Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Bασικά σήμερα έμαθα πως υπήρξαν πολλοί που τους ξαναθυμήθηκαν στο γήπεδο.

Ασε με να μαντεψω

Ενας φιλος σου σου ειπε οτι 10.000 κοσμος ζητουσε επιστροφη Βαρδινογιαννη?

Και απλα τα Αλαφουζικα ΜΜΕ απεκρυψαν το γεγονος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

κ. Αναστασίου...δεν ειναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας που και που.

Τη μια φταίνε τα μπολ μποις, την άλλη οι αντίπαλοι παίχτες που κάνουν θέατρο για καθυστερήσεις. Μονο σε εσένα έχει συμβεί δηλαδή αυτό...πουθενά αλλού και ποτέ.

Το ότι ο Γκατούζο ειναι κύριος και παραδέχεται το προφανές, δε δικαιολογεί τίποτε. Παγκόσμιο φαινόμενο οι καθυστερήσεις.

Το πιο εύκολο πράγμα ειναι να αναλάβεις την ευθύνη και να πεις ξεκάθαρα "ναι ρε...φταίω. Ολο μου το σύστημα βασίζεται στον Μπερκ. Τραυματιστηκε και δεν μπορει να τον αντικαταστήσει κανεις. Αυτος με έκανε μάγκα".

Τόσο εύκολο.

Eγω θα ήθελα να βγει και να πει : ''We suck and we know it.Deal with it!'' ;)

• Like 1

Ρε τον φτωχό τον #Yalafoyzos που μπήκε στο σύλλογο χωρίς ευρώ, να προσφέρει τις υπηρεσίες νοικοκύρευσης που προσέφερε και στον ΣΚΑΪ...

Ήμουνα καραβοκύρης, ήμουνα καραβογιός, κι έχω γίνει νοικοκύρης κι έχω γίνει παραγιός η φάση.

Ουρα απεξω οι επενδυτες και τους διωχνει ο Αλαφουζος

Δεν θυμάμαι και με τον Τζίγκερ, τις ουρές θαρρείς?

Πατείς με, πατώ σε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. 

Ασε με να μαντεψω

Ενας φιλος σου σου ειπε οτι 10.000 κοσμος ζητουσε επιστροφη Βαρδινογιαννη?

Και απλα τα Αλαφουζικα ΜΜΕ απεκρυψαν το γεγονος?

Είχε 10.000 κόσμο???:P

Όχι για κράξιμο μου είπαν, για "βάλε λεφτά" και για "ο Τζίγκερ δε μας ξεφτύλισε ποτέ τόσο". Και στα facebookia κάτι τέτοια διαβάζω τωρα....Γενικά πέφτει κράξιμο πλέον στον Αλ....Βέβαια ένα καλό αποτέλεσμα με γαβρο θα αλλάξει τα πάντα αλλά λόγος να γινεται.

ORIGINAL.GIF
ORIGINAL.GIF

Απορω πως διαολο γινεται να φας γκολ σε κορνερ που εχουν ανεβει 3 παικτες. Αν ειναι να παιζει ετσι ο μπουρμπος καλυτερα να παιξει ο τριανταφυλοπουλος η να γυρισει απο δανεικος ο μαρινακης

Δεν θυμάμαι και με τον Τζίγκερ, τις ουρές θαρρείς?

Πατείς με, πατώ σε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Δεν θυμασαι? Τους εχεις ξεχασει ε?

Εγω δεν θυμαμαι ο Τζιγγερ να ειπε ποτε οτι θα ειμαστε ισα βαρκα ισα πανια

Πολυ πρεμουρα για "το καλο του Παναθηναικου" βλεπω εχεις

Ουρα απεξω οι επενδυτες και τους διωχνει ο Αλαφουζος

Ρε φίλε DKNI είσαι από τα άτομα που συμφωνώ σε πολλά από αυτά που γράφεις αλλά μήπως είναι φτωχός ο αλαφούζος και δεν το ξέρουμε;Γιατί μιλάς για αυτόν και ότι λεφτά δεν υπάρχουν σαν να λέμε ότι πήρα εγώ την Π.Α.Ε που δουλεύω μεροκάματο.Τα λεφτά του μία χαρά τα ρίχνει στον ΣΚΑΙ γιατί όχι και στον Π.Α.Ο;Μετά όταν σας λέμε ότι είναι τσάμπα μάγκας είμαστε γαύροι που τρώμε κουτόχορτο.Άν είναι έτσι  χωρίς λεφτά να ξοδεύω να την πάρω εγώ την Π.Α.Ε :P

Ο αλαφ είχε ξακαθαρίσει από την πρώτη μέρα που μπλέχτηκε με την ομάδα ότι δεν πρόκειται να βάλει δικά του λεφτά και απλά θα είναι ο μπροστάρης της συμμαχίας.

Δεν μπορεί κανείς να του πει κάτι.

Δεν θυμασαι? Τους εχεις ξεχασει ε?

Εγω δεν θυμαμαι ο Τζιγγερ να ειπε ποτε οτι θα ειμαστε ισα βαρκα ισα πανια

Πολυ πρεμουρα για "το καλο του Παναθηναικου" βλεπω εχεις

Εγώ καθόλου. Εσύ πίστεψα ότι θα ήθελες να τους ξεχάσεις μέχρι τώρα, καθότι αυτοί είναι η αιτία που υποφέρεις.

Καμία πρεμούρα για το καλό του ΠΑΟ, προφανέστατα. Απλά δεν καταλαβαίνω πώς από το καμία ανοχή στον καβούρια, περάσατε στο ανοχή πάση θυσία στον Αφραγκούζο.

Απλά δεν καταλαβαίνω πώς από το καμία ανοχή στον καβούρια, περάσατε στο ανοχή πάση θυσία στον Αφραγκούζο.

Για όποιον δεν καταλαβαίνει, είτε επειδή είναι οπαδός άλλης ομάδας, ή παναθηναϊκός με κοντή μνήμη, το σχέδιο του ΠΑΟ είναι η εξυγίανση.

Χωρίς Champions League δεσμεύτηκε για "ίσα βάρκα ίσα πανιά¨για να καταλαβαινόμαστε όλοι, σε τρία χρόνια.

Ούτε λεφτά, ούτε τίτλοι. Και για τους νοσταλγούς, ήδη με ένα προπονητικό Κέντρο προίκα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Αυτό είναι το πλάνο της ομάδας, αυτός και ο στόχος. Για αυτό δεσμεύεται ο Αλαφούζος, για αυτό κρίνεται και θα τον εγκαλέσουμε.

Πέρισυ πέσαμε από την Ακρόπολη, σβουρίξαμε μία στο γαύρο και πήραμε ένα κύπελλο. 

Η έλλειψη πίεσης και άγχους, οι συγκυρίες, η υγεία του ποδοσφαιρικού τμήματος , ο Αναστασίου και ο παίχτες, κάναν ότι καλύτερο μπορούσαν και τους βγήκε.

Ελλείψει δεύτερης πρότασης, αυτή είναι η βιώσιμη και τρέχουσα κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

• Like 1

Ελλείψει δεύτερης πρότασης, αυτή είναι η βιώσιμη και τρέχουσα κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Εντελως φιλική ερώτηση και απαντάει όποιος θέλει.

Ειναι πραγματική απορία

ο βασικός λόγος που κατηγορήθηκε ο Τζίγγερ ηταν "τα καβουρια" στη τσέπη του.

Δεν αναφέρομαι στον 2ο περί "προδοσίας και φιλικών σχέσεων προέδρους του Ολυμπιακού" γιατί ειναι το λιγότερο γραφικό.

Έγινε συλλαλητήριο για να φύγει ο Τζίγγερ. Συλλαλητήριο για να φύγει κάποιος που απ όσο γνωρίζω, είχε την ομάδα οικονομικά ισορροπημένη, οι παίχτες πληρώνονταν στην ώρα τους, η ομάδα έκανε καλές και επιτυχημένες Ευρωπαικές πορείες ενώ πήρε και 1 πρωτάθλημα το 2004 και 1 κύπελλο.

Σαφώς δεν ειναι ΟΙ τεράστιες επιτυχίες για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αλλά ήταν κάτι.

Αυτή τη στιγμή, έχετε αποδεχθεί ως καλύτερο έναν άνθρωπο που ξεκαθάρισε οτι δε θα βάλει φράγκο και θα προσπαθήσει να εξυγιάνει μια ομάδα που εως το 2008 δεν ειχε οικονομικά προβλήματα (εκτός και αν κάνω λάθος εδω, διορθωστε αν ειναι)με συντηρητική πολιτική και ότι κάτσει στον αγωνιστικό τομέα, ενω εξακολουθείτε να θεωρείτε σωστή την απομάκρυνση του Τζιγγερ.

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Προσπαθω να μπω στη θέση σας. Φεύγει ο Σωκράτης, τον βριζω, έρχονται 3 άλλοι, παιρνουν 1 πρωτάθλημα αλλά αφήνουν χρεωμένη την ομάδα, έρχεται ένας άλλος που λέει οτι θα προσπαθήσει αλλά δεν θα βάλει μια και εγω συνεχίζω να βριζω τον Σωκράτη!!!!.

• Like 1

Η στηριξη έχει όρια, το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα σχεδιασμού. Οπότε τα πράγματα είναι απλά, οταν ο σχεδιασμός πάει καλά φτιάχνεις ομάδα με λίγα λεφτά, όταν τα κάνεις σκατά πληρώνεις. Και επειδή συνέχεια γράφετε ότι ο Αλαφούζος δεν υποσχέθηκε λεφτά, υποσχέθηκε ξεκάθαρα ότι κάθε χρόνο η ομάδα με βάση την οργάνωση του τμήματος θα βελτιώνετε. Φαντάζομαι ότι έχει καταλάβει και αυτός ότι με τον Κοτσόλη αντί Καπινο, τον Μπουι αντί Αμπέιντ και τον Μπουρμπο στο μεγάλο κενό του δεξιου μπακ δεν βελτιώθηκε οπότε συντομα θα διορθώσει τις καλοκαιρινές παπαριές

Διαφορετικά αν είναι απλώς να κράζει από το κανάλι τον Ολυμπιακό, ο προηγούμενος είχε 2 καναλια που έκαναν αυτή την δουλειά. Η πλειονότητα του κόσμου στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει γιατί θέλει κάτι περισσότερο και έχει υπομονή. Αλλο αυτό και άλλο το αντέχω να βλέπω τον Μπουρμπο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...