Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ο Γιανκοβιτς τόσα χρόνια γιατί δεν έπαιζε?

Πω πω. Δεν κάνουμε φάση με τίποτα. Τι θα κάνουμε την Κυριακή δεν ξέρω. Θα πιέζει ο γαυρος όσο δεν παει καθώς φέτος δεν εχει μπερκ να σου κάνει εύκολα το γκολ.

...η πλάκα είναι ότι ο με το ποδοσφαιρικό αβατάρι βλέπει μπάσκετ, ενώ ο με το μπασκετικό αβατάρι βλέπει μπάλα.

Εγώ πάλι δεν βλέπω την ώρα να πάω για ύπνο...

Άντε ρε μαλάκες, κερδίστε τα γουρούνια να κοιμηθούμε.

Τους μαλάκες. Τόση ώρα το είχαν, και πάνε να το γαμήσουν.

Κρίμα. Δικό τους παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασχημο αποτελεσμα στη Γερμανια σημερα, πολυ ασχημο, ελπιζω να μην κρινει το μελλον μας στη διοργανωση, αλλα το φοβαμαι αρκετα. Mε τα τωρινα δεδομενα δεν βλεπω απο ποια αλλη ομαδα μπορουμε να διεκδικησουμε την 4η θεση στον ομιλο.

Η ομαδα εχει σοβαρο επιθετικο προβλημα , actually δεν λειτουργουμε ομαδικα. Βασιζομαστε σε ατομικες ενεργειες παιχτων (Μπατιστα, Γιανκοβιτς, Σλοτερ, ενιοτε Παππας) ή τριποντα και τιποτε αλλο. Συνεργασιες ελαχιστες και σε αυτες δεν μετραω τις προσωπικες ενεργειες του ΔΔ που μπορει να καταληξουν σε μια καλη ασσιστ, γιατι ειναι ενεργειες καθαρα Μητσου που απλως βγαζουν το φιδι απτην τρυπα καθε φορα. Ομαδικα ομως οι παιχτες κουτουλανε μεταξυ τους κι αυτο ειναι ιδιαιτερα χαρακτηριστικο στο σημερινο Α ημιχρονο.

Επισης μεγαλο προβλημα στην αμυντικη μας λειτουργια, ιδιαιτερα στη φροντ λαιν χασαμε ολες τις αμυντικες μαχες, με αποκορυφωμα καποιον ξυλοκοπο ονοματι Στιματς να κανει χαβαλε μεσα στο ζωγραφιστο απεναντι σε οποιον και να βρεθηκε.

Ενταξει ,δεν βαζαμε και σουτ.Θα συμφωνησω μονο με το τελευταιο που ειπες.Κακο παιχνιδι,μεχρι και ο γιαγκλα τριποντα μας εχωνε το κρεας.Αν δεις δεν καναμε απλα τριποντα ετσι για να τα κανουμε[βλεπε πεδουλας],καναμε καλα τριποντα,αμαρκαριστα σουτ κτλ,αλλα δεν μπηκαν.Οταν οι αλλοι εχουν οχυρωθει και κλεινουνβ ολοι προς τα μεσα ο μονος τροπος να βαλεις καλαθι ειναι με σουt,δεν μας μπηκαν και χασαμε.

Γενικα στην επιθεση δεν εχουμε θεμα,στην αμυνα ειναι το θεμα.

• Like 1

Aπο 25 ποντους σε 3η κ 4η περιοδο δεχτηκαμε.

Όλα τα ντραιβ του αντιπαλου σχεδον παντα είναι καλαθια.Αλλαγες στα μαρκαρισματα,να μην σχολιασω καλυτερα.

Γενικα πιστευω ότι οι παιχτες μας φετος δεν είναι για πολλα στην αμυνα,διχως όμως να κανουν και τη διαφορα στην επιθεση σε επιπεδο ευρωλιγκας.

Πολλούς μπασκετικούς Παναθηναϊκούς βλέπω. Εγω το ποδόσφαιρο είδα. 

Με αυτούς τους παίχτες, το σημερινό αποτέλεσμα είναι υπέρβαση. Καλη εμφάνιση γενικά, απο τις καλύτερες φέτος, αλλα χρειαζόμαστε μεταγραφές. Οι παίχτες έχουν λάθος θέσεις στην επίθεση, και ακόμα και να πάρουν την μπάλα, τους κόβουν εύκολα. 

Καλός ο Στήλ. Μακάρι να καθιερωθεί.

Έχω και μια αίσθηση οτι φυλάξαμε και λίγες δυνάμεις για το derby

• Like 2

Εγω παντως δεν ξερω γιατι ο δωνης δεν παιζει βασικος στον παναθηναικο  και παιζει ο πρανιτς.Καποιος να μου το εξηγησει.

Γιατι ο ενας παιρνει το 1/10 του μισθου του αλλου..

Καλοφάγωτα!

Παιξτο 2πλο τη Κυριακή το ματσάκι να πλουτήσεις :D

Σε ευχαριστω να εισαι καλα. :)

Δεν ερχεται διπλο το ματσακι την Κυριακη.. Ο Βαγγελας τα αρπαξε περυσι,δεν θα το κανει και φετος.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...