Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Και του οποιου τα γραπτα μου θυμιζουν παρα πολυ εναν Erwdio που εγραφε σε εναν ομοιδεατη του αμεσως μετα την μεταγραφη:

Στείλτου pm να το λύσετε.

Είδες Σπανούλη και μπήκες, πέταξες την ομορφιά σου και μετά άρχισες τα γνωστά σου, "ναι αλλά κι εσύ"

Δεν το σώζεις. Enough said

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, τα αυγα ζητουν να κατακυρωθει υπερ του γαυρου ο προημιτελικος κυπελλου με την αιτιαση οτι βρισκοταν ο Γιαννακοπουλος στις εξεδρες .

Ειναι οι πρωτοι προεδροι στον πλανητη που στην προσπαθεια τους να γινουν αρεστοι στα προβατα, τα φερνουν σε ακομα πιο δυσκολη θεση... Τα νομικιστικα εν προκειμενω τα αγνοω , θα ελεγα οτι δεν με νοιαζουν και τοσο απτη στιγμη που αγωνιστικα τους κερδισα και τους ταπεινωσα για νιοστη φορα, συνεπως ΕΙΔΙΚΑ σε περιπτωση που ο νομος προβλεπει κατι σχετικο, και τι δε θα 'δινα  να κατακυρωθει ο προημιτελικος υπερ τους  και να τους δω να σηκωνουν κυπελλο για να τους δουλευω για μια ζωη. Βλεπεις , το δουλεμα για τα οσα παθαινουν εντος παρκε, εχει καταντησει μονοτονο, ευκαιρια ειναι να τρωνε δουλεμα για την επομενη 10ετια για εναν ακομη λογο.

Να κατακυρωθει υπερ του γαυρου ο αγωνας, κυριοι.

ΥΓ. Πολλα kudos στην τακτικη "παιζω το ματσακι με τον τρακη στο ΟΑΚΑ , αν περασω καλως, αλλα αν με καρφωσει ο Μπατιστα στο τελευταιο δευτερολεπτο κανω ενσταση να μου δωσουν το ματς στα χαρτια επειδη ηταν ο τρακης μεσα!".

Η ξεφτυλα τους δεν εχει πατο. Θρηνος Πειραιως.

Αν προβλέπεται, να πάει στον Ο.Σ.Φ.Π. το παιχνίδι. Δεν πειράζει καθόλου.

Προσωπικά, παρακαλώ να γίνει.

Η μονη μ@λ@κια ειναι οτι δεν προβλεπεται κι οτι η ανακοινωση ηταν καθαρα σανο για τα προβατα και το ποιμνιο. Kαι τα αυγα ξερουν οτι απο τετοιους ενα σωρο.

χαχαχα το εχουν χασει τελειως τα αυγα! Η γραφικοτητα στο μεγαλειο της!

Απολυση μπαρτζωκα, ενσταση γελοια που μονο προβατο μπορει να βρει λογικη, και προστιμο σε παιχτες και προπονητες!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/660194/prostimo-50-se-paiktes-kai-proponites

Τι κανουν τα απανωτα φαπιδια! Σαλεψαν εντελως!

• Like 1

Οσο δε χωνουν προστιμο και στα προβατα τους, παλι καλα να λεμε!

Λογικα τα αυγα τρολλαρουν το ποιμνιο τους με τις τοσες σπασμωδικες και αντιφατικες μεταξυ τους κινησεις, δεν εξηγειται αλλιως.

Δυσκολες εποχες για προβατα, τη συμπαρασταση μου στους γνωστους εδω μεσα, ξερουν αυτοι :lol:

• Like 1

Δηλαδή τώρα μου έβαλες ένα βίντεο με 200 άτομα στο πέταλο σε έναν αγώνα που κέρδισες με 4-0 την Καλλονή και τι θέλεις να μου πεις ακριβώς με αυτό?

Αυτή είναι η στήριξη? Σοβαρά?

500 ατομα εστω ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ματς χρεωκοπημενης ομαδας

Αυτο σου κανει για στηριξη μετα απο αποκλεισμο?

Αυτα

Κανε ενσταση

• Like 6

Τραυματίας είναι,

έχει υποστεί θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο.

Κάτι που σημαίνει πως αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ για την πρεμιέρα της Α1 απέναντι στην Κηφισιά και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς της Ευρωλίγκας την επόμενη Παρασκευή (17/10) απέναντι στην Τούροφ.

σπορφμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...