Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζι σου. Αυτο φωναζουμε απτο καλοκαιρι.

Αλλα η περιπτωση Ραιτ ειναι παρα πολυ χαρακτηριστικη για το ποσο στραβα πηγε ο "προγραμματισμος".

Εκτος αν οπως προανεφερα, εκοψε το ματι του Ιβανοβιτς (που γενικα ειναι καλος recruiter) και επεμεινε τον συγκεκριμενο παιχτη παρα την κακη φυσικη του κατασταση. Τοτε παω πασο.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εγώ έχω καταλάβει ότι ο παίχτης έρχεται από τραυματισμό και απραξία και μένει να αποδείξει ότι μπορεί.

Πράσινα νέα

Ο Ιβάνοβιτς έχει άποψη για τις ικανότητες του, ωστόσο επιθυμεί να τον δει στις προπονήσεις για να διαπιστώσει εάν είναι ο παίκτης που έχει στο μυαλό του.

Ο Ράιτ θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μοναδική ευκαιρία στην καριέρα του και για αυτό έμεινε στην Αθήνα, για να πείσει ότι είναι υγιής και έχει μία θέση στο ρόστερ.

Πάντως, επειδή έχει επικρατήσει η ιδέα ότι η σημερινή ημερομηνία είναι η καταληκτική για τη δήλωση του ρόστερ για την πρώτη φάση της Euroleague, αυτή δεν ισχύει.

Μία ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει έναν παίκτη καθ' όλη τη διάρκεια του ομίλου, έως και 24 ώρες πριν το τζάμπολ ενός παιχνιδιού, αρκεί ο εν λόγω παίκτης να μην έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα άλλης ομάδας και υπό την αίρεση ότι το ρόστερ δεν ξεπερνά τους 16 μπασκετμπολίστες.

Ο Ράιτ δεν έχει παίξει φέτος στη Euroleague με άλλη φανέλα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει λιγότερους από 16 παίκτες στο δυναμικό του. Συνεπώς, υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Δημοσ.

Αυτός ο Julian Wright που παίρνουμε τι θέση παίζει γιατί έχω μπερδευτεί..άλλοι λένε τον παίρνουμε για 3αρι που δεν είναι,σύμφωνα με το wiki είναι 4αρι.

Δημοσ.

Αύριο έχετε ματς ζωής ή θανάτου..

Εσείς όμως κάνατε τελείωμα εκ διαμέτρου αντίθετο απο αυτό του ντέρμπι.

Ο Σλούκας βάζει 2/2 βολές, ο Σπανούλης τυλίγει τον παίκτη με το χέρι του για να είναι σίγουρος. :P

Δημοσ.

Εσείς όμως κάνατε τελείωμα εκ διαμέτρου αντίθετο απο αυτό του ντέρμπι.

Ο Σλούκας βάζει 2/2 βολές, ο Σπανούλης τυλίγει τον παίκτη με το χέρι του για να είναι σίγουρος. :P

Το δις εξαμαρτείν(στην περίπτωση που δεν έκαναν τα προαναφερθέντα)ουκ ανδρός σοφού! :P

Δημοσ.

Αυτος που λεγανε για 3αρο-4αρι στην Αμερικη που μπορει να παιξει 4αρο-5αρι εδω, ηταν ο Κρις Ραιτ, οχι ο Τζουλιαν

Ο Τζουλιαν για κανονικο 4αρο-5αρι μου κανει

Δημοσ.

Το δις εξαμαρτείν(στην περίπτωση που δεν έκαναν τα προαναφερθέντα)ουκ ανδρός σοφού! :P

Σκέφτηκε ο Σπανούλης "κάτσε να το σιγουρέψω γιατί δεν παίζει, θα το χουν χιλιοδεί το βίντεο με τον Μπατίστα".

Δημοσ.

Αυτος που λεγανε για 3αρο-4αρι στην Αμερικη που μπορει να παιξει 4αρο-5αρι εδω, ηταν ο Κρις Ραιτ, οχι ο Τζουλιαν

Ο Τζουλιαν για κανονικο 4αρο-5αρι μου κανει

Οπότε αυτός είναι ο αντι-Λασμε.

4αρι τον λέει το wiki με ύψος 2,03 λίγο πολύ έτσι ήταν και ο Λασμε light 4-5αρι.

Δημοσ.

Σκέφτηκε ο Σπανούλης "κάτσε να το σιγουρέψω γιατί δεν παίζει, θα το χουν χιλιοδεί το βίντεο με τον Μπατίστα".

...μάλλον πιο πολύ σκέφτηκε "50Κ κάθε μήνα δεν λέει". Πώς θα κάνει ψώνια η Χοψωνίδου μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...