Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άσχετα με την πλάκα, εγώ δε βλέπω πως αυτή η ομάδα, θα κάνει κάτι ιδιαίτερο. Απλά κερδίσαμε σημαντικό χρόνο, στήριξη, εμπιστοσύνη.

Και το δικαίωμα για χοντρή καζούρα στους απέναντι, να τους φάει η εσωστρέφεια, για το αν φταίει ο μαντζαρης που ειναι βαζελος, ο mr bean, που τελικά μάλλον είναι χειρότερος από τον μπαναώτη, και όχι ισάξιως του ζοτς, οπως πιστευαν, ή ότι τους λείπει ο λο (κλασσική δικαιολογία)!

Εντάξει, οι αυγουλομάτηδες δε φταίνε ποτέ, τα καλά παιδια΄είναι οι καημένοι...

In other news, όπως διάβασα, καλά που δεν πήγε παράταση, Οι μισοί μας παίχτες έχουν διαγώνισμο αύριο,χαχαχα!!!

Εκτός αν κλωνοποιήσουμε τον ΔΔ, δε νομίζω ότι φέτος παίρνουμε ούτε πρωτάθλημα (αν και με τον γάβρο, ποτέ δεν είσαι σίγουρος), και ευρλίγκα, οριακά στους 16...

Απλά, ποτίζουμε τα πιτσιρικια με χρόνο, εμπειρίες, και πνεύμα, που είναι πολύ σημαντικό...

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Παντως σε γενικες γραμμες αυτα με το εφηβικο που διαβαζω δεν ισυχουν σε καμια περιπτωση. Μονο ο Διαμαντακος ειναι ρουκι ενώ ο Μποχω εχει συνολικά περισσότερο χρόνο συμμετοχής απο Κατσιβελη, όλοι οι αλλοι ειναι 24+. 

Τραγικος ο οσφπ αλλά αν φερουν Σασα όπως ακουγεται θα ανεβουν επιπεδο σε τετοια ματς. 

Δημοσ.

Αν βρεθεί σοβαρός αθλητικός ψηλός και 3αρι ώστε να μην καεί ο Χαραλαμπόπουλος και αν επιστρέψει υγιής ο Νέλσον και αν βγει ο Σλοτερ σκόρερ η ομάδα έχει πιθανότητες να είναι ανταγωνιστική στην EL. Πολλά αν μαζεμένα

Δημοσ.

Τα μόνα σίγουρα ειναι:

1) Η ομάδα σας έχει προοπτική και ήδη κάνατε την πρώτη σας κωλότούμπα.

2) Η ήττα αυτή είναι το τέλος της ομάδας του όσφπ όπως την ξέρουμε, ίσως και του Σπανουλη. Ήδη γίνονται σχετικές συζητήσεις.

Συγνωμη αλλα θεωρεις οτι η ομαδα μας εχει προοπτικη επειδη κερδισε το δικο σας τσιρκο.Συγνωμη αλλα μετα το χθεσινο ,την κατω μαγουλα να κατεβασεις και τους φορεσεις φανελες του παο ,ο ολυμπικαος θα χασει.

Με δευτερο centre διαμαντακο επαιζα ρε φιλε,σλοτερ 1 εβδομαδα,παπας γιανκοβιτς που περισυ δεν επαιζαν καθολου,χωρις γκιστ σλοτερ,με πλαυμερ που τον εχουμε 4 μερες.Πλακα κανουμε,πιο μπορουρδελο ομαδα αυτη την στιγμη δεν παιζει να υπαρχει,και καταφερατε να χασετε.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως σε γενικες γραμμες αυτα με το εφηβικο που διαβαζω δεν ισυχουν σε καμια περιπτωση. Μονο ο Διαμαντακος ειναι ρουκι ενώ ο Μποχω εχει συνολικά περισσότερο χρόνο συμμετοχής απο Κατσιβελη, όλοι οι αλλοι ειναι 24+. 

Τραγικος ο οσφπ αλλά αν φερουν Σασα όπως ακουγεται θα ανεβουν επιπεδο σε τετοια ματς. 

Aπο αυτους που πηραν χρονο συμετοχης χθες, ειχαμε επι της ουσιας:

2 παιχτες που δεν εχουν προπονηθει πανω απο μια βδομαδα στην ομαδα. Ουσιαστικα δηλαδη δεν ξεραν ουτε τις φατσες των συμπαικτων τους, απλα τους πεταξε μεσα κι οτι εβγαινε.

2 ανηλικους/almost ανηλικους.

Και 2 που εχουν ναι μεν 1 χρονο στον ΠΑΟ αλλα με μηδαμινο χρονο συμμετοχης περυσι οι οποιοι χθες ριχθηκαν απευθειας σε ντερμπι εχοντας τεραστιες ευθυνες ο καθενας πανω του (ο Παππας να τραβηξει το σκορ μονος του με τον Μπατιστα και ο καχεκτικος Γιανκοβιτς να παιξει... 4ρι απεναντι στα θηρια του ΟΣΦΠ).

Αν εξαιρεσουμε ΔΔ, Φωτση και Μπατιστα, οι υπολοιποι ηταν απελπιστικα ανετοιμοι για να ανταπεξελθουν σε ενα ματς σαν το χθεσινο, σε σχεση με την ετοιμοτητα/πειρα/ροστερ των απο 'κει. Κι ομως οι αλλοι καταφεραν και χασανε.

Δεν σχολιαζω καν τι ηταν αυτοι οι οποιοι δεν πηραν καθολου χρονο συμμετοχης.

Κατα τ'αλλα, οι γαυροι που κραζουν τρακηδες κλπ για τις χθεσινες του αλητειες, δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε για τον Μπαρτζωκα και τους παιχτες και ιδιαιτερα να τους κραζουν. Οι ιδιοι ειναι η βασικη αιτια της χθεσινης καρπαζιας, γιατι αυτοι ως προβατα τοσα χρονια αναμασουν το κουτοχορτο των ομοιων του τρακη-->Αγγελοπουλων, το οποιο λειτουργει και ως δουρειος ιππος στη φιλοσοφια της ομαδας τους. Με αποτελεσμα να βλεπουμε μεσα στο παρκε, χρονια τωρα, μια λουζερια απο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ροστερ, που αναλογη της εγω δεν ξαναθυμαμαι να εχω δει σε ευρωπαικο γηπεδο οποιουδηποτε αθληματος.

ΥΓ 1. Ηγετης ο σουπερσταρ τυρογαλας των 2.4κ εκ ευρω, ε; Στις καρπαζιες σιγουρα. Οι κορασιδες μας εμειναν να τον σβερκωσουν πλεον, ολοι οι υπολοιποι εχουν αφησει απο μια υπογραφη στον σβερκο του :lol: Πλεον αφηνει καραφλα για να χωρεσουν και οι υπολοιποι...

Μου τον συγκριναν και με το ΔΔ καποιοι αμπαλοι σε θεματα clutch / ηγετικης ικανοτητας κλπ.

ΥΓ 2. Ο τρακης ειναι η ντροπη του συλλογου anyway.

• Like 1
Δημοσ.

επιτελους !!!!

Έκτακτη είδηση: Βρήκαν τι κρύβεται στην Αμφίπολη

JuTICXq.png

• Like 2
Δημοσ.

E καποιος επρεπε να πληρωσει τα σπασμένα,δυσκολο να διωξεις παιχτες αρα ο προπονητης είναι πιο πιθανο.Ενταξει όταν δεχεσαι 9-1 σερι το τελευταιο λεπτο δεν φταιει μονο ο προπονητης.

Παντως του ευχομαι να παραμεινει ο μονος ελληνας κοουτς με ευρωπαικο τιτλο,μεχρι να παρουμε εμεις ελληνα προπονητη.Δηλαδη να μην το παρει η ΤΣΣΚΑ φετος.

Εμεις κερδίσαμε χρονο κ ισως τον έναν απ τους δυο τιτλους, γιατι αν αρχιζε από τωρα η γκρινια,δεν θα εκανε χριστουγεννα ο Ντουσκο στην ομαδα.

Για μενα το ταβανι για φετος θεωρω ότι είναι η φαση των 16 στην Ευρωλιγκα,υπερβαση θα είναι η φαση των 8.Επισης ηθελα τον έναν απ τους δυο τιτλους στην Ελλαδα,

Με αυτές τις απαιτησεις που εχω για τη νεα χρονια,δυσκολο να απογοητευτω στο τελος.Ότι παραπανω ερθει είναι καλοδεχουμενο.

Δημοσ.

Εγω χθες ειδα εναν Παππα ο οποιος μπορει να γινει ενας πολυ καλος ηγετης και διπλα του τον μελλοντικο λοχαγο (Βλαντο)!

A New Era Has Begun!

Δημοσ.

Α. Ναι, ε.

...μάλλον με Τόμιτς πάντως τους κόβω να την βγάζουν, όπως έγραψε κάποιος κάπου χθες. Τουλάχιστον για ένα διάστημα ("Χριστούγεννα" πχ...).

Διότι δεν ξέρω ποιός σώφρων της προκοπής, έχει διάθεση (και όχι ήδη συμβόλαιο) να αναλάβει μια δύσκολη περίπτωση, όπως αυτή η οποία αποτελεί αυτή τη στιγμή ο ΟΣΦΠ : έχει ήδη ξεκινήσει η σαιζόν, προετοιμασίες, σκάουτινγκ, ρόστερ, στελέχωση, φιλοσοφία ανάπτυξης παιχνιδιού κτλ. 

Συν ότι μιλάμε "για την ομάδα του Σπανούλη" (χμ).

Συν ότι μιλάμε (πια) για ομάδα "μεσαίου μπατζετ" (και στόχων κτλ).

Το καλό από την άλλη με την σαιζόν βέβαια είναι ότι "ΜΟΛΙΣ ξεκίνησε" (είναι αρκετά νωρίς), αλλά από την παράλλη αυτό δεν δίνει και επαρκή "επιφανειακά" κίνητρα σε καινούριο (σώφρωνα) προπονητή (δηλαδή ανεξαρτήτως συνθηκών, οι οπαδοί θα είναι στη γωνία και θα περιμένουν "αποτελέσματα"...).

Τον Τζώρτζη δεν ξέρω για τί ακριβώς τον έχω. Θέλω πάντως να πιστεύω ότι είναι αρκετά σώφρωνας για να μην κάνει τέτοιες κινήσεις. "Τώρα" άλλωστε ξεκινάει καριέρα. Οπότε μάλλον θα με εκπλήξει μια τέτοια του κίνηση.

Ίσως πάνε με κάποιον "υπηρεσιακό" (αν όχι Τόμιτς, ίσως κάποιον Έλληνα "της σειράς")*, μέχρι το ευτυχές νέον έτος, όπου εκτός από πιθανώς διαθέσιμους προπονητές (...Λάσο πχ   ^_^ ), θα υπάρχει και διαθέσιμο παικταριό από κοψίματα ομάδων (από EL) και παικτών, ώστε να κάνει δικά του κουμάντα....

(Αυτόν τον σεξπηρικό ήρωα που μαζέψανε εν τω μεταξύ, δεν τον βλέπω να προκόβει στα κόκκινα...)

*...εκτός κι αν είχανε ήδη έτοιμο κα'να "πλαν Μπι" οι Αφοί....Το οποίο δεν το κόβω και απίθανο...

Δημοσ.

...μηνγουάηλ, ατ ΟΑΚΑ :

BOCO.jpg

Μια φωτό  =  ένα σεντόνι...    :P

...εντίτ : τώρα πρόσεξα ΚΑΙ την διαφήμιση στην πινακίδα....ΟΟΟΟΛΑ τα λεφτά έκατσε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...