι όταν πηγε στη ΑΕΚ στα ιδια μαρκαρισματα δεν επαιρνε τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ιδιος ο Ριβάλντο δεν εχει πει ότι στον ΟΣΦΠ του εδιναν τα φαουλ κ τα πεναλτι για να σκοραρει Δε ξερει τι του γινεται,ειναι τρελος και ηθελε να πιασει ποστο στη Αεκ μελλοντικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Κατσε βρε Cossutius ο ιδιος ο Ριβάλντο δεν εχει πει ότι στον ΟΣΦΠ του εδιναν τα φαουλ κ τα πεναλτι για να σκοραρει,κι όταν πηγε στη ΑΕΚ στα ιδια μαρκαρισματα δεν επαιρνε τιποτα. Ο Ριβαλντο οταν έφυγε απ τον Ολυμπιακο ειπε πολλα. Αργότερα ζήτησε κ συγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικα οτι δεν εννοούσε πολλα απ οσα ειχε πει τοτε. Βασικος λογος που η φατσα του κοσμει το γηπεδο.Το θέμα ειναι οτι σημερα μολις αρχίσατε να αμφισβητείτε και τα μετα το 2004 πρωτάθληματα. Ειναι μια εξέλιξη που δείχνει τις επιρροές που εχετε δεχτεί απο τον προεδρο της ομαδας σας προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Kαλυτερα επιροες απο προεδρο παρα επιροες απο τον Τσουκαλα και λοιπους χουλιγκανους . Και φυσικα μονο εσυ διαπιστωσες "ΣΗΜΕΡΑ" οτι αμφισβητουνται και τα μετα το 2004 πρωταθληματα. Ανεκαθεν αμφισβητουνταν συγκεκριμενα πρωταθληματα σου μετα το 2004, οποτε ασε τη φθηνη ψευτοπροπαγανδα οτι τρελαθηκαν ολοι οι Παναθηναικοι ξαφνικα λογω " Αλαφουζου" . Τον Αλαφουζο περιμεναμε να μας πει οτι το 2008 σου δωσαν χαρτινο κι οτι το 2011 κι εσυ καλυπτες τον Κατσουρανη (τα 2 πιο χαρακτηριστικα επειδη βαριεμαι να αναφερω τα υπολοιπα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Παρεμπιπτοντως ο Ριβάλντο στην αεκ κατα γενικη ομολογία επαιρνε τα πάντα. Αν δε τα παιρνε η αεκ δε θα εφτανε ποτε να βρίσκεται πρωτη. Ουδεποτε αλλωστε μιλησαν για διαιτητικη αδικια οι αεκτζηδες εκεινη τη χρονια. Για το χαρτινο γκαριζαν και ειχαν δικιο ηθικα. Νομικά δε νομίζω οτι υπαρχουν αμφιβολιες. Γενικα οι αεκτζηδες δεν εβαζαν ποτε μπροστά τη διαιτησια. Τέτοια καταντια μόνο ενας. Εν πάση περιπτώσει απλη παρέμβαση έκανα για το θεμα Γκονζάλες. Ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστεύει και να λεει οτι θελει άλλωστε. Επι του θέματος ο Γκονζάλες μπορεί να μην ηταν ριμπο αλλα υπηρξε ωραιος παίχτης. Οχι όμως επιπεδου μπορελη. Αποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Τι κολλημα εχετε φαει με το πρωταθλημα το 2011? Ποιος σας το εκλεψε ρε φιλε? Σας εδινε κανενα πρωταθλημα πιθανη νικη σας σε αυτο το ματσ και δεν το ξερουμε?Για να ξερουμε τι λεμε!!!Γιατι αν το παμε ετσι,και εσεις εχετε κλεψει πρωταθλημα απο τον ΠΑΟΚ... Και επισης,για ποιο χαρτινο μιλας του 2008? Γιατι μια συζητηση περι νομων στο μπασκετ πηρε το ματι μου που συμμετειχες κιολας Midi,για πες μου.. Καλυμμενος δεν ηταν ο Ολυμπιακος? Δικαιως δεν δικαιωθηκε στο εν λογω παιχνιδι με παρανομη συμμετοχη του συγκεκριμενου παικτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Τι κολλημα εχετε φαει με το πρωταθλημα το 2011? Ποιος σας το εκλεψε ρε φιλε? Σας εδινε κανενα πρωταθλημα πιθανη νικη σας σε αυτο το ματσ και δεν το ξερουμε?Για να ξερουμε τι λεμε!!!Γιατι αν το παμε ετσι,και εσεις εχετε κλεψει πρωταθλημα απο τον ΠΑΟΚ... Και επισης,για ποιο χαρτινο μιλας του 2008? Γιατι μια συζητηση περι νομων στο μπασκετ πηρε το ματι μου που συμμετειχες κιολας Midi,για πες μου.. Καλυμμενος δεν ηταν ο Ολυμπιακος? Δικαιως δεν δικαιωθηκε στο εν λογω παιχνιδι με παρανομη συμμετοχη του συγκεκριμενου παικτη? Άκρα του τάφου η σιωπή.....Είδες τι ωραία που βολεύονται με επιλεκτική εφαρμογή των νόμων;Ο τράκης ορθώς δεν τιμωρείται βάση νόμου αυτός και η ομάδα του ενώ ο Ολυμπιακός που πήρε το χάρτινο βάση νόμου είναι κατάπτυστος.Όχι ότι μου αρέσει που πήραμε έναν τίτλο στα χαρτιά αλλά και εμείς βάση νόμου τον αποκτήσαμε.Επιλεκτική εφαρμογή των νόμων λοιπόν όπου μας βολεύει.Σαφώς και μας αξίζουν πολλά μνημόνια λοιπόν.Όσο για το 11 με τον Κατσουράνη γιατί φωνάζουν;Δεν διεκδικούσαν και τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άκρα του τάφου η σιωπή.....Είδες τι ωραία που βολεύονται με επιλεκτική εφαρμογή των νόμων;Ο τράκης ορθώς δεν τιμωρείται βάση νόμου αυτός και η ομάδα του ενώ ο Ολυμπιακός που πήρε το χάρτινο βάση νόμου είναι κατάπτυστος.Όχι ότι μου αρέσει που πήραμε έναν τίτλο στα χαρτιά αλλά και εμείς βάση νόμου τον αποκτήσαμε.Επιλεκτική εφαρμογή των νόμων λοιπόν όπου μας βολεύει.Σαφώς και μας αξίζουν πολλά μνημόνια λοιπόν.Όσο για το 11 με τον Κατσουράνη γιατί φωνάζουν;Δεν διεκδικούσαν και τίποτα. Φιλαρακο που δεν θα ξαναμπαινες στο φορουμ επειδη σε αδικησανε και μας χαιρετουσες οριστικα και αμετακλητα και να ειμαστε καλα και να περναμε καλα και γεια μας και αντιο μας, anyway καλως μας ηλθες πισω. Το οτι επιλεγω να αγνοω το καθε γαυροτρολλ δε σημαινει οτι δεν εχω απαντηση στο ανουσιο σπαμ του. Για το χαρτινο του '08 δεν καταλαβαινω γιατι τονιζετε την νομιμοτητα του, μιας και δεν την αμφισβητησα. Λογικα το μη συνηθες σας προκαλει κι εντυπωση γιαυτο το τονιζετε κιολας. Ας σοβαρευτουμε ομως: Ο ομοιδεατης σου πιο πανω ειπε "σας εβαλε ο Αλαφουζος και μιλατε για τα πρωταθληματα μετα το 2004".Το χαρτινο του '08 λοιπον μπορει να στεκει νομικα αλλα Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ με την οποια το ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ειναι τετοια ωστε ολη η φιλαθλη Ελλαδα να το κραζει και να το ακυρωνει (οχι απλα να το αμφισβητει), μονοι σας το γραφετε. Συνεπως κανεναν Αλαφουζο δεν εχει αναγκη ο κοσμος για να "μιλαει για τα πρωταθληματα μετα το 2004". Σε οτι αφορα το κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη που δεν διεκδικουσαμε τιποτα σε εκεινο το ματς, να πρωτοαπαντησω τι; Πεταει ο ενας μια ακυρη τρολια και βγαινει ο αλλος και την αναμασαει και νομιζετε και οι δυο οτι ειπατε κατι σπουδαιο . Εχετε πλακα λοιπον γιατι στο ιδιο ποστ που μιλατε περι νομιμων πρωταθληματων στα χαρτια , εσεις οι νομιμοι , λετε ελα μωρε και τι εγινε στο κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη, λες και διεκδικουσατε και τιποτα. Αν το παρουμε νομικα το θεμα πες μας μετα τις κασετες που βγηκαν που επρεπε να βρισκεται η ομαδα σου και ποια να επαιρνε ηταν η "νομιμη" πρωταθλητρια , οπως το '08. Μολις μια προταση πριν ειχες επικαλεστει το νομο, πώς ρε θηριο καταφερες να τον ξεχασεις στην επομενη; Αν το παρουμε καθαρα αγωνιστικα, για να μην ερθει και βαυκαλιστει το ενα τρολλ στο αλλο "ακρα του ταφου σιωπη", πρεπει να απαντησω το αυτονοητο για καθε νοημων φιλαθλο, οτι με την νικη που μου εκλεψες σαφως και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ πρωταθλημα ; Ελα τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άρα δικαιούμαι και εγώ να κράζω που δεν τιμωρήθηκε ο τράκης και η ομάδα του παρότι νομικά είσαι καλυμμένος σωστά;Ωστόσο όπως βλέπεις προσέχω τις εκφράσεις μου και ούτε φιλαράκο σε αποκάλεσα με διάθεση φυτιλιάς ούτε και σου υπέδειξα που θα γράφεις.Εκτός και αν έχεις "ιδιαίτερα"προνόμια ώστε να επιβάλεις το τι και το που θα γράφει ο καθένας,πράγμα για το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.Ωστόσο αν θέλεις να κάνεις συντονιστικές παρεμβάσεις μπορείς και καλύτερα από αυτό...Μου κινούσε την περιέργεια διαβάζοντας τις παρελθοντικές σου τοποθετήσεις καθότι σαν νέο σχετικά μέλος έχω ανατρέξει αρκετές σελίδες στα αθλητικά θέματα ώστε να έχω μία εικόνα ποιος γράφει τι και με ποιο ύφος.Οπότε καμία έκπληξη για αυτά που μόλις έγραψες πιο πάνω.Το αφήνω εδώ αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο.Όσο για το δεύτερο σκέλος για το τι διεκδικούσες τότε με τον Κατσουράνη εσύ οφείλεις να το αποδείξεις αν ήσουν σε τροχιά τίτλου εμείς οι υπόλοιποι ξέρουμε.Άρα περιμένω ανάρτηση της βαθμολογίας από μέρους σου πριν το εν λόγο ντέρμπι έτσι για να έχουμε και μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συζητάμε και με ποια επιχειρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις