Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά την έχω ξανακάνει αυτήν την συζήτηση με αρκετά τρολ, που αγνοούν βασικές αρχές Δικαίου από την ρωμαϊκή εποχή ακόμα (Nulla poena sine lege) .

Αν η νομολογία είναι αντίθετη προς τα θέλω μας, τόσο το χειρότερο για τη νομολογία. Ε, ευτυχώς , ακόμα δεν πάει έτσι , στο μπάσκετ τουλάχιστον.

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κακώς βρισκόταν στο ΟΑΚΑ .
Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρίσταται κακώς στο ΟΑΚΑ, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του ΟΣΦΠ . WASH σημείο κλειδί : τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο , με οποιαδήποτε ιδιότητα, αν παρανόμησε κόψτε του τον κώλο, με τις ευλογίες όλων μας . Αλλά νόμος ΔΕΝ υπάρχει για ακύρωση αποτελέσματος.

Όποιος ισχυρίζεται κάτι άλλο, οφείλει να αποδείξει
1) Τι προβλέπει ο κανονισμός
2) τι έκανε ο Ολυμπιακός , ένσταση, καταγγελία, απόλυση προπονητή(όπα, άκυρο αυτό )
3) ποια ήταν ακριβώς η ιδιότητα του Τράκη κατά την παρουσία του στο ΟΑΚΑ

Με επίσημα όμως χαρτιά όχι ΑΡΔιές, γιατί πάνω στη ζαλούρα τους, είπαν για ένσταση, μετά για δύο ενστάσεις, μετά για καταγγελία,μετά για παραγγελία για καφέ πικρό και σκέτο.

Δεν έχω ισχυριστεί κάπου ότι ο Τράκης δεν είναι πρόεδρος, απλά είπα ότι άλλο ερυθρόλευκο μέλος το έγραψε και το έβαλα γιατί πετάει ο καθένας ότι θέλει και δεν τρέχει τίποτα .
Δυστυχώς, δεν ξέρω αν έχει κάνει κάνα νομικίστικο τερτίπι ή πατάει πάνω στην έφεση ή οτιδήποτε άλλο .

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

ο wachloud.

...ο ach-wach cloud, να προσθέσω εγώ, γιατί ποιός ξέρει τι θα "ακούσω" από τους πράσινους, θεωρώντας ότι "υποστηρίζω Αγγελόπουλους"..........

Εύχομαι να δουν πέρα από αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Το να την χαρακτηρίζει μια αρμόδια αρχή σε επίσημη ανακοίνωσή της ως "απαράδεκτη", είναι σαν να τους το υπαγόρευσε κάποιος..Λέω εγώ τώρα..

Άγνοια του νομικού όρου, καθόλα αποδεκτή. Εικασία, συνομωσίες ΚΑΙ βασική υπερασπιστική γραμμή στο απαράδεκτο της ένστασης σε όλα τα φόρα , λεπτά πριν τον τεράστιο αγώνα με τη Γιούβε, σηκώνει απάντηση (και χιούμορ).

Νομικός ε;

Επειδή δεν είναι προσωπικό και είναι σαφώς λάθος αυτό που εικάζεις, χιουμοριστικό /άντε ειρωνικό αν είσαι κακοπροαίρετος HINT

Μπα.. Μάλλον κάποιος που τον συναντάμε πίσω από μπασκέτες και δίπλα σε φυσούνες να πετάει 50άρικα.

Απάντηση δηκτική, άντε σκωπτική αν είσαι καλοπροαίρετος

"Απαράδεκτος" και αυτός αλλά είναι συγκεκριμένος νομικός όρος. Συγγνώμη που σας χαλάμε το όνειρο.

227000 αποτελέσματα με ένα απλό google.

Αιτιολόγηση

Εμένα μου χαλάς κάποιο όνειρο? Διάβασες την πρώτη γραμμή του ποστ μου #18427?

Το ότι είναι νομικός όρος δεν το γνώριζα και μου φάνηκε κραυγαλέο λάθος το να ασκείται κριτική μέσα από μία απόφαση.

Ακόμα και έτσι, ο όρος δεν είναι σωστός γιατί η πλειοψηφία θα τον εκλάβει όπως κι εγώ, δηλαδή λανθασμένα.

Διάβασα και το υπόλοιπο ποστ .Όποιος θέλει μαθαίνει, η επίκληση στην πλειοψηφία είναι άστοχη.

Παρεμπιπτόντως κανεις υγιής φίλαθλος δεν ειναι υποχρεωμένος να γνωριζει τη νομική έννοια της λέξης "απαράδεκτος". Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε.

Α- παράδεκτος . Ποιο είναι αυτό που σωστά ειπώθηκε; Να αλλάξουμε τον νόμο μπας και δεν καταλάβουν τον όρο οι οπαδοί;

Μόνο με το CAS και το πρωτάθλημα στα χαρτιά, ο συγκεκριμένος όρος πρέπει να έχει γραφτεί δεκάδες φορές εδώ μέσα .

Δημοσ.

WASH σημείο κλειδί : τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο , με οποιαδήποτε ιδιότητα, αν παρανόμησε κόψτε του τον κώλο, με τις ευλογίες όλων μας . Αλλά νόμος ΔΕΝ υπάρχει για ακύρωση αποτελέσματος.

...μαζί σου μέχρι εκεί που δεν παίρνει, αν όντως δεν υπάρχει νομικό έρεισμα. Κι αν όντως δεν υπάρχει, μαζί σου να φτύνουμε τους Αγγελοπουλαίους μέχρι να φυτρώσουν μαλλιά. Απλώς δεν τους έχω για βόδια (ούτε ο άλλος είναι βόδι βέβαια, γραψαρχίδας -και όχι μόνο- είναι), και δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάνανε τέτοιες κινήσεις χωρίς να υπάρχει έρεισμα.

ΑΝ δεν βγουν κάποιοι με στοιχεία να καταδείξουν αλλιώς τα πράγματα, εγώ θα συνεχίσω να ξέρω ότι :

Ο Τράκης απειλεί ασυμμάζευτος.

Γράφει στα παπάρια του αποφάσεις αθλητικοδικαιοσύνης.

Οι Αφοί κοιτάν (έστω και "αδίκως ηθικά") να τον σφίξουν ό,που μπορούν, και καλά κάνουν ΑΝ το κάνουν νομίμως (με όποιο κι αν είναι το κόστος - ακόμη κι ο ιδρώτας των παιδιών του ΠΑΟ...).

Οι οποίοι ΔΕΝ είναι "άγιοι" (κανείς δεν είναι), και δεν τους γουστάρω είτε για τα εξωμπασκετικά τους επαγγελματικά (ναυτιλιακά/Χαλυβουργική κτλ), είτε για την οικονομικοδιοικητική γυφτιά τους (Χάινς κυρίως), αλλά μια φορά, φόρα-παρτίδα να ΑΠΕΙΛΟΥΝ κόσμο και να ξεφτιλίζουν το ίδιο το άθλημα με 50ευρα στα παρκέ, δεν το 'χουν κάνει.

Πάντως, με βάση τα όσα έγραψες ΠΡΙΝ, δηλαδή "δεν είναι πρόεδρος ο άλλος - δεν ισχύει τίποτα", συνεχίζω να έχω τις αμφιβολίες μου ότι η απόφαση "απαράδεκτη" βασίστηκε σε αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Γιεπ, μόλις το είδα. Οκ.

Όσο για τα 1, 2, σωστά, και είναι αυτοννόητα.

Για το 3 όμως, βάλε λίγο νερό στο κρασί, γιατί ξαναλέω, το θέμα δεν είναι να μην πάταγε ως πρόεδρος. Το θέμα είναι είναι ότι είναι ένα ΦΡΙΚΙΟ, και θα έπρεπε να είχε έστω και δια τη βίας μείνει μακρυά. Για να μπορούσανε οι "πιτσιρικάδες" του ΠΑΟ να χαρούν την νίκη τους, χωρίς να την είχε δηλητηριάσει αυτός με την παρουσία του, η οποία επέφερε και ενστάσεις και ό,τι άλλο θες. Γιατί την νίκη, ΑΥΤΟΣ την δηλητηρίασε, όχι οι Αγγελόπουλοι.

Χίλιες φορές να μην πάταγε ο μαλάκας και να ήταν όλα καθαρά και (ε)ξάστερα  :P  τώρα.....

Δημοσ.

Μιλάω αυστηρά για την ένσταση ( ; ) ,το 3 έχει τεράστια σημασία νομικά σε σχέση με το τι προβλέπει ο κανονισμός.

ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ δεν νοιάζει κλάιν, αυτόν που κλαιγεται γιατί δεν τηρήθηκε ο κανονισμός.

Αν μιλάμε ηθικά, έχω πιο αυστηρή άποψη από εσένα καθώς εμένα μου κάνει κακό ως ΠΑΟ.

Δημοσ.

gamane  κανεις εδω δεν ζητησε να κατοχυρωθεί ο αγωνας υπερ του Ολυμπιακου.

Τη τιμωρία του Τράκη ζητήσαμε.

ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ. Είναι σκάνδαλο όσο και αν προσπαθείς να ριχνεις το βάρος στα νομικά. Αυριο θα φωνάζεις για τον Βαγγέλα και θα σου βρισκω ακριβως τα ιδια.

Αυτά ειναι τα γεγονότα. Ολα τα άλλα ειναι αναλύσεις χωρίς νόημα και θεωρίες coniurationis.

Και επειδή από Λατινικά τα πάμε καλά και εμείς...

Ηabemus Traki.

Δημοσ.

Δεν δείχνεις να ξέρεις ούτε τι, ούτε πόσες φορές το  ζητάς. Χωρίς παρεξήγηση.

Αλλιώς, 1,2,3 (βλέπε το παραπάνω ποστ μου)

Εμείς (ποιοί) ζητάμε αυτό (ποιο) βάσει αυτού του κανονισμού. 

Επειδή τα έχετε μπλέξει, να φανώ γενναιόδωρος και να σου φανερώσω για να μην ψάχνεσαι ότι η δεύτερη ένσταση δεν έχει κριθεί ακόμα, ενώ η ένσταση για την οποία συζητάμε, έγινε για τυπικούς λόγους και ούτε η ΚΑΕ δεν πίστευε ότι θα δικαιωθεί. Δεν τα λέω εγώ, το redplanet  τα λέει, αλλά είπαμε, αρκεί να δικαιολογήσουμε μισθό ή σανό.

Άμα ξέρει γιατί μιλάει ο άλλος, φαίνεται. 

Καληνύχτες

• Like 1
Δημοσ.

Άγνοια του νομικού όρου, καθόλα αποδεκτή. Εικασία, συνομωσίες ΚΑΙ βασική υπερασπιστική γραμμή στο απαράδεκτο της ένστασης σε όλα τα φόρα , λεπτά πριν τον τεράστιο αγώνα με τη Γιούβε, σηκώνει απάντηση (και χιούμορ). (To χιουμοριστικό πριν τον μεγάλο αγώνα με την Γιούβε ποιο είναι? Ότι την κερδίσαμε?)

Επειδή δεν είναι προσωπικό και είναι σαφώς λάθος αυτό που εικάζεις, χιουμοριστικό /άντε ειρωνικό αν είσαι κακοπροαίρετος HINT

Απάντηση δηκτική, άντε σκωπτική αν είσαι καλοπροαίρετος (Συγγνώμη αν έθιξα κάποιο πρότυπο. Άλλη φορά δεν θα είμαι δηκτικός σε τόσο νομοταγή άτομα /ειρωνικό-χιουμοριστικό mode γιατί βλέπω να τον υπερασπίζεσαι, ίσως και να κατάλαβα λάθος αλλά το ύφος και ο τόνος σου αυτό μου δείχνει)

Αιτιολόγηση

Διάβασα και το υπόλοιπο ποστ .Όποιος θέλει μαθαίνει, η επίκληση στην πλειοψηφία είναι άστοχη. (Μάλλον δεν διαβάζεις καλά και απαντάς άστοχα. Μιλάς για όνειρα κλπ τη στιγμή που πρώτος εγώ είπα ότι είμαι κατά της ένστασης)

Α- παράδεκτος . Ποιο είναι αυτό που σωστά ειπώθηκε; Να αλλάξουμε τον νόμο μπας και δεν καταλάβουν τον όρο οι οπαδοί;

Μόνο με το CAS και το πρωτάθλημα στα χαρτιά, ο συγκεκριμένος όρος πρέπει να έχει γραφτεί δεκάδες φορές εδώ μέσα .

Δημοσ.

Παντως το σανο καλα κρατει. Χωρις προπονητη εχουν μεινει κι ακομα ασχολουνται με τις γελοιες και νομικα ανυποστατες ενστασεις των προεδρων τους, των οποιων ο σκοπος ειναι καθαρα οι εντυπωσεις στα προβατα τους.

Αν θες να κινηθεις εναντιον του τρακη κινεισαι εναντιον του τρακη. Το οτι ζητουν στα χαρτια το παιχνιδι δειχνει οτι δεν τους νοιαζει ο τρακης, αλλα οι εντυπωσεις και μονον.

Ενστασεις, ανακοινωσεις, τουμπα ενστασεις, τουμπα ανακοινωσεις, το προσωπειο των αγιων και ηθικων εχει πεσει δια παντος πλεον ακομα και στους πλεον αφελεις.

ΥΓ. Οσο για αυτον που ηθικολογει για αλλη μια φορα υποκριτικα και κοπτεται για τον "ΤΡΑΚΗ που παραμενει ατιμωρητος", θα περιμενα να μην εχει 2 μετρα και 2 σταθμα ως ηθικο και αντικειμενικο ατομο που θελει να αυτοπροβαλλεται. Για τον Μαρινακη (που πχ εμπαινε στα αποδυτηρια των διαιτητων σε ημιχρονα) τοσο καιρο το επιχειρημα του ειναι οτι "δεν υπαρχουν αποδειξεις". Για τον Κοκκαλη το ιδιο. Για την ΠΑΕ του ομοιως. Κι ερχεται αυτος ο τυπος και διαμαρτυρεται για την ατιμωρησια του τρακη. 1000 στραβα εχει ο τρακης, αλλα τουλαχιστον κατι τετοιους τυπους τους εχει ξεγυμνωσει αναγκαζοντας τους να δειχνουν δυο διαφορετικα προσωπα κατα περιπτωση.

Καποια στιγμη που θα καταλαβετε γιατι σας τα τρωει το ΔΝΤ και οι πολιτικοι σας, θα ειναι αργα. Εως τοτε, αμπελοφιλοσοφιες και δηθεν αντικειμενικες αποψεις.

Δημοσ.

Μιλάω αυστηρά για την ένσταση ( ; ) ,το 3 έχει τεράστια σημασία νομικά σε σχέση με το τι προβλέπει ο κανονισμός.

ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ δεν νοιάζει κλάιν, αυτόν που κλαιγεται γιατί δεν τηρήθηκε ο κανονισμός.

Αν μιλάμε ηθικά, έχω πιο αυστηρή άποψη από εσένα καθώς εμένα μου κάνει κακό ως ΠΑΟ.

Δε νομίζω αδερφέ να είναι τόσο ξεφτιλισμένος ο νόμος που να διαχωρίζει ιδιότητα από πρόσωπο. Δεν ΞΕΡΩ, αλλά δεν νομίζω.

Αν πάλι ΕΙΝΑΙ τόσο ξεφτιλισμένος, γενικώς κακώς ασχολούμαστε όλοι με οτιδήποτε και όσοι είναι σκάρτοι θα συνεχίζουν τα έργα τους, όπως κι αν λέγονται.

Όσο για το "ηθικό" που είπες, ναι μεν σε καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι οι ουδέτεροι είναι που θα έπρεπε να έχουν γνώμη (που να μετράει εννοώ) σε τέτοια θέματα. Ούτε οι "πράσινοι" (που προφανώς δεν τους βολεύει οπαδικά), ούτε οι "κόκκινοι" (που επίσης προφανώς τους βολεύει οπαδικά).

Γιατί αλλιώς, μπορεί ο κάθε πράσινος ας πούμε να πει "για μισό, να φάνε τον Τράκη; Οκ είναι γλίτσας, ΑΛΛΑ αν τον φάνε, δεν το 'χει τίποτα να παρατήσει την ομάδα. Και μετά τί;". Οπότε όπως καταλαβαίνεις, φτάνουμε στο σημείο που για να μην αφήσει την ΚΑΕ του ο ΚΑΘΕ -όπουλος, θα πρέπει οι αντίστοιχοι οπαδοί να κάνουν τον μαλάκα....Και ΑΥΤΟ, είναι το τέλος του μπάσκετ ούτως ή άλλως.........

Χρήστο, τί εννοείς "προφανώς έχουνε χάσει τη μπάλα"; Πού είναι το τόσο προφανές; Δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω.

Διότι αν δεν ξέρω, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ και να μάθω.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το σανο καλα κρατει. Χωρις προπονητη εχουν μεινει κι ακομα ασχολουνται με τις γελοιες και νομικα ανυποστατες ενστασεις των προεδρων τους, των οποιων ο σκοπος ειναι καθαρα οι εντυπωσεις στα προβατα τους γιατι υπο αλλες συνθηκες δε θα απειχαν και πολυ απο το "πεσιμο" απο τα γνωστα καλοπαιδα που καινε αμαξια των παιχτων τους κλπ...

Σανό και για τις δύο πλευρές βλέπω εγώ και κερδισμένους τους προέδρους!

Υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται τον ΔΓ σε ότι και να πούμε (ε δεν έχει κάνει και λίγα) και δεν βλέπουν ότι ο ΠΑΟ του ΔΓ απέχει πολύ από το να ξαναράψει αστέρι!

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει τους φιλάθλους του ΠΑΟ αλλά κάτι τέτοιο πολύ συχνά δεν γίνεται.

Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και σε εμάς, προφανώς.

Το συμπληρώνω γιατί θα πεταχτούν πάλι ορισμένοι και μετά θα πρέπει πάλι να αποδεικνύουμε τα αυτονόητα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...