Cossutius. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αρα ο ολυμπιακος ηταν ενα γκολ μακρια απο το να γινει πρωταθλητης Ευρωπης! Απάντηση ενημερωτικου περιεχομένου ηταν αγαπητέ. Ο τοτε Ολυμπιακός ειχε δυνατότητες για κατι καλο για τα ελληνικά δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ταδε εφη Αναστασιου Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία παίζει επιθετικά όπως όλες οι ολλανδικές ομάδες. Έχουμε την ποιότητα όμως και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη" Απλα ασχολιαστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα απορριφθηκε η ενσταση ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απο τον αθλητικο δικαστη! Εχουν χασει την μπαλα τα αυγα! Αλλα θα επρεπε να γινει δεκτη η (γελοια) ενσταση για να γελαμε για 30 χρονια... http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/GreekBasketCup/olympiacos/aparadekth-h-enstash-toy-olympiakou.3096696.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Απαραδεκτη μια ένσταση για παρουσια τιμωρημενου προέδρου. Μαλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Απαραδεκτη μια ένσταση για παρουσια τιμωρημενου προέδρου. Μαλιστα... Ψάξε βρες ποστ ολυμπιακού που λέει πώς ο Τράκης δεν είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού και προδικάζει την κατάληξη της ένστασης. Μετά, ψάξε βρες αν ο Τράκης είναι όντως Πρόεδρος. Αφού διαβάσεις και τον κανονισμό, στείλε ευχαριστήριο στο νομικό τμήμα της ΚΑΕ σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Βασικά η ένσταση ήταν απαράδεκτη για τον (υγιή) κόσμο του Ολυμπιακού και αστεία για τους υπόλοιπους. Το να την χαρακτηρίζει μια αρμόδια αρχή σε επίσημη ανακοίνωσή της ως "απαράδεκτη", είναι σαν να τους το υπαγόρευσε κάποιος..Λέω εγώ τώρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Νομικός ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μπα.. Μάλλον κάποιος που τον συναντάμε πίσω από μπασκέτες και δίπλα σε φυσούνες να πετάει 50άρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 "Απαράδεκτος" και αυτός αλλά είναι συγκεκριμένος νομικός όρος. Συγγνώμη που σας χαλάμε το όνειρο. 227000 αποτελέσματα με ένα απλό google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορουσαν καλλιστα τα αυγα να κανουν ενσταση εναντιον της αποφασης για την ενσταση... Ανακοινωση επισης δεν ειναι κακη ιδεα. Δυσκολη εποχη να εισαι γαυρος κι ακομα πιο δυσκολη να εισαι απο εκεινους τους γαυρους που παιρνουν γραμμη απ'τα αυγα, σαν τους γνωστους τους φορουμ, μερικες σελιδες πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 "Απαράδεκτος" και αυτός αλλά είναι συγκεκριμένος νομικός όρος. Συγγνώμη που σας χαλάμε το όνειρο. 227000 αποτελέσματα με ένα απλό google. Εμένα μου χαλάς κάποιο όνειρο? Διάβασες την πρώτη γραμμή του ποστ μου #18427? Το ότι είναι νομικός όρος δεν το γνώριζα και μου φάνηκε κραυγαλέο λάθος το να ασκείται κριτική μέσα από μία απόφαση. Ακόμα και έτσι, ο όρος δεν είναι σωστός γιατί η πλειοψηφία θα τον εκλάβει όπως κι εγώ, δηλαδή λανθασμένα. Btw το όνειρό μας θα παίξει τώρα στη Νεριτ και είναι να κερδίσουμε τη Γιουβέντους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ψάξε βρες ποστ ολυμπιακού που λέει πώς ο Τράκης δεν είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού και προδικάζει την κατάληξη της ένστασης. Μετά, ψάξε βρες αν ο Τράκης είναι όντως Πρόεδρος. Αφού διαβάσεις και τον κανονισμό, στείλε ευχαριστήριο στο νομικό τμήμα της ΚΑΕ σου. Βασικά δε ψάχνω να βρω κάτι. Εγω ως προεδρο του ΠΑΟ ξέρω τον Τράκη. Είναι άλλος και ο Τράκης ιδιοκτήτης? Κλάιν. Ηταν τιμωρημένος? Γεγονος. Εμφανιστηκε κανονικά στον αγώνα χωρις να συμβεί τιποτε? Γεγονός. Μπορω λοιπόν πλέον να σκέφτομαι ότι θέλω. Απαράδεκτη λοιπόν μια ένσταση που ένας τιμωρημένος άνθρωπος (αφου το πρόεδρος ειναι λανθασμένος) εμφανιστηκε σε αγωνα...Ε ρε φιλε εντάξει... Παρεμπιπτόντως κανεις υγιής φίλαθλος δεν ειναι υποχρεωμένος να γνωριζει τη νομική έννοια της λέξης "απαράδεκτος". Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παρεμπιπτόντως κανεις υγιής φίλαθλος δεν ειναι υποχρεωμένος να γνωριζει τη νομική έννοια της λέξης "απαράδεκτος". Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε.Εφοσον παραδεχεστε οτι δεν εχετε ιδεα για τι πραγμα μιλατε, τι ακριβως μπαινετε να σχολιασετε; Και στην τελικη, οπως διαλαλεις χρονια τωρα για τις υποθεσεις Κοκκαλη-Μαρινακη-ποδοσφαιρικου γαυρου: "η δικαιοσυνη αποφανθηκε". Κατα συνεπεια δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα και λιγο μας ενδιαφερουν οι κοινωνικοκουτσομπολιστικες αποψεις που συζητουνται στα καφενεια μεταξυ γαυρων. Απτη στιγμη που η δικαιοσυνη εκρινε, τελος συζητησης. Το αυτο ισχυει και για τον αλλον που απαιτουσε να αρχισουν να εφαρμοζονται οι νομοι , εστω κι εναντιον του ΠΑΟ, και οταν αφου συμφωνησα ρωτηθηκε τι τιμωρια αξιζει σε ποδοσφαιρικο ΟΣΦΠ κλπ η απαντηση του ηταν οτι περιμενει τη δικαιοσυνη. Ε λοιπον η αποφαση της δικαιοσυνης για την πρωτη ενσταση των αυγων ηλθε. Περαστε τωρα απτο ταμειο να συνεισφερετε στα μνημονια που ειναι οτι πιο δικαιο εχει συμβει στη χωρα αυτη για συγκεκριμενους τυπους, φατε κι ενα τρακη αρχοντα μεσα στο ΟΑΚΑ και τα ξαναλεμε. ΥΓ. Το ποστ προφανως απευθυνεται σε συγκεκριμενους γαυρους, συγκεκριμενης Μαρινακικης-ελληνικης λογικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ψάξε βρες ποστ ολυμπιακού που λέει πώς ο Τράκης δεν είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού και προδικάζει την κατάληξη της ένστασης. Μετά, ψάξε βρες αν ο Τράκης είναι όντως Πρόεδρος. Αφού διαβάσεις και τον κανονισμό, στείλε ευχαριστήριο στο νομικό τμήμα της ΚΑΕ σου. ...ωραία ολ' αυτά για να βγάζετε τα μάτια σας μεταξύ σας οι ΠΑΟϊκοί με τους ΟΣΦΠιακούς, αλλά, να ρωτήσω εγώ μερικά πράγματα; Αιτιολόγηση της απόφασης υπάρχει κάπου; Οφείλει να υπάρχει (ή έστω να δημοσιεύεται) ή όχι; Διότι προσωπικά ένα "απαράδεκτη", δεν μου κάνει, όσο κι αν νομικά είναι έγκριτος χαρακτηρισμός. Ποιό λοιπόν το νομικό σκεπτικό πίσω από το "απαράδεκτη"; Να βιαστώ να υποθέσω ότι δεν έχει πάντως να κάνει με το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος "δεν είναι πλέον πρόεδρος" (το σάιτ της ΚΑΕ του πάντως άλλα λέει, αλλά τεσπα, αυτό ανοίγει άλλη κουβέντα) και ότι ΑΝ έχει κάποια βάση, θα είναι άλλη από αυτή (...προσωπικά μου ακούγεται...απαράδεκτο να χαρακτηριστεί μια ένσταση ως απαράδεκτη για τον λόγο ότι...πρόλαβε ο τιμωρημένος να παραιτηθεί, πριν ξαναμπεί στα γήπεδα....). Μόνο που -για την ώρα- δεν βλέπουμε ΚΑΜΜΙΑ βάση (...κάτι είχε πάρει το μάτι μου πριν βδομάδες, ότι φταίγανε οι διαιτητές που δεν σημειώσανε κάτι σχετικό στο φύλλο αγώνος ή κάτι τέτοιο, μόνο που δεν ξέρω εάν αυτή είναι η βάση του σκεπτικού ή όχι...). Και, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, κοτζάμ αθλητικός δικαστής δεν την χαρακτήρισε "απαράδεκτη", σκεπτόμενος τον χυμένο ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟ που (δικαιότατα) νίκησαν στον εν λόγω αγώνα.... Τέλος, δεν νομίζω (αν και δεν ξέρω) η τιμωρία να επιβλήθηκε στον "πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ", αλλά στο φυσικό πρόσωπο. Για θινκ αμπάουτ ιτ. Μην το κάνουμε λοιπόν σαν τον Ιππότη και τη Βασούλα και πάμε για γάμο και καπάκι διαζύγιο για τα λεφτά της διαθήκης, επειδή τόσο μας έκοψε....Τί πα' να πει "δεν είναι πρόεδρος". Όταν δηλαδή δεν είναι πρόεδρος, δεν βρίζει κι απειλεί; Το ακριβώς αντίθετο έδειξε στο ΟΑΚΑ στις 9/10... Όχι, δεν γουστάρω να κλέψουν οι νόμοι τη νίκη των πανάξιων παικτών του ΠΑΟ. Αλλά δε γουστάρω και τον Τράκουλα να κάνει ό,τι γουστάρει (ακα ν' απειλεί διαιτητές φόρα-παρτίδα και να υβρίζει με διάφορους τρόπους πρόσωπα, θεσμούς και καταστάσεις και να μένει ατιμώρητος. Δεν ξέρω αν είναι τίμιο ή δίκαιο να την πληρώνει η ομάδα, αλλά τουλάχιστον αν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι να εφαρμοστούν στο τέρμα τους. Και γι' αυτόν και για οποιονδήποτε άλλον φυσικά. Αλλά πρωτίστως γι' αυτόν. Μπας και μάθει να τους σέβεται.). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ακριβως οτι είπε ο wachloud. Κοροιδεύετε τους προέδρους του Ολυμπιακού για την ένσταση που αφορουσε ξεκάθαρα την εμφάνιση του Τράκη εντος του γηπέδου. Του τιμωρημένου τράκη!!!!!! Δε ξέρω πως να το θέσω αλλά αν ο τιμωρημένος Μαρινάκης εμφανιζόταν στο γήπεδο εναντίον του ΠΑΟ και απειλούσε διαιτητές, ο Αλ αφουζ ζητούσε την τιμωρία του μέσω ένστασης και η απόφαση έβγαινε "απαράδεκτη", τι θα λέγατε εδω??? Οτι το "απαράδεκτος" ειναι ο νομικος όρος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις